ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Υποδοχή όπως αρμόζει στον κατακτητή Ο Εθνικός Αφανισμός είναι πλέον πολύ κοντά...!!!


Υποδοχή όπως αρμόζει στον κατακτητή
Γιατί να λέμε βίαια τα νερά του ποταμού
και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;

(Bertolt Brecht)

Ο κύριος πρωθυπουργός το δήλωσε κατηγορηματικά, σχεδόν μας διέταξε ή και μας επέπληξε θα έλεγα, σχετικά με την υποδοχή της κυρίας Μέρκελ στη χώρα μας την Τρίτη: 

"Θα (τονίζοντάς το) την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε ένα ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης και μιας φίλης (το τόνισε επίσης) χώρας, όπως είναι η Γερμανία", είπε χαρακτηριστικά.

Η εθελόδουλη στάση των κυβερνώντων, όποια κι αν είναι τα αίτια που την υπαγορεύουν, άνοιξαν τις ορέξεις των "εταίρων" μας στην Ευρώπη αλλά και των μη εταίρων μας σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αντιμετωπίζουμε μέσα σε δυο μόλις χρόνια τον κίνδυνο του ...

εθνικού πλέον αφανισμού.

Αυτή λοιπόν την υποτακτική στάση, που επέφερε θανάσιμο πλήγμα στην ελληνική κοινωνία και τη χώρα, ζητά ή μάλλον απαιτεί ο κύριος Σαμαράς να επιδείξουν και οι υπήκοοί του μπροστά στην κυρία Μέρκελ, που επισκέπτεται τη χώρα μας ως λάφυρο της Γερμανίας, ύστερα από τον ανελέητο οικονομικό πόλεμο εναντίον της. 

Και γίνεται σε μια χρονική στιγμή όπου η χαριστική βολή στην ελληνική κοινωνία αναμένεται να δοθεί με την ψήφιση των νέων μέτρων, η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να επιταχυνθεί, οι ΕΟΖ προπαγανδίζονται ώστε να επικαλυφθεί η στυγνή εκμετάλλευση αλλά και οι πιθανοί εθνικοί κίνδυνοι και τα τεκταινόμενα έξω από τα σύνορά μας εγκυμονούν κινδύνους σοβαρούς για τη χώρα μας.

Η κυβέρνηση λοιπόν εξαπατώντας με τις επιλογές της τον ελληνικό λαό αμέσως μετά τις εκλογές και φθάνοντας στο τελευταίο σκαλοπάτι της εξαχρείωσης με τους χειρισμούς της λίστας Λαγκάρντ, ψάχνει σωσίβιο σωτηρίας και πάλι-όπως προεκλογικά το έκανε- με έναν πρωθυπουργό να κρύβεται αυτή τη φορά πίσω από τη φούστα της γερμανίδας καγκελαρίου
Δεν έχει βέβαια και μεγάλη σημασία αν η ίδια φέρνει και ως "δώρο" την επιμήκυνση της αλυσίδας που θα μας κρατά δέσμιους δεκαετίες ολόκληρες ή απλά τη στήριξη στο εγχώριο πολιτικό προσωπικό που τόσο πιστά εξυπηρέτησε τα συμφέροντά της, αποφέροντας δις ευρώ κέρδη στη χώρα της από την εξόντωση της δικής μας.

Καθώς δε βαυκαλίζονται τα μέλη της κυβέρνησης με την "τιμή" που τους κάνει η Μέρκελ, αποξενωμένοι από το λαό, αλλά και αδιάφοροι, δεν αισθάνθηκαν την παραμικρή ανάγκη να πάρουν θέση στο μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα που προέκυψε με τη λίστα Λαγκάρντ. Αντ' αυτού έχουν το θράσος να κουνούν ακόμη το δάχτυλο απειλητικά εναντίον μας και να ετοιμάζουν μέσα καταστολής σκληρότερα ενόψει της συσσωρευμένης οργής των πολιτών. 


Εξάλλου ο πρωθυπουργός το δήλωσε ότι δε θα αφήσει τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι για τους διαμαρτυρόμενους πολίτες κι ας την άφησε ο ίδιος και οι υπόλοιποι κυβερνώντες να γίνει ξέφραγο αμπέλι για τους λογής υπαλλήλους, που σουλατσάρουν ελεύθεροι στα Υπουργεία και στην ελληνική επικράτεια σχεδιάζοντας την εκποίηση της χώρας

Έχουμε συνηθίσει όμως, χωρίς να σημαίνει και πως το αποδεχτήκαμε, να τρίζουν τα δόντια στον ελληνικό λαό και να τραυλίζουν στο εξωτερικό, είτε γιατί εκβιάζονται με λίστες και στικάκια, είτε από ανικανότητα, από ιδιοτέλεια ή ότι άλλο...

Ας γνωρίζει πάντως ο πρωθυπουργός ότι, όπως οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν εκπροσωπούν ούτε τη βούληση, ούτε το συμφέρον του λαού μας, έτσι και οι φίλοι τους δεν είναι υποχρεωτικά και δικοί μας φίλοι.
Η κυρία Μέρκελ αποτελεί στη συνείδηση των περισσοτέρων ανεπιθύμητο πρόσωπο εξαιτίας της σκληρής πολιτικής ενάντια στους λαούς του Ευρωπαικού Νότου, τους οποίους πρόσφερε με την αδιάλλακτη στάση της, βορά για τη σωτηρία των τραπεζών και τα κέρδη των επιχειρήσεων. Δε θα συμμετέχουμε λοιπόν στο πάρτι παραπληροφόρησης και ευφορίας των ΜΜΕ και της εσωτερικής τρόικας. 

Εμείς θα την υποδεχτούμε,όπως της αρμόζει ως εκπρόσωπο της πιο ακραίας και αντιδραστικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής που καταδικάζει τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών στην Ευρώπη και όπως αρμόζει σε έναν λαό που δεν αποδέχεται τη δουλεία, τους εκβιασμούς και τον εξευτελισμό. 

Γι αυτό το δικό μας ραντεβού θα είναι την Τρίτη στις πλατείες όλης της χώρας, που συμβολίζουν πλέον το πεδίο αγώνων και αντίστασης του λαού μας. . .

Μαριάνθη Τουτουντζίδου


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz28hWv39HD