ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Οι Ισπανοί πολεμάνε για τα δικαιώματά τους… Εσύ;




Tο φωτογραφικό ρεπορτάζ που ακολουθεί (οι φωτογραφίες είναι από το Russia Today), αποκαλύπτει και αποδεικνύει τον αγώνα των Ισπανών κατά της εκεί πολιτικο-τραπεζικής χούντας. Εικόνες κρυμμένες από τα ΜΜΕ της Ελλάδας, τα οποία, ακολουθώντας πιστά τον δρόμο των κατοχικών μέσων ενημέρωσης, θεωρούν είδηση μόνο όσα εγκρίνουν οι εντολές της τρόικας.
Εκεί, στην Ισπανία, οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους, αγωνιζόμενοι για την αξιοπρέπειά τους, για τα δικαιώματά τους, για την ελευθερία τους και το αναφαίρετο δικαίωμα της επιβίωσης...
Εκεί, στην Ισπανία, οι πολίτες νύχτα και μέρα προσπαθούν στους δρόμους για να επανέλθουν τα αυτονόητα...
Εκεί, στην Ισπανία, άνθρωποι κάθε ηλικίας φωνάζουν και απαιτούν το δίκιο τους. ..
Εκεί, στην Ισπανία, οι πραιτωριανοί – ταγματασφαλίτες εκτελούν εντολές και τσακίζουν τον άοπλο λαό, που όμως δηλώνει παρών στην μάχη και τολμά να αγωνίζεται...
Εκεί στην Ισπανία, γνωρίζουν πως θα γίνουν σαν την Ελλάδα, αν δεν παλέψουν για όσα τους πήραν, αν δεν αγωνιστούν για τα παιδιά τους...
Εκεί, στην Ισπανία, δίνεται μία πρωτόγνωρη μάχη.
Εδώ, στην Ελλάδα, των νεο-ελλήνων η κατάσταση είναι οικτρή. Και δεν έχουμε δει ακόμη το τέλος του δρόμου που μας έβαλαν να βαδίσουμε. Δεν είδαμε ακόμη την φρίκη που μας ετοίμασαν… Τη νιώθουμε, αλλά μένουμε απαθείς, φοβικοί και πανικόβλητοι. Δεν έχουμε ούτε το θάρρος να σηκώσουμε το βλέμμα μας απέναντι σε μία κυβέρνηση που ΔΕΝ εκπροσωπεί ούτε ένα πετραδάκι από αυτή τη χώρα.
Εδώ στην Ελλάδα, αν σήμερα σταυρωνόταν ο Χριστός, δεν θα είχε δίπλα του τους κλέφτες… Γιατί αυτοί θα είχαν πληρώσει τους στρατιώτες και θα είχαν διαφύγει.
Εδώ, σε αυτή την τραγική Ελλάδα, βλέπουμε ένα φοβερό παράδοξο: υπνωτισμένους και άβουλους ανθρώπους να προχωρούν στον όλεθρό τους!
Και όμως! Εδώ σε αυτή την Ελλάδα μπορούμε να νικήσουμε το θηρίο που μας απειλεί με εξαφάνιση. Εδώ, μπορούμε να αντιστρέψουμε τους όρους και να γίνουμε παγκόσμιος φάρος και παράδειγμα αγώνα για όλους τους λαούς που δέχτηκαν ή δέχονται την επίθεση των υπανθρώπων. 
Εδώ, στην Ελλάδα, θα δοθεί η τελική μάχη... 


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2012/10/blog-post_1837.html#ixzz28D6SNziR