ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Πέθανε η Σοφία Πεπονή – Ο Γ. Πλούταρχος είχε δώσει συναυλία για να την βοηθήσει στη μάχη της με τον καρκίνο




Η 38χρονη μητέρα δύο παιδιών είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτειά της...

Έφυγε απ’ τη ζωή το βράδυ της Κυριακής η Σοφία Πεπόνη. Η38χρονη μητέρα δυο παιδιών έδινε πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η Σοφία, με καταγωγή από τη Λέσβο, είχε συγκινήσει πριν από ενάμιση χρόνο την κοινωνία του νησιού που είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα της οικογένειας για συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου, σύμφωνα με το lesvosnews, να υποβληθεί σε ακριβές θεραπείες στο εξωτερικό. Η οικογένειά της, η φίλοι της είχαν ξεκινήσει έναν πραγματικό αγώνα ζωής για εκείνη.


Η περιπέτειά της είχε συγκινήσει τον Γιάννη Πλούταρχο ο οποίος έδωσε στα τέλη Αυγούστου μία συναυλία στη Θεσσαλονίκη τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου για την 38χρονη. Το TLIFE είχε μιλήσει τότε με την Μαρία Ιακώβου που συμμετείχε στην συναυλία. 

“Είναι μια πολύ σπουδαία και συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος, μόλις έμαθε για τη περίπτωση της συγκεκριμένης γυναίκας, αμέσως θέλησε να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο. Τα έσοδα της συναυλίας μας στο θέατρο Γης, θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στη θεραπεία της, καθώς η ίδια παλεύει με τον καρκίνο, έχοντας δύο παιδιά και σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα.. Εύχομαι να πιάσουν τόπο και να χαρεί και πάλι τη ζωή”, μας είχε πει η τραγουδίστρια.

Η κατάστασή της Σοφίας όμως ήδη είχε επιδεινωθεί και οι ελπίδες να τα καταφέρει μέρα με τη μέρα λιγόστευαν....