ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτα επεισόδια από τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή! Διακόπηκε η συνεδρίαση


 Απίστευτα επεισόδια από τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή! Διακόπηκε η συνεδρίαση
Ένταση στη συνεδρίαση της Ολομέλειας. «Είστε λαμόγια», φώναζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, «δεν θα περάσουν τα τάγματα εφόδου», απάντησε ο Γ.Μανιάτης.
Ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής αποφάσισε ο αντιπρόεδρος, Θ.Νάκος, μετά την ένταση που σημειώθηκε και τιςκραυγές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
«Είστε λαμόγια και κλέφτες. Κλέβατε τη χώρα επί 20 χρόνια», κραύγαζαν οι βουλευτές της ΧΑ, για να πάρουν την απάντηση, σε υψηλούς τόνους, από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Γ.Μανιάτη: «τα τάγματα εφόδου δεν θα περάσουν. Η Δημοκρατία θα νηκήσει όσο και αν κάποιοι την πολεμούν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο έλειψε να επιτεθεί στον κ.Μανιάτη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.
Νωρίτερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ε.Βενιζέλο, να σκάσει. «Προκαλεί έμετο σε όλη την κοινωνία. Να βγει ένας εισαγγελέας και να του πει να σκάσει», τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, 25% Έλληνα, ενώ για τον τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο τόνιζε πως «ότι ευτελίζει το στράτευμα».
Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη υπογράμμισε ότι είναι απαράδεκτο  να ακούγετε η λέξη «σκάσε» στην Ολομέλεια για να της απαντήσει ο ομόλογός της της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς «σκάσε είπαμε όχι σκύψε»