ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Συγκεντρώθηκαν 600 κιλά τρόφιμα για το "Κοινωνικό Παντοπωλείο" Κατερίνης



Image 

  Χθες, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου PlayZone διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των συλλόγωνπαλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού και Ηρακλή, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον αγώνα, τη διεύθυνση της Ακαδημίας PlayZone για τη φιλοξενία και την πρωτοβουλία οργάνωσης της εκδήλωσης, όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα, όπως και όλες και όλους που βοήθησαν για να πραγματοποίηθεί η εκδήλωση αυτή.

Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων (600 πεερίπου κιλά) τα οποία θα παραδωθούν άμεσα στις δικαιούχες οικογένειες του "Κοινωνικού Παντοπωλείου".
Ο αγώνας έληξε 5-2 υπέρ του Πιερικού. Όμως ελάχιστη σημασία έχει το αποτέλεσμα. Οι θεατές, μεταξύ αυτών πολλά μικρά παιδιά, απόλαυσαν έναν όμορφο αγώνα.
Σας ευχαριστούμε όλους σας για την προσφορά σας.
Κάντε κλικ εδώ  για να δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση.Αμέσως μόλις εμφανιστεί η πρώτη φωτογραφία, για πλήρη οθόνη, πατήστε το πλήκτρο F11 του πληκτρολογίου σας.
-- 
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)