ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Επαγγελματικό συμβόλαιο οι Ιωαννίδης και Λύρας





  





Μετά τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, υπέγραψαν   επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και   δύο ακόμη ποδοσφαιριστές των Κ20.
Συγκεκριμένα, οι Νίκος Ιωαννίδης και Γιώργος Λύρας υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια διάρκειας τριών ετών! Την  Τρίτη το πρωί αμφότεροι πέρασαν από τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ιωαννίδης είναι και μέχρι τώρα πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» Νέων στο πρωτάθλημα της Superleague Κ20, ενώ παράλληλα δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα, μέχρι τώρα τουλάχιστον και είναι μέλος της εθνικής Νέων!
Ο  Λύρας ήρθε στον Ολυμπιακό πέρυσι το καλοκαίρι και πέρυσι αγωνιζόταν και πάλι στους Νέους του Θρύλου, σε μία χρονιά που είχε παίξει μέχρι και στα δεξιά της άμυνας, αλλά η φυσική του θέση είναι στα δεξιά της μεσαίας γραμμής.
Φέτος  βέβαια έχει καθιερωθεί από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, στην αριστερή γραμμή της μεσαίας γραμμής και μάλιστα τα πάει αρκετά καλά, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που αλλάζει πλευρές με τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του γηπέδου.
 www.xaros7.gr