ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Η σάτιρα τον Ράδιο Αρβύλα για τον Γιάννη Λάτσιο και το μήνυμα απόλυσης που τους έστειλε!

kanakis 614x378 300x184 Η σάτιρα τον Ράδιο Αρβύλα για τον Γιάννη Λάτσιο και το μήνυμα απόλυσης που τους έστειλε!

Σε μεγάλα κέφια ήταν χθες οι Ράδιο Αρβύλα, τόσο που άρχισαν να σατιρίζουν το πρόγραμμα του σταθμού και συγκεκριμένα την εκπομπή “Τηλεκύβος”, κάτι που τους οδήγησε σε απίστευτα γέλια για πάνω από πέντε λεπτά. Η παρέα δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμα και στον Μάικ τον Φασολάκη, ενώ, δεν άφησε απέξω και τη σχέση Λάτσιου – Μενεγάκη!
Όταν ένα μήνυμα του Γιάννη Λάτσιου έφτασε στην εκπομπή, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Το υποτιθέμενο μήνυμα έλεγε: “Εδώ Γιάννης. Αντώνη όπως καταλαβαίνεις την άλλη εβδομάδα κόβεται η εκπομπή, αλλά μην ανησυχείς δεν θα μείνεις χωρίς δουλειά. Από Δευτέρα θα παρουσιάζεις τον τηλεκύβο”. Οι Ράδιο Αρβύλα ξέσπασαν σε τρανταχτά γέλια μιλώντας για το μεταμεσονύκτιο παιχνίδι του ΑΝΤ1, όταν ο Αντώνης Κανάκης είπε: “Να μην πω κάτι για τον Μάικ τον Φασολάκη”!

Η παρέα γελούσε και παρατήρησε ότι τα σχόλια που κάνουν τους οδηγούν σε εθελούσια έξοδο από το κανάλι. Ο Αντώνης Κανάκης συνέχιζε απτόητος: “Φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι”!, ενώ προχώρησε και σε πιο προσωπικό σχόλιο: “Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ζηλεύω τον Γιάννη Λάτσιο, είναι που ήταν παντρεμένος μ’ αυτό το κορίτσι και άκουγε κάθε μέρα αυτές τις απορίες”!
Δείτε το βίντεο: