ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Οι σαμαράδες και τα υποζύγια !



-Μας φόρτωσες κε σαμαρά, εμάς τα υποζύγια, με υπέρβαρα φορτία-οικονομικά βάρη, που δεν μπορούνε ν' αντέξουνε ούτε τα μεγαλόσωμα κυπριακά, στην ράτσα.
  
-Χαράτσια, αυξήσεις στο φόρο εισοδήματος, νέες φορολογίες, μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές, κλπ.
-Διέλυσες τα ταμεία μας, εσύ παρέα με τους άλλους, τους ομοίους σου!

-Δημιούργησες ανεργία τέτοια, που οι άνθρωποι δεν έχουν στην -κυριολεξία- να φάνε και ζητιανεύουν στις πλατείες και τους δρόμους της πόλης ή στην καλύτερη περίπτωση στα δημόσια συσσίτια.

-Και το χειρότερο, αύξησες μέσα στο χειμώνα την φορολογία στο πετρέλαιο και πολλοί γαιϊδαράκοι -συγγνώμην πολίτες ήθελα να πω- θα χάσουν την ζωή τους από το ψύχος, δηλαδή οι ηλικιωμένοι, τα μικρά παιδιά, οι ευπαθείς ομάδες, κλπ.

-Σε λίγο θα συζητάμε ανοιχτά, για πολιτικές εγκληματικές πράξεις και βαριές νομικές ευθύνες, λόγω της άδικης, αλλοπρόσαλλης και "περίεργης" κρατικής διακυβέρνησης, ως απαρχής της γενοκτονίας των Ελλήνων! 

-Θα σου τα πω λίγο λαϊκά κε σαμαρά μου, μπας και αντιληφθείς το μέγεθος των επιπτώσεων της ανόητης -λίαν επιεικώς- πλην εν μέρει και εκδικητικής, πολιτικής της κυβέρνησής σου.

-Θα βρομίσουμε όλοι σαμαρά, από την απλυσιά, γιατί με θερμοκρασίες κοντά ή υπό το μηδέν, ποιος θα εχει την "τόλμη" να μπαίνει στο μπάνιο του, αφού θα κινδυνεύει μετά ή να σπάσει τα δόντια του από το τουρτούρισμα στο παγωμένο σπίτι ή χειρότερα, ν' αρπάξει καμιά πνευμονία. Θα μπαίνεις στο λεωφορείο -τι σε νοιάζει εσένα- και δεν θ' αντέχεις την βρώμα της απλυσιάς ! 

-Κι' όλα αυτά για να μην πειράξεις τα λαμόγια τους φοροκλέφτες και τους φίλους σου τους μαφιόζους που κάνουν λαθρεμπόριο καυσίμων.
-Χθες πήγα να δω την θεία μου την Μαριγούλα και την βρήκα στο σαλόνι να βλέπει τον τουρκοαρμένη τον Σουλεϊμαν, έχοντας "ριχτάρι" δυο κουβέρτες !

-Αλήθεια, αν -ειλικρινά- δεν τους ξέρεις αυτουνούς τους μαφιόζους λαθρεμπόρους, έβγα και ρώτα τον περιπτερά της γειτονιάς σου ή πέστο επί τέλους δημόσια, να σου τους βρούμε εμείς οι απλοί πολίτες. Μας κοροϊδεύετε, εσύ και οι κύριοι της κυβερνοπαρέας σου.

-Μ' άλλα λόγια μας έχεις τσαλακώσει την αξιοπρέπεια -κυρίως- και μας αρπάζετε κύριοι της τρικολόρε, τα απολύτως απαραίτητα προς το ζειν και από πάνω μας φοβερίζεις κε πρωθυπουργέ της μειοψηφίας και μας εκφοβίζεις εμάς τα γαϊδούρια, ότι δηλαδή θα έρθει ο κακός ο "Λυκάδραχμος" να μας φάει, αν δεν κάνουμε ότι μας λες εσύ. Άσε ρε φίλε σε μάθαμε κι' εσένα, γνωριζόμαστε τώρα ! 

-Μας έχεις ρίξει το "ηθικό" στο επίπεδο της "αυτής" του θείου μου του Βρασίδα, που είναι ενενήντα χρονών, μας "καταρράκωσες" !

-Οδηγείτε κύριε αυτό τον τόπο, με βεβαιότητα, σε επικίνδυνες νεοεμφιλιακές καταστάσεις και περιπέτειες. 
-Μα εγώ ο γάιδαρος, δηλαδή ο Λαός , στ' ορκίζομαι, θα σου την κάνω την ζημιά (σε σας μιλάω τους κυβερνήτες), πριν "προλάβεις" εσύ να μας θάψεις και τότε....θα χάσεις "και τα ψάρια και τα καλάθια" ! ΙΔΕ TO VIDEO: ]
  
 
Θα υποστείς τις συνέπειες της επικίνδυνης πολιτικής σου υπέρ των ευπόρων, στην διάρκεια της μεγαλύτερης -ιστορικά- οικονομικής κρίσης !

Φαίνεται πως δεν σε δίδαξαν σωστά, οι δάσκαλοί σου στο Αμέρικα, τα οικονομικά και με την ιστορία -μάλλον- έχεις πάρει "διαζύγιο"!
Θα σου τα "μάθουμε" λοιπόν εμείς τα υποζύγια, ο Ελληνικός Λαός που εξαπάτησες. Αυτός θ' αποφασίσει για την τύχη των πολιτών-γαϊδάρων και των σαμαράδων-αφεντικών. Είναι βέβαιο!



Λεπτομέρεια.
Το στιλ της περπατησιάς του αφεντικού -έχει και θαλασσί πουκάμισο- του γαϊδάρου, είναι το ίδιο με αυτό του σαμαρά που μας φτιάχνει τα σαμάρια!

(Εστἀλη από τον κύριο Γεώργιο Δ.)


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2DJEJUShF