ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Το μόνο που δεν έχουν πει για τον Τσίπρα είναι (σ.σ. ότι αν βγει) θα πηδήξει τις γυναίκες σας», δηλώνει η Ρένα Δούρου


«ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΜΑΚΙ»
Δικαιολογημένα αίσθηση προκαλεί η παραπάνω δήλωση της Ρένα Δούρου για τον Αλέξη Τσίπρα, την οποία βρήκαμε «θαμμένη» στα πλαίσια ενός -μάλλον ετεροχρονισμένου- θέματος του Αμερικάνικου GQ που μόλις κυκλοφόρησε σχετικά με την ελληνική κρίση.

«Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι...
ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας». Αυτό δήλωσε η Ρένα Δούρου στον Κρις Χέρθ, δημοσιογράφο του Αμερικάνικου GQ, που της πήρε συνέντευξη στα πλαίσια θέματος με τίτλο «Ζωντανά στην τηλεόραση-Η πτώση της Ελλάδας». Πάντα σε σχέση με τις τακτικές εκφοβισμού που θεωρεί ότι αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

Αν και, για να είμαστε δίκαιοι, στην συνέχεια η Δούρου ζήτησε συγνώμη στον δημοσιογράφο για τα Αγγλικά της, συγκρίνοντάς τα με αυτά ενός καμακιού. Δίνοντας του ένα γλαφυρό παράδειγμα για να καταλάβει τι εννοεί «Π.χ. ΟΚ. Εγώ, εσύ, όμορφη, πάμε στο κρεβάτι μαζί».

Στα πλαίσια του ίδιου ρεπορτάζ, στα πλαίσια του οποίου επίσης έδωσε συνέντευξη η Λιάνα Κανέλλη και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος περιγράφεται ως «ευτραφής μεσήλικας με υπεροπτικό ύφος» και ο Τσίπρας ως «νέος και χαρισματικός».

Ενώ συγκεκριμένα για το επεισόδιο με το χαστούκι, η Ρένα Δούρου -που εξηγεί ότι πλέον δεν μπορεί να χρησιμοποιεί Μέσα μαζικής μεταφοράς επειδή την γνωρίζουν- δηλώνει πως «Το μοναδικό που με κάνει πραγματικά θυμωμένη είναι ότι, για μέρες μετά, αυτό το γαμ@μ$ν* κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα μίντια και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο παίχτηκε μέχρι και στο Τόκυο».

Πάντως εκείνο το σχόλιο της Ρένα Δούρου που αναμένεται να προκαλέσει τις περισσότερες αντιδράσεις, είναι το γιατί θεωρεί ότι ο Κασιδιάρης εξαγριώθηκε μαζί της «Το πρόβλημα του (σ.σ. του Κασιδιάρη) είναι ότι είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός. Μην ξεχνάτε ότι οι νεο-ναζιστικές οργανώσεις, σχετικά με τις γυναίκες, θεωρούν ότι πρέπει να είναι μητέρες».

Από iefimerida