ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας


   Με τη μαζική συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Κατερίνης η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας.
Παράλληλα, από το πρωί οι εργαζόμενοι κατέλαβαν σήμερα τα κατά τόπους Δημοτικά καταστήματα του νομού, αντιδρώντας στις επικείμενες απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ομόφωνα η συνέλευση αποφάσισε ως εξής:

Να αποστείλει άμεσα έγγραφα προς τους Δημάρχους των Δήμων Κατερίνης, Δίου - Ολύμπου και Πύδνας - Κολινδρού, στα οποία θα ζητηθεί:

απόφαση Δημάρχου και Δημοτικών Συμβουλίων για επ' αόριστον αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών των Δήμων.

Παράλληλα, με άλλο έγγραφο θα γνωστοποιείται στους Δημάρχους ότι τελούν υπό κατάληψη (επ' αόριστον) τα γραφεία προσωπικού των τριών Δήμων.

Ταυτόχρονα, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να γίνει κατάληψη του Δημαρχιακού Μεγάρου και του αμαξοστασίου(δημοτικό γκαράζ) Κατερίνης κατά τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.

Επιπλέον, σε ό, τι αφορά στους Δήμους Δίου - Ολύμπου και Πύδνας – Κολινδρού, αύριο Παρασκευή από την έναρξη του ωραρίου και έως τις 11:00 π.μ. θα γίνει κατάληψη στα κατά τόπους Δημαρχεία.
Αμέσως μετά, οι εργαζόμενοι αποφασίστηκε να μεταβούν για τη συνέχιση της κινητοποίησής τους στο Δήμο Κατερίνης.

Η περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων θα διαμορφώνεται κατόπιν των σχετικών αποφάσεων που θα λαμβάνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ, το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι έκτακτες συνελεύσεις των εργαζομένων.