(05-11-2012)
 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΚΑΙ  ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
τηλέφωνα: 2421049830-6944795391             email:   oloi.mazi@yahoo.gr

Συγχωνεύσεις Σχολείων, μισθοί πείνας, θολή αξιολόγηση, εφεδρεία με πρώτα θύματα την Εκπαίδευση, τον Μαθητή, τον Εκπαιδευτικό. Ποιός ευθύ-νεται για την κατάσταση αυτή εκτός από τη Μνημονιακή Πολιτική;
 
Η παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» κατέληξε στο συμπέρασμα πως την ευθύνη για τον κλάδο μας φέρει και ο κομματικός συνδικαλισμός που εφάρμοζε προ-ειλημμένες αποφάσεις μέσα από τις πελατειακές σχέσεις.
Το Συνδικαλιστικό Κίνημα των Εκπαιδευτικών πρέπει να αλλάξει προ-σανατολισμό και μέθοδο και οι ηγεσίες του να αλλάξουν νοοτροπία και κουλ-τούρα. Τα φθαρμένα υλικά δεν μπορούν να συντελέσουν στην αλλαγή της ελ-πίδας. Πρέπει να ακουστούν νέες και καθαρές φωνές. Γι΄αυτό Συνάδελφοι από διάφορους χώρους με διαφορετικές πολιτικές καταβολές και ξεχωριστή αγωνιστική ιστορία βρεθήκαμε και συναινέσαμε σε ένα νέο πλαίσιο με κοινές και σύγχρονες αρχές.  
Χωρίς παρωπίδες
χωρίς ιδιοτέλειες
χωρίς κομματικά στεγανά
Συνεχίζουμε με σθένος και παίρνουμε περισσότερη δύναμη από την πετυχη-μένη πορεία του ψηφοδελτίου. 
Οι επικίνδυνες διαχωριστικές γραμμές πέφτουν. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δίνουμε συνειδητά αγώνα για να αναστήσουμε την Εκπαίδευση, και να ξαναδώσουμε ουσία στον άνθρωπο Μαθητή και αξιοπρέπεια στον άνθρωπο εκπαιδευτικό.
 
Αγαπητοί  Συνάδελφοι
Στις εκλογές για το ΚΥΣΔΕ κατεβαίνουμε πραγματικά ελεύθεροι. Εχου-με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου, τον σεβασμό στην ατομική ιδεολογία και την διάθεση για συνεργασία και σύνθεση. Οι δράσεις μας θα σταματήσουν την απαξίωση του Έλληνα Εκπαιδευτικού και θα τον φέρουν πάλι στην θέση που του αξίζει. Ο θεσμός του αιρετού δεν είναι κομματικό φέουδο ούτε το ευκαιριακό σκαλοπάτι για προσωπική αναρρίχηση.
Το ψηφοδέλτιο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ενισχύεται με ειλικρινείς Συναδέλφους από όλη τη χώρα και πιστεύουμε να ταράξουμε τα νερά που λιμνάζουν. 
ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ……
για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ  ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ  ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ      
για την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ