ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

To ξεκατίνιασμα για το ΡΟΛΕΞ Αδωνι, το Very Gavello Ζαρούλια ...μέσα στη Βουλή


Τύφλα να έχουν τα πρωινάδα τύπου Λιάγκα, Σκορδά και Μενεγάκη. Το καλύτερο gossipαδικο είναι η Βουλή 
Δείτε Θέμα: Ρολόγια, κασετοφωνάκια και κρεμάλες επιστρατεύουν οι βουλευτές για να εκφράσουν την πολιτικοοικονομική τους άποψη στην συζήτηση που διεξάγεται για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2013 στην Βουλή. 

Υπό αυτά τα δεδομένα αποτυπώνεται με τον πιο εύγλωττο τρόπο το επίπεδο που διακρίνει ένα μέρος τουλάχιστον της εθνικής αντιπροσωπείας η οποία κατά τα άλλα καλείται να βγάλει την χώρα από την περιδίνηση της οικονομικής κρίσης. 

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποίησε την ομιλία του για να επιτεθεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όχι όμως σε ιδεολογικό επίπεδο αλλά σε…
μικροπολιτικό και υλιστικό.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Ηλίας Κασσιδιάρης (Χρυσή Αυγή) είχε καταγγείλει ότι οι βουλευτές εξακολουθούν να λαμβάνουν μισθό ύψους 8.000 ευρώ και πως ο κ. Γεωργιάδης φοράει ένα πανάκριβο ρολόι Rolex. 

Από την άλλη πλευρά ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι οι κατηγορίες δεν είχαν ως πραγματικό στόχο τον ίδιο αλλά τον Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκο. Υποστήριξε μάλιστα ότι ο κ. Κασσιδιάρης έχει βάλει στο μάτι την θέση του προέδρου του κόμματος. Ειδικότερα ανέφερε: «Αυτά που είπε ο Κασιδιάρης ήταν μια προσπάθεια να φάει τον Μιχαλολιακο και τη Ζαρουλια. Αυτός ήταν ο πραγματικός στόχους και του Κασιδιάρη και του Γερμενή. Λέει για το ρολόι μου το Rolex και μετά σκέφτηκα το ρολόι που φοραει η κυρία Ζαρούλια. 

Είδα το ρολόι της, Very Gavello φοράει. Δυο μπουτίκ υπάρχουν στην Ελλάδα, μία στη λαϊκή γειτονιά της Μυκόνου και μία στη λαϊκή γειτονία της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι. Προφανώς θα ήθελε να το αναφέρω. Συγχαρητήρια κύριοι της Χρυσής Αυγής, δημαγωγοί, φαρισαίοι και υποκριτές». 

Ο κ. Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητες ούτε τι προχθεσινές αναφορές του Γ. Γερμενή για τα οκτώ χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημίωσης λέγοντας χαρακτηριστικά «Εγώ λέω ότι δεν παίρνω οκτώ χιλιάρικα. Αν όμως εγώ μασαμπουκώνω οκτώ χιλιάρικα όπως μου είπαν, τότε τι γίνεται σε ένα σπίτι που έχει δύο βουλευτές; Πόσα παίρνουν ο Μιχαλολιάκος με την Ζαρούλια; Παίρνουν 16.000 χιλιάρικα. Ας πάει εκεί να ζητήσει εξηγήσεις ο λαός. Πάλι με τον αρχηγό τους τα βάζουν». Από την άλλη πλευρά η κυρία Ελένη Ζαρούλια αρκέστηκε να πει ότι «εγώ δεν ασχολούμαι με κατινιές». 

Από protothema μέσω Παπατζήδες