ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης




   Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, όπως αρμόζει, το σχολείο μας, το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης, παρακολούθησε με τη δέουσα κατάνυξη λειτουργία στην Αγία Παρασκευή.
Κατόπιν, επιστρέφοντας στο σχολείο, στους διαδρόμους του οποίου ακούγονταν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλο τον κόσμο, οι μεν μαθητές διοργάνωσαν ανά τμήμα μια μικρή εορτή, για να ανταλλάξουν ευχές, ενώ οι καθηγητές οργάνωσαν επ’ ευκαιρία των διακοπών αποχαιρετιστήρια γιορτή.



Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης τιμήθηκαν από το σχολείο τρεις καθηγητές που συνταξιοδοτήθηκαν εφέτος και δεν τους έχουμε στην «ομάδα» μας, η κυρία Μαυρίδου Εύη και οι κύριοι Μυρωτής Παύλος και Παπαδόπουλος Παναγιώτης. Για τους άξιους και αγαπητούς συναδέλφους μίλησε, εκπροσωπώντας το σύλλογο καθηγητών, η κ. Παναγιωτίδου ως η αρχαιότερη και μας θύμισε στιγμές που χαράχτηκαν στη μνήμη της από την παρουσία και συμβίωση τόσων χρόνων στο χώρο αυτό, τον οποίο, μάλιστα, χαρακτήρισε «προέκταση του σπιτιού της». Στους συναδέλφους αναφέρθηκε και ο διευθυντής, όπως και οι δύο υποδιευθυντές εξαίροντας όλοι τους την παρουσία και συνεισφορά του καθενός από τους τρεις συνταξιοδοτηθέντες καθηγητές.
Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν και ο πρώην διευθυντής του σχολείο κ. Νούλας Αριστοτέλης, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πιερίας κ. Αντωνίου Χρήστος και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Θεοδώρου Ευαγγελία συνοδευόμενη από όλα τα μέλη.
Αξίζει να αναφερθεί η στιγμή που ο διευθυντής μοίρασε δωράκια για τα παιδιά των εκπαιδευτικών, που κάποια, μάλιστα, ήταν παρόντα και τα παρέλαβαν αυτοπροσώπως με τη χαρά ζωγραφισμένη στα προσωπάκια τους.
Η όλη εκδήλωση έλαβε τέλος με την αποχώρηση των καθηγητών μετά από ανταλλαγή θερμών ευχών.