ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Κάντε έρωτα κι όχι πορνό!»


Η δασκάλα του έρωτα δηλώνει φανατική εργένισσα και δίνει συμβουλές
«Κάντε έρωτα κι όχι πορνό» προτρέπει τους νέους όλου του κόσμου η Σίντι Γκάλοπ.


Η Σίντι Γκάλοπ είναι μια 52χρονη βρετανίδα απόφοιτος της Οξφόρδης και έχει δημιουργήσει μια ερωτική ιστοσελίδα, όπου δέχεται μόνο συστημένα μέλη!

Στόχος της είναι όμως, να μετατρέψει την ιστοσελίδα της σε αντίδοτο πορνό και να βοηθήσει τους νεαρούς Αμερικάνους να γίνουν καλύτεροι… εραστές, σύμφωνα με «Τα Νέα».

«Όταν κάνεις έρωτα με νεότερους άντρες αντιλαμβάνεσαι αμέσως την υφέρπουσα νοοτροπία του σκληρού πορνό που κυριαρχεί στη σύγχρονη κουλτούρα», δήλωσε και γι’ αυτό όπως είπε δημιούργησε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αφού επιδιώκει να προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση στην πορνογραφία!

Η ίδια είναι φανατική εργένισσα, έχει τελειώσει ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και σε εμφάνιση δεν θα λέγαμε ότι είναι και πολύ όμορφη… Δεν έχει ενδοιασμούς ώστε να συναναστρέφεται κοινωνικά και να συνευρίσκεται σεξουαλικά με άνδρες που έχουν τα μισά της χρόνια.

Ντύνεται προκλητικά, φοράει στενά παντελόνια, μαύρα δερμάτινα σύνολα και επιμένει να διορθώνει τα λάθη που κάνουν οι επιθετικοί και παράλληλα άπειροι νεαροί εραστές της στο κρεβάτι.


«Βγαίνω με νέους άνδρες, συνήθως με 20άρηδες και αυτό που έχω διαπιστώσει Είναι ότι το σκληρό πορνό αποτελεί τη βασική τους, αν όχι τη μοναδική, πηγή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και έμπνευσης», είπε η Σίντι.

Στην ιστοσελίδα της, MakeLoveNotPorn.tv, παρουσιάζονται ζευγάρια και άτομα που επιδίδονται σε σεξουαλικές δραστηριότητες με εκείνου του είδους την οικειότητα και το πάθος που απέχει από την πορνογραφία.

Μέχρι τώρα στη σελίδα είναι εγγεγραμμένα 18.000 άτομα και πληρώνουν περίπου τέσσερα ευρώ για κάθε βίντεο που επιλέγουν να παρακολουθήσουν ενώ όσοι επιθυμούν να προφέρουν… εκπαιδευτικό υλικό ανταμείβονται από το γεγονός ότι πρωταγωνιστούν στο δικό τους προσωπικό ερωτικό σόου.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr