ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ! (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...) ....
Τα μέλη του Κινήματος ενάντια στα χαράτσια συναντήθηκαν το πρωί στη ΔΟΥ Αγρινίου, προκειμένου να καταβάλλουν ένα ευρώ... για τα τέλη κυκλοφορίας!

Πληρώνουν για ένα έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί! Η μη υλοποίηση της Ολυμπίας Οδού και το άθλιο οδικό δίκτυο που έχει «στείλει» πολύ κόσμο στον θάνατο, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν σήμερα τα μέλη του κινήματος πολιτών να αντισταθούν στο τέλη κυκλοφορίας!

"Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτική χρήση υπηρεσιών κάτι που ρυθμίζεται κάθε φορά από την εξουσία ανάλογα με τις υπηρεσίες που μας παρέχουν. Είναι παράνομο και ήρθαμε να καταθέσουμε συμβολικά το ποσό του ενός ευρώ ως διαμαρτυρία" ανέφερε ο εκπαιδευτικός Κώστας Κορδάτος.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του Τμήματος Παρακαταθηκών και δανείων αρνήθηκαν να παραλάβουν το ποσό του ενός ευρώ, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι στις αρμοδιότητες τους και δεν τους επιτρέπεται, με τα μέλη του κινήματος να επισημαίνουν ότι θα επανέλθουν από το νέο έτος με εξώδικο προς τους υπευθύνους, ενώ κάλεσαν τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κίνηση ενάντια στα παράνομα χαράτσι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάλογες κινήσεις έχουν γίνει στο Μεσολόγγι στην Πάτρα αλλά και την Κέρκυρα.



http://www.gkourou.com


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2G8zeySiK