ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η απάτη των δημοσκοπήσεων και η φρίκη των «εθνοσωτήρων»!!!



 

Η Γλώσσα των δημοσκποπήσεων είναι η ιδιοτελής συρρίκνωση της κοινωνικής πραγματικότητας. Είναι μια γλώσσα που αποτελεί μέρος μιας γενικής τεχνικής φενακισμού, η οποία συνίσταται στη μεγαλύτερη δυνατή σχηματοποίηση της κοινωνικής αταξίας και πολυχρωμίας. Η γλώσσα δεν είναι ποτέ «αθώα». 

Η γλώσσα αυτή αποξηραίνει την πραγματικότητα από τους ζωικούς χυμούς της, την αφυδατώνει από κάθε κοινωνική διεργασία και συλλογικό συναίσθημα, την τεμαχίζει σε αφηρημένες ηθικές αρχές και μέσα από αυτή τη διαίρεση απομονώνει εκείνο που θέλει να προβάλει. Συστατικό, συνεπώς, γνώρισμα αυτής της γλώσσας είναι η αντιεπιστημονική και αντιδραστική νοοτροπία του τεμαχισμού και της απλοποίηση του όλου: Το σκόρπισμα της ολότητας σε άτομα και του ατόμου σε ουσίες. 

Η ίδια, λοιπόν, η φιλοσοφία των δημοσκοπήσεων, συνίσταται στην κατάφορη παραχάραξη και αλλοίωση της πραγματικότητας.
 

Αυτή η «φιλοσοφία» της παραχάραξης, σήμερα έχει πάρει ολοκληρωτικές και αυθάδεις μορφές, με «έδρα» την κεντρική προπαγανδιστική μήτρα της παραχάραξης και της απάτης: Τα ΜΜΕ και το τηλεθέαμα. 

ΣΗΜΕΡΑ, η «επιστήμη» της απόκρυψης και αλλοίωσης της πραγματικότητας, καθώς και της θηριώδους απάτης, έχει φτάσει να κατασκευάζει και να σκηνοθετεί δημοσκοπικά θεάματα, ολοκληρωτικά υποταγμένα στις άμεσες ανάγκες του καθεστώτος. 

ΣΗΜΕΡΑ ζούμε την τρομοκρατική, δημοσκοπική πλύση κατασκευής «συναίνεσης». Οι «στημένες» δημοσκοπήσεις εκβιάζουν τρομοκρατικά τον ελληνικό λαό να αποδεχτεί το θάνατό του: Τα ποικίλα εφιαλτικά μέτρα και σχέδια των εκτελεστών συμβολαίων, της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. 


Επιχειρούν, με καθημερινές νεροποντές δημοσκοπήσεων, να μας πουν ότι ο ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τα σκληρά μέτρα. Σύμφωνα με τα ευρήματά τους εμφανίζουν περίπου τα εξής: 

α). Σχεδόν το 60% των εργαζομένων εμφανίζονται να θεωρούν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης (αυτά δηλαδή με τα οποία τους κόβει τους μισθούς, τους αυξάνει την ηλικία συνταξιοδότησης, τους ρημάζει στους φόρους κλπ.) είναι «προς τη σωστή κατεύθυνση» (!). 

β. Το 75% εμφανίζεται ότι ήθελε να παρθούν τέτοια μέτρα νωρίτερα (!) και να διαμαρτύρεται (!) γιατί «καθυστέρησαν αδικαιολόγητα». 

γ). Κάπου το 75% εναντιώνεται σε απεργίες, κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες και αντίθετα εμφανίζεται να επιζητεί «αναστολή κοινωνικών αγώνων» για να περάσουν τα μέτρα (αυτά δηλαδή που τους κόβουν τους μισθούς, τους αυξάνουν τους φόρους, τους οδηγούν σε σύνταξη μετά θάνατον κλπ.)... 

Τέτοιες χονδροειδείς και ασύστολες ψευδολογίες μας αραδιάζουν, τόσους αβυσσαλέους παραλογισμούς.
 Αφού, λοιπόν, είναι τόσο συντριπτικά τα ποσοστά υπέρ των κυβερνητικών μέτρων και όλος, σχεδόν, ο ελληνικός λαός επικυρώνει το θάνατό του και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, ΓΙΑΤΙ δεν κάνουν ένα δημοψήφισμα για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος; 

Θα «ξύσουμε» όμως λίγο της μνήμη μας
 πάνω σε αυτό το θέατρο της απάτης και των εκβιασμών που παίζεται με τις δημοσκοπήσεις. Η μνήμη είναι το πιο ισχυρό όπλο… 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: 
 

α) Βάσει δημοσκοπήσεων ήταν που ο ΣΥΝ του 3% εμφανιζόταν σαν ένα κόμμα του 18% και του 20%... 

β) Βάσει δημοσκοπήσεων ήταν που η ΝΔ «είχε κερδίσει» τις εκλογές το 2000, αλλά τελικά τις κέρδισε το ΠΑΣΟΚ... 

γ) Βάσει δημοσκοπήσεων ήταν που οι εκλογές του 2004 θεωρούντο «ντέρμπι», αλλά τις έχασε το ΠΑΣΟΚ «με τα τσαρούχια»... 

δ) Βάσει δημοσκοπήσεων ήταν που η διαφορά των 3 μονάδων στις εκλογές του 2009 αποδείχτηκε πάνω από 10 μονάδες στην κάλπη... 

Βεβαίως η λοβοτομή που υφίστανται 
τα λαϊκά στρώματα εδώ και τέσσερις μήνες, αναμφίβολα επηρεάζει κάποια λαϊκά στρώματα. Ακριβώς και γι’ αυτό μας κατακλύζουν αυτές οι τρομοκρατικές και εκβιαστικές δημοσκοπήσεις. 

Άλλο, ωστόσο, ο τρομοκρατικός επηρεασμός κάποιων λαϊκών στρωμάτων και άλλο τα ποσοστά «χούντας» (!) , τα οποία παρουσιάζουν τον ελληνικό λαό σαν υπέρμαχο τού «σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω». 

Τα τρομοκρατικά κλειδιά 

Όλη αυτή η καταιγιστική απάτη αποκαλύπτεται από την τρομοκρατική της μεθοδολογία. Η μέθοδος αυτή συμπυκνώνεται στην τρομοκρατική σημειολογία λέξεων -κλειδιά:«Χρεοκοπία», «καταστροφή», «Τιτανικός», «εντατική», κ.λπ. 

Λέξεις - κλειδιά μιας ακατάσχετης προπαγάνδας που θέλει να επιβάλει το «μύθο» ότι τα κυβερνητικά μέτρα είναι «αναγκαία», «σωτήρια», «επιβεβλημένα», «εθνικά», «πατριωτικά» κι άλλα τέτοια ηχηρά παρόμοια. 

Ξαφνικά μας προέκυψαν άπαντες «πατριώτες» και «σωτήρες» της εθνικής οικονομίας. 

Οι ανελέητοι καταστροφείς του ελληνικού έθνους (αφανίζουν κάθε τι μου μυρίζει «εθνικό»), όλοι αυτοί που δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο και έχουν ξεπουλήσει οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές δομές τους ελληνικού έθνους, όλοι αυτοί που έχουν διαλύσει και ισοπεδώσει την ιστορική μας υπόσταση και τους συνεκτικούς ιστούς της ελληνικής κοινωνίας, που έχουν καταστήσει την ελληνική κοινωνία ένα φέρετρο και κατεχόμενη από τις στρατιές αλλοδαπών δούλων και μαφιών, όλοι αυτοί και οι πατριδοκάπηλες «τσόντες» τους, ξαφνικά μιλάνε για την «πατρίδα» και τη «σωτηρία» της… 

ΟΙ κυνικοί και θηριώδεις δολοφόνοι της πατρίδας και της εθνικής, κοινωνικής μας υπόστασης μεταμορφώθηκαν σε φανατικούς «πατριώτες» και «σωτήρες» της ελληνικής κοινωνίας. 

Στην πρωτοπορία αυτής της «Εθνικής Σωτηρίας» τα ΜΜΕ: Οι «νταβάδες» και τα τσιράκια τους…


Η οργή πολλαπλασιάζεται από την αηδία και τη φρίκη… 

Για περισσότερα κείμενα πάνω στους τρομοκρατικούς μηχανισμούς του καθεστώτος και το ρόλο των ΜΜΕ ανοίξτε τη σελίδα:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=38