ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΔΟΤΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ


ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΩΝ : ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ"


Θρασύτατη επίθεση Στουρνάρα κατά της Δικαιοσύνης!

Από τηλεοράσεως, ο τσάρος της Οικονομίας αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των δικαστικών, επειδή τόλμησαν να κρίνουν παράνομο το χαράτσι που εισπράττει η ΔΕΗ!
Σφοδρή επίθεση κατά των δικαστών εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, κατηγορώντας τους ότι δεν κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον.
Την ώρα που η κραυγή αγωνίας χιλιάδων Ελλήνων για τα δυσβάσταχτα μέτρα έχει γίνει «φωνή βοώντος εν τη ερήμω», ο κ. Στουρνάρας χωρίς ίχνος σεβασμού στρέφει τα βέλη του κατά των δικαστικών που ... «τόλμησαν» να υψώσουν φωνή αντίστασης στη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική.
Φαίνεται πως ο κ. Στουρνάρας δεν έχει συνηθίσει σε αντιδράσεις που να του αναιρούν τα μέτρα. Εξάλλου όποιος τολμούσε να διαφωνήσει με την κυβερνητική πολιτική, αυτομάτως βρισκόταν εκτός Κοινοβουλευτικών ομάδων και μάλιστα την ίδια ώρα, με συνοπτικές διαδικασίες.
Το τελευταίο ανάχωμα λοιπόν για να αποφευχθεί η λαίλαπα των μέτρων που καταδικάζουν σε φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό, είναι οι δικαστές. Η μόνη εξουσία που έχει μείνει για να μπορέσει να υπερασπιστεί τα δίκαια των πολιτών, η μόνη φωνή αντίστασης στα αντιλαϊκά μέτρα.
Στη Δικαιοσύνη στρέφει τώρα τα πυρά του ο κ. Στουρνάρας που με ύφος χιλίων καρδιναλίων κατηγορεί τους δικαστικούς ότι ακυρώνουν την κυβερνητική πολιτική για δικό τους όφελος, επειδή, όπως υποστηρίζει, έγιναν μειώσεις στους μισθούς τους.
Σε τηλεοπτική συνέντευξή του, για την απόφαση του Πρωτοδικείου να μην εισπράττεται από τη ΔΕΗ το χαράτσι, ο κ. Στουρνάρας με θράσος απάντησε ότι «αποφάσεις Πρωτοδικείου υπάρχουν και άλλες», υπονοώντας ότι θα την προσπεράσουμε όπως και τις άλλες.
«Θεωρούν ότι αδικούνται από τις μισθολογικές μειώσεις και δεν κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον», δήλωσε ο κ. Στουρνάρας εξαπολύοντας επίθεση στους δικαστές τους οποίους κατηγορεί για υπονόμευση του κυβερνητικού έργου.
Με τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές, και με στάση «αποφασίσουμε και διατάσσουμε», ο «δημοκράτης» κ. Στουρνάρας νομοθετεί και στη συνέχεια κατακεραυνώνει όποιον διανοηθεί να αντιδράσει.
Βλέπει εχθρούς παντού, ακόμα και μέσα στην συγκυβέρνηση, ακόμα και στο ίδιο του το υπουργείο. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί του δηλαδή, υπονομεύει την κυβέρνηση και εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα.
Αλήθεια κ. Στουρνάρα, στα Πανεπιστήμια που σπουδάσατε δεν σας έμαθαν τι είναι δημοκρατία; Δεν σας έμαθαν ότι είναι αντιδημοκρατικό να επιβάλεις με το έτσι θέλω την πολιτική σου; Δεν σας έμαθαν ότι στην Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων οι αποφάσεις παίρνονταν δημοκρατικά;
Μάλλον κ. Στουρνάρα σας τα έμαθαν λάθος. Δικαιοσύνη α λα καρτ δεν υπάρχει. Ειδικά στην Ελλάδα.
newsbomb.gr


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2EDCwEXZW