Αδίκησα το δήμαρχο και την δημοτική αρχή ότι δεν μας έδωσαν έγκαιρα τα θέματα για τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ήδη με πήρε τηλέφωνο μια ευγενέστατη και γλυκόφωνη δημοτική υπάλληλος η οποία με ενημέρωσε ότι σήμερα, ημέρα της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου, και μετά τις τρεις η ώρα το Τεχνικό Πρόγραμμα θα είναι στην διάθεσή των επικεφαλής των συνδυασμών και μπορούμε να το παραλάβουμε από την θυρίδα της δημοτικής αστυνομίας.

Άρα μέχρι τις 6 η ώρα που αρχίζει το δημοτικό συμβούλιο υπάρχουν κοντά στις τρεις ώρες στην διάθεσή μας τόσο να το ξεφυλλίσουμε όσο και να το διαβάσουμε κιόλας.  Χρειάζεται κάτι περισσότερο για να το ψηφίσουμε; Άλλωστε είτε το ψηφίσουμε είτε όχι θα εγκριθεί από την πλειοψηφία. Είτε ψηφιστεί είτε όχι από το πρόγραμμα θα εκτελεστεί ένα μικρό ποσοστό ( γύρω στο 20% εκτελέστηκε από το περσινό) και το πιο κομμάτι θα εκτελεστεί θα το αποφασίσει η δημοτική αρχή ή μάλλον ο δήμαρχος. Τζάμπα η κουβέντα λοιπόν. Άλλωστε βλέπετε κανέναν να εξεγείρεται από αυτή την υποτίμηση του Δημοτικού Συμβουλίου; Και σε λίγο θα έχουμε επιτρόπους, αυξήσεις τελών και φόρων, και δυστυχώς κάτι τέτοιες δημοτικές αρχές θα έχουν ανοίξει την κερκόπορτα.  

Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος
δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης