ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Αστέρια μεγατόνων στο Paul Ricard


 Αστέρια μεγατόνων στο Paul Ricard
Η αστρική συνεδρία συνέβη στο Paul Ricard, τη φημισμένη πίστα της νότιας Γαλλίας, όπου η Monster Energy και η ομάδα Φόρμουλα 1 της Mercedes συγκέντρωσαν τους αναβάτες τους για ένα ανεπανάληπτο μοτοσυκλετιστικό event, με αφορμή τα γυρίσματα ενός νέου προωθητικού spot.
Ο εφτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής F1, Γερμανός Michael Schumacher οδήγησε μαζί με το θρύλο του Isle of Man TT, Άγγλο John McGuinness (19 νίκες στο Isle of Man), το βετεράνο των GP 500 Randy Mamolaλ, τον Ισπανό Pol Espargaro, φετινό δευτεραθλητή της Moto2 και τον τραγουδιστή των Prodigy, Keith Flint!
«Ήταν πολύ όμορφο να οδηγώ μαζί με το Michael. Οι άθλοι του στους τέσσερις τροχούς τον αναγορεύουν σε Νονό του μηχανοκίνητου αθλητισμού», δήλωσε ο McGuinness, που συνάντησε για πρώτη φορά το Γερμανό.
 Αστέρια μεγατόνων στο Paul Ricard
«Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, αλλά ο άνθρωπος είναι πραγματικά γρήγορος! Ο ενθουσιασμός του για τις μοτοσυκλέτες είναι ολοφάνερος, περάσαμε μια αληθινά απολαυστική μέρα στην πίστα μαζί», συμπλήρωσε εντυπωσιασμένος.
Ο Schumacher, ο οποίος αγωνίστηκε στο γερμανικό πρωτάθλημα Superbike, όταν έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τους αγώνες F1, μίλησε εξίσου κολακευτικά για την παρέα του στην πίστα.
«Η ευκαιρία να οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα δίπλα σε τύπους που πραγματικά θαυμάζω, ήταν υπέροχη. Μού είναι αληθινά δύσκολο να περιγράψω την απόλαυση του να οδηγείς δίπλα στους John, Randy, Keith και αυτό το νέο ταλέντο, τον Pol Espargaro».
Για τον αστέρα της ροκ Flint, τα συναισθήματα ήταν αντίστροφα αυτών που συνήθως προξενεί με την παρουσία του στη σκηνή, αυτή τη φορά ήταν εκείνος που κοίταζε γεμάτος θαυμασμό τους αστέρες της πίστας.
 Αστέρια μεγατόνων στο Paul Ricard
«Σήμερα νομίζω ότι μπορώ άνετα να χρησιμοποιήσω τον όρο ‘θρύλοι’, αναφερόμενος στην παρέα μου. Τόσο των δύο όσο και των τεσσάρων τροχών», δήλωσε.
«Βγαίνοντας από την ευθεία των paddock πίσω από τους Randy Mamola, Michael Schumacher και John McGuinness, δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι δεν ονειρεύομαι. Κι αυτός ο πιτσιρικάς ο Espargaro δεν αστειεύεται», είπε αναφερόμενος στην εμπειρία της μέρας ο Keith Flint.
Δείτε στο βίντεο την ασυνήθιστη παρέα σε δράση…