ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πόσο καλά γνωρίζεις το sex ;



Κάντε το τεστ που ακολουθεί, απαντώντας τις ερωτήσεις που θα δείτε, και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δώσετε, δείτε παρακάτω ποιο είναι το αποτέλεσμα του τεστ για εσάς. Για δες, πόσο καλά γνωρίζεις τελικά το σεξ;;



Ερωτήσεις και απαντήσεις

1.Όσο μεγαλώνει κάποιος, η επιθυμία του για sex μειώνεται;

Όχι. Έρευνες γύρω από το sex έχουν δείξει ότι το 58% των αντρών ηλικίας από 61 έως 75% θεωρούν ότι η σεξουαλικές τους επιδόσεις είναι σταθερές ή έχουν αυξηθεί ελαφρώς καθώς μεγάλωσαν. Όσον αφορά τις γυναίκες, μία έρευνα έδειξε ότι το 52% των γυναικών ηλικίας από 70 έως 79 ετών θεωρούν ότι αισθάνονται σεξουαλική επιθυμία ίδια με αυτή που ένιωθαν πριν από 20 χρόνια.

2.Το ποτό αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση;

Όχι. 4 ποτηράκια αλκοόλ περιορίζουν τη σεξουαλική απόδοση. Αυτό σημαίνει για ένα ζευγάρι που τα έχει τσούξει λιγάκι προς το sex ότι ο άντρας έχει περισσότερες πιθανότητες να χάσει τη στύση του και η γυναίκα μπορεί να δυσκολευτεί στον οργασμό. Επιπλέον, το αλκοόλ συχνά έχει ως αποτέλεσμα τη λανθασμένη χρήση προφυλακτικού με ότι αυτό συνεπάγεται.

3.Πόσο μπορεί να επιβιώσει ένα σπέρμα στον κόλπο μίας γυναίκας αμέσως μετά την εκσπερμάτωση;

Μετά την εκσπερμάτωση, ένα σπέρμα μπορεί να επιβιώσει στον κόλπο της γυναίκας για πάνω από 72 ώρες. Γι' αυτό και ορισμένες φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε ακριβώς έμεινε έγκυος μία γυναίκα. Θα μπορούσε να γίνει η σύλληψη ακόμα και δύο μέρες μετά το sex!

4.Είναι κακό κάποιος να αυνανίζεται τρεις φορές την ημέρα;

Όχι. Ένα άτομο μπορεί να αυνανίζεται όσες φορές θέλει. Υπερβολικός είναι ο αυνανισμός όταν επηρεάζει και την υπόλοιπη ζωή του ατόμου(τη δουλειά, τις σχέσεις με τους φίλους ή τον σύντροφο κ.λπ.)

5.Τελικά το μέγεθος μετράει και ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος;

Δεν υπάρχει καλύτερο μέγεθος, υπάρχει μέσο μέγεθος που είναι περίπου 16 πόντους σε στύση. Το μέγεθος μετράει μόνο όταν τίθεται θέμα συμβατότητας. Δηλαδή, υπάρχει πρόβλημα όταν ο κόλπος της γυναίκας είναι μικρός ή σφιχτός και το πέος μεγάλο, και το αντίστροφο.

6.Τελικά το σημείο G (G -spot ) υπάρχει;
Ναι, αλλά..το σημείο G δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία περιοχή στο πάνω εσωτερικό μέρος του κόλπου της γυναίκας. Το πρόβλημα δεν είναι αν υπάρχει το συγκεκριμένο σημείο αλλά αν έχει κάποια ιδιότητα στη σεξουαλική πράξη. Ορισμένες γυναίκες αναφέρουν ότι κατά τη διέγερση του συγκεκριμένου σημείου αυξάνεται η σεξουαλική απόλαυση, ενώ άλλες δηλώνουν ότι δεν παρατηρούν καμία διαφορά.

7.Αν κάποιος φαντασιώνεται την πράξη του βιασμού, σημαίνει ότι είναι επικίνδυνος ή αντιμετωπίζει κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα;

Μάλλον όχι. Οι φαντασιώσεις με θέμα το βιασμό είναι συχνές στους ανθρώπους. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις τέτοιου είδους γίνονται επικίνδυνες μόνο όταν κάποιος σκέφτεται σοβαρά να τις πραγματοποιήσει. Αν μένει στη φαντασίωση και μόνο, τότε είναι φυσιολογικό.

8.Ταντρικό sex σημαίνει ότι το sex μπορεί να διαρκέσει για ώρες χωρίς καν ο άντρας να έχει οργασμό;

Όχι ακριβώς. Το Ταντρικό sex , που προέρχεται από τις φιλοσοφίες της Δύσης, μπορεί να κάνει το sex να κρατήσει περισσότερο καθώς στοχεύει στο να κρατήσει τα άτομα προσηλωμένα στην ευχαρίστηση της πράξης παρά στη χαρά του στόχου. Ωστόσο, η πλειοψηφία των αντρών που ασχολείται με το ταντρικό sex εκσπερματώνει περίπου στα συνήθη επίπεδα με εκείνους που δεν εξασκούν.

9.Το σαδομαζοχιστικό sex είναι μόνο για τα άτομα που φορούν δερμάτινα και έχουν δέκα σκουλαρίκια σε κάθε αυτί;

Όχι. Το σαδομαζοχιστικό sex το εξασκούν πολλά άτομα, διαφόρων κατηγοριών. Ως σεξουαλική πράξη προϋποθέτει την ανταλλαγή πόνου που οδηγεί στη σεξουαλική ευχαρίστηση. Δεν περιλαμβάνει μόνο μαστίγια, χειροπέδες και δέρματα αλλά κάθε λογής πράξεις, που περιλαμβάνουν πόνο και μπορούν να διεγείρουν τη σεξουαλική ζωή.

10.Είναι αλήθεια ότι η σωστή χρήση προφυλακτικού αποτρέπει όλες τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες;

Όχι. Υπάρχουν ασθένειες, όπως ο έρπης, που μεταδίδονται με τη δερματική επαφή, δηλαδή από σημεία του σώματος που δεν καλύπτονται από το προφυλακτικό. Επίσης, ακόμα και με το προφυλακτικό, ποτέ δεν αποκλείεται η ελαττωματική του φύση(πχ. να σχιστεί, ή επειδή ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο να έχει υποστεί φθορές) ή η λανθασμένη χρήση(πχ. να βγει κατά την εισχώρηση στον κόλπο).


Πόσες απαντήσεις γνώριζες; Δες τα αποτελέσματα και μάθε πόσο καλά γνωρίζεις την τέχνη του sex.


0-2 σωστές: Χρειάζεσαι αρκετή εξάσκηση. Μην ανησυχείς όμως. Το να γνωρίζεις το sex καλύτερα αποτελεί μία συναρπαστική εμπειρία.
3-5 σωστές: Οι γνώσεις σου γύρω από το sex είναι περιορισμένες. Αρκεί να ψαχτείς λίγο περισσότερο για να καλύψεις όλες τις απορίες σου και να ανακαλύψεις το μαγικό κόσμο του sex .
6-8 σωστές: Είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Πλέον, καλύπτεις κενά στο ταξίδι της ανακάλυψης όλων των πτυχών του sex . Έχεις καταλάβει τουλάχιστον ότι το sex δεν εξαντλείται σε δύο γεννητικά όργανα και μία επαναλαμβανόμενη κίνηση.
9-10 σωστές: Είσαι αστέρι. Έχεις καταφέρει να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσα από το sex και έχεις συνειδητοποιήσει πράγματα, τα οποία κάποιοι δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν. Το μόνο που σου μένει πλέον είναι η εμβάθυνση και η εξειδίκευση.