ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0 (Τελικό)

Οι “κυανόλευκοι” φιλοξενούν την Ένωση για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt την αναμέτρηση από το Περιστέρι, στην προσπάθεια των δυο ομάδων να κατακτήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ


Φρικτό έγκλημα! Βρέθηκαν διαμελισμένα πτώματα 37 ανθρώπων μέσα σε σακούλες


Πρόκειται για ένα πραγματικά φρικτό έγκλημα το οποίο έγινε στο Μεξικό.

Τα διαμελισμένα πτώματα τουλάχιστον 37 ανθρώπων βρέθηκαν μέσα σε σακούλες που είχαν πεταχτεί σε έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Μοντερέι, του βόρειου Μεξικού, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.Τα πτώματα βρέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για θύματα συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά από το Μεξικό στις ΗΠΑ.

Με "ελληνική πατέντα" έτοιμοι για πυροδότηση οι S-300

Βολές Exocet “από αέρα και θάλασσα” στο Αιγαίο έχουν σχεδιαστεί για τις επόμενες ημέρες από τις ΕΔ.

Το πότε ακριβώς θα γίνουν οι βολές δεν έχει διευκρινιστεί,αλλά όπως είπε πηγή του ΥΕΘΑ στο Onalert, “το πιθανότερο είναι οι βολές να γίνουν μέσα στο επόμενο 10ήμερο”.

Έρευνα:Ανεβαίνουν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ''πέφτει'' η Χρυσή Αυγή

Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας, σχεδόν οι μισοί πιστέυουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχυθεί ενώ ποσοστό 76% θεωρεί οτι η Χρυσή Αυγή θα μειώσει τη δύναμή της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει τα ποσοστά του σε περίπτωση νέας εκλογικής αναμέτρησης εκτιμά η πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μετεκλογικής έρευνας που διενήργησε η Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής.

Απόδειξη του αδιεξόδου στο Προεδρικό η ατάκα αρχηγού ''Ο χαβαλές τελείωσε'' - Διαβάστε όλους τους ''θερμούς'' διαλόγους




Τσίπρας : ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ συμφωνούν, ας προχωρήσουν χωρίς εμάς!
- Σαμαράς : Έκανα ότι μπορούσα, δεν ξέρω που το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ - VIDEO
- Ευάγγελος Βενιζέλος:Παρά το αδιέξοδο αισιοδοξώ για οικουμενική!Kαταγγέλει τον Τσίπρα για αλαζονεία και για εμμονή σε νέες εκλογές - VIDEO
- Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ ο Παπούλιας παρουσίασε δυσοίωνη έκθεση Παπαδήμου
- Στις 19.30 η συνάντηση Παπούλια με Καμμένο, μετά θα δει Παπαρήγα, Μιχαλολιάκο και Κουβέλη

Τεχνικά εφικτή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά...

Φωτογραφία για Τεχνικά εφικτή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά...
Μία ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι τεχνικά εφικτή, αλλά θα πλήξει την εμπιστοσύνη στην οικονομική ένωση, δήλωσε το μέλος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας και διοικητής της Τράπεζας της Ιρλανδίας, Πάτρικ Χόνοχαν. Όπως είπε από το βήμα συνεδρίου στην εσθονική πρωτεύουσα Ταλίν, η έξοδος της Ελλάδας θα αποσταθεροποιούσε την ευρωζώνη και όλες οι πλευρές προσπαθούν να το αποφύγουν. Σημείωσε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι «απαραίτητα μοιραίο, αλλά είναι μη – ελκυστικό».

Σαν σήμερα πριν από 100 χρόνια η πρώτη στρατιωτική ελληνική πτήση από τον Δημήτρη Καμπέρο

Φωτογραφία για Σαν σήμερα πριν από 100 χρόνια η πρώτη στρατιωτική ελληνική πτήση από τον Δημήτρη Καμπέρο
Την άνοιξη του 1912, πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα η πρώτη πτήση της Στρατιωτικής Αεροπορίας, στα πλαίσια των μεγάλων γυμνασίων του Ελληνικού Στρατού, που διεξάγονταν στην Αττική,με επίβλεψη του Αρχηγού της Γαλλικής Στρατιωτικής Αποστολής.

Στα γυμνάσια αυτά, θα έπαιρναν μέρος και στρατιωτικά αεροπλάνα. Για το σκοπό αυτό, ανακλήθηκε από τη Γαλλία, ο

εκπαιδευόμενος Έλληνας Αξιωματικός, ο Υπολοχαγός Δημήτριος Καμπέρος. Συγχρόνως μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα, διαλυμένα μέσα σε κιβώτια, τα δύο πρώτα αεροπλάνα τύπου "Ανρί Φαρμάν", διπλάνα με κινητήρα 50 ίππων, που είχαν παραγγελθεί στη Γαλλία. 

Αδιέξοδο στο Προεδρικό Μέγαρο! Προς νέες εκλογές στις 17 Ιουνίου...Το Ιστορικό της Ημερας

 

 

Σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια

Συνάντηση Παπούλια με Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο, χωρίς αποτέλεσμα. Σαμαράς: "Η διαβούλευση συνεχίζεται". Στις 19:30 ο νέος κύκλος επαφών με τους άλλους αρχηγούς. Συνεχής ενημέρωση μέσω του blog ΕδώΠιερία.

Απίστευτοι!!!!!!όσες φορές και να το δω, δεν χορταίνω!!!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!

ΟΧΙ ΑΥΤΑ................

'Οταν ένας Έλληνας τους έκανε όλους να χορεύουν Ζορμπά

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ .......................
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ..................????????????

Η ΜΑΝΑ ΕΝ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ........


Κάτω από την Ακρόπολη παίζουν μονόπολη στις δικές μας πλάτες...

Το ενδεχόμενο νέας προσφυγής στις κάλπες με άμεσες επιπτώσεις στην οικονομική ζωή της χώρας με παρενέργειες για την Ευρώπη αποκαλύπτουν σύμφωνα με το greekmme.gr τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου τύπου...
Το 'Πρώτο ΘΕΜΑ' καταγράφει την επικαιρότητα λέγοντας ότι "Πανέτοιμη η Ε.Ε να μας πάει εκτός Ευρώ-Πάτησαν το κουμπί για την δραχμή- Ενώ στην Αθήνα δεν βγαίνει Κυβέρνηση, μπλόκο στις δόσεις του Ιουνίου των 30 δις ευρώ, ασκήσεις προσομοίωσης από ξένες τράπεζες με νέο νόμισμα". O 'ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Τύπος' τιτλοφορεί το κεντρικό του θέμα αναλύοντας ότι "Σε οικονομικό και πολιτικό ναρκοπέδιο η Ελλάδα-Μπαράζ πιέσεων με μοχλό την δόση των 30 δις ευρώ αφού οι Βρυξέλλες παγώνουν την δόση μαμούθ ενόψει των επαναληπτικών εκλογών ενώ κερδίζει έδαφος το μπλόκ των Ευρωπαίων που επιθυμούν την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης"...

Τραγωδία με νεκρή μητέρα ενώ χαροπαλεύει το παιδί της

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9.30 απόψε το βράδυ στην Εθνική Οδό Τρικάλων Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο, κοντά στο Δ.Δ. Αγίου Δημητρίου Καλαμπάκας. Μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρή η 30χρονη οδηγός και σοβαρά τραυματισμένο το παιδί της, ηλικίας περίπου 3,5 ετών το οποίο έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ...

Τραγικός θάνατος για 82χρονο που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του....
Δυστυχώς... ακόμη ένας ηλικιωμένος αγρότης έσβησε κάτω από το τρακτέρ του. Το τραγικό συμβάν έγινε χθες το απόγευμα στην Ενορία Κύμης στην Εύβοια.
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, ο ηλικιωμένος, που είχε πάει στα κτήματα για αγροτικές εργασίες, προσπάθησε να ανέβει σε μια πλαγιά και το τρακτέρ αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο επί τόπου.
Οι δικοί του που ανησύχησαν τον αναζήτησαν και τελικά τον εντόπισαν κάτω από το τρακτέρ στις 19:15΄ το απόγευμα.

Είναι κατ' εξακολούθηση υπότροποι...

Γράφει ο Καλεμκερίδης Γιάννης
Το μήνυμα νόμιζα ότι ήταν σαφέστατο, είναι αλήθεια ότι όλοι μέσα μας το καταλάβαμε.

Ήθελα να πιστεύω ότι τελείωσε και ότι ξεκινούσε κάτι νέο....δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο, αυτό πάντως ήθελα να ελπίζω...

Κάποιοι όμως δεν έχουν καταλάβει ακόμη τίποτα. Συνεχίζουν σαν να μην έγινε τίποτα, σαν να τους είπαν ότι όλα ήταν ένα κακό όνειρο.

Παράλογα αυτά που παρακολουθώ από χθες το βράδυ στα κανάλια από τους γνωστούς συμπρωταγωνιστές, δίχως ίχνος τσίπα. Μαγική εικόνα...

ΕΕΕΔ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ Τι πρέπει να γνωρίζουμε κατά την παραμονή μας σε οργανωμένη παραλία


Κάθε καλοκαίρι, κυρίως στις μεσογειακές χώρες, όπως είναι και η χώρα μας, γινόμαστε μάρτυρές πνιγμών η περιστατικών στις ακτές μας κυρίως από αμελεια και λάθος πληροφόρηση.
Παίρνοντάς λοιπόν την πρωτοβουλία η ΕΕΕΔ Ν.ΠΕΙΡΙΑΣ για την πραγματοποίηση αυτής της ενημέρωσης προσπαθεί να πληροφορήσει τους νέους του Νομού μας και τους αυριανούς γονείς για την ασφάλεια υγρού στοιχείου και τούς κανόνες ναυαγοσωστικής.
Είδη άρχισαν να δραστηριοποιούνται υπεύθυνα και οργανωμένα κρατικοί μηχανισμοί, οργανισμοί και εταιρίες με στόχο την δημιουργία οργανωμένων ακτών στην χώρα μας καθώς κατέχουμε ισότιμη θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατερίνη. Διανομή 90 τόνων ελαιόλαδου. Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει διατεθεί ποτέ στην Ελλάδα!


12-05-2012 Άλλη μια λαμπρή σελίδα έγραψε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας, διανέμοντας 90 τόνους εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με 15.5 ευρώ/κιλό σε πάνω από 2200 οικογένειες της Πιερίας!
Με εξαιρετική οργάνωση και τη βοήθεια 100 περίπου εθελοντών, από τις 7 το πρωί ξεκίνησε η διανομή χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα στην διαδικασία.
Η γνωστή πια διαδικασία, ακολουθήθηκε πιστά από τους πολίτες (επιβεβαίωση παραγγελίας, παραλαβή πιστοποιητικού ποιότητας, πληρωμή, παραλαβή) και η συνολική διάρκεια δεν ξεπερνούσε τα 10 λεπτά!

Σεισμός στην Βόρειο Ελλάδα με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη

seismos thesaloniki Σεισμός στην Βόρειο Ελλάδα με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη

 Σεισμική δόνηση μεγέθους 4.1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 01.49 τα ξημερώματα, βορειοδυτικά της Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 2 χλμ. βορειοδυτικά της Καλαμαριάς, 6 χλμ. βόρεια της Θεσσαλονίκης, ενώ το εστιακό βάθος είναι στα 10 χλμ.
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα.
Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός και στην Πιερία.

Σε ιδιώτες μέρος της αποκομιδής απορριμμάτων στο Δήμο Κατερίνης

Σε ιδιώτες στρέφεται ο Δήμος Κατερίνης για να καλύψει τις ανάγκες της καθαριότητας για τη θερινή περίοδο, καθώς αδυνατεί να προχωρήσει στην πρόσληψη εργατών, εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου που δεν επιτρέπει τις προσλήψεις, αλλά και λόγω της μη έγκρισης των 8μηνων συμβάσεων πρόσληψης προσωπικού σε εύλογο χρόνο.
Ο θέμα αναδείχθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που χαρακτηρίστηκε ως κατεπείγουσα και αφορούσε στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Κατερίνης, θέμα που τέθηκε και αυτό ως κατεπείγον για να μπορούν να προχωρήσουν τα θέματα της αντιμετώπισης της καθαριότητας και της συντήρησης του πρασίνου.
Την εισήγηση έκανε ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, λέγοντας ότι αφορά στη συλλογή των απορριμμάτων από τις δημοτικές κοινότητες, στη δημιουργία δικτύου πυρασφάλειας στο αστικό ιστό του Δήμου Κατερίνης με σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΚ, αλλά και σε εργασίες συντήρησης πρασίνου και καθαρισμός ακτών, κοινόχρηστων χώρων. 

ΜΑΜΑ .......Η ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ