ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Μήνυμα αναγνώστη: Σας ζητώ συγνώμη που θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή

Συγνώμη που θα δυσαρεστήσω πολλούς αλλά προσωπικά και ενώ ψήφισα...
Ανεξάρτητους Έλληνες, τώρα θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή αν γίνουν εκλογές τον Ιούνιο ή στις επόμενες σε δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια. Είναι απίστευτος ο τρόπος που κάνουν όλοι πλην της ΧΑ, κωλοτούμπες! Η καταγγελία του μνημονίου έγινε επαναπραγμάτευση , καινούργια θεώρηση, νέα εξέταση στους όρους και διάφορα άλλα που τελικά μικρή σημασία έχουν. Εγώ δεν θέλω να πληρώνω χαράτσι γιατί δεν είμαι ο υπέυθυνος της κρίσης

Προετοιμάζεται για επιστροφή στη δραχμή η Dixons


Σχέδια προετοιμασίας για τη μετάβαση στη δραχμή κάνει η βρετανική εταιρία Dixons, που ελέγχει την αλυσίδα Κωτσόβολος στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους Financial Times.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Σεμπάστιαν Τζεϊμς η μετάβαση στη δραχμή θα είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο σημειώνει ότι η εταιρία του μπορεί να ωφεληθεί τελικά, λόγω της δύσκολης θέσης που θα βρεθεί ο τοπικός ανταγωνισμός.

Ο Φώτης Κουβέλης μίλησε στους Νέους Φακέλους


Φ. Κουβέλης: Θα πάμε σε εκλογές, μακάρι να κάνω λάθος

Δείτε τι ειπώθηκε στη σύσκεψη τον πολιτών αρχηγών


Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρακτικά από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, ύστερα από αίτημα του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα.
Στην συσκεψη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Τσίπρας.
 Πατήστε εδώ για να τα δείτε
  Τα πρακτικά της συσκέψεως έχουν ως ακολούθως: pdf

ΣΥΡΙΖΑ: «Ας αναλάβουν τις ευθύνες του απέναντι στο λαό και ας προχωρήσουν»

Ανακοίνωση εξέδωσε λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου και την γνωστοποίηση της πρότασης για σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρει πώς «από τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου κατά την σημερινή συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, έγινε σαφές πως υπάρχει προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στην ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜ.ΑΡ για τη συγκρότηση κυβέρνησης».

Τα πρακτικά της συνάντησης Καμμένου-Παπούλια.


Τα πρακτικά από την κατά μόνας συνάντηση του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια το βράδυ της Κυριακής ανέβασε στην σελίδα του στο facebook ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.Αναφέρει τα επτά σημεία τα οποία θεωρεί ως προϋποθέσεις για την συμμετοχή του σε κυβέρνηση και επισημαίνει ότι θα συμμετείχε μόνο σε μια κυβέρνηση η οποία,όπως είπε,θα υπηρετεί το εθνικό συμφέρον.Αναλυτικά τα πρακτικά:

Νέα διευρυμένη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την Τρίτη υπό τον Κ.Παπούλια

Κορυφώνεται το πολιτικό «θρίλερ» με τις διαβουλεύσεις στο προεδρικό Μέγαρο

Νέα σύσκεψη όλων των πολιτικών αρχηγών, πλην του Νίκου Μιχαλολιάκου, θα συγκαλέσει την Τρίτη στις 14:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την πρόταση που έπεσε τη Δευτέρα στο τραπέζι των διαβουλεύσεων για σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων.
Στη νέα σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, όχι όμως η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία αρνήθηκε επικαλούμενη την εκπεφρασμένη αντίθεση του ΚΚΕ με τον σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων.

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Πιερίας..επειδή βρέχει!!

Το απλό καιρικό φαινόμενο της βροχής εξελίσσεται συχνά, όπως απόψε, σε ντόμινο κακομοιριάς.
 Με λίγα λόγια : ΒΡΕΧΕΙ - ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ - ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.
 Παραλύει το σύμπαν από μια ανοιξιάτικη μπόρα. Κουραστήκαμε κύριοι να απαγορεύεται ακόμα και να βρέχει γιατί "ενός κακού μύρια έπονται..."
ΠΡΟΝΟΩ είναι η λέξη κλειδί, αλλά φαίνεται να είναι άγνωστη.
Καλό black out και στις επόμενες βροχοπτώσεις, που προβλέπονται αρκετές.

Δημότης Παραλίας (που πληρώνει για να έχει)

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ-Τα τμήματα ξεκινούν απο 1-6-2012-ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τηλ. 6945211444 Coach Μυστακίδης Ιωάννης


Πραγματοποιούνται ατομικές προπονήσεις ποδοσφαιριστών για ηλικίες γεννημένοι (1996-1997-1998),  με την επιμέλεια του Coach Μυστακίδη Ιωάννη στις άρτιες εγκαταστάσεις  μας στο (γήπεδο Ν. Κεραμιδίου ). Προσφέρουμε συνθήκες, ειδίκευση και υπηρεσίες που απαντούν στις ανάγκες σας για οποιαδήποτε μορφή προπόνησης και προώθησης ποδοσφαιριστών, σε συνεργασία με την Γερμανική εταιρεία SPORT EXPERTE. Σε απόλυτα προσωπικό επίπεδο, με γνώμονα τις ατομικές σας επιθυμίες, διαμορφώνουμε το κατάλληλο πλαίσιο εφαρμογών, προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας, στο χρόνο και με τον τρόπο που επιθυμείτε. Κοντά μας θα βρείτε το σύμβουλο, το συμπαραστάτη και το επαγγελματικό πλαίσιο που απαιτείτε.
Βελτίωση:
1.    Φυσικής κατάστασης, συναρμογή, ταχύτητα, δύναμη, ευκινησία, αντοχή
2.    Αντίληψης, αντίδρασης
3.    Τεχνικής, αμυντική/επιθετική
4.    Τακτικής, αμυντική/επιθετική
Τα τμήματα ξεκινούν απο 1-6-2012
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  Τηλ. 6945211444
Coach Μυστακίδης Ιωάννης         

Θα πληρώνουν ενοίκιο όσοι χρωστούν στεγαστικό!

Το σχέδιο των τραπεζών που θα τις βγάλει διπλά κερδισμένες.
Να απασφαλίσουν τη βόμβα των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον κοινωνικό ιστό της χώρας και να προκαλέσει τσουνάμι επιπτώσεων στην ήδη χειμαζόμενη κτηματαγορά, επιχειρούν οι τράπεζες.
Η κατάσταση έχει γίνει εκρηκτική, καθώς οι επισφάλειες στα στεγαστικά δάνεια προσεγγίζουν το 15% και ξεπερνούν τα 11 δισ. ευρώ.

Στα 778.399 άτομα οι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Απρίλιο

Από στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ προκύπτει ότι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώτα του ανέρχονταν τον Απρίλιο του 2012 στα 778.399 άτομα.
Από αυτά 338.612 είναι άνδρες (ποσοστό 43,50%) και 439.787 είναι γυναίκες (ποσοστό 56,50%). Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει μείωση κατά -0,87% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Από τα ίδια στοιχεία προκύπτουν ο ακόλουθες διαπιστώσεις:
- Στην ηλικιακή ομάδα από 30-54 ετών αναλογεί το 63,08% των εγγεγραμμένων ανέργων, στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 30 αναλογεί το 27,12% και στην ηλικιακή ομάδα άνω των 55 ετών αναλογεί το 9,80%.

Κάντε Like στη σελίδα του edopieria-blog στο Facebook

Σύνδεσμος εδώ
https://www.facebook.com/Edopieriablog

Χιλιάδες σφαίρες LED δημιούργησαν ποτάμι φωτός στην Ιαπωνία


Πριν λίγες μέρες, Ιάπωνες καλλιτέχνες έριξαν εκατό χιλιάδες αυτόφωτες σφαίρες LED στον ποταμό Σουμίντα στα πλαίσια του φεστιβάλ Χοτάρου στο Τόκιο.

Τα φωτάκια επέπλεαν στον ποταμό και φορτίζονταν κατά τη διάρκεια της ημέρας από ηλιακή ενέργεια για να παρουσιάσουν το βράδυ ένα θέαμα μαγικό που μοιάζει να βγήκε από παιχνίδι φαντασίας ή κόμικ μάνγκα.

Στόχος των καλλιτεχνών ήταν να προσομοιάσουν ένα σμήνος από πυγολαμπίδες που φέγγουν στην επιφάνεια του νερού, δημιουργώντας έτσι ένα ρεύμα με ηλεκτρική γαλάζια απόχρωση που έκανε αυτή την καινοτόμα σε πολλούς τομείς πόλη να φαίνεται ακόμα πιο φουτουριστική.

Για όσους από εσάς ανησυχούν για θέματα ρύπανσης ή ασφάλειας, τα φωτάκια θεωρούνται απόλυτα αβλαβή και περισυλλέγησαν πιο κάτω από το ποτάμι με τεράστια δίχτυα.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες παρακάτω:

Η Άνγκελα Μέρκελ δεν αποφασίζει τη μοίρα της Ευρώπης



«Δεν ψηφίσαμε για να υπάρχει μία πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ονομάζεται Μέρκελ και αποφασίζει τις μοίρες όλων των άλλων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μπενούα Χαμόν. Τα σχόλια του κ. Χαμόν αναμένεται να αναζωπυρώσουν τη συζήτηση γύρω από τη βιωσιμότητα του γαλλογερμανικού άξονα και το πολιτικό μέλλον της Ευρώπης. …

Το ΣΚΑΪ Τώρα χαρίζει πέντε smartphones HTC ONE X Μία προσφορά της COSMOTE


Πάρτε μέρος στο νέο διαγωνισμό της εκπομπής ΣΚΑΪ Τώρα, από Δευτέρα 14/05 έως και Παρασκευή 18/05 και πέντε από εσάς θα κερδίσουν το smartphone HTC ONE X, το πρώτο τετραπύρηνο smartphone της αγοράς που φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα η COSMOTE.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, στείλτε γραπτό μήνυμα, SMS, στον πενταψήφιο αριθμό 54529 με πρόθεμα ΤΡ, με χρέωση 1,23 ευρώ, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Βloomberg: «Η Ελλάδα έχει κρυμμένους άσους στο μανίκι της»


Μια διαφορετική διάσταση στην πρωτοφανή πολιτική και οικονομική κρίση που περνά η Ελλάδα δίνει ανάλυση του πρακτορείου Bloomberg, η οποία υποστηρίζει ότι, στην πραγματικότητα, όλοι φοβούνται την αποχώρηση της χώρας μας από το ευρώ.
Όπως διαπιστώνει η εν λόγω ανάλυση, «η Ελλάδα μπορεί να κρύβει έναν άσο στο μανίκι της, αν ακούσει την απαίτηση του λαού να επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο με την Ε.Ε.».

«Κόκκινος» πυρετός στο Twitter


«Κόκκινο» βάφτηκε χθες το βράδυ το Twitter, μετά την απίστευτη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους επώνυμους να έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους, τουιτάροντας… ασταμάτητα!

Η Ζέτα Δούκα έγραψε: «Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό!!! Μεγάλη ομάδα!!! Μπράβοοοοοοο». Η Τζένη Μπαλατσινού πόσταρε: «Ναι!!!Πιστεύω στα θαύματα!!! Όλοι να πιστέψουμε!!! Όλοι!!!». Ο Μύρωνας Στρατής ανέβασε στον λογαριασμό του το εξής: «Θρυλάραααααα! Ναι ρε γμτ!!!».

Σεξ και facebook προσφέρουν ίδια ικανοποίηση


Απάντηση στο γιατί αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραζόμαστε κάθε σκέψη μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook και το twitter, επιχείρησαν να δώσουν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.
Έπειτα από σειρά πειραμάτων που έκαναν οι ερευνητές, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το να μοιράζεται κανείς προσωπικές πληροφορίες προσφέρει την ίδια ικανοποίηση που βιώνει ο εγκέφαλός μας, όταν απολαμβάνουμε ένα φαγητό, όταν κερδίζουμε χρήματα ή όταν κάνουμε σεξ.

F1:Παραμένει στην κορυφή ο Vettel


Μπορεί στον αγώνα της Ισπανίας o Maldonadο με Williams να σημείωσε την παρθενική του νίκη, ωστόσο η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δεν άλλαξε, με τον Vettel να διατηρεί την πρωτιά στο πρωτάθλημα των οδηγών. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εκκίνησε από την 7η θέση και κατάφερε να ολοκληρώσει τον 5ο φετινό γύρο στην 6η.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, μία σκληρή ημέρα δουλειάς. Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος, καθώς θα μπορούσα να είχα τερματίσει μία θέση ψηλότερα

Καλπάζουν δραματικά οι θάνατοι από πρόωρους τοκετούς


Το φαινόμενο αρχίζει και απασχολεί σοβαρά την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Οι θάνατοι νεογνών που γεννήθηκαν πρόωρα, παρουσιάζουν δραματική αύξηση παγκοσμίως, και αυτή τη στιγμή βρίσκονται ήδη στην δεύτερη θέση στην θλιβερή λίστα των θανάτων των μωρών, πίσω από την πνευμονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ www.iatropedia.com

''Πρωταθλητής'' στο μπιλιάρδο με επίδομα τυφλότητας!


Ακούγεται απίστευτο κι όμως όχι απλά είναι αληθινό, αλλά έχει γίνει αντικείμενο ευρείας συζήτησης μεταξύ συναδέλφων του! Δημόσιος υπάλληλος...

που εργάζεται σε υπηρεσία της Πάτρας και λαμβάνει επίδομα τυφλότητας είναι «πρωταθλητής» στο μπιλιάρδο!

Τι θα γίνει εαν δε σχηματιστεί κυβέρνηση το βράδυ

Ο κορυφαίος συνταγματολόγος Αντώνης Μανιτάκης εξηγεί τι προβλέπει το Σύνταγμα.

Με τα μάτια στραμμένα στο Προεδρικό Μέγαρο όλη η χώρα καθώς στις 7.30 το απόγευμα θα γίνει νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με σκοπό το σχηματισμό κυβέρνησης. Ηδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  έχει δηλώσει ότι δε θα συμμετάσχει.

"To τσίρκο της ΝΔ συνεχίζεται!" άποψη αναγνώστη

Είδα στον ΣΚΑΙ, τον κ. βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλο να λέει για τις νέες εκλογές αν γίνουν ότι το δίλημμα θα είναι "Ευρώ ή δραχμή, Σαμαράς ή Τσίπρας"!
Ακριβώς αυτό είπε ο ανεκδιήγητος αυτός άνθρωπος. Όταν έκανε τον ίδιο ακριβώς εκβιασμό αυτό πριν λίγο καιρό ο επίσης τραγικός κ. Παπανδρέου, η ΝΔ ωρυόταν κι έκανε χαμό! Και τώρα, λέει ακριβώς το ίδιο! Πόση πια αηδία για αυτό το κόμμα... Πόση πια;

Δείτε πως υποδέχτηκε ο Γιώργος Βλάχος τον Μιχαλολιάκο...

μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τα σχόλια δικά σας...

Βόλτες στο προεδρικό μέγαρο με... ξεναγό τον Παπούλια


Μήπως ήρθε η ώρα να τελειώνει η ιστορία με τις άοκνες προσπάθειες του Κάρολου Παπούλια, που τον σπρώχνουν οι κάτωθι υπογεγραμμένοι του μνημονίου να ψάχνει εναγωνίως «λύση» για τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης; Γιατί μέχρι στιγμής αυτό που διαφαίνεται είναι ότι υπάρχει προοπτική για τριτοκομματική κυβέρνηση με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Αλλιώς τι νόημα θα είχε να καλέσει σήμερα ο πρόεδρος της δημοκρατίας τους τρεις αρχηγούς που έλαβαν την διερευνητική εντολή και τον Φώτη Κουβέλη; (O Aλέξης Τσίπρας δεν θα πάει τελικά, μιας και έχει εκθέσει επανειλημμένα τις απόψεις του και δεν έχει διάθεση για απογευματινό... τσάι στο προεδρικό μέγαρο).

13χρονη δώρισε τα όργανα της και έσωσε τις ζωές 8 ανθρώπων!

Η μεγαλοψυχία στις μέρες μας είναι κάτι που σπανίζει και όταν κάποιος κάνει μια κίνηση ανθρωπιάς όπως το να χαρίζει τα όργανα του τα λόγια είναι περιττά.
Για το λόγο αυτό προκαλεί μεγάλη εντύπωση η ιστορία της 13χρονης Jemima Layzell η οποία πέθανε από αιμορραγία στον εγκέφαλο και έσωσε με τα όργανά της τις ζωές οκτώ ανθρώπων!

Eσπευσμένα η απόσυρση των επικίνδυνων φαρμάκων

Την άμεση διαδικασία απόσυρσης ενός φαρμάκου από την αγορά αμέσως μόλις υπάρξουν σαφείς υπόνοιες πως είναι επικίνδυνο επιδιώκει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο...
Η ΕΕ διαθέτει ήδη νομοθεσία περί «φαρμακοεπαγρύπνισης» (pharmacovigilance) για την απόσυρση επικίνδυνων φαρμάκων αλλά η ανάγκη περαιτέρω βελτίωσης της ασφάλειας οδήγησε στην απόφαση αναθεώρησης των κανόνων.
Οι νέοι κανόνες που αναμένεται να ψηφιστούν

45χρονος ασελγούσε στον ανηψιό του

Φρίκη έχουν προκαλέσει στο Πανελλήνιο οι αρρωστημένες ορέξεις ενός 45χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος του πεντάχρονου ανιψιού του.Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο πατέρας του θύματος και αδερφός του δράστη, ο 45χρονος άνδρας «πείραζε» το αθώο αγγελούδι από βρεφική ηλικία!
Η είδηση έρχεται από την Πάτρα και είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από ρεπορτάζ του «Κόσμου» την περασμένη Παρασκευή. Η οικογένεια, η οποία βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Ο πατέρας είναι έτοιμος να βρεθεί δικαστικά αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον αδερφό. Ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει μήνυση.

Μήνυμα αναγνώστη "Φρικτή προπαγάνδα εναντίον Χρυσής Αυγής"

Χθες συναγωνιστες οι νενεκοι παιξανε τα ρεστα τους. Η εκπομπη του Θεοδωρακη στο MEGA αριστοτεχνικα φτιαγμενη, με το αψογο μονταζ... με τους πατερουληδες της διανοησης και "τεχνης", με τους "παρασυρμενους νεολαιους χρυσαυγιτες", με τις αφορητα λαϊκες για τα γουστα του ψυχικου Ελληνιδες γιαγιαδες, με τους σεβασμιους, τρομακτικους "ημιτυφλους" μαντεις της θολοκουλτουρας, με τους κατατρεγμενους λαθρο στην τελευταια σκηνη του εργου. Ολα στην πενα, ολα να

Πιερική Κίνηση


 Εξαιρετικό γευστικότατο μέλι από ντόπιο παραγωγό,
με 5,5  ευρώ το κιλό
Νέα ομαδική παραγγελία

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες από την εθελοντική ομάδα Πιερική Κίνηση  για μέλι με 5,5 ευρώ το κιλό.
Το μέλι από παραγωγό της Πιερίας, είναι από άνθη ποικίλης διαλογής και διατίθεται σε συσκευασίες τρίκιλες και ενός κιλού.
Για παραγγελίες         pieriki.kinisi@gmail.com

Εθελοντική Ομάδα Πιερική Κίνηση . Βιολογικός ολόφρεσκος αρακάς από ντόπιο παραγωγό.



 
Επειδή η γη ξέρει να τρέφει και να μεγαλώνει με το σωστό τρόπο  τα φυτά της  χωρίς χημικές παρεμβάσεις, τα βιολογικά προϊόντα είναι σίγουρα όχι μόνο πιο νόστιμα και θρεπτικά αλλά και πιο υγιεινά για τον άνθρωπο. Η καλλιέργειά τους συμβάλει φυσικά και στην προστασία του  περιβάλλοντος .
Γι αυτό λοιπόν προτιμούμε όσο γίνεται περισσότερο τα  βιολογικά προϊόντα.
Σας προτείνουμε λοιπόν να προμηθευτείτε βιολογικό ολόφρεσκο αρακά από τον ντόπιο παραγωγό κ. Αστέρη Δίκα.

Tι αλλάζει σε επιδόματα και μισθούς απο αύριο κιόλας;

Οριστικό τέλος μπαίνει σήμερα – σύμφωνα με τις προβλέψεις του δεύτερου Μνημονίου – στην ισχύ της μετενέργειας των κλαδικών συμβάσεων, που είχαν λήξει... ή καταγγελθεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, και αφορά 152 συμβάσεις που καλύπτουν περίπου 2 εκατομμύρια εργαζόμενους.
Σε ισχύ παραμένουν 23 κλαδικές ή ομοιοεπαγγελματικές συμβάσεις, όπως των ξενοδοχοϋπαλλήλων και των εργαζομένων στα ΚΤΕΛ, των οποίων η μετενέργεια λήγει από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Sport Day
Goal News
Derby News
Πρωταθλητής
Η Πράσινη
Φως
Η Ώρα των Σπορ
Σπορ του Βορρά
MetroSport
Αθλητικά Νέα
Γαύρος

Πρωτοσέλιδα πολιτικών εφημερίδων

Τα Νέα
Έθνος
Espresso
Αδέσμευτος Τύπος
Ελεύθερος Τύπος
Αυριανή
Βραδυνή
Θεσσαλονίκη
Εστία
Ελεύθερη ώρα
Δημοκρατία
Metro