ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Επαγγελματικός προσανατολισμός και οι επιλογές για το μέλλον



Διημερίδα για το επόμενο βήμα των μαθητών των τεχνικών λυκείων
Διημερίδα με θέμα «το επόμενο βήμα σας» η οποία απευθύνεται στους μαθητές των τεχνικών λυκείων και στόχο την ενημέρωση τους για τις επαγγελματικές προοπτικές και κατευθύνσεις, πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του επιμελητηρίου Πιερίας σε συνεργασία με το σχολικό εργαστηριακό κέντρο Κατερίνης, ΣΕΚ και το Εσπερινό ΕΠΑΛ.
Η διημερίδα  ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα σε ομιλίες που θα γίνουν στο επιμελητήριο Πιερίας.
Τις εργασίες παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κυρ.Μαυρίδου Σοφία εκπρόσωποι φορέων, και συμμετείχαν μαθητές  του εσπερινού ΕΠΑΛ  της πόλης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

"Τα σπάσανε" και πάμε σε εκλογές - Αύριο ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση - Σκληρές κουβέντες στη σύσκεψη - Σαμαράς: "Κάποιοι μας θέλουν εκτός ευρώ"


- Προεδρία της Δημοκρατίας: Αύριο στις 13.00 ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση
- Βενιζέλος:Ο Καμμένος μας ζήτησε να τον στηρίξουμε να καταγγείλει το Μνημόνιο!
- Κουβέλης: Δεν ετέθη θέμα κυβέρνησης από προσωπικότητες
- Οργισμένος ο Π.Καμμένος: "Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση"

«Δεν τα βρήκαμε με τον Ολυμπιακό»

Σε… ναυάγιο κατέληξαν οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Ντομίνγκος Πασιένσια.
Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, εξέλιξη που επιβεβαίωσε και ο Πορτογάλος τεχνικός  με δηλώσεις του στην «A Bola».
«Επιβεβαιώνω ότι δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Επέστρεψα στην Πορτογαλία και περιμένω προτάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πασιένσια.

Τι φοβούνται οι πολιτικοί αρχηγοί

Φωτογραφία για Τι φοβούνται οι πολιτικοί αρχηγοί
Με ποιες σκέψεις και ποια δεδομένα καθορίζουν την τελική πολιτική στάση τους οι… κ.κ. Αντώνης Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος, Αλ. Τσίπρας, Π. Καμμένος, Αλ. Παπαρήγα και Φ. Κουβέλης

Λίγο καιρό μετά το μούδιασμα του εκλογικού αποτελέσματος, τα γεγονότα των τελευταίων 24ωρων συνιστούν το σκηνικό ενός φοβικού πολιτικού συστήματος.

Χαρακτηριστικοί είναι οι τακτικισμοί που διαπιστώνονται στο μετεκλογικό τοίο κι όχι μόνο επιβεβαιώνουν το συμπέρασμα αυτό, αλλά επιτείνουν στην αβεβαιότητα.

Το σκηνικό αυτό συνιστάται από τα ακόλουθα στοιχεία:

Αναγνώστης αναλύει την φοροκαταιγίδα του πολίτη...

Φωτογραφία για Αναγνώστης αναλύει την φοροκαταιγίδα του πολίτη...
Φοροκαταιγίδα τροικανή-ΝΔΠΑΣΟΚΙΚΗ ή όπως θέλετε πείτε την που βρίσκεται σε εξέλιξη 3.000 τεκμήριο που ζούμε και αναπνέουμε + αυτοκίνητο που δεν έχουμε παραδώσει πινακίδες, αλλά δεν το μετακινούμε ξεπερνάει τις 5.000€ και φορολογείται με μηδενικό εισόδημα.
Οι αποδείξεις δεν "σώζουν" κανέναν. Μπορεί να είχατε και επιστροφή 1500€ πέρυσι και φέτος να κληθείτε να πληρώσετε 6.000€ φόρο.
8000€ εισόδημα μισθωτής εργασίας - 500-600€ φόρο με αποδείξεις.
12000€ εισόδημα - 800-1000€ φόρο με αποδείξεις.
Παραπάνω δεν πάω γιατί θα πάθετε εγκεφαλικά οικογενειάρχες ιδίως.
Κάντε μία ερώτηση στο λογιστή σας ή σε κάποιον που γνωρίζει.

Φόβος για ντόμινο λουκέτων σε αντιπροσωπείες ΙΧ

Φωτογραφία για Φόβος για ντόμινο λουκέτων σε αντιπροσωπείες ΙΧ
Πτώση ρεκόρ 70% κατέγραψαν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στο πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου καθώς διατέθηκαν μόλις 1.570 νέα ΙΧ έναντι 5.240 οχημάτων το αντίστοιχο διάστημα πέρσι εκ των οποίων τα 550 ΙΧ αφορούν σε εταιρικά αυτοκίνητα. Αναλυτές της αγοράς εκτιμούν πως αν συνεχιστεί και άλλο η συγκεκριμένη κατάσταση στην αγορά αυτοκινήτου τότε  τα δίκτυα διανομής θα συρρικνωθούν σε απίστευτο βαθμό, οι απολύσεις θα εκτοξευθούν και βέβαια οι τράπεζες θα πρέπει να καλύψουν τις ζημιές που θα καταγράψουν από τα «κανόνια» της αγοράς που θα δημιουργήσουν ένα απίστευτο ντόμινο. Πάντως οι διατάξεις για κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας αλλά και παράτασης

Η Μαριάννα Ντούβλη... τώρα και σε πλαστική κούκλα

Φωτογραφία για Η Μαριάννα Ντούβλη... τώρα και σε πλαστική κούκλα
Τα νέα επιχειρηματικά της βήματα ...σχεδιάζει η Μαριάννα Ντούβλη, η οποία σπουδάζει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο δημόσιες σχέσεις!
Συγκεκριμένα, η ελληνίδα πορνοσταρ ακολουθεί τα χνάρια μιας… Γερμανίδας συναδέλφου της που έκανε θραύση στην Ευρώπη, σχεδιάζοντας το δικό της διαδικτυακό sex shop.
Η Ντούβλη μιλώντας στο In & Out City δήλωσε πως «Θα είναι σαν ένα σύγχρονο site και ένα blog… θα μπορεί κάποιος να μιλήσει μαζί μου από εκεί. Να τους συμβουλεύω για τις σχέσεις τους.. με τις κοπέλες, με τα αγόρια!» και συμπλήρωσε: «Θέλω να αλλάξω προφίλ. Σπουδάζω στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο… δημόσιες σχέσεις και διοίκηση! Θέλω να κάνω κάτι επιχειρηματικό, δικό μου!»

Ερωτική διάθεση: Μα τι παθαίνουμε όλοι το καλοκαίρι;

“Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κάθε εποχή έχει την ανάλογη φυσική και ψυχολογική επίδραση στη ζωή μας” παρατηρεί... η ψυχολόγος Ντόρα Μίνου.
Τί είναι όμως αυτό που έχει το καλοκαίρι και τα αλλάζει όλα; Ποιο είναι το συστατικό του που αυξάνει τόσο την ερωτική μας διάθεση;
Ο ήλιος φυσικά. Όταν ο ήλιος κρύβεται, ντύνεσαι. Κουκουλώνεσαι στα παπλώματα, καλύπτεσαι κάτω από χοντρά παλτό, βαραίνεις και ο καναπές μοιάζει ιδανικός. Όταν ο ήλιος χαμογελά διάπλατα, όταν οι

Προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης ή μήπως σύστασης συμμορίας για διάρρηξη;

Τα όρια του παραλογισμού έχει αγγίξει αυτή η πολιτική καθοδηγούμενη τρομο-υστερία να σχηματιστεί οπωσδήποτε κυβέρνηση. Θα μπω αν μπει κι αυτός, δε συμμετέχω ούτε...
νεκρός αλλά ζωντανός καταθέτω δέσμη επτά προτάσεων, δίχως ΣΥΡΙΖΑ δε γίνεται αλλά ο Τσίπρας είναι ασόβαρος, σύσταση ευρωπαϊκού μετώπου, να μαζευτούμε εμείς και να μείνει ο “ναζιστής” απέξω κτλ.

Εκτός όμως από τα όρια του παραλογισμού, αγγίζει κι αναμένεται να ξεπεράσει, τα όρια της φαιδρότητας.

Αναγνώστης δηλώνει ότι τα ΜΜΕ και ο Παπούλιας συζητούν με όλους... πλην Χρυσής Αυγής

Αίσθηση προκαλεί ακόμα το γεγονός ότι έχουν αποκλείσει την Χρυσή Αυγή από οπουδήποτε, ένα κόμμα που πήρε 7% στις εκλογές.
Οι φασίστες με τις γραβάτες άρχισαν να φοβούνται ένα κόμμα που μέχρι πρότινος δεν έπαιρνε πάνω από 1%. Βλέπουν τι έρχεται και έχουν λερώσει τα παντελόνια τους (τσάμπα τα φοράνε, αλλά λέμε τώρα). Τους ψήφισα και θα τους ξαναψηφίσω μόνο και μόνο επειδή τους φοβούνται. Τα περί νεοναζί και τραμπούκων είναι για τα πρόβατα. Εγέρθητι...

Τους τα έκοψαν Σύριζα... τα Σχέδια! [video]

 

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο...

Συμβαίνει τώρα...

Θέλουν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα (δήθεν) εθνικής "ανησυχίας", "μνημονίου", "ζόφου" και "γενικευμένου φόβου" , τα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα...

-Θέλουν πάλι να μας "σώσουν", σώζοντας " τον εαυτό τους και κρατώντας "τον" μέσα στην κυβέρνηση , ώστε να πάρουν κι άλλες "μίζες"... και άλλα... "μέτρα" σε βάρος του ΛΑΟΥ.

-Τώρα "θυμήθηκαν" τον Ελληνικό λαό και την ΧΩΡΑ...

Πολιτιστικός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «ΚΑΛΛΙΘΕΑ»: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Φώτη Πετρίδη

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Μουσικοχορευτικού Συλλόγου «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Πετρίδη Φώτη και στους οικείους του, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Ήταν πάντα δίπλα μας!
Καλό ταξίδι Φώτη
Από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μουσικοχορευτικού Συλλόγου «ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

   Σύσσωμος ο λαός της Κατερίνης υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα σήμερα στην πόλη της Μακεδονίας. Στην τελετή υποδοχής που παρουσίαζε ο Αλέξης Κωστάλας χαιρέτισαν μέλη της επιτροπής ολυμπιακών αγώνων και μίλησε για λίγο ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλούς ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο και την ευχή ότι η πατρίδα μας θα βγει νικήτρια από τη σημερινή κρίση, γιατί οι Έλληνες έχουν μέσα τους τη φλόγα που κράτησε τον ελληνισμό χιλιάδες χρόνια. 

Οι γυναίκες «φρενάρουν» το αδυνάτισμα του ισχυρού φύλου


Οι άνδρες που παρακολουθούν προγράμματα απώλειας βάρους στα οποία συμμετέχουν ως επί το πλείστον γυναίκες έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να αδυνατίσουν, συγκριτικά με εκείνους που μετέχουν σε προγράμματα μόνο με άνδρες, σύμφωνα με έρευνα, επικεφαλής της οποίας ήταν ο καθηγητής Steven Robertson του Leeds Metropolitan University.

Στη σχετική έρευνα παρακολουθήθηκε η πρόοδος των υπέρβαρων ανδρών που παρακολουθούσαν οργανωμένα μαθήματα αδυνατίσματος (της Weight Watchers), στα οποία συμμετείχαν είτε μόνο άνδρες είτε ήταν μεικτά. Διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες χάνουν το διπλάσιο βάρος, όταν δεν υπάρχουν γύρω τους γυναίκες. Συγκεκριμένα, το 77% που συμμετείχαν στο πρόγραμμα χωρίς γυναίκες έχασε από το 5% έως το 10% του βάρους του.

Ο Καιάδας του "εγέρθητω!" στον Θέμο Αναστασιάδη:

"Στη Βουλή αν μας θίξουν δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια"! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Γερμενής, -το μέλος της Χρυσής Αυγής και νυν βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου- ο οποίος με το παράγγελμα "εγέρθητω!" το βράδυ των εκλογών, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχολιάστηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τις τελευταίες μέρες, ήταν ο καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη, στην εκπομπή του τη νύχτα της Δευτέρας. Ο Καιάδας, όπως ήταν το ψευδώνυμό του, όταν ήταν μέλος ενός σκληροπυρηνικού black metal συγκροτήματος μίλησε για το πως από μια αριστερή οικογένεια πέρασε στη Χρυσή Αυγή, για το "εγέρθητω!", αλλά και για τους ναζί και τους φούρνους στα κρεματόρια. Στο πλάι του και η σύζυγός του Τζένη, η οποία δηλώνει επίσης, εθνικίστρια και οπαδός της metal μουσικής.

Βροχές και άνεμοι 7 μποφόρ


Βρέχει καταρρακτωδώς από το πρωί στη βόρεια Ελλάδα, καθώς από το απόγευμα της Δευτέρας ο καιρός μας τα έχει... χαλάσει.

25 χιλιοστά βροχής μέχρι τις 8 το πρωί στο Λαϊλιά Σερρών και στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής, 24 χιλ. στη Νάουσα, 23 χιλ. στο Νευροκόπι και 22 χιλ. στον Λαγκαδά.

«Η βελτίωση πρέπει να συνεχιστεί»

Φωτογραφία για «Η βελτίωση πρέπει να συνεχιστεί»
Παρά τη σαφώς βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε το μονοθέσιο της Ferrari στο ισπανικό Grand Prix, με τον Fernando Alonso να παρουσιάζεται ανταγωνιστικός τόσο στις κατατακτήριες δοκιμές όσο και στον αγώνα, όπου τερμάτισε 2ος, ο επικεφαλής της Scuderia, Stefano Domenicali τονίζει ότι το μονοθέσιο χρειάζεται δουλειά ακόμα.

«Αυτή η εμφάνιση πρέπει να αποτελέσει τονωτική ένεση για όλους τους μηχανικούς μας, ώστε να προσπαθήσουν να βελτιώσουμε κι άλλο το μονοθέσιο μας. Αυτό αποτελεί μονόδρομο αν θέλουμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα», δήλωσε ο Ιταλός και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα επίπεδα κάθετης δύναμης.

AΠΑΤΗ: Δηλώνουν το φαράγγι της Σαμαριάς για να πάρουν επιδοτήσεις!

Φωτογραφία για AΠΑΤΗ: Δηλώνουν το φαράγγι της Σαμαριάς για να πάρουν επιδοτήσεις!
Η μεγαλύτερη, ίσως, απάτη με κοινοτικές επιδοτήσεις, που έχει αποκαλυφθεί ποτέ σε νησί της Ελλάδας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Εκατοντάδες άτομα από όλη την Κρήτη, όπως αποκαλύπτει το cretalive.gr, είχαν δηλώσει ως... ιδιωτικές ή ενοικιαζόμενες εκτάσεις το ίδιο το...φαράγγι της Σαμαριάς και όχι μόνο. Το ωραιότερο φαράγγι της Ευρώπης, ο παλιότερος ανακηρυγμένος εθνικός δρυμός(από το 1962 με βασιλικό Διάταγμα) της χώρας- των Λευκών Ορέων- έχει σχεδόν δηλωθεί κατά... 80% ώστε να εισπράττονται κοινοτικές επιδοτήσεις για την κτηνοτροφία.

Eurozone crisis: what if … Greece leaves the single currency

Φωτογραφία για Eurozone crisis: what if … Greece leaves the single currency
Europe ruling elite is now openly talking about whether Greece might leave the euro, breaking a two and a half year taboo. German chancellor Angela Merkel and EU president José Manuel Barroso were among those saying that if Athens could not abide by the rules, Greece would have to leave. We asked three experts to analyse the potential consequences

Nick Parsons, head of strategy at National Australia Bank

ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Επεισόδια και προσαγωγές ακτιβιστών


Φωτογραφία για ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Επεισόδια και προσαγωγές ακτιβιστών
Επεισόδια διαδραματίστηκαν πριν από λίγη ώρα, στην πλατεία Συντάγματος. Δεκάδες ακτιβιστές από διάφορες χώρες του κόσμου είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία και διαδήλωναν κατά της συνόδου των G20. Μάλιστα, είχαν διανυκτερεύσει στον χώρο το προηγούμενο βράδυ.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν κάτι που βέβαια αρνήθηκαν και ζητήθηκε η συμβολή των ΜΑΤ, προκειμένου να αποχωρήσουν. Η αστυνομία προέβει σε 25 προσαγωγές.

Η γενιά που θέλει να τα αλλάξει όλα



Φωτογραφία για Η γενιά που θέλει να τα αλλάξει όλα
Αύριο Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές μέσα σε ένα κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία. Όλα συνηγορούν πως για ακόμα μία χρονιά, η γαλάζια φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι πρώτη δύναμη Διαβάστε το μήνυμα τους για τις εκλογές:

"Αύριο Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 πραγματοποιούνται οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές σε όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. Την περσινή χρονιά, 135.000 φοιτητές και σπουδαστές ανέδειξαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πρώτη δύναμη για 25η χρονιά και έστειλαν μήνυμα με τη συμμετοχή τους πως το μέλλον πλέον το ορίζουν οι νέοι άνθρωποι.

Οι Χατζαροσουλοαποφάσεις του Πιερικού...ελεος λέμε..... ελεος

Μας είχε λείψει... αλλά θα ξανακούσουμε στην κερκίδα του Πιερικού .."Σούλη ψυχάρα Πιερικάρα"...
Στην ίδια αγωνιστική ακατάλληλος και αποδιοπομπαίος τράγος ο Σούλης...
Κατάλληλος και ακατάλληλος ο Χατζάρας....
Αυτά μόνο στον Πιερικό μπορούν να συμβούν.. 
Και ο δρόμος για Αθήνα πάει μέσω Αλεξανδορύπουλης... ναί μήν παραξενεύεστε..
αφού ο Σούλης ξανάρχεται ..μέσω Ιωαννίδη.. λόγω πτυχίου που απαιτείται για τα Play of και τα σχετικά του φακέλλου..
Ετσι λοιπόν συμπληρώνουμε το τρίο.....
Πιερικός και Σούλης ξανά μαζί... για πάντα μαζί και άς δήλωνε ο Σούλης ότι τελείωσε ο κύκλος στον Πιερικό..

Τι φοβάται περισσότερο η Madonna;

Φωτογραφία για Τι φοβάται περισσότερο η Madonna;
Είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη και έχει αποδείξει ότι τίποτα δεν τη σταματά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, η Madonna αποκάλυψε στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair τον μεγαλύτερο φόβο της Η 53χρονη Βασίλισσα της Ποπ, που κοσμεί το εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της έναν κρυφό της φόβο, που είναι ικανός να την τρομοκρατήσει: η απώλεια ελέγχου της ζωής της.

Πένθος στο νορβηγικό ποδόσφαιρο

Την απώλεια του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Στάμπαεκ, Μάριους Γκρόμσταντ, θρηνεί από τη Δευτέρα η Νορβηγία και, κατ’ επέκταση, το ποδόσφαιρο των «Βίκινγκ»... με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο αδικοχαμένος παίκτης αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου (12/5), με την οικογένεια και τους φίλους του να απευθύνονται στις αστυνομικές αρχές. Δυστυχώς, το πρωί της Δευτέρας, ο εκλιπών βρέθηκε σε εργοτάξιο, λίγο δίπλα από το σπίτι του αδερφού του, στο Όσλο. Η αστυνομία, από την μεριά της, έκρινε ότι το ατυχές συμβάν δεν σχετίζεται με κάποια εγκληματική ενέργεια.

Για ποιο λόγο καθυστερούν να προκηρύξουν νέες εκλογές;

Ας σκεφτούμε λίγο βρώμικα...
Για ποιο λόγο καθυστερούν να κηρύξουν νέες εκλογές, εφόσον είναι δεδομένο ότι δε μπορούν να τα βρουν ; Μήπως ελπίζουν...
στο ότι κάποιος θα κάνει μεγάλη κωλοτούμπα, ή ότι τα ποσοστά πασόκ-νδ θα αυξηθούν μέχρι αύριο ή μεθάυριο ; Μη γελιόμαστε..
Η απάντηση είναι μία, Επειδή καθυστερούν ΣΚΟΠΙΜΑ ως την πέμπτη.... Και γιατί την πέμπτη , τι έχει η πέμπτη ;
..Την πέμπτη σύμφωνα με το Σύνταγμα θα ορκιστούν οι βουλευτές και αμέσως ο Πρόεδρος της δημοκρατίας θα διαλύσει τη Βουλή για να πάμε ξανά σε ΝΕΕΣ εκλογές, αυτή είναι η διαδικασία..

ΕΡΕΥΝΑ: Η μαμα σου μπήκε στο facebook;

Όσο περνούν οι μήνες όλο και περισσότεροι ανοίγουν λογαριασμό στο μεγαλύτερο παγκοσμίως κοινωνικό δίκτυο, το Facebook...

Αυτό δεν αποτελεί όμως μόνο προνόμιο των νέων αφου όλο και περισσότεροι γονείς ανοίγουν λογαριασμό είτε για να "κατασκοπεύσουν" με την καλή έννοια τα παιδιά τους είτε για να μιλούν με τους δικούς τους φίλους!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ





Σούλης και πάλι στον Πιερικό, μαζί με Ιωαννίδη ( ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.....)

Ντέζα Βου! Σούλης και πάλι στον Πιερικό, μαζί με Ιωαννίδη
Με τον Σούλη Παπαδόπουλο στο"τιμόνι", και τον Τάσο Ιωαννίδη ως άμεσο συνεργάτη του, θα πορευτεί ο...
Πιερικός στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του
πρωταθλήματος αλλά και στα πλέι οφ, εφ' όσον οι Κατερινιώτες πάρουν το "εισιτήριο". Οι διοικούντες τον Πιερικό έκριναν ότι η ομάδα

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Sport Day
Goal News
Derby News
Πρωταθλητής
Η Πράσινη
Φως
Η Ώρα των Σπορ
Η Γάτα
Σπορ του Βορρά
MetroSport
Αθλητικά Νέα
Γαύρος

Πρωτοσέλιδα πολιτικών εφημερίδων

Η Καθημερινή
Τα Νέα
Έθνος
Espresso
Αδέσμευτος Τύπος
Ριζοσπάστης
Ελεύθερος Τύπος
Αυγή
Βραδυνή
Αγγελιοφόρος
Μακεδονία
Τύπος Θεσσαλονίκης
Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εστία
Δημοκρατία
24 Ώρες
Ακρόπολις