ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Να καταργηθεί ο νόμος Διαμαντοπούλου ζητούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με αναγνώστρια

Το ποτήρι ξεχείλισε! Παρακαλούμε δέκα μήνες τώρα, βλέποντας...
τον τυφώνα που ερχόταν, να καταργηθεί ο άθλιος νόμος Διαμαντοπούλου 2848/2010 για τους νεοδιοριστους εκπαιδευτικούς. Δόθηκαν ελπίδες πως ίσως από Σεπτέμβριο θα βρισκόμασταν στα σπίτια μας. Τώρα βρισκόμαστε χιλιόμετρα μακριά από τις εστίες μας με 550-640 ευρώ. Κανείς δεν μας άκουσε και δεν μας έλαβε υπόψη! Πληρώνουμε χαράτσια και ενοίκια, έχουμε παιδιά και δεν είμαστε 25 χρονών! Δεν αναζητούμε την περιπέτεια όντας νεοδιόριστοι μετά από

Υπ. Παιδείας: «Είμαστε προετοιμασμένοι για τις Πανελλήνιες»


Την Υπουργό Παιδείας, Αγγελική – Ευφροσύνη Κιάου, επισκέφτηκε στις 10 το πρωί ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτη Πικραμμένος , ώστε να συζητήσουν για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των Πανελληνίων εξετάσεων.
pimageshop.com«Καλή δύναμη, καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Η συνάντηση αυτή, σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί: Να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις που θα μας διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων και να μη δημιουργήσουμε κλίμα ανησυχίας στα παιδιά», δήλωσε αρχικά ο κ. Πικραμμένος.
«Η σύσκεψη αυτή έχει ως στόχο να ενημερώσουμε τον πρωθυπουργό ότι το Υπουργείο είναι έτοιμο από κάθε άποψη και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας» επεσήμανε με την σειρά της η κ. Κιάου και στη συνέχεια διαβεβαίωσε ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι προετοιμασμένες για όλα τα ενδεχόμενα και ζήτησε από γονείς και μαθητές να μην ανησυχούν.

Η ΝΔ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ντιμπέιτ

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ Fm κάλεσε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρα, σε τηλεοπτική αναμέτρηση.
 «Την τελευταία εβδομάδα την προεκλογικής περιόδου θα μπορούσε να γίνει ένα ντιμπέιτ μεταξύ του Α. Σαμαρά και του Α. Τσίπρα. Ο προεκλογικός αγώνας θα κινηθεί σε επίπεδο θέσεων. Να υπάρξει ένας «πόλεμος» ιδεών και θέσεων και θέσεων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης στο ΒΗΜΑ Fm.

Oταν ο θεός δημιούργησε τον άντρα

Το κείμενο που θα διαβάσετε παρακάτω μου το έστειλε ο καλός μου φίλος, αν έτσι έγινε  δεν δύναμαι να το γνωρίζω, τα συμπεράσματα δικά σας.!
Οταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε:
''Θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου. Θα τρως χόρτο και θα έχεις πολύ λίγη νοημοσύνη. Θα ζεις 50 χρόνια.''
Τότε ο γάιδαρος του απάντησε:

''50 χρόνια τέτοια ζωή είναι πολύ Σκληρό!Δώσε μου μόνο 30 χρόνια.'' Ετσι κι έγινε.

Μετά ο Θεός δημιούργησε το σκύλο και του είπε:
''Σαν σκύλος θα φυλάς την ιδιοκτησία του ανθρώπου και θα είσαι ο πιο αφοσιωμένος φίλος του. Θα τρως ότι περισσεύει από τον άνθρωπο και θα ζεις για 25 χρόνια.''
Τότε ο σκύλος απάντησε:
''Θεέ μου, 25 χρόνια τέτοια ζωή δεν Αντέχεται.
Δώσε μου μόνο 10 χρόνια.'' Ετσι κι έγινε.

Η Κατερίνα, το πανό και η απάντηση

«Εεεε, οοο, άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό» φώναζαν στην Κατερίνα Στικούδη οι χιλιάδες των οπαδών που είχαν πλημμυρίσει το γήπεδο όπου διεξήχθη ο κυπριακός τελικός κυπέλλου μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΛ. Η Κατερίνα Στικούδη είχε προσκληθεί ως guest στον τελικό και σίγουρα η έκπληξη που της επιφύλαξαν οι οπαδοί της ομάδας της Ομόνοιας δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη, οι οποίοι μάλιστα είχαν αναρτήσει πανό με το ανάλογο σύνθημα.

Το “άντε γαμηθείτε” του Αλέξη Τσίπρα


Εδώ και πάρα πολύ καιρό, από τότε δηλαδή που θυμάμαι τον εαυτό το μου, η ενασχόληση με τα κοινά ταυτίζεται με την θεσιθηρία και τον άνομο πλουτισμό. Ο βουλευτής, ο πολιτικός εν γένει, είναι ο λαμόγιος που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να καβατζώσει την καρέκλα και να τρώει με χρυσά κουτάλια κι αυτός και τα δισέγγονα -ο Άκης αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ιδιαίτερα τα τελευταία δύο μνημονιακά χρόνια, πέραν της λαμογιάς, η πολιτική ταυτίζεται πλήρως με το τσατσιλήκι στην τρόικα και τη βαρβαρότητα απέναντι στο λαό. Επί δύο χρόνια,

ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΣΟΥ




«Παζάρι» φωτογραφιών στη Βουλή


 Σε υπαίθρια αγορά μετατράπηκε το Κοινοβούλιο, με δεκάδες νεοεκλεγέντες βουλευτές να σπεύδουν να αγοράσουν φωτογραφίες από την ορκωμοσία τους, καταβάλλοντας 40 ευρώ για κάθε μία... χωρίς απόδειξη.
Ο γνωστός στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου φωτογράφος Ντίμης Αργυρόπουλος....
και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένωσε δύο τραπέζια στο καφενείο της Βουλής και άπλωσε πάνω τους δεκάδες φωτογραφίες από την ορκωμοσία των βουλευτών.

Red Bull X-Fighters Dubai 2012 .Τα top 5 κόλπα που έκλεψαν εντυπώσεις!


Red Bull X-Fighters Dubai 2012


Οι κορυφαίοι αναβάτες του freestyle motocross μόλις ξεκίνησαν τη φετινή τους περιπέτεια…
Το πρώτο Red Bull X-Fighters της χρονιάς μόλις έγινε στο Ντουμπάι. Ακολουθούν πέντε ακόμα, στις πλέον θρυλικές πίστες του κόσμου…

Άρωμα για την περίσταση. Η κατάλληλη μυρωδιά για κάθε σκοπό!


Άρωμα για την περίσταση
Να τι χρειάζεσαι για να δρέπεις δάφνες σε κάθε κοινωνική κατάσταση...
Ο τρόπος που μυρίζεις παίζει τον ρόλο του, κι αυτό το ξέρεις καλά. Το άρωμα, είτε είναι ενταγμένο στην καθημερινή σου grooming ρουτίνα είτε το φοράς μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς, πρέπει να μεταδίδει τα κατάλληλα μηνύματα για σένα.

Τα σαγόνια του καρχαρία Μεξικανοί ψαράδες πιάνουν τον Μεγάλο Λευκό!


Τα σαγόνια του καρχαρία


Κι όταν λέμε μεγάλο, το εννοούμε: 900 κιλά και 6 μέτρα οι διαστάσεις του...
Φαντάσου την έκπληξη των δύο ψαράδων όταν ο νεκρός 6μετρος καρχαρίας πιάστηκε στα δίχτυα τους. Η έκπληξή τους έγινε βέβαια ακόμα εντονότερη όταν συνειδητοποίησαν ότι το «τέρας» που έβγαλαν είναι από τα μεγαλύτερα του είδους του!

2012 UEFA Champions League Final(21:45 στο net)



Μια μαθήτρια νεκρή και έξι τραυματίες από την έκρηξη

Μια μαθήτρια νεκρή και έξι τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε μπροστά σε επαγγελματικό λύκειο στο Μπρίντιζι της νότιας Ιταλίας, σύμφωνα με τον Φαμπιάνο Αμάτι, αξιωματούχος της τοπικής υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky TG24, ο Αμάτι τόνισε πως μια μαθήτρια υπέκυψε στα τραύματά της και δύο άλλοι μαθητές, από τους έξι που τραυματίστηκαν είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Με τη Χρυσή Αυγή πίσω από τα κάγκελα

Η θέση στο σκοτάδι εγκαταλείφτηκε, η δημόσια παρουσία σταμάτησε να περιορίζεται σε στενά στο κέντρο της πόλης, σε δρόμους στην επαρχία και η Χρυσή Αυγή άνοιξε την πόρτα της κοινοβουλευτικής ζωής. Αυτή έκλεισε πίσω της με δυνατό θόρυβο και σήκωσε αρκετή σκόνη. Τώρα που το σύννεφό της κάθισε και καθάρισε κάπως το τοπίο ας μιλήσουμε για τις επαφές του κόσμου με την οργάνωση αυτή, κάθε Σαββατοκύριακο. Εάν δεν έχετε κάποιον γνωστό σας που να ανήκει στον χώρο τότε στρέψτε τα ματιά σας στα γήπεδα. Τα μέλη της τα βλέπετε εκεί, με τα κασκόλ της αγαπημένης σας ομάδας.

Δημοσκόπηση metron. Σύριζα 25,1% Ν.Δ. 23,8%



viva88,3fm


Ρεπορτάζ του National Geographic που κόβει την ανάσα από Αφγανιστάν.Δείτε το βίντεο


Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ του National Geographic από το Αφγανιστάν.Η κατάρριψη ενός Chinook από Ταλιμπάν,με Seals ,αποστολή δεύτερου με Rangers το οποίο επίσης καταρρίφθηκε και οι σκληρές και πολύωρες μάχες με τους αντάρτες στα βουνά του Αφγανιστάν.

Το ντοκιμαντέρ αναπαριστά πιστά όσα έγιναν με πλάνα αλλά και πολύ παραστατικά γραφικά.Είναι ένα ρεπορτάζ που η φράση “κόβει την ανάσα” δεν είναι υπερβολική

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  onalert.gr

44 πράγματα που θέλει ένα κορίτσι! Αλλά ποτέ δεν θα τα ζητήσει!

Φωτογραφία για ‎44 πράγματα που θέλει ένα κορίτσι! Αλλά ποτέ δεν θα τα ζητήσει!
 1.Ακούμπα τη στη μέση

2.Μίλα της

3.Μοιράσου μυστικά μαζί της

4.Δώσε της το σακάκι σου

5.Φίλα την αργά

Τα θυμάσαι αυτά;

6.Αγκάλιασε την

7.Κράτα την

Η Τουρκία απειλεί την Κύπρο για τα πετρέλαια

Φωτογραφία για Η Τουρκία απειλεί την Κύπρο για τα πετρέλαια
Η κυβέρνηση Ερντογάν δηλώνει ότι «η Τουρκία δεν θα επιτρέψει καμία δραστηριότητα στις περιοχές αυτές» και πετάει το γάντι στην Λευκωσία λέγοντας πως αν προκληθεί ένταση στην περιοχή την ευθύνη θα φέρουν οι Ελληνοκύπριοι και οι εταιρείες που θα αναλάβουν το έργο Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ, γίνεται λόγος για «15 διεθνείς εταιρείες» που έχουν υποβάλει προτάσεις στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμού, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Το μέλλον της Δύσης, στα χέρια των Ελλήνων!

Φωτογραφία για Το μέλλον της Δύσης, στα χέρια των Ελλήνων!
Η συνάντηση του Ολάντ με την Μέρκελ γίνεται την ώρα που υπάρχει τεράστια φυγή κεφαλαίων από την Ελλάδα (€5 δισ από την 6η Μαίου), και ο φόβος κυριαρχεί στις αγορές. Η ενδεχόμενη απομάκρυνση της Ελλάδας από το ευρώ σημαίνει ακόμη περισσότερη αβεβαιότητα, και νέες εκλογές σε ένα μήνα.

Εν τω μεταξύ, στο Βερολίνο, ο Σόιμπλε συνεχίζει να μιλάει για την ανάγκη περισσότερου ordoliberalism, λες και πρόκειται για την υπέρτατη αλήθεια. Και παράλληλα, παντού συνεχίζει να κυκλοφορεί αυτό το κουραστικό, περί της δημοκρατίας ως ελληνική εφεύρεση.

Με κλωτσιές πέταξαν από τα γραφεία του Συριζα δημοσιογράφο της Bild

Φωτογραφία για Με κλωτσιές πέταξαν από τα γραφεία του Συριζα  δημοσιογράφο της BildΚαλά του έκαναν

Πρωτοφανές επεισόδιο έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όταν στελέχη του κόμματος σύμφωνα με πληροφορίες πέταξαν έξω άρον-άρον Γερμανό δημοσιογράφο της Bild.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  έπιασαν στην κυριολεξία από τον σβέρκο Γερμανό.. δημοσιογράφο της Bild ο οποίος το «έπαιζε» σύμβουλος του Σουλτς και τον πέταξαν έξω από την αίθουσα.

Ο Τσιπρας και ο Σύριζα του 2012 . Ο Ανδρέας και το ΠαΣοΚ του 74

Φωτογραφία για Ο Τσιπρας και ο Σύριζα του 2012 . Ο Ανδρέας και το ΠαΣοΚ του 74Γράφει ο Φελνίκος

Πολλοί το τελευταίο διάστημα επιχειρούν να βρουν ομοιότητες του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ της πρώιμης περιόδου και υποστηρίζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου. Ουδεμία σχέση. Και το ένα και κυρίως ο άλλος.
Ας ξεκινήσουμε από τον ... Ανδρέα και τον Αλέξη. Ο Παπανδρέου ήταν ένας ώριμος πολιτικός όταν ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ. Ήταν μια καταξιωμένη διεθνώς ακαδημαϊκή προσωπικότητα, με βαθειές οικονομικές γνώσεις, με διεθνείς σχέσεις και επαφές που του έδιναν τη δυνατότητα να βλέπει τη «μεγάλη εικόνα», με συγγραφικό -επιστημονικό και πολιτικό- έργο. Είχε μια αδιαμεσολάβητη σχέση με τον κόσμο που έφτανε ως και τα όρια του λατρευτικού δοξασμού. Ήταν χαρισματικός ηγέτης, δημεγέρτης, κοινοβουλευτικός, αλλά και «μπαλκονάτος» ρήτωρ. Μπορούσε με την ίδια ευκολία να σταθεί στα σαλόνια της διακυβέρνησης και της ευρωπαϊκής διαπραγμάτευσης, αλλά και στα ρετιρέ ή τα υπόγεια του λαϊκισμού.

4.700 αστεροειδείς απειλούν τη γη

Φωτογραφία για 4.700 αστεροειδείς απειλούν τη γηΠερίπου 4.700 αστεροειδείς με διάμετρο άνω των 100 μέτρων, οι οποίοι συνιστούν πιθανό κίνδυνο για τη Γη, εκτιμάται ότι βρίσκονται σε τροχιές κοντά στον πλανήτη μας, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες παρατηρήσεις του υπέρυθρου διαστημικού τηλεσκοπίου WISE της NASA.

Ο αριθμός τους αποτελεί στατιστική εκτίμηση και έχει περιθώριο λάθους συν/πλην 1.500 αστεροειδείς. Επειδή το WISE, που τέθηκε σε τροχιά το 2009, συλλαμβάνει την υπέρυθρη ακτινοβολία, δηλαδή τη θερμότητα των ουράνιων σωμάτων, ήταν σε θέση να εντοπίσει ακόμα και τους πιο σκοτεινούς αστεροειδείς, που είναι ουσιαστικά αόρατοι από τα οπτικά τηλεσκόπια και γι΄ αυτό πιο επικίνδυνοι.

Ρονάλντο:Δεν συγκρίνεις Porsche με Ferrari - Είμαι καλύτερος απ'τον Μέσι

Φωτογραφία για Ρονάλντο:Δεν συγκρίνεις Porsche με Ferrari - Είμαι καλύτερος απ'τον Μέσι
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε για ακόμη μία φορά να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Λιονέλ Μέσι. Στην αρχή δεν θέλησε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση... αλλά στο τέλος άφησε τον εγωισμό του να μιλήσει.

Οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του Πλανήτη έκαναν εκπληκτικά πράγματα τη φετινή σεζόν και όπως είναι λογικό το μόνο ερώτημα που τους κάνουν οι δημοσιογράφοι είναι για το ποιός είναι ο καλύτερος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως αν και φάνηκε ότι δεν θα έδινε ξεκάθαρη απάντησε τελικά έχρισε τον εαυτό του ως καλύτερο:

Έρχεται το iPhone 5

Φωτογραφία για Έρχεται το iPhone 5
Μάλλον δεν θα αργήσουμε πολύ να δούμε το νέο smartphone της Apple. Ήδη γνωρίζουμε ότι η Foxconn έχει προσλάβει επιπλέον προσωπικό για την παραγωγή του ενώ τώρα μαθαίνουμε νέα από την ίδια την Apple Προφανώς η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο αριθμός παραγγελιών των υπαρχόντων μοντέλων iPhone έχει μειωθεί κατά 20-25%.

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι έχει αρχίσει να δίνει βάρος στην επόμενη έκδοση.Το πότε θα την παρουσιάσει βέβαια είναι άγνωστο αλλά λογικά θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο που μας έρχεται.

Διαβάστε πως εξηγούνται τα όνειρα με σεξουαλικό περιεχόμενο

Φωτογραφία για Διαβάστε πως εξηγούνται τα όνειρα με σεξουαλικό περιεχόμενο
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το ποσοστό ανδρών και γυναικών που βλέπουν όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου, διαρκώς αυξάνεται.

Ο καθηγητής Antonio Zadra από το πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και η ομάδα του ερεύνησαν το φαινόμενο και προσπάθησαν να το ερμηνεύσουν επιστημονικά. Για να το πετύχουν, μελέτησαν τα όνειρα 3600 αντρών και γυναικών, όπως τα είχαν καταγράψει στα ημερολόγια τους.

Μεγάλο πείραμα στην Κρήτη για τη σκόνη της Σαχάρας

Φωτογραφία για Μεγάλο πείραμα στην Κρήτη για τη σκόνη της Σαχάρας
Το φαινόμενο της μεταφοράς της σκόνης από τη Σαχάρα που, ειδικά κατά τους εαρινούς μήνες, απλώνεται στον ουρανό της Κρήτης, αποτελεί... αντικείμενο μεγάλου πειράματος το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) στο Ηράκλειο.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το πείραμα διεξάγεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος MESOAQUA, που περιλαμβάνει ένα δίκτυο μεγάλων ερευνητικών πειραματικών υποδομών για τη θαλάσσια έρευνα σε 5 χώρες (Νορβηγία, Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία και Ελλάδα). Στο πείραμα συμμετέχουν 36 επιστήμονες από 11 χώρες.

19η Μαϊου - ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ !!

Φωτογραφία για 19η Μαϊου - ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ !!
Στις 19 Μαΐου, με την αποβίβαση του Μουσταφά Κεμάλ στη Σαμψούντα, αρχίζει η δεύτερη και σκληρότερη φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Με τη βοήθεια μελών του Νεοτουρκικού Κομιτάτου συγκροτεί μυστική οργάνωση, τη Mutafai Milliye, κηρύσσει το μίσος εναντίον των Ελλήνων και σχεδιάζει την ολοκλήρωση της εξόντωσης του ποντιακού ελληνισμού.

Μέσα σε λίγα χρόνια ο Κεμάλ εξόντωσε τον ελληνισμό του Πόντου και της Ιωνίας.

Το BBC ανακάλυψε τέρας στις Πρέσπες!

Φωτογραφία για Το BBC ανακάλυψε τέρας στις Πρέσπες!
Ρεπορτάζ μετέδωσε το BBC ανακαλύπτοντας την εξαδέλφη της Nessi στη Μεγάλη Πρέσπα. Το ρεπορτάζ έγινε με αφορμή τη φωτογραφία ενός ανώνυμου ζευγαριού στη λίμνη, όπου στο φόντο διακρίνεται να προβάλλει μέσα από το νερό ένα «τέρας» που θυμίζει θαλάσσιο προϊστορικό ερπετό.

Στο ρεπορτάζ που πάντως φαίνεται να έχει μεταδοθεί στις 2 Απριλίου, κάνουν δηλώσεις και ψαράδες της περιοχής, κάτοικοι αλλά και ο δήμαρχος Πρεσπών.

Λεπτό προς λεπτό η παρουσία της Ρεπούση στη Βουλή. Μόλις ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για...

Φωτογραφία για Λεπτό προς λεπτό η παρουσία της Ρεπούση στη Βουλή. Μόλις ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για...
...την Γενοκτονία των Ποντίων εξαφανίστηκε από την αίθουσα και επανήλθε να ψηφίσει μετά..ΝΤΡΟΠΗ.

Αποχώρησε από τη Βουλή, η γνωστή Ρεπούση, όταν ο β. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές σε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!

Ωρα : 12 :42 μμ Διακρίνεται η Ρεπούση ακόμα μέσα στη Βουλή

Ωρα 12:44 μμ η Ρεπούση μέσα στη Βουλή

Ωρα :12 :46 μμ Mόλις ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων η Ρεπούση εξαφανίστηκε από τα έδρανα της Βουλής

"Οι γιατροί μου έδιναν μόνο λίγες ώρες ζωής..."

Φωτογραφία για Οι γιατροί μου έδιναν μόνο λίγες ώρες ζωής...
Η εκρηκτική Ρόμη εξομολογείται «Οι γιατροί μου έδιναν μόλις λίγες ώρες ζωής». Αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε στην εφημερίδα Espresso η νεαρή ηθοποιός Ρόμη Βασιλειάδη η οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του γνωστού μας «Ονούρ» στην τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» «Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στην κοιλιά. Πονούσα καθημερινά τον τελευταίο μήνα, αλλά επειδή βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη για δουλειά δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να πηγαίνω στα γυρίσματα και σε διάφορα ραντεβού που είχα»

«Δύσκολη πρόβλεψη για το Μονακό» F1

Χαρούμενος από τη δουλειά της Lotus δηλώνει ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως όταν ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου θα είναι... απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα του ομάδα.

Ακόμη, ο Φινλανδός πιλότος ανέφερε πως δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στον έκτο γύρο της σεζόν στους δρόμους του Μόντε Κάρλο (27/5), λόγω της πολυπλοκότητας του εν λόγω αγώνα.

To ηλιακό πλοίο της PlanetSolar ολοκληρώνει τον γύρο του κόσμου

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 η MS Tûranor (επίσης γνωστή ως PlanetSolar) αναχώρησε από το Μονακό με στόχο του να...
ταξιδέψει σε όλη την υδρόγειο χρησιμοποιώντας μόνο τη δύναμη του ήλιου και τώρα το πλοίο έφτασε εκεί που ξεκίνησε! Με αυτόν τον τρόπο η...
Από κει και πέρα, για να δείτε ολόκληρο το άρθρο, αλλά επίσης και να δείτε μερικές φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Έκαψαν το πούλμαν του Ολυμπιακού

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο πούλμαν, που... μετέφερε την αποστολή της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία το πούλμαν ήταν σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου, που διαμένει η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, στην περιοχή Λάσση του Αργοστολίου, όταν άγνωστοι προσέγγισαν το χώρο και του έβαλαν φωτιά.

Πόσες γυναίκες ποδοπατήθηκαν για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ; Και άλλες απορίες...

Τα παίρνω όλα πίσω! Η χώρα μας δε σ'αφήνει να πλήξεις, να βαρεθείς, να ησυχάσεις λίγο. Σε κρατά σε ετοιμότητα για το αν θα αναλυθείς σε λυγμούς ή σε γέλια ξεκαρδιστικά. Από τη μια μαραμαρόπετρες πέσανε στο πούλμαν του Παναθηναικού, πήγαν άνθρωποι στο νοσοκομείο και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στην αναβολή. Ο Αλέξης Τσίπρας δίνοντας τη συνέντευξη του στα ξένα μέσα το τι «μαντάμ Μερκελ» είπε, δεν υπήρχε! Μας αιφνιδίασε! Όχι, «μανταμίτσα» δεν την αποκάλεσε. Αυτή τη φορά!

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ Ο Λεωνίδας Μπίλης ο νέος προπονητής


Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι ο νέος προπονητής του Βατανιακού από χθες το απόγευμα. Ο Κατερινιώτης έμπειρος κόουτς μάλιστα παρακολούθησε την χθεσινή προπόνηση από τις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Βατάν, μίλησε στους ποδοσφαιριστές λέγοντας πως ήρθε για να μείνει και στην επόμενη σεζόν.
Έδωσε και κάποιες τεχνικές οδηγίες για το αυριανό παιχνίδι, ενώ δεν θα ταξιδέψει στην Λευκάδα.
Πιθανότατα θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Δόξας Κρανούλας που είναι η επόμενη αντίπαλος της ομάδας, στην Τσαριτσάνη και από την Δευτέρα θα "πιάσει δουλειά".

Αθλητισμός-Πιερίας

 
Πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ (33η αγωνιστική)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ
19.05.2012
  Α' ΔΑΚ Ώρα 17:00

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ (21η αγωνιστική)
Τηλυκράτης - Βατανιακός
19.05.2012
  Με απουσίες στην Λευκάδα

3ος Όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος (29η αγωνιστική)
Ακαδημία Πλαταμώνα - Πυρσός Γρεβενών
19.05.2012
  Αθλητικό Κέντρο Ν. Πόρων (Κυριακή 17:00)

Πόσο μειώνονται οι συντάξεις από τις 22 Μαΐου Με τη σύνταξη Ιουνίου οι περικοπές


Περικοπές θα υπάρξουν και στις κύριες συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.300 ευρώ, με τη μείωση να φτάνει το 12% για το τμήμα της σύνταξης που υπερβαίνει το ποσό αυτό
Από τη σύνταξη του Ιουνίου που θα καταβληθεί στις 22 Μαΐου, αρχίζει ο νέος γύρων μειώσεων στις συντάξεις του ΙΚΑ.
Οι αναδρομικές περικοπές που αφορούν τις συντάξεις Ιανουαρίου μέχρι και τον Μάιο, θα παρακρατηθούν σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από τη σύνταξη Ιουνίου μέχρι και τη σύνταξη του Ιανουαρίου 2013.

Ξεκινά τον Ιούνιο για 5η χρονιά το πρόγραμμα «Χαρίζω μια ημέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος»


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη συνάντηση εθελοντών και πολιτών
Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των εθελοντών και των πολιτών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φετινό πρόγραμμα «Χαρίζω μια ημέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» της εθελοντικής ομάδας Πιερίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.
Στη συνάντηση καθορίστηκε το πλαίσιο της υλοποίησης του φετινού προγράμματος που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου, με τη λειτουργία και των τριών παρατηρητηρίων της ομάδας στους Νέους Πόρους, στην Πλάκα Λιτοχώρου και στην Έλαφο.

Ομάδα blog Εδώ Πιερία

Διαφημιστείτε στο blog Εδώ Πιερία και προβάλετε την επιχείρησή σας στοχευμένα στο κοινό σας! Το blog διαθέτει θέσεις για online διαφήμιση με βάση τα πρότυπα του IAB και μπορεί να φιλοξενήσει οποιασδήποτε μορφής Banner (απλό ή Rich Media) καθώς και διαφημίσεις κειμένου (text Ads)
Για οποιαδήποτε πληροφορία, σχετικά με την διαφήμισή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με τους υπευθύνους του τμήματος διαχείρισης διαφημίσεων στο mail:edopieria@gmail.com.

Συνέδριο των Συνταξιούχων του ΤΕΒΕ στην Πιερία

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πανελληνίου συνεδρίου των συνταξιούχων του Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε., το οποίο διοργανώθηκε στην πόλη της Κατερίνης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε.
Παρουσία 170 συνέδρων, οι Πρόεδροι των Σωματείων Συνταξιούχων όλης της Ελλάδος έθεσαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους τους είτε αυτά αφορούσαν την καταβολή των συντάξεων είτε την υγειονομική τους περίθαλψη.

Συνελήφθη 31χρονος για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή στην Παραλία Κατερίνης Πιερίας

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης και ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης πέτυχαν χθες (17.05.2012) το βράδυ τη σύλληψη ενός 31χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στην Παραλία Κατερίνης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 31χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, σε αστυνομική έρευνα της οικίας του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Χρηματοδότηση δράσεων τουρισμού έθεσε η Αντιπεριφερειάρχης στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

Επίσκεψη στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης,  πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012, με σκοπό τη διερεύνηση των δυνατοτήτων για την υποβολή ολοκληρωμένου αιτήματος για ένταξη και χρηματοδότηση έργων και δράσεων,  που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας της Πιερίας γύρω από ένα πολυδιάστατο μοχλό ανάπτυξης,  που στόχο θα έχει την ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη στον πρωτογενή (αγροτικά προϊόντα), δευτερογενή τομέα (βιοτεχνία, εμπόριο) και τριτογενή τομέα (υπηρεσίες, μεταφορές, τουρισμός).

Κάλεσμα προς τους πολίτες να συμμετάσχουν σε εθελοντικό καθαρισμό της ακτής της Παραλίας απευθύνει ομάδα πολιτών, με στόχο την προστασία του οικισμού και την ανάδειξή του ενόψει της τουριστικής περιόδου.


Ο καθαρισμός θα γίνει την Κυριακή, 20 Μαΐου, με ώρα συγκέντρωσης τις 10:30 μπροστά στο Λιμεναρχείο, όπου οι εθελοντές θα κινηθούν κατά μήκος της ακτής για να καταφέρουν να κάνουν αυτό που δεν δύναται να πραγματοποιήσουν οι αρμόδιες αρχές.  
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε ήδη η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας όπου με ανακοίνωσή της καλεί με τη σειρά της τους πολίτες να συνδράμουν στην πρωτοβουλία των πολιτών της Παραλίας.

Διαψεύδει το Βερολίνο πως η Μέρκελ πρότεινε δημοψήφισμα, επιμένει η Προεδρία

«Οι αναφορές αυτές είναι ανακριβείς» δήλωσε η εκπρόσωπος στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Εντούτοις, κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας επέμεναν ότι η κυβερνητική ανακοίνωση που εξεδόθη απεικονίζει την πραγματικότητα.

Το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης του κυβερνητικού εκπροσώπου είχε ως εξής: