ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Γυναίκα προσπαθεί να πέσει από παράθυρο του τρίτου ορόφου!

Φωτογραφία για Γυναίκα προσπαθεί να πέσει από παράθυρο του τρίτου ορόφου!
Στο «παρά τσακ» σώθηκε από φίλους της μια 25χρονη που ήθελε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από παράθυρο του τρίτου ορόφου Η 25χρονη που ήταν το Σάββατο στο ξενοδοχείο Bromley Court στο Kent, απείλησε πως θα πηδήξει στο κενό προτού πέντε φίλοι της την αρπάξουν από τα χέρια κυριολεκτικά στον αέρα!

Τις φωτογραφίες που «κόβουν» την ανάσα τράβηξε ένας 55χρονος ο οποίος ξύπνησε εκείνη την ώρα από τις κραυγές που ακούγονταν.

Ρε Βαγγέλη, μήπως έχεις ξεφύγει...???

Φωτογραφία για Ρε Βαγγέλη, μήπως έχεις ξεφύγει...???
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, του 13%, του κόμματος που πούλησε μια ολόκληρη Ελλάδα έγινε δεκτός από τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Με δηλώσεις, που παραπέμπουν σε Γάλλο αυτοκράτορα, ο κ. Βενιζέλος είπε..., ότι..., " δεν έγινε δεκτός ως εκπρόσωπος ενός κόμματος αλλά εκπροσωπώντας ολόκληρο τον Ελληνικό λαό...". Και το ερώτημα που αυτόματα γεννάται είναι πολύ απλό. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να εκπροσωπείς έναν ολόκληρο λαό ρε Βαγγέλη...???

Κι επειδή είναι ώρα να τελειώνουμε με τις φούσκες του Βενιζέλου να ξεκαθαρίσουμε λίγα απλά πράγματα. 

O Αντώνης το «αρπακτικό» και η αξιοπρεπής καθαρίστρια!

Φωτογραφία για O Αντώνης το «αρπακτικό» και η αξιοπρεπής καθαρίστρια!
«Τηλεφώνησε ο Αντώνης Σαμαράς και σε μία καθαρίστρια που έχουμε αλλά εκείνη ήταν.. αξιοπρεπής και του είπε όχι».

Με αυτή τη φράση και πολλές ακόμη συνεχίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης μέσα από την εκπομπή του να «πετά» δηλητηριώδη βελάκια προς τον Αντώνη Σαμαρά που του διέλυσε το κόμμα.

On camera τα λέει, πίσω από τις κάμερες δεν αποκλείεται να έχει όντως στήσει την φωτογραφία του Αντώνη στον τοίχο και να εκτονώνεται ρίχνοντας βελάκια και μονολογώντας φίδια στον κόρφο μου που σας έκανα ανθρώπους.

«Κώδικας Da Akis», στο ημερολόγιο του Ακη!

Το εξώφυλλο του περίφημου σημειωματάριου του «Ντα Άκη», με την αυτοπροσωπογραφία του, χειρόγραφες σημειώσεις και σχέδια (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης) Το εξώφυλλο του περίφημου σημειωματάριου του «Ντα Άκη», με την αυτοπροσωπογραφία του, χειρόγραφες σημειώσεις και σχέδια (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να συλλάβει το μέγεθος και την τεράστια σημασία που κρύβει η ανακάλυψη των μυστικών σημειώσεων του «Ντα Άκη». Για πολλούς πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα κείμενα του παγκόσμιου μυστικισμού που αποτελεί τον χαμένο

Ε, τίναξέ την ντε

Έχει μέρες τώρα που λίγο πριν κατέβω από το αυτοκίνητο και αρπάξω τον οδηγό μπροστά μου από τον λαιμό, λίγο πριν μαραθώ απαριθμώντας τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσω, λίγο πριν σπάσω το κεφάλι μου από πού διάολο θα πρωτοκόψω τώρα που έρχονται οι μειώσεις μισθών, λίγο πριν απασφαλίσω γενικά, πέφτει το μάτι μου σε μια ανθισμένη αμυγδαλιά. Λες και εμφανίζονται επίτηδες μπροστά μου έτσι φουντωμένες και καμαρωτές την κρίσιμη στιγμή. Σαν φρένο πριν το γκρεμό. Οι ανθισμένες αμυγδαλιές αν και φέτος άργησαν λίγο, συμβολίζουν τον ερχομό της άνοιξης. Την ελπίδα που γεννά το ξύπνημα της φύσης.

Ο Σύριζα δεν ψεύδεται για το ευρώ

Photo: nathi_rhapsody
Πουθενά δεν έχει γραφτεί και κανένας εκπρόσωπος του Σύριζα δεν έχει μιλήσει για έξοδο από το ευρώ. Αντίθετα έχουν επαναλάβει: «δεν είναι στόχος μας η έξοδος από το ευρώ», «δεν επιλέγουμε επιστροφή στη δραχμή», το δίλημμα (μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ) «είναι δίλημμα πλαστό» και «δεν θα κάνουμε μονομερείς ενέργειες, εκτός κι αν αναγκαστούμε». Αυτές οι φράσεις, κατά την κρίση μου, αντιφάσκουν όχι μόνο με τις αντικειμενικές δυνατότητες, εφόσον ζητάει άμεση «κατάργηση» του μνημονίου και του χρέους, αλλά και με το προεκλογικό πρόγραμμα του Σύριζα.

Οι γυναίκες κάνουν σεξ για 237 λόγους

Έχετε αναρωτηθεί για ποιους λόγους οι γυναίκες κάνουν σεξ; Νομίζετε πως ξέρετε την απάντηση;
Μην είστε σίγουροι…
Το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στη Βρετανία με τίτλο «Γιατί οι γυναίκες κάνουν σεξ» προσφέρει όχι ένα, ούτε δύο αλλά…

237 λόγους για τον οποίο οι γυναίκες κάνουν σεξ. Και μαντέψτε, η αγάπη δεν είναι μέσα σ’ αυτούς!
Το βιβλίο φέρει την υπογραφή δύο κλινικών ψυχολόγων, της Σίντι Μέστον και του Ντέιβιντ Μπας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησαν ρώτησαν πάνω από 1000 γυναίκες σχετικά με τον λόγο για τον οποίο συνεβρίσκονται ερωτικά με ένα άνδρα.

Η κλήρωση του τελικού


Με μια πολύ καλή κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης στον τελικό της Eurovision έκλεισε η χθεσινή βραδιά για την ελληνική αποστολή στο Μπακού.

Η Ελευθερία Ελευθερίου τράβηξε τον κλήρο με το νούμερο «16» και σκόρπισε αισιοδοξία στους Euro fans.

Από την άλλη, η άλλη μεγάλη νικήτρια του ημιτελικού, Ήβη Αδάμου, τράβηξε το «8».

Άννα Πρέλεβιτς: «Θέλω να κάνω οικογένεια»


Η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε πως θα ήθελε κάποια μέρα να κάνει οικογένεια και πως αυτή η μέρα δεν είναι τόσο μακριά.

«Σκέφτομαι πως κάποια στιγμή θα θέλω να κάνω οικογένεια... Ε, πώς να κάνεις οικογένεια, όταν δεν υπάρχουν χρήματα και δουλεύεις όλη μέρα;» αναρωτιέται η Άννα στη συνέντευξη που έδωσε στη «Real News».

Νέο σοκαριστικό περιστατικό αυτοκτονίας. 60χρονος έκοψε τις φλέβες του σε κεντρική πλατεία του Περιστερίου

Φωτογραφία για Περιστέρι: Ένας 60χρονος αυτοκτόνησε σε πάρκοΆγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της αυτοκτονίας.

Τη σορό του 60χρονου βρήκαν χθες στις 8.30 το βράδυ κάτοικοι της περιοχής που ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγες ώρες νωρίτερα ο γιος του αυτόχειρα δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα του στην αστυνομία Ο 60χρονος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν κάτοικος Περιστερίου αλλά οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία παραμένουν άγνωστοι.

Οι Δήμοι….έχουν ξεφύγει! Δεν έχουν μία…

Φωτογραφία για Οι Δήμοι….έχουν ξεφύγει! Δεν έχουν μία…
Η οικονομική κατάσταση των δήμων έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο «Δεν έχουμε χρήματα, ούτε σάντουϊτς να αγοράσουμε», φωνάζουν δήμαρχοι. Δεν μπορούν να καλύψουν, πλέον, ούτε τα λειτουργικά έξοδαΓια παράδειγμα ο δήμος Ηγουμενίτσας αδυνατεί να καλύψει ακόμη και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και βρέθηκε αντιμέτωπος με την απειλή της διακοπής ρεύματος σε παιδικούς σταθμούς και γυμναστήρια.

Μάλιστα στην Ήπειρο οι δήμαρχοι αποφάσισαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να κλείσουν, συμβολικά, για μια ημέρα, τα δημαρχεία..

Στην Πάτρα ξέσπασε πόλεμος! - Θλιβερή η επόμενη μέρα - Εικόνες καταστροφής από τα επεισόδια - Χρησιμοποίησαν ακόμα και σούβλες!

Φωτογραφία για Στην Πάτρα ξέσπασε πόλεμος! - Θλιβερή η επόμενη μέρα - Εικόνες καταστροφής από τα επεισόδια - Χρησιμοποίησαν ακόμα και σούβλες!
- Το οργισμένο πλήθος επιχείρησε να κάνει έφοδο με μπουλντόζα σε κτίριο που στεγάζονται λαθρομετανάστες

- Άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία που έκανε χρήση χημικών και προχώρησε σε συλλήψεις

- Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο με τα όσα έγιναν από νωρίς χθες το απόγευμα στην Πάτρα

- Εκτακτη σύσκεψη έχει συγκαλέσει ο Δήμαρχος της πόλης..

Οι νέες ημερομηνίες στις πανελλαδικές λόγω εκλογών

Φωτογραφία για Οι νέες ημερομηνίες στις πανελλαδικές λόγω εκλογών
Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Παιδείας το τροποποιημένο πρόγραμμα των εξετάσεων λόγω της προκήρυξης των εκλογών για τις 17 Ιουνίου, οι οποίες θα επηρεάσουν τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις και τις Εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, «από αυτή την αναγκαστική τροποποίηση δεν επηρεάζεται καθόλου ο κύριος όγκος των υποψηφίων, αφού οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ θα ολοκληρωθούν κανονικά την Τρίτη 5-6-2012 και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ θα ολοκληρωθούν κανονικά τη Δευτέρα 11-6-2012».

VIDEO:Δείτε τη νέα διαφήμιση της VODAFONE με τον Κίτσο και τη Τασούλα!

Φωτογραφία για VIDEO:Δείτε τη νέα διαφήμιση της VODAFONE με τον Κίτσο και τη Τασούλα!
Μετά το πρώτο μέρος της διαφήμισης της VODAFONE με τον Κίτσο και την Τασούλα έρχεται η φοβερή συνέχεια...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Ο Τσίπρας προκαλεί τη Μέρκελ»!

Φωτογραφία για «Ο Τσίπρας προκαλεί τη Μέρκελ»!
Μέχρι και... αφιέρωμα στον Αλέξη Τσίπρα έκανε η γερμανική εφημερίδα «Τagespiegel», λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί με την συμπεριφορά του την Μέρκελ.

Με αφορμή μάλιστα την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Γερμανία το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 37χρονος πολιτικός ποντάρει ψηλά και με τις δηλώσεις του προσπαθεί να πείσει τον γερμανικό λαό να πάει διακοπές στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει ότι:

Δείτε τί είπε ο π@π@ρ@ς δημοσιογράφος του BBC για την Ελλάδα

Eίναι η δεύτερη φορά που σχολιαστής του BBC μας ειρωνεύεται μέσα σε μια εβδομάδα! 
Αυτή τη φορά έπιασε στο στόμα του την Ελευθερία Ελευθερίου. Η προπαγάνδα τους καλά κρατεί...  

Η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια των Άγγλων σχολιαστών. Ο εκφωνητής του BBC, μετά το τέλος της εμφάνισης της Ελευθερίας, είπε πως

Rally Acropolis: Που και πως θα πάμε να δούμε τους Θεούς…

Ξεκινά αύριο στις 17:00 από το Ζάππειο το 58ο Ράλλυ Ακρόπολις. Ο εθνικός μας αγώνας θα διεξαχθεί και φέτος με κέντρο την πόλη του Λουτρακίου, όπου για μία ακόμα φορά θα φιλοξενήσει για... τέσσερις ημέρες τους κορυφαίους οδηγούς του WRC.

Για φέτος ο αγώνας κινείται στα περσινά πρότυπα, με το Service Park να εδρεύει στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι και το κέντρο τύπου στο ξενοδοχείο Club Hotel Casino Loutraki.

ΧΑΟΣ στην Πάτρα - Με μπουλντόζα κάνουν επίθεση οι Χρυσαυγίτες! - Βροχή τα δακρυγόνα

Μέλη της Χρυσής Αυγής, μαζί με εξαγριωμένους κατοίκους κάνουν επίθεση στην Πειραική Πατραική και στα γύρω σπίτια. Γίνεται χρήση χημικών από την αστυνομία! Αρκετοί οι τραυματίες. Αφορμή για όλα είναι ο φόνος ενός 30χρονου, για τον οποίο έχει ήδη συλληφθεί ένας αλλοδαπός.
22.30 Μόλις επιχείρησαν με μπουλντόζα να κάνουν έφοδο....
στην Πειραϊκή οι Χρυσαυγίτες. Τα ΜΑΤ τους απώθησαν με βροχή απο δακρυγόνα, αλλά αυτοί επιστρέφουν για να ξαναεπιχειρήσουν. Την ίδια ώρα έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους.

Η χθεσινή συνέντευξη Παπαδήμου που έριξε ακόμα και τη Wall Street και το μετέπειτα ..συμμάζεμα! Λέτε να πλούτισαν κάποιοι;


Σε χαμηλό 21 μηνών (από τον Αύγουστο του 2011) γκρεμίζεται το ευρώ, στο 1,2617 έναντι του δολαρίου, επηρεασμένο από τις δηλώσεις Παπαδήμου και το αδιέξοδο που εκτιμάται ότι θα υπάρξει στη σημερινή άτυπη σύνοδο κορυφής.
Η συνέντευξη του Λουκά Παπαδήμου στη Wall Street Journal, επηρέασε ακόμα και τη Wall Street και συνεχίζει να ρίχνει τις υπόλοιπες αγορές!

Πανωλεθρία της ΝΔ σε νέες εσωτερικές δημοσκοπήσεις

Του γυρνάει μπούμερανγκ του Σαμαρά η επιστροφή της Ντόρας αφού η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κλείνει αλλά ανοίγει περισσότερο.
Και δεν μιλάμε για τις γνωστές "δημοσκοπήσεις"...
που εξυπηρετούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά ή πολιτικά συμφέροντα οι οποίες δίνανε για τις εκλογές της 6ης Μαϊου 26% στη ΝΔ και 20% στο ΠΑΣΟΚ και τελικά πήρανε 19% και 13% αντίστοιχα.

Όταν πάμε στη δραχμή θα διαγραφούν τα χρέη και μετά τι;

Η Ελλάδα για να εξέλθει από την κατάσταση χρεοκοπίας και να σταματήσει να πέφτει το βιοτικό επίπεδο σε επίπεδα βαλκανικής πρώην σοβιετικής οικονομίας και... ακόμη χειρότερα, χρειάζεται παραγωγικές επενδύσεις οι οποίες θα της εξασφαλίσουν μια θέση στο νέο παγκόσμιο οικονομικό καταμερισμό.

Τα τελευταία τριάντα χρόνια ο παραγωγικός ιστός που είχε αποκτήσει η χώρα μεταπολεμικά διαλύθηκε.

Ο κήπος της ΕΔΕΜ (Ενιαίο Δεξιό Μέτωπο) ξανανθίζει!

Τα γαλάζια μπουμπούκια ξανανθίζουν και δίνουν ζωή στον κήπο της ΕΔΕΜ (Ενιαίο Δεξιό Μέτωπο)...

Συνελήφθησαν 3 άτομα για παράβαση του νόμου Περί εκδιδόμενων προσώπων

Συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί 42 και 41 ετών και μία αλλοδαπή υπήκοος Ρωσίας 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Ειδικότερα, εντός καταστήματος (κέντρο διασκέδασης) στην Καλλιθέα Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη επιχείρηση διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενεργώντας από κοινού με άλλους δύο εργαζόμενους, κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία

Λιτόχωρο. Συνελήφθη Blogger για δυσφήμιση σε βάρος του κ. Γ. Παπαθανασίου

blogger Λιτόχωρο. Συνελήφθη Blogger για δυσφήμιση σε βάρος του κ. Γ. Παπαθανασίου
Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 συνελήφθη Λιτοχωρίτης Blogger για δυσφημιστική ανάρτηση στο Facebook εις βάρος του κ. Γεωργίου Παπαθανασίου*. Η σύλληψη έγινε με τη διαδικασία που προβλέπεται για Αυτόφωρα αδικήματα ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο δυσφημισθείς κ. Παπαθανασίου στο Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου.

Δεκατετράχρονος ποδοσφαιριστής στο νοσοκομείο ύστερα από γροθιά αντιπάλου!


Ένα απίστευτο και συνάμα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε στα γήπεδα του Σβορώνου το περασμένο Σάββατο (19/5).
Δεκατετράχρονος ποδοσφαιριστής, γιός γνωστού Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πιερικού, βρίσκεται για 5η συνεχόμενη ημέρα με κάταγμα ζυγωματικού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά τη διάγνωση που του έγινε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης.

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας - Κολινδρού

Με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή 25 Μαίου 2012, στις 7  το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού.
Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση περιλαμβάνεται η συμμετοχή του Δήμου στο Σχολείο Ολύμπου, ο εξοπλισμός των ειδικών τάξεων των σχολείων, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης για τη συντήρηση της 12ης επαρχιακής οδού μέχρι το Κούτσουρο, αλλά και ο καθορισμός των εδρών των ταξί του Δήμου.
Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρείται το θέμα της σύναψης δανείου από τον Δήμο από το Ταμεία Παρακαταθηκών και Δανείων, αλλά και οι εγκρίσεις ισολογισμών των επιχειρήσεων των δημοτικών κοινοτήτων.

Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία, λόγω 24ωρης απεργίας

Κλειστά σήμερα Τετάρτη τα φαρμακεία όλης της χώρας καθώς ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος εξήγγειλε 24ωρη απεργία λόγω των οφειλομένων χρημάτων από τον ΕΟΠΥΥ.
Παράλληλα, οι φαρμακοποιοί με ανακοίνωσή τους κάνουν γνωστό ότι σταματούν να δίνουν φάρμακα επί πιστώση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, διεκδικόντας το ποσό των 540 εκ. ευρώ που τους οφείλει ο ΟΡγανισμός.

Χρηματοδοτείται το Συμβουλευτικό Κέντρο κατά τη βίας των γυναικών στην Κατερίνη

Εγκρίθηκε το ποσό των 300.000 ευρώ και 4 θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ, στον Δήμο Κατερίνης, για τη στελέχωση του Συμβουλευτικού Κέντρου που θα δημιουργηθεί μέσω της Γενικής Γραμματείας Ισότητας με προγραμματική σύμβαση που έχει υπογράψει με τη δημοτική αρχή.

Ενίσχυση του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» και της «ΑΓΚΑΛΙΑΣ» από μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου


Χρήματα για την ενίσχυση της «ΑΓΚΑΛΙΑΣ» στην Κατερίνη προσέφεραν μαθητές τού 1ου δημοτικού σχολείου τής πόλης στον πρόεδρο του συλλόγου ορφανών παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», Χάρη Αναστασίου, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τον σκοπό αυτό.

Η εφημερίδα «Μαθητικές Αναζητήσεις» του Γυμνασίου Κάτω Μηλιάς απέσπασε το 1ο Βραβείο «Καλύτερης Εφημερίδας Γυμνασίου»


στον 19ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων που διοργάνωσαν «ΤΑ ΝΕΑ»
Οι «Μαθητικές Αναζητήσεις» είναι η εφημερίδα του Γυμνασίου Κάτω Μηλιάς που εκδίδεται από το σχ. έτος 2001/02 μέχρι το σχ. έτος 2011/12 και έχει τιμηθεί με έξι πανελλήνιες διακρίσεις που τιμούν και προβάλλουν πανελλήνια το Γυμνάσιο Κάτω Μηλιάς και γενικότερα το νομό Πιερίας:
* Με Έπαινο το Δεκέμβριο του 2002 από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση
* Με το 1ο βραβείο τον Απρίλιο του 2004. στον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων που

Σεμινάρια Διαχείρισης Ιατρικών Αποβλήτων


Στο Γ.Ν.Κ. και Ψ.Ν.Π.Ο.
Άρχισε και λειτουργεί από 21-5-2012 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης με τίτλο «Διαχείριση Ιατρικών αποβλήτων» ύστερα από πρόταση της Διοίκησης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου.
Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 77 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης όπου θα το παρακολουθήσουν υπάλληλοι του Γ.Ν.Κ. και του Ψ.Ν.Π.Ο.
Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Υπηρεσιών και Οργανισμών του Δημοσίου Τομέα, και σε συνδικαλιστικά στελέχη και εκπροσώπους εργαζομένων τη Δημόσια Διοίκηση.
Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο και σε κάθε εκπαιδευόμενο που συμμετέχει επιτυχώς στις εξετάσεις αξιολόγησης-πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, χορηγείται ειδικά βεβαίωση

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί ο τομέας αποκομιδής των απορριμμάτων



Στην ανάθεση μίσθωσης σε εργολάβο προχωρά ο Δήμος Κατερίνης για να λύσει το πρόβλημα
Την απόφαση της διοίκησης του δήμου Κατερίνης να προχωρήσει σε ανάθεση μίσθωσης σε εργολάβο προκειμένου να καλύψει τα κενά στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.