ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σκηνές απο την νέα πορνοταινία της Μαριάννας Ντούβλη

Η είδηση πως η Μαριάννα Ντούβλη ετοιμάζει καινούργια πορνοταινία, έχει αναστατώσει το διαδίκτυο.  Πολλοί είναι οι χρήστες που έστω και για χαβαλέ θέλουν να δουν ένα πλάνο απο την ταινία του Σειρινάκη. Εμείς εξασφαλίσαμε στιγμιότυπο!
Όσοι ενδιαφέρεστε και είστε ΑΝΩ ΤΩΝ 18, δείτε!!...

Πήγε στο σχολείο έβγαλε τον 7χρονο γιό του από την αίθουσα και τον πυροβόλησε!


Φωτογραφία για Πήγε στο σχολείο έβγαλε τον 7χρονο γιό του από την αίθουσα και τον πυροβόλησε!
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσεται στην Αυστρία, με θύματα τα παιδιά της οικογένειας Πατέρας, πήγε στο σχολείο των παιδιών του. Έβγαλε από την αίθουσα τον γιο του και την κόρη του και στην συνέχεια μπροστά στα μάτια του κοριτσιού πυροβόλησε τον γιο του στο κεφάλι.

Το αγόρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο 40χρονος πατέρας του βρέθηκε νεκρός λίγο αργότερα. Αυτοκτόνησε αφότου έφυγε από το σχολείο Σανκτ Ποελτεν, δυτικά της Βιέννης και η σορός του βρέθηκε μέσα σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

Ε. Φουρέιρα: Δείτε την με "καυτό" μαγιό!

Φωτογραφία για Ε. Φουρέιρα: Δείτε την με καυτό μαγιό!
Το καλοκαίρι έφτασε και η Ελένη Φουρέιρα είπε να ρίξει μια βουτιά στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου στα Νότια Προάστια. Η τραγουδίστρια πιο σέξι από ποτέ απόλαυσε το καφέ κάνοντας ηλιοθεραπεία, ενώ στο τέλος βούτηξε και στην πισίνα.

Σύμφωνα με το "ΟΚ!" η Ελένη Φουρέιρα προσπαθεί πολύ για να διατηρήσει αυτό το τέλειο κορμί με σχεδόν καθημερινή γυμναστική αλλά και πολύ καλή διατροφή από την οποία δεν λείπουν ποτέ οι σαλάτες και τα λαχανικά.

Οι Εκδόσεις ΕΝ ΠΛΩ και το Βιβλιοπωλείο-Εκκλησιαστικά είδη Ροuκά Αικατερίνα



Mε αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου του Κλαους Κένεθ
σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση-συζήτηση με θέμα
Από τη σκιά της πλάνης
στο φως της Ορθοδοξίας
Ο συγγραφέας αφηγείται τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες
της μεταστροφής του στον Χριστό
Κυριακή 27 Μαϊου 2012
7.00 μ.μ.
στην αίθουσα της Αγίας Τρίαδος
δίπλα στη Μητρόπολη
Στην εκδήλωση θα γίνεται μέταφραση απο τα αγγλίκα

Τελικά όλα τα γουρούνια έχουν ... την ίδια μούρη!

Πιστεύω ότι ζούμε πρωτοφανείς πολιτικές καταστάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με απίθανες κωλοτούμπες, άνανδρες αποστασίες και γελοίες μεταγραφές...

Η Ν.Δ προσπαθώντας να συγκροτήσει και να ηγηθεί της κεντροδεξιάς μας γυρνά σε αλλοτινές εποχές προβάλλοντας την δήθεν Αριστερή (Κουμουνιστική) απειλή που θα φέρει την καταστροφή και τον όλεθρο ... στην ήδη κατεστραμμένη χώρα μας!

Άδωνις: Θα κάνω τον σταυρό μου, αν βγει ο Τσίπρας!(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ..@.....@.... ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΗ ..@…@…..)

Φωτογραφία για Άδωνις: Θα κάνω τον σταυρό μου, αν βγει ο Τσίπρας!
Με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο τοποθετήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης απέναντι στο ενδεχόμενο επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ... στις εκλογές.
Τον ρώτησαν τι θα κάνει σε μια τέτοια περίπτωση και έδωσε την ακόλουθη απάντηση:
«Το σταυρό μου, την προσευχή μου και θα προσπαθήσω να μην κλάψω γι’αυτά που θα έρθουν».
«Κάρφωσε» όμως και τον πρώην αρχηγό του, το Γιώργο Καρατζαφέρη προειδοποιώντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για όσα είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ περί χρηματισμού του για να μετακινηθεί στη ΝΔ.
«Ο κ. Καρατζαφέρης είναι εκτός πραγματικότητας. Αυτά που είπε είναι αστεία αλλά πολύ προσβλητικά», ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Δημοσκόπηση Public Issue: Στο 30% ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Τσίπρας


Φωτογραφία για Δημοσκόπηση Public Issue: Στο 30% ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Τσίπρας
Τη σαφή υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής. Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα εκτινάσσεται στο 30% κι αφήνει αρκετά πίσω του τη ΝΔ στο 26% ενώ το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει μόλις το μισό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, στο 15,5%.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η περίφημη ...καρτέλα με την καταλληλότητα των πολιτικών αρχηγών για τη θέση του πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας επικρατεί κι εδώ και δείχνει ότι το μομέντουμ ανήκει αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Διαμαντοπούλου «τρώει» τον Πύρρο Δήμα στο Επικρατείας;

Φωτογραφία για Η Διαμαντοπούλου «τρώει» τον Πύρρο Δήμα στο Επικρατείας;
ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΟ Πύρρος Δήμας ενδέχεται να μην τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις νέες εκλογές 2012, σύμφωνα με φήμες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Άλλωστε εν όψει της κατάρτισης των νέων ψηφοδελτίων θα υπάρξουν καραμπόλες και στα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, λόγω από τη μία της συνεργασίας με την Ντόρα Μπακογιάννη και, από την άλλη, του γεγονότος ότι η Άννα Διαμαντοπούλου δεν κατάφερε να εκλεγεί στην Α΄ Αθηνών, καθώς παρότι ήρθε δεύτερη, το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να εκλέξει μόνο ένα βουλευτή.

Τα ΜΑΤ έβγαλαν τα κράνη και διαδήλωσαν με το λαό!

Φωτογραφία για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Τα ΜΑΤ έβγαλαν τα κράνη και διαδήλωσαν με το λαό!
Αυτή την εικόνα θα έπρεπε να την είχαμε δει στην Ελλάδα. Αλλά από τους ταγματασφαλίτες των μνημονιακών κατοχικών δυνάμεων τι να περιμένει κανείς;

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο η εικόνα είναι από τη Γερμανία. Στις 19 Μαΐου, σε διαδήλωση των εκεί Αγανακτισμένων, οι δυνάμεις των γερμανικών ΜΑΤ έβγαλαν τα κράνη και διαδήλωσαν με το λαό! Απίστευτο; Και όμως αληθινό!

Πως η Μέρκελ κερδίζει με τα μνημόνια που επιβάλλει κι οι δικοί μας κάνουν ψιλό τουμπεκί...!!!

Φωτογραφία για Πως η Μέρκελ κερδίζει με τα μνημόνια που επιβάλλει κι οι δικοί μας κάνουν ψιλό τουμπεκί...!!!
ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣBloomberg: Το κόλπο της Μέρκελ που εκτίναξε στα ύψη το ελληνικό χρέοςΤα πακέτα διάσωσης που χορηγούνται στην Ελλάδα και εξασφαλίζονται μέσω των Μνημονίων, δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους Γερμανούς φορολογούμενους και τις γερμανικές τράπεζες.

Αυτό αναφέρουν στο σημερινό Bloomberg View, τη στήλη γνώμης που υπογράφουν οι συντάκτες του πρακτορείου, έχοντας, όπως υποστηρίζουν, μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις κεφαλαίων στην Ευρώπη και τους ισολογισμών των κεντρικών τραπεζών.

ΣΟΚ: Έβγαλε τα μάτια του γιου της!

Φωτογραφία για ΣΟΚ: Έβγαλε τα μάτια του γιου της!
Μητέρα στο Μεξικό κατηγορείται ότι έβγαλε  τα μάτια του 5χρονου γιου της, κατά τη διάρκεια τελετής, επειδή αρνούταν να τα κλείσει!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο Μεξικό. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε επτά πρόσωπα, μέσα σε αυτά και οι γονείς του αγοριού, το οποίο έχασε τα μάτια του κατά τη διάρκεια τελετής στο Νεζαχουαλκογιότλ, μια εργατική συνοικία στην ανατολική πλευρά της Πόλης του Μεξικού.

«Δωράκι» Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα

Φωτογραφία για «Δωράκι» Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα
Ένας σταθμός διοδίων είναι το «δώρο» του Υπουργού Υποδομών Μ. Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές. Στις 14 Μαΐου ο Μ. Βορίδης υπέγραψε Υπουργική Απόφαση για την λειτουργία ενός νέου σταθμού διοδίων στην Καλαμάτα από την κοινοπραξία «Μορέας» στην οποία ο όμιλος Μπόμπολα έχει στρατηγική συμμετοχή.

Η «Μορέας» πρέπει να ολοκληρώσει το τμήμα Τσακώνα – Καλαμάτα και την περιμετρική οδό της Καλαμάτας και μετά θα μπορούσε να τοποθετήσει διόδια. Όμως ο γαλαντόμος με το χρήμα των πολιτών Μ. Βορίδης αποφάσισε ότι πρέπει...

Οι τέσσερις υπεύθυνοι για την ελληνική τραγωδία

Φωτογραφία για Οι τέσσερις υπεύθυνοι για την ελληνική τραγωδία
Αναμφίβολα η άποψη του Mohamed A. El-Erian(*), CEO και Chief Investment Officer της PIMCO, του κολοσσιαίου επενδυτικού οργανισμού που διαχειρίζεται 1,4 τρισ. δολάρια(!), έχει βαρύνουσα σημασία διεθνώς, κι όχι μόνο για τις αγορές. Το τελευταίο του άρθρο, από το οποίο παραθέτουμε αποσπάσματα, είναι πραγματικός καταπέλτης όχι μόνο για τους "συναδέλφους" του ιδιώτες μεγαλοεπενδυτές αλλά και για τους "θεσμούς" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, όπως επίσης και για τις ελληνικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Δ.: ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτογραφία για ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Δ.: ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Εκτός των ψηφοδελτίων μένει και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαίωσε και ο ίδιος, αποφάσισε να μην συμμετάσχει προκειμένου να προκαλέσει ανατροπές στην προσπάθεια των συναδέλφων του.

Σε λίγη ώρα ο κ. Βελόπουλος αναμένεται να εκδώσει και σχετική ανακοίνωση με την απόφασή του και τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή.

Ψάχνουν οστά του μικρού Μπεν σε εργοτάξιο στην Κω!

Φωτογραφία για Ψάχνουν οστά του μικρού Μπεν σε εργοτάξιο στην Κω!
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, η ΕΛ.ΑΣ. σχεδιάζει να ξεκινήσει εκ νέου έρευνες σε ένα εργοτάξιο, σε μία ακόμα προσπάθεια να εντοπίσει τα ίχνη του μικρού Μπεν ή να ρίξει αυλαία σε αυτό το μυστήριο Τα δημοσιεύματα αυτά αναφέρουν πως όταν εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν από το σπίτι των παππούδων του στην Κω, θεωρείται πως θάφτηκε από λάθος σε ένα εργοτάξιο, όπου γίνονταν χωματουργικές εργασίες και στο οποίο εργοτάξιο έχουν πέσει τόνοι χώματος και μπαζών.

Ο μύθος του μνημονίου(Vassilis Viliardos)

Φωτογραφία για Ο μύθος του μνημονίου
Μνημόνιο και δανειακή σύμβαση είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα – όπου η αποδοχή της δανειακής σύμβασης, δεν σημαίνει απαραίτητα την υποταγή στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, αλλά την εξασφάλιση της αποπληρωμής των οφειλών της Ελλάδας (δόσεις, επιτόκιο, εγγυήσεις), απέναντι στους διεθνείς πιστωτές της.

Επομένως, είναι εντελώς ανόητες οι όποιες αναφορές σε καταγγελία της δανειακής σύμβασης - η οποία φυσικά θα έπαυε να υπάρχει, εάν δεν παίρναμε τα χρήματα. Από την άλλη πλευρά, το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν καθοριστικό για τον απεγκλωβισμό της Ελλάδας από το ΔΝΤ, από το μνημόνιο και από τις καταστροφικές «συνταγές» του.

VIDEO: Η Rihanna έκλεψε την παράσταση στο American Idol


Φωτογραφία για VIDEO: Η Rihanna έκλεψε την παράσταση στο American Idol
Μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις έκανε η Rihanna στον τελικό του δημοφιλούς μουσικoύ ριάλιτι American Idol, τραγουδώντας το Where have you Been.

Εκτός από τις σέξι κινήσεις της πάνω στη σκηνή, πολλά σχόλια συγκέντρωσαν και τα μαλλιά της.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από θαυμαστές της στο twitter, πως και επέλεξε αυτή την κόμμωση, η τραγουδίστρια απάντησε: «Είναι hot... έχω να τα κάνω από τότε που ήμουν 14 ετών!»

To ξέσπασμα της μητέρας του 30χρονου που δολοφονήθηκε στην Πάτρα

Φωτογραφία για To ξέσπασμα της μητέρας του 30χρονου που δολοφονήθηκε στην Πάτρα
Οργισμένη και σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 30χρονου Θανάση Λαζανά που δολοφονήθηκε το Σάββατο από... τρεις Αφγανούς στην Πάτρα.

Η μητέρα του 30χρονου έσπασε τη σιωπή της και δήλωσε: «Μες το σπίτι μου το σκότωσαν το παιδί μου. Το σκυλάκι του πήγε βόλτα και μου το σκοτώσανε, τι είναι αυτό; Γιατί να μου σκοτώσουν το παιδί μου; Ένα είχα».

Η ίδια μίλησε και για το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη της Πάτρας. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά «τώρα το λιμάνι ήρθε από εδώ και όλα τα προβλήματα ήρθαν εδώ».

Nα τι παίρνουν μάτι οι καρεκλοκένταυροι μέσα στη βουλή ! [pics]


 Nα τι παίρνουν μάτι οι καρεκλοκένταυροι μέσα στη βουλή ! [pics] - Φωτογραφία 4

Η Εύα Καΐλή ,αν και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (κανείς δεν είναι τέλειος) , είναι η πιο όμορφη παρουσία μέσα στη βουλή










Σοκ:Ξεπατώνουν μισθούς και εργασιακές σχέσεις


Και ξαφνικά, τους έπιασε όλους ο πόνος για τη λεγόμενη μετενέργεια των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και ζητούν, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, να παγώσε ο σχετικός νόμος. Πώς να παγώσει ενώ δεν υπάρχει Βουλή; Τέτοιες λεπτομέρειες δεν απασχολούν τους ξεδιάντροπους που πλακώνονται για τη συλλογή των ψήφων. Προπαγάνδα να γίνεται. Γι’ αυτό και έπεσαν όλοι με τα μούτρα στην προπαγάνδα. Ομως, καμιά προπαγάνδα δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα. Πριν, λοιπόν, ασχοληθούμε με τον Τσίπρα, τον Ρουπακιώτη, τον Δασκαλόπουλο, τον Παναγόπουλο και τους υπόλοιπους, πρέπει ν’ ασχοληθούμε με την πραγματικότητα. Για να ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάμε.

Πέθανε μετά από 72 ώρες που έπαιζε Diablo 3!

H αλόγιστη χρήση των βιντεοπαιχνιδιών μπορεί τελικά να βλάψει την υγεία.

Ο 32χρονος Russell Shirley πέθανε από καρδιακό επεισόδιο. Αιτία του θανάτου σύμφωνα με την ιστοσελίδα Flickcaste το γεγονός ότι έπαιζε για τρεις συνεχόμενες ημέρες χωρίς καν να κοιμηθεί, το νέο Diablo IIΙ που σπάει τα ρεκόρ στις πωλήσεις.

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και έναν συνεργάτη του.

Ο Πικραμένος... του Σπ.Πεταρούδη, στιχουργός

Άντε και φτου απ’ την αρχή
για εκλογές και πάλι!
να δούμε ετούτη τη φορά...

η κάλπη τι θα βγάλει

Πάντως ξεκαθαρίστηκε
την αυτοδυναμία
δεν πρόκειται για να τη δει
κυβέρνηση καμία

Μετά απ την παραλαβή
των τόσων μηνυμάτων
το πήρανε απόφαση
οι αρχηγοί κομμάτων

Δεν πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Νικολαϊδου του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Δεν τα κατάφερε τελικά η Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο διπλό σκιφ γυναικών.
Η Νικολαΐδου αγωνίστηκε την Τρίτη 22/5 στη Προολυμπιακή Ρεγγάτα στη Λουκέρνη της Ελβετίας στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών μαζί με την Ελένη Διαμάντη του Ν.Ο. Ιωαννίνων.

Οι δυο αθλήτριες αν και ήταν οι μικρότερες ηλικιακά στάθηκαν επάξια δίπλα σε πολύ πιο έμπειρες αθλήτριες αλλά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις που θα τους χάριζαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τερματίζοντας έκτες σε έναν πολύ δυνατό τελικό.

Ηρακλής Ψαχνών - Πιερικός 4 - 0 Όνειρο "απατηλό"... η Super League!!!


Ο Ηρακλής χτύπησε στο... ψαχνό τον Πιερικό
Τη νίκη με 4-0 πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στον Πιερικό, αφήνοντάς τον εκτός play-off ανόδου για την Superleague.
Αδιάφορη ήταν η αναμέτρηση για τον Ηρακλή Ψαχνών στα Ψαχνά απέναντι στον Πιερικό με το ενδιαφέρον να ήταν μονόπλευρο. Οι φιλοξενούμενοι, ήθελαν τη νίκη για να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να διεκδικήσουν την άνοδό τους μέσω των play-off.

Βήμα ανόδου με "γκολάρα" Βαρβαρέζου...

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Ρήγας Φεραίος 1 - 0
Ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την άνοδο στην Δ' Εθνική Κατηγορία έκανε χθες το απόγευμα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που επικράτησε στο Β' ΔΑΚ του Ρήγα Φεραίο από τον Βελεστίνο Βόλου με 1 - 0 και πήρε "κεφάλι" στην βαθμολογία των αγώνων play - off μετά από δύο αγώνες.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με την Κατερινιώτικη ομάδα να είναι ανώτερη και να παίρνει προβάδισμα με τέρμα τον Γιάννη Βαρβαρέζου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την "πονηριά" του Στέλιου Σέου στην κάθετη πάσα σε εκτέλεση φάουλ.

Κατέκτησε την Κατερίνη ο λογαριασμός Μεγαλώνω του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Πιστή παραμένει η νέα γενιά στην αποταμίευση

katerini tamieftirio Κατέκτησε την Κατερίνη ο λογαριασμός Μεγαλώνω του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Πιστή παραμένει η νέα γενιά στην αποταμίευση

Την αγάπη τους για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την αποταμίευση απέδειξαν τα παιδιά του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Σβορώνου, τα οποία επισκέφθηκαν το κατάστημα ΤΤ Κατερίνης την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 για να ανοίξουν αποταμιευτικούς λογαριασμούς «Μεγαλώνω».

Ημερίδα για τη σύνδεση της επιχειρηματικότητας με τον αγροτικό τομέα

Το Επιμελητήριο Πιερίας ανακοινώνει τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα τη σύνδεση του αγροτικού τομέα με την επιχειρηματικότητα επικεντρώνοντας ιδιαίτερα στους νέους αγρότες. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου 2012 και στοχεύει να δώσει χρήσιμες πληροφορίες και υπεύθυνες κατευθύνσεις στους ενδιαφερόμενους.
Εισηγητές της ημερίδας είναι:
Γεώργιος Παπαστάμκος, Ευρωβουλευτής – Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Σπύρος Δανέλλης, Ευρωβουλευτής
Γιάννης Τσιμπονίδης, Δημοσιογράφος με ειδίκευση στα αγροτικά θέματα

Η μνήμη της αντίστασης των Κρητών

Η αντίσταση των ανθρώπων της Κρήτης ενάντια στον ναζιστή κατακτητή τιμάται και φέτος στην Πιερία, από τους ανθρώπους του Συλλόγου Κρητών "Οι Σταυραετοί" σε μια εκδήλωση τιμής αλλά και μνήμης της ίδιας της ιστορίας μας.
71 χρόνια μετά τη ηρωική μάχη της Κρήτης, σε μια συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, την Κυριακή την Κυριακή 27 Μαΐου στον συνοικισμό της Ανδρομάχης και ώρα 10:00 π.μ. θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση για τους Κρήτες πεσόντες στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού λειτουργούντος του Αρχιμανδρίτη π. Στεφάνου Παπαθανασίου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η εκπαιδευτικός Νικολέτα Κλεινάκη.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης ριζίτικο τραγούδι και παραδοσιακούς κρητικούς χορούς από τα τμήματα του Συλλόγου. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

 
 
 
 
 
Δελτίο Τύπου
                                                                           
                    

Προοπτικές συνεργασίας με βασικό άξονα τον τουρισμό


Με τις καλτερες εντυπώσεις αναχώρησε από την Πιερία ο Πρέσβης της Νορβηγίας κ. Sjur Larsen που επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Πιερίας την Τετάρτη 23 Μαΐου, συνοδευόμενος από τον επίτιμο Πρόξενο της Νορβηγίας στη Θεσσαλονίκη κ. Ιωάννη Ακκά. «Ένα θερμό ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας να επισκεφθώ την Πιερία. Η πρωτοβουλία σας ήταν ιδιαίτερα σοφή αφού πετύχατε να μας βγάλετε έξω από τα όρια της Αθήνας, καθώς λόγω του φόρτου εργασίας είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθώ από την πρωτεύουσα.

Καταγγελία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης για καταστρατήγηση της πρωτοβουλίας "Χωρίς μεσάζοντες"


Στο χώρο του πάρκινγκ των δικαστηρίων θα γίνει το πρωί του Σαββάτου η επόμενη δράση της Εθελοντικής Ομάδας για τη διανομή λαδιού, καθώς ο χώρος της Εμποροπανήγυρης, που αρχικώς είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί δόθηκε από τον Δήμο Κατερίνης σε τσίρκο.

Το 2013 το φυσικό αέριο στην Κατερίνη

Έως το 2013 αναμένεται να ξεκινήσει η διανομή του φυσικού αερίου στην Κατερίνη στο υπάρχον δίκτυο των 30 χιλιομέτρων αγωγών που έχουν κατασκευαστεί στην πόλη από το 2006, ενώ έως το 2015 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα 110 χιλ. που προβλέπονται στον σχεδιασμό για την Κατερίνη.

Φως στην πρόσληψη των υπαλλήλων καθαριότητας από τους Δήμους

Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αναμένεται να δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες προβλέπει το ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών πρόσληψης εποχιακού προσωπικού στους Δήμους, ώστε να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις έκτακτες ανάγκες όπως είναι η καθαριότητα, η πρόσληψη ναυαγοσωστών και υδρονομέων.