ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Απιστες μετά τα τριάντα...είναι οι γυναίκες!!!

Οι γυναίκες, αντίθετα με πολλούς άνδρες, όπως έχει διαπιστωθεί σε αρκετές έρευνες προτιμούν ενστικτωδώς μια μονογαμική σχέση, κυρίως επειδή αισθάνονται ότι
χρειάζονται βοήθεια για να μεγαλώσουν τα παιδιά που πιθανώς θα προκύψουν.
Αν όμως υποκύψουν στον....πειρασμό της απιστίας και νιώσουν τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες, αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί μόλις έχουν εισέλθει στη δεκαετία των τριάντα χρόνων τους. Ο λόγος είναι πάλι βιολογικός, σύμφωνα με νέα διεθνή έρευνα, καθώς αντιλαμβάνονται αυτή την ηλικία ως την τελευταία τους ευκαιρία, προκειμένου να εξασφαλίσουν τον κατάλληλο άνδρα για τα παιδιά τους.
Παράλληλα, η είσοδος στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους συμπίπτει με την σεξουαλική τους κορύφωση, οπότε και αυξάνονται οι ευκαιρίες τους για ανεύρεση του επιθυμητού συντρόφου.

Σύμφωνα με την έρευνα, η αυξημένη "κοινωνιο-σεξουαλικότητα" σε εκείνη περίπου την περίοδο, αντανακλά από πλευράς της γυναίκας μια εξελιγμένη αναπαραγωγική στρατηγική, η οποία μεγιστοποιεί την πιθανότητα σύλληψης ενός υγιούς μωρού. Η διαπίστωση αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τη διάλυση αρκετών σχέσεων ή και γάμων, όταν οι γυναίκες βρίσκονται στα 30 τους χρόνια ή λίγο μετά..

Η Μεγάλη Παρασκευή της Ελλάδας...

Είναι Παρασκευή βράδυ, όταν ο καινούργιος, ικανότατος πρωθυπουργός της χώρας ανακοινώνει, μέσα από ένα τηλεοπτικό διάγγελμα του, την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη – με τη συμφωνία και με τη βοήθεια των πρώην «εταίρων» της
Κατά τον Αϊνστάιν, «ο ορισμός της ηλιθιότητας είναι το να επιχειρείς για δεύτερη φορά το ίδιο πείραμα, ελπίζοντας και αναμένοντας να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα».

Φόβοι για ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα

Φωτογραφία για Φόβοι για ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα
Η είδηση έρχεται να ταράξει τα ούτως ή άλλως τρικυμιώδη νερά του Ελλαδικού χώρου.

Είναι θέμα χρόνου, προειδοποιεί ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης να βιώσουμε ένα σεισμό «με επιπτώσεις στην Ελλάδα και  αυτό γιατί η αντισεισμική θωράκιση της χώρας τα τελευταία χρόνια έχει επιλεγεί ως μη επιλέξιμη δαπάνη, με τους αρμόδιους Υπουργούς και Υφυπουργούς Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ και τους παρατρεχάμενους, οι οποίοι νομιμοποιούν τα αυθαίρετα που δεν έχουν κανέναν αντισεισμικό έλεγχο.

Γιατί ο Αλέξης γκρινιάζει για τα κανάλια;

Φωτογραφία για Γιατί ο Αλέξης γκρινιάζει για τα κανάλια;
Μιλάνε για διαπλοκή, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία την υπηρέτησαν αδιαμαρτύρητα επί σειρά ετών

Ένα από τα σημεία των προεκλογικών  καιρών είναι οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πολιτών έξω από «μνημονιακά» κανάλια όπως το Megaκαι ο ΣΚΑΙ. Οι πρωτοβουλίες  ξεκινάνε από το facebook αλλά τελικά δεν έχουν και ιδιαίτερη επιτυχία καθώς δεν  καταφέρνουν να συγκεντρώσουν πάνω από 20-40 άτομα. Δεν είναι λίγοι αυτοί, πάντως, οι οποίοι συσχετίζουν αυτές τις

Ο Λιονέλ Μέσι νεκρός;

Φωτογραφία για Ο Λιονέλ Μέσι νεκρός;
Ο Λιονέλ Μέσι, ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής της εποχής μας είναι νεκρός; Κι όμως, ένα τέτοιο μήνυμα μέσω twitter έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας...

πανικό, πριν η απίστευτη είδηση ευτυχώς διαψευστεί. Συγκεκριμένα, το δίκτυο Fox Sports Norte έγραψε χαρακτηριστικά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Πρέπει να ανακοινώσουμε την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Λιονέλ Μέσι από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης. RIP Messi». Μετά από «βομβαρδισμό» τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων, το δίκτυο ανακοίνωσε ότι η είδηση «ανέβηκε» από χάκερς, διαψεύδοντας το θάνατο του ποδοσφαιριστή.

Το Ευαγγέλιο που θα «ρίξει» τον Χριστιανισμό

Ένα δερματόδετο θρησκευτικό κείμενο που πιστεύεται πως χρονολογείται από τον 5ο αιώνα αλλά ανακαλύφθηκε μόλις πριν από 12 χρόνια θα... προκαλέσει την κατάρρευση του Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζει το Ιράν.

Το βιβλίο, γραμμένο σε δέρμα ζώου, αναφέρει, σύμφωνα με τον ιρανικό Τύπο, πως ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε ποτέ και πως ο ίδιος προέβλεψε την έλευση του προφήτη Μωάμεθ.

Tραγικός θάνατος 8χρονου στην Αγία Νάπα

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι οκτάχρονο αγοράκι από τη Ρωσία, όταν στην προσπάθεια του να βγει από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε για διακοπές, καταπλακώθηκε από... γυάλινη πόρτα, την οποία δεν αντιλήφθηκε.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου υπαστυνόμος Γιώργος Οικονόμου, «σήμερα γύρω στις 12:20 το μεσημέρι, ενώ αλλοδαπό παιδάκι ηλικίας 8 ετών, βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας για διακοπές μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά του, στην προσπάθεια του να βγει από εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου σε εξωτερικό, δεν αντιλήφθηκε τη γυάλινη συρόμενη πόρτα και προσέκρουσε βίαια πάνω της».

Ολοκληρώθηκε η 1η μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Η πρώτη ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις επαναληπτικές εθνικές εκλογές ολοκληρώθηκε με τις μοναδικές συμμετοχές να ξεπερνούν τις 33.000.
Τα αποτελέσματα μαζί με την εκτίμηση ψήφου θα σας τα παρουσιάσουμε αύριο ,Τρίτη 29/5 το μεσημέρι

ΕΥΡΩΠΗ: ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ

Του Ηλία Δ. Καλλιώρα
O κ. Γιούνκερ ήταν δραματικά ξεκάθαρος σε μια σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του (ετήσια Σύνοδος ΔΝΤ). Είπε χαρακτηριστικά: «Οι Ευρωπαίοι γνώριζαν ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τη δημοσιονομική κρίση». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «το πρόβλημα αυτό θα έφτανε, διότι συζητούσαμε (για την επερχόμενη ελληνική κρίση) οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τρισέ της ΕΚΤ, η Επιτροπή και εγώ ο ίδιος». Εγώ, βουλευτής τότε, δημοσίευσα σχετικό άρθρο στην εφημερίδα «Αξία» (31/5/2003), με τίτλο «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!». Όλοι οι μυημένοι έβλεπαν το πού οδηγείται η Ελλάδα. Και ερωτώ, αφού οι Ευρωπαίοι γνώριζαν το τι πλησιάζει, γιατί οι ίδιοι εντέλει αδιαφόρησαν; Τι συνέβη; Πώς εξηγείται;

18.000 σχόλια στο post της Lagarde στο Facebook για την Ελλάδα ... ΠΗΓΗ: 18.000 σχόλια στο post της Lagarde στο Facebook για την Ελλάδα ...

Ρεκόρ αρνητικών σχολίων έχουν κάνει οι χρήστες του Facebook στο post της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde στο οποίο αναφέρεται στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι... η επίθεση ξεκίνησε όταν σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Guardian η Lagarde ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποχωρήσει και να δεχθεί να αμβλυνθούν οι όροι της χρηματοδοτικής στήριξης της χώρας μας και κάλεσε τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους.

Θηλιά στο λαιμό τα εκκαθαριστικά. Μην ψηφίσετε πριν κάνετε εικονική εκκαθάριση της δηλωσής σας.... Μπορεί το αποτέλεσμά της να σας κάνει να αλλάξετε ψήφο!

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν φέτος περίπου 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα όταν θα παραλάβουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος.  

Μισθωτοί και συνταξιούχοι θα κληθούν να πληρώσουν έως και 6 φορές υψηλότερα ποσά φόρων από αυτά που πλήρωσαν πέρυσι. Όλα αυτά φυσικά τη στιγμή που ήδη έχουν υποστεί απώλειες έως και 30% στα εισοδήματά τους κατά τη διάρκεια του 2011.

Ποιοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή βάσει έρευνας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας επιχειρεί να δει τι ήταν αυτό που οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να ψηφίσουν μια ακραία εθνικιστική και φιλοναζιστική οργάνωση.Όπως αναφέρει και το Βήμα, σύμφωνα με την έρευνα μια από τις βασικές παραμέτρους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι η τοποθέτηση των Ελλήνων απέναντι στους μετανάστες, η οποία χαρακτηρίζεται σε γενικές γραμμές ως αρνητική.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ 5 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! ΓΙΑΤΙ "ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΠΟΥΛΗΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ




ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΣΤΗΜΕΝΟΙ" ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΟΥΣ!!!..

ΑΦΟΥ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ "ΟΠΛΑ"?...ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

Άρθρο-σοκ από Γερμανία:"Στο Βερολίνο συζητούν πραξικόπημα ακόμη και ένοπλη επέμβαση στην Ελλάδα'!

Το αποκαλυπτικό άρθρο προέρχεται από την ιστοσελίδα German Foreign Policy.Όπως αναφέρει ο συντάκτης-μεταφραστής στο εισαγωγικό του σημείωμα 
είναι μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα η οποία με την συνεργασία Γερμανών προοδευτικών δημοσιογράφων και Ακαδημαϊκών αποτελεί,όπως λέει, ένα ¨Παρατηρητήριο –  Συστηματικής Παρακολούθησης των διαχρονικών αποικιοκρατικών – ιμπεριαλιστικών στόχων της Εξωτερικής Πολιτικής της Γερμανίας από το 1870 ( 2ο Ράιχ ) μέχρι σήμερα¨. 


"Από την πρώτη στιγμή το "G.F.P." κατήγγειλε την αποικιοκρατική πολιτική της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα με αφορμή την δρομολογούμενη οικονομική κρίση που ¨ξέσπασε ξαφνικά¨ το 2009",γράφουν.

Το άρθρο αναφέρεται στα μαύρα – Γερμανικά - σενάρια¨ για την Ελλάδα και εξηγεί γιατί  οι φήμες για πραξικόπημα που πάντα ακούγονται από το εξωτερικό δεν είναι και τόσο τυχαίες.Στο άρθρο γίνεται λόγος για πραγματικά εφιαλτικά σενάρια που έχουν να κάνουν ακόμη και με αποστολή ένοπλης επέμβασης στην Ελλάδα και γίνεται άμεση σύνδεση με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης που έφερε το Χίτλερ στην εξουσία.Το περιεχόμενο του άρθρου είναι πραγματικά ανατριχιαστικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ


Προσοχή. Δείτε τι σας έχει ετοιμάσει το επιτελείο Βενιζέλου- Σαχινίδη ( δεν μιλάμε για τα μέτρα Ιουλίου που είχε συμφωνήσει, αλλά μπορεί να παγώσουν μετά τις εκλογές, είτε κερδίσει η ΝΔ, είτε ο Σύριζα ). Αυτά σας τα αποκρύπτουν οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κομματικά όργανα του πασοκ ( δήμαρχοι, περιφερειάρχες ) για να αρπάξουν κανένα ψηφουλάκι και να έχουν μέρος στη εξουσία, καρέκλα, κουτάλα ! Καμαρώστε και αποφασίστε αν θα "αυτοκτονήσετε", εμπιστευόμενοι αυτούς ( Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη ) που έσκαψαν ένα τάφο για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, βάζοντας χέρι στο μισθό, στο σπίτι και στις αποταμιεύσεις μιας ζωής !

Στις 17 του Ιούνη η κοινωνία απαιτεί: Ελευθερία από τον αυταρχισμό της κομματοκρατίας που γέννησε την κρίση χρέους και το δουλικό μνημόνιο

Γράφει ο Λαέρτης ο Πύλιος 
«Κρατίστην εἶναι δημοκρατίαν τὴν μήτε πλουσίους ἄγαν μήτε πένητας ἔχουσαν πολίτας»[1] 
 Εισαγωγή: Η πληβειοποίηση της μεσαίας τάξης αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται, λόγω της εσωτερικής υποτίμησης που υπέβαλαν, ο δικομματισμός με την βοήθεια των «λαμέ- φασιστών» του Λάος και η Τρόικα προς αντιμετώπιση της κρίσης χρέους σπέρνοντας δυστοπίαα, δυσθυμίαβ και ναρκοληψίαγ. 
Είναι φανερό ότι η πανουργία των πολύπειρων μηχανισμών του σάπιου πολιτικού συστήματος βρήκε αφενός τον τρόπο να αφήσει άθικτο το κομματικό κράτος μεταφράζοντας τις απαιτήσεις του «Μνημονίου» σε πολιτική που μακελεύει τους βιοπαλαιστές, τους χαμηλόμισθους, τους συνταξιούχους: 

Κολάζει και... δεσπότη!

Φωτογραφία για Κολάζει και... δεσπότη!
Ο παππάς που τέλεσε το μυστήριο του γάμου σε ενορία κοντά στην Πάτρα, δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό του για την νύφη, κάνοντας μία... πρόστυχη πρόταση στον γαμπρό!

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους όσοι έδωσαν το παρών στον γάμο, όταν ο Παππάς, αφού έδωσε και την τελευταία ευχή, γύρισε στο γαμπρό και του είπε: «Παιδί μου, είσαι τυχερός γιατί διάλεξες μια πραγματική καλλονή για γυναίκα σου. Είσαι άξιος. Τώρα πρέπει να την πάρεις, να πας να την αλείψεις με μέλι και να την… γλύψεις όλη»!

27χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Φωτογραφία για 27χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα
Άλλος ένας νέος άνθρωπος σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο που σημειώθηκε στο 6χλμ της εθνική οδού Βόνιτσας-Λευκάδα.Το όχημα στο οποίο επέβαινε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, ερχόμενο από Λευκάδα προς Βόνιτσα, με αποτέλεσμα το θάνατο του 27χρονου συνοδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού. Στο συμβάν δεν ενεπλάκη άλλο όχημα ωστόσο ερευνώνται οι συνθήκες που αυτό συνέβη.

14χρονη πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Φωτογραφία για 14χρονη πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο στο διαδίκτυο
Η ιστορία της 14χρονης μαθήτριας άρχισε να ξετυλίγεται σε γνωστό σχολείο του Κολωνακίου στα τέλη Οκτωβρίου. Εκεί γνώρισε έναν μικρότερο κατά ένα χρόνο μαθητή και μετά από έντονο φλερτ έδωσαν ραντεβού την τελευταία ώρα στις τουαλέτες. Την ώρα της σεξουαλικής πράξης ο 13χρονος που είχε συνεννοηθεί με έναν φίλο του, τράβηξε βίντεο όλη την πράξη και στη συνέχεια μέσω mms, έστειλαν το υλικό στα κινητά σχεδόν όλων των μαθητών του σχολείου.

Οι Ισπανοί σε τί φταίνε; του Γιάννη Βαρουφάκη

Καλά εμείς. Έστω ότι είμαστε φοροφυγάδες, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, ελλειμματικοί από την κούνια, Ελληνάρες που απαιτούμε να ζούμε από τον ιδρώτα των λαών που παράγουν. Οι Ισπανοί όμως; Εκείνοι τι φταίνε;

- Η Ισπανία δεν είχε πλεονασματικό προϋπολογισμό λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση;
- Η Ισπανία δεν είχε χρέος κατά πολύ χαμηλότερο της Γερμανίας λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση;

Φορολογικό ΣΟΚ! Διπλό κρυφό χαράτσι λόγω τεκμηρίων και αποδείξεων

Διπλό φόρο αρκετών εκατοντάδων ή ακόμη και χιλιάδων ευρώ καλούνται να πληρώσουν δεκάδες χιλιάδες φορολογούμενοι των οποίων τα...
τεκμήρια διαβίωσης αθροιστικά ξεπερνούν το δηλωμένο τους εισόδημα.

Οπως προκύπτει από τα πρώτα εκκαθαριστικά σημειώματα που στέλνει στους φορολογούμενους το ΚΕΠΥΟ το τεκμήριο του ελάχιστου ποσού διαβίωσης σε συνδυασμό με τις αποδείξεις αγορών και υπηρεσιών δημιουργεί σοβαρά και απρόσμενα προβλήματα καθώς ο πρόσθετος φόρος που καταλογίζεται είναι αρκετά μεγάλος, κατά περίπτωση και εισόδημα.

Η Χρυσή Αυγή έστειλε εξώδικο στο ΕΣΡ

Εξώδικο στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε η Χρυσή Αυγή. Κι αυτό διότι, όπως καταγγέλλει, «οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες προβάλλουν και σ' αυτήν την προεκλογική περίοδο...
πολύ περισσότερο κόμματα που έλαβαν μικρότερο ποσοστό από την Χρυσή Αυγή, όπως την ΔΗΜ.ΑΡ., τον ΛΑ.Ο.Σ. και την Δημιουργία Ξανά».

Μπαράζ Ανόδου στη Δ΄Εθνική (Αποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη Αγωνιστική)

Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής
 
Αχιλλέας-Νεοκαισάρειας-ΑΕ Λεονταρίου 6-1
Ρήγας Φεραίος-Δωτιέας Αγιάς 2-0
 

 Βαθμολογία
1.Αχιλλέας 7
2. Ρήγας Φεραίος 6
3.ΑΕ Λεονταρίου 3
4.Δωτιέας Αγιάς 1
Επόμενη 4η Αγωνιστική
ΑΕ Λεονταρίου-Ρήγας Φεραίος
Αχιλλέας-Δωτιέας Αγιάς

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ Συγχαρητήρια για την άνοδο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ στη Football League 2

Εκ μέρους του Δήμου Δίου-Ολύμπου απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους τους συντελεστές της «Ακαδημίας Πλαταμώνα» για την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.
Πολλά μπράβο, λοιπόν, στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό τμήμα, στη διοίκηση και στους φιλάθλους της ομάδας για την πανηγυρική, κυριολεκτικά, άνοδό της στη Football League 2.
Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο και συγχρόνως ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για τον δήμο μας, διότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση αλλά πραγματοποιήθηκε μέσα από πολύ κόπο και κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες

Τεράστιες ζημιές σε καλλιέργειες και στα κεράσια της Ράχης από τη νεροποντή


Προβλήματα σε δενδρώδεις και ετήσιες καλλιέργειες, σε καπνοκαλλιέργειες σε όλο τον Νομό, αλλά ιδιαίτερα στα κεράσια της Ράχης προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση του Σαββάτου στην Πιερία, με τα προβλήματα στις υποδομές και τους δρόμους να είναι μικρότερα σε μέγεθος.
Το ρέμα στη νότια πλευρά της Ολυμπιακής Ακτής υπερχείλισε, με συνέπεια να πλημμυρίσει ο δρόμος, ενώ λίγο έλειψε να υπάρχει σοβαρό ζήτημα με το φράγμα του Τριλόφου, όταν ένας κορμός έφραξε την