ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Έλληνες ψηφοφόροι





φωτογραφία γνήσια από μια προεκλογική συγκέντρωση
του ΠΑΣΟΚ!!!

Μαλλιά στον ήλιο!

 Το καλοκαίρι έφτασε και εσείς οφείλετε εκτός από το πρόσωπο και το σώμα, να προστατέψετε και τα μαλλιά σας! Αρχικά, προμηθευτείτε ένα σπρέι αντηλιακής προστασίας για τα μαλλιά σας, το οποίο θα εφαρμόζετε στις άκρες.

Μια ακόμη σημαντική συμβουλή που αδιαμφισβήτητα γνωρίζετε όλες είναι ότι δεν πρέπει λίγο πριν το καλοκαίρι ή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να επιχειρήσετε να κάνετε κάποια βαφή στα μαλλιά σας και κυρίως μάλιστα, ανοιχτόχρωμη. Λόγω του ήλιου και του αλατιού το χρώμα σας θα ξεθωριάσει, θα «ανοίξει» πολύ και θα θαμπώσει.

Υπάρχει ελπίδα γιατί βλέπω το Τρεμο-Πρετεντερο-Καψηδο-Πασοκο-σύστημα να καταρρέει.

Από την στιγμή που το ιντερνέτ έδωσε το δικαίωμα στην ελληνική κοινωνία να έχει πρόσβαση σε πηγές ενημερώσεις πέραν του Τρεμο-Πρετεντερο-Καψηδο-Πασοκο-συστήματος ήταν ξεκάθαρο ότι πολύ γρήγορα θα κατέρρεε όλος αυτός ο πασοκοποιημένος πολιτικό οικονομικό δημοσιογραφικός αχταρμάς της διαπλοκής που κατά κυριολεξία διέλυσε την Ελλάδα από το 1981 και μετά.
Στην Ελλάδα των τελευταίων τριάντα χρόνων δεν ήταν ΠΑΣΟΚ μόνο αυτοί που ήταν ΠΑΣΟΚ, υπήρχαν  δυστυχώς και οι πασοκογλάνοι της  ΝΔ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και ο Καρατζαφέρης είχε παρουσιαστή κάποιες στιγμές ως λίγο από ΠΑΣΟΚ.

ΔΕΙΤΕ: Πως θα είναι η γυναίκα του μέλλοντος

Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Πως θα είναι η γυναίκα του μέλλοντος
Όλες οι γυναίκες που δεν αποτελούν το κλασικό παράδειγμα της ψηλής, ξανθιάς με το αβυσσαλέο ντεκολτέ και τα καταγάλανα μάτια , οι περισσότερες δηλαδή, μπορούν να… ελπίζουν! Αμερικανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ηγυναίκα του μέλλοντος θα είναι πιο κοντή, πιο παχουλή, πιο υγιής και πιο γόνιμη!

Το τελευταίο τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου

Φωτογραφία για Το τελευταίο τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου
Τα κομμάτια του δίσκου ηχογραφήθηκαν από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιοτου 2012 ενώ ο μεγάλος ερμηνευτής, σύμφωνα με την Espresso, μπήκε στο στούντιο λίγες μόλις ημέρες πριν από τον θάνατό του για να ηχογραφήσει το τραγούδι “Της μοναξιάς οι σκλάβοι”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ...
 
 
 

Ξαναβγήκαν στην πιάτσα οι ιερόδουλες με AIDS!!

Φωτογραφία για Ξαναβγήκαν στην πιάτσα οι ιερόδουλες με AIDS!!
Μια έιδηση που πραγματικά σοκάρει αλιεύσαμε απο πηγή μας στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Δύο απο τις ιερόδουλες που κατά τους χθεσινούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν να είναι φορείς του AIDS είχαν ξανασυλληφθεί στην προηγούμενη μεγάλη “σκούπα” της αστυνομίας και του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά αφέθησαν ελεύθερες καθώς ισχυρίστηκαν στις εισαγγελικές αρχές ότι δεν γνώριζαν είναι οροθετικές.Ετσι λοιπόν οι ιερόδουλες ξαναβγήκαν στο πεζοδρόμιο στη γνωστή τους

Δημοσκόπηση από την Ελληνική Δημοσκοπική Εταιρεία -> ΣΥΡΙΖΑ: 18,3%, ΝΔ: 18%,

Φωτογραφία για Δημοσκόπηση από την Ελληνική Δημοσκοπική Εταιρεία  -> ΣΥΡΙΖΑ: 18,3%, ΝΔ: 18%,
Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Ελληνική Δημοσκοπική Εταιρεία για λογαριασμό της Εφημερίδας " Παρασκευή+13 " τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου είναι: ΣΥΡΙΖΑ 18,3%

ΝΔ 18,0%

ΠΑΣΟΚ 10,0%

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 5,9%

ΚΚΕ 5,1%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,0%

Ταχύτερες οι Honda στο MotoGP Catalunya


Το 1-2 έκαναν οι αναβάτες της Honda, Casey Stoner και Dani Pedrosa, στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Catalunya, σημειώνοντας τους καλύτερους χρόνους. Ελάχιστα πιο πίσω ήταν ο Jorge Lorenzo με την εργοστασιακή Yamaha YZR-M1, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρέθηκαν οι Cal Crutchlow και Ben Spies επίσης με Yamaha.

Ο Valentino Rossi έκανε τον 11ο καλύτερο χρόνο, με τον έτερο αναβάτη της Ducati, Nicky Nicky Hayden, να είναι έκτος. Το σημαντικότερο γεγονός της πρώτης περιόδου ήταν οι πολύ μικρές διαφορές που χώριζαν τους 12 πρώτους οδηγούς.

ΕΓΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Ο Κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ.

 
Μήνυση για το αδίκημα της Συκοφαντικής  Δυσφήμισης δια του τύπου κατ’ εξακολούθηση υπέβαλε κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ κατοίκου Σβορώνου Κατερίνης, υπέβαλε ο Κωνσταντίνος Προδρόμου στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο Τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος του  Α.Τ . Κατερίνης, ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και την παραδειγματική τιμωρία του  δηλώνοντας παράλληλα παράσταση πολιτικής αγωγής για την αδίκως  προκληθείσα ηθική βλάβη του.
Ο Κ. Προδρόμου συνοδευόμενος από τον Δικηγόρο Β ΝΟΥΛΕΖΑ καταμήνυσε τον Γ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ, για  αναληθές  και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα που ανήρτησε αυτός  σε  ισότοπο τού Ν .Πιερίας , με το  οποίο ανυπόστατο και ανακριβές κείμενο ανέφερε ότι δήθεν  μετά την λήξη της θητείας του ως πρόεδρος της Νομαρχ. Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ

«Προφυλάξτε» το προφυλακτικό


Τα προφυλακτικά είναι μια μορφή πρόληψης της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης αλλά και προστασίας από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Για να είναι όμως αποτελεσματικά, πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες.

-Τα προφυλακτικά από λάτεξ συνιστώνται για την αποφυγή εγκυμοσύνης και μετάδοσης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Οι άνδρες που είναι αλλεργικοί στο λάτεξ μπορούν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικά από πολυουρεθάνη. Παλιότεροι τύποι προφυλακτικών φτιαγμένοι από δέρμα ζώων είναι ακόμα διαθέσιμοι στην αγορά, αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικά στην προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Το σεξ μπορεί να γίνει και επικίνδυνο!


Οι απότομες εκρήξεις έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως το σεξ, μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος ή άλλου θανατηφόρου καρδιακού επεισοδίου, ιδίως για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να ζουν μια καθιστική ζωή και δεν ασκούνται τακτικά ή για τους μεσήλικες που δεν κάνουν σεξ συχνά ούτε ασκούνται σωματικά με άλλο τρόπο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Zougla.gr -Ποντιακά Δελτία Ειδήσεων??


Παράταση ενός μηνός για τις φορολογικές δηλώσεις

Παράταση μέχρι τις 16 Ιουλίου από τις 15 Ιουνίου που έληγε η προθεσμία, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων όλων των φυσικών προσώπων, εφόσον υποβάλλουν τη δήλωσή τους ηλεκτρονικά... Για τις χειρόγραφες δηλώσεις η προθεσμία λήγει στις 2 Ιουλίου 2012.

Η προθεσμία παρατείνεται ως εξής:
α. Για τους υπόχρεους που η υποβολή τους γίνεται χειρόγραφα μέσω ΔΟΥ και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, έως και τις 2 Ιουλίου 2012.
β. Για τους υπόχρεους που η υποβολή τους γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, έως και τις 16 Ιουλίου 2012.

Δημοσκόποι: Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα του φόβου!

Αυτό ήταν το συμπέρασμα όλων των αναλυτών απο τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.
Όλες οι τελευταίες έρευνες που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες έδειξαν πως όσοι ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία...

το κάνουν οχι γιατί έχουν ελπίδα οτι θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο αλλά γιατί φοβούνται!

Φοβούνται το χειρότερο λόγω της τρομοκρατίας που γίνεται απο το πρωί έως το βράδυ απο τα ΜΜ"Ε"συγκεκριμμένων συμφερόντων, απο την κ. Τρέμη που έφτασε σε σημείο να πει πως θα ισοδυναμεί με πυρηνική έκρηξη οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός Μνημονίου (!) αλλά και απο τους ίδιους τους πολιτικούς αργηχούς των Μνημονιακών κομμάτων τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο που εκβιάζουν και διχάζουν τον κόσμο λέγοντας πως μετά απο αυτούς το χάος.

Εγκλημα που σοκάρει, αποκεφάλισε το θύμα και έπειτα το κακοποίησε σεξουαλικά, βιντεοσκοπώντας τη διαδικασία

Ο 29χρονος Luka Rocco Magnotta αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του ανθρωποκυνηγητού που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για το θάνατο ενός άνδρα οποίος βρέθηκε κομματιασμένος σε βαλίτσα στο Μόντρεαλ...
Το αρρωστημένο βίντεο που ονομάζεται «Ένας σχιζοφρενής και ένας παγοκόφτης»και φορτώθηκε την περασμένη εβδομάδα, δείχνει ένα γυμνό άνδρα δεμένο σε ένα κρεβάτι να δέχεται επίθεση με παγοκόφτη και μαχαίρι κουζίνας.
Η ιστοσελίδα Best Gore αναφέρει ότι το φιλμ, το οποίο είναι ασαφές το πού και πότε γυρίστηκε, δείχνει το θύμα να έχει μαχαιρωθεί με μανία στο λαιμό του.

Ιδού η επιστολή "ΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ" του κ. Σαμαρά!!!

Μετάφραση:

Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών.

Δημοσκόπηση Public Issue:Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με 31,5% - Πίσω με 25,5% η ΣαμαροΝΟΥΔΟΎΛΑ - Πάτο το ΠΑΣΟΚ 13,5%

Το βαρόμετρο της Public Issue δίνει σημαντικό 
προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ. 
Σύμφωνα με την έρευνα, τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: 
ΣΥΡΙΖΑ 31,5%, 
ΝΔ 25,5%, 
ΠΑΣΟΚ 13,5%, 
ΔΗΜΑΡ 7,5%, 
Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,5%, 
ΚΚΕ 5,5%, 
Χρυσή Αυγή 4,5%. 
Εκτός Βουλής μένει ο συνδυασμός Δημιουργία Ξανά/ Δράση, καθώς συγκεντρώνει 2,5%.
Με βάση τα ποσοστά αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 134 έδρες, η ΝΔ 68, το ΠΑΣΟΚ 36, η ΔΗΜΑΡ 20 το ΚΚΕ 15 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 15 και η Χρυσή Αυγή 12. 

Ο ''μουγκός'' της Ραφήνας ξαναβρήκε τη λαλιά του μετά από 3 χρόνια!

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!
"ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ"! 
 Ο άνθρωπος που ως πρωθυπουργός ανάλωσε τη θητεία του παίζοντας play station και τρώγοντας πίτσες,μπιφτέκια και κοντοσούβλια την ώρα που η χώρα βούλιαζε, έχει το θράσος μετά από τρία χρόνια να βγει και να μιλήσει!!! Τρία χρόνια άραγε που κρυβόταν ο αχρείος;;; Που κρυβόταν όταν ο λαός οδηγείτο στο σφαγείο του ΔΝΤ;;; Πού κρυβόταν όταν ο πολύπαθος λαός που τον τίμησε δύο φορές με την ψήφο του, αυτός το έβαλε στα πόδια και κρύφτηκε, χωρίς να δώσει ως όφειλε έστω μια εξήγηση περιφρονώντας τον προκλητικά;;;
Και τώρα βγήκε να δώσει   ανοικτή στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά, καλώντας τους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς να μην ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, γιατί ενισχύουν εμμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Έξωωωωωωωωωωω   κοπρίτη από τη παράγκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΧΩΝΙ


Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Στις 17 Ιουνίου 2012 θα έχουμε επαναληπτικές Εθνικές εκλογές, από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατός ο σχηματισμός Κυβέρνησης μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012. Ένα εκλογικό αποτέλεσμα που ήταν κόλαφος κατά των δυο κομμάτων εξουσίας (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), τα οποία δέχτηκαν ισχυρό χαστούκι από την λαϊκή ετυμηγορία. Δυστυχώς, όμως, αυτά τα δυο αλαζονικά κόμματα εξουσίας, τα οποία μετέτρεψαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης το πολίτευμα της πατρίδας μας, σε άκρατη κομματοκρατία της διαφθοράς και της σαπίλας, διεκδικούν εκ νέου να μας κυβερνήσουν.

Επιμένει ο Π.Καμμένος: "Αλητεία & προδοσία η ένταξη της Ελλάδας στο Μνημόνιο"!!!

«Δεν πρόκειται να μας διώξει κανείς από το ευρώ εάν εμείς οι ίδιοι δεν το θελήσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος και τόνισε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα.
 
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος έθεσε ως προϋπόθεση για συμμετοχή του στην κυβέρνηση την κατάργηση του Μνημονίου, ενώ ερωτηθείς για συνεργασία με...
τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει με ένα κόμμα που δεν έχει βγάλει ακόμα οικονομικό πρόγραμμα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Πως η Goldman Sachs μέσω της titlos plc κέρδισε 400 εκ.ευρώ σε ένα βράδυ!!!

Είναι η titlos plc ο δούρειος ίππος που χρησιμοποιήθηκε για την έναρξη της καταστροφής της Ελληνικής Οικονομίας; Ντοκουμέντα και στοιχεία που αποκαλύπτουν όργιο κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας που θα σοκάρουν!!! 
 “Tο χρέος της Ελλάδας είναι ΑΠΑΤΗ.
“H λύση είναι ο έλεγχος των τραπεζών” !!!

Ακύρωση του Μνημονίου με κατάργηση μειώσεων σε μισθούς - συντάξεις υπόσχεται ο Αλ. Τσίπρας Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ


Το Μνημόνιο ή το εφαρμόζεις ή το ακυρώνεις. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να το ακυρώσουν για να το εφαρμόσουν. Εμείς θα το ακυρώσουμε, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζοντας το κυβερνητικό του πρόγραμμα.
"Γίνεται, πλέον, ξεκάθαρο σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, ότι στις 17 Ιουνίου αντιπαρατίθεται το χτες με την ελπίδα", υπογράμμισε επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, είναι ένα "πρόγραμμα αξιοπρέπειας και ελπίδας για το λαό και τον τόπο. Ένα επεξεργασμένο, ολοκληρωμένο και συγκεκριμένο, βήμα προς βήμα, σύγχρονο πολιτικό σχέδιο της Αριστεράς".

Πρωτοσέλιδο 2.6.2012


Σε χθεσινή φιλική συνάντηση στο Α' ΔΑΚ Πιερικός - ΑΕΠ Ηρακλής 1 - 0



Την ομάδα του Ηρακλή αντιμετώπισε χθες το απόγευμα στο Α' ΔΑΚ ο Πιερικός σε φιλικό τεστ με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους μελανόλευκους να σημειώνουν φιλική νίκη με σκορ 1 - 0.
Με την φανέλα του Πιερικού αγωνίστηκαν και οι Καρτσαμπάς, Χατζησαϊας του Βατανιακού και με την φανέλα του Ηρακλή ο Ίτσιος του Όλυμπου Αγ. Σπυρίδωνα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Πολύ κοντά σε Αλέκο Βοσνιάδη



Εποχή Αλέκου Βοσνιάδη ξημερώνει για την ομάδα της Κατερίνης!
Ο καταξιωμένος τεχνικός, που άφησε την «σφραγίδα» του για μια τριετία στην Αναγέννηση Επανομής (πανηγύρισε πέρυσι την άνοδο από την FL2, ενώ φέτος εξασφάλισε τη σωτηρία δέκα στροφές πριν το τέλος, κερδίζοντας μάλιστα δυο φορές τη νέα του ομάδα!), συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο και θα αποτελέσει το διάδοχο του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα ο Βοσνιάδης μετέβη στην Πιερία, για να παρακολουθήσει το φιλικό των μελανόλευκων με τον Ηρακλή, συνοδεία του μόνιμου συνεργάτη του, Κώστα Βελιτσέλου.

Ύστερα από αυτοψία κλιμακίου γεωπόνων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας Εκτεταμένες ζημίες σε καλλιέργειες από τις έντονες βροχοπτώσεις


Κυρίως στα πεδινά του Δήμου Δίου - Ολύμπου, το Αιγίνιο και το Λόφο
Σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προκάλεσαν οι πρόσφατες ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν και έπληξαν κυρίως τα πεδινά του Δήμου Δίου - Ολύμπου, το Αιγίνιο και το Λόφο.

Οι ζημιές αφορούν τόσο σε αροτραίες όσο και σε δενδρώδεις καλλιέργειες.

Σημαντικές καταστροφές παρατηρούνται σε καπνοκαλλιέργειες, σε βαμβακοκαλλιέργειες, σε καλλιέργειες καλαμποκιού και τριφυλλιού, ενώ σχεδόν καθολική είναι η καταστροφή στα κεράσια της Ράχης και του Κολινδρού.

Ολοκληρώνεται σήμερα το Φεστιβάλ Ποντιακού Προσφυγικού Βιβλίου

 Εκδόσεις και βιβλία της Πιερίας για τον ποντιακό ελληνισμό από τον σύλλογο "Παναγία Σουμελά"
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης "Παναγία Σουμελά" διοργανώνει στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, το Φεστιβάλ Ποντιακού - Προσφυγικού Βιβλίου.

Το 13ο Φεστιβάλ φιλοξενεί και φέτος εκδόσεις που αφορούν στην ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού καθώς και βιβλία για την τοπική ιστορία των κατοίκων της Πιερίας.

Σύλληψη δώδεκα ατόμων για παράνομα τυχερά παίγνια στην Κατερίνη


Κατασχέθηκαν 12 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
Συνελήφθησαν την Πέμπτη το βράδυ, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 48 ετών, υπεύθυνος καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, και έντεκα ημεδαποί ηλικίας 32 έως 66 ετών, πελάτες του καταστήματος, για παράνομο «τζόγο».
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης για παράνομα παίγνια, στο συγκεκριμένο κατάστημα κατελήφθη ο 48χρονος προσωρινά υπεύθυνος να έχει επιτρέψει στους έντεκα συλληφθέντες παίκτες τη συμμετοχή στο τυχερό και απαγορευμένο ηλεκτρονικό παίγνιο «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ».