ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Μεγάλη συμμετοχή στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Catastroika»

Image Το νέο ντοκιμαντέρ των Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδη "Catastroika" προβλήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012, στις 20:30 στο Θεατράκι του Πάρκου Κατερίνης από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ 15ου ΚΑΙ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά σκάκι που διοργανώσανε στην Εκάβη την Κυριακή 3 Ιουνίου, το 15ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης μαζί με το 6ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης.
Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και τα παιδιά το ευχαριστηθήκανε ιδιαίτερα. Οι γονείς περάσανε ένα όμορφο πρωινό και μετά μικροί και μεγάλοι απολαύσανε τις λιχουδιές στον μπουφέ που είχαν ετοιμάσει γονείς και από τα δυο σχολεία.
Οι Σύλλογοι Γονέων των δυο σχολείων ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα χρονιά και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Γκούτζιο του σκακιστικού ομίλου Κατερίνης για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε ώστε να να πραγματοποιηθεί το τουρνουά.

Δε θα πραγματοποιηθεί η τετραήμερη απεργία των οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Οι διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων βρίσκονται σε αδιέξοδοΑπορριπτέο έκρινε το δικαστήριο το αίτημα τετραήμερης απεργίας από αύριο Δευτέρα των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, με αίτημα τη διεκδίκηση υπογραφής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Οι διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, που είναι σε εξέλιξη από τον Φεβρουάριο, βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς οι εργαζόμενοι δέχονται μείωση μισθού κατά 20%, ενώ οι ιδιοκτήτες απαιτούν μείωση μισθού και επιδομάτων κατά 70%.

Πώς σπας τον πάγο. 5 τρόποι να νικήσεις το άγχος της προσέγγισης!



Πώς σπας τον πάγοΗ τέχνη του καμακιού έχει τα μυστικά της. Σιγουρέψου ότι τα ξέρεις...
Πρώτον, σπουδαιότερον και κεφαλαιωδέστερον: προσεγγίζεις το αντικείμενο του πόθου με το που υπάρξει οπτική επαφή. Μόλις κοιταχτείτε στα μάτια, φεύγεις ντουγρού καταπάνω της. Αλλιώς έχεις χάσει το momentum και τη στιγμιαία αυτοπεποίθηση που σου δίνει το γεγονός ότι «αυτή με κοιτάει». Και αυτή τη -στιγμιαία;- αυτοπεποίθηση είναι που βρίσκουν οι γυναίκες ακαταμάχητη...

Αυτοί είναι πανηγυρισμοί .Όταν οι παίκτες παίρνουν φωτιά!



Αυτοί είναι πανηγυρισμοί
Ο συναρπαστικός κόσμος του ποδοσφαίρου ακόμα συναρπαστικότερος...
Ξέρεις τι λείπει από την μπάλα ε; Τα ειδικά εφέ! Φαντάσου τη στιγμή του πανηγυρισμού, όπου οι παίκτες αλλόφρονες κάνουν τα δικά τους, επενδυμένη με λίγη κινηματογραφική μαγεία. Ποίημα...



video

ΚΤΗΝΗ! ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ 77ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ!

Φωτογραφία για ΚΤΗΝΗ! ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ 77ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ!
Η γιαγιά ζει σε ένα σπίτι στη Ραφήνα με τα τρία εγγονάκια της, ηλικίας 6, 9 και 12 ετών... Παρά την προχωρημένη ηλικία της, η Δικαιοσύνη τής έδωσε αναγκαστικά την επιμέλεια των παιδιών, αφού η μητέρα μπαινοβγαίνει στα ψυχιατρεία με πολύ σοβαρά προβλήματα, ενώ εσχάτως, σε μια από τις εξόδους της από το Δρομοκαΐτειο, έμεινε και πάλι έγκυος από μια περιστασιακή σχέση. Ο δε

πατέρας, είναι φυγόδικος και καταζητείται με την κατηγορία της κακοποίησης των ίδιων του των παιδιών.

Καλοκαιράκι με το καυτό σου μαγιουδάκι

Φωτογραφία για Καλοκαιράκι με το καυτό σου μαγιουδάκι
Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και οι λάτρεις του βόλεϊ έχουν αφήσει τα γήπεδα για να ξεχυθούν στην άμμο.

Η ζέστη, οι διακοπές που είναι προ των πυλών, το καρπούζι που βρίσκεται πλέον σε όλα τα μανάβικα και τα κοκτέιλ μοχίτο που ρέουν άφθονα είναι για κάποιους σημάδια ότι μπήκε το καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι του βόλεϊ, όμως, αντιλαμβάνονται με το δικό τους τρόπο την έναρξη της πιο όμορφης εποχής στην Ελλάδα. Με το μπιτς βόλεϊ!

Ηλιοκαμένα κορμιά στη καυτή άμμο, δίνουν δυνατές «μάχες» για την εξασφάλιση των πόντων…

Αποκαλυπτικό Βίντεο. Όλη η αλήθεια για τον Ανθέλληνα Λαζόπουλο....

Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό Βίντεο. Όλη η αλήθεια για τον Ανθέλληνα Λαζόπουλο....
Όλη η αλήθεια για τον πουλημένο στα Ανθελληνικά Συμφέροντα, Λάκη Λαζόπουλο μέσα σε ένα βίντεο 15 λεπτών.

Πρόκειται για μια τεράστια αποκάλυψη μέσα από χρονικά γεγονότα που ξεσκεπάζουν τον αληθινό Ανθέλληνα, ακροαριστερό Λαζόπουλο. To μεγαλύτερο προπαγανδιστικό μέσο των εχθρών της Πατρίδας μας, έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στο μεγαλύτερο ποσοστό της Ελληνικής Κοινωνίας.

Ο κόσμος δύσκολα θα το δεχτεί ότι αυτός που τους έκανε να γελάει εδώ και πολλά χρόνια, υπήρξε το πιο σημαντικό όπλο του καταστροφικής Χούντας της Αριστεράς εναντίων της Ελλάδας. Θα δείτε και θα καταλάβετε πολλά από αυτά τα δύο βίντεο.

Δύο κωδικοί SOS για τους άνεργους στη φορολογική δήλωση

του Σπύρου Δημητρέλη
Δυο κωδικούς «κλειδιά» για τους περισσότερους από ένα εκατομμύριο άνεργους
περιλαμβάνει η φορολογική δήλωση.
Πρόκειται για κωδικούς οι οποίοι εφόσον συμπληρωθούν σωστά θα γλιτώσουν τους ανέργους από φόρους και χαράτσια.

Και οι δυο κωδικοί βρίσκονται στον έκτο πίνακα της φορολογικής δήλωσης, στον οποίο δηλώνονται πρόσθετα πληροφοριακά στοιχεία για τα εισοδήματα του φορολογούμενου, καθώς και ποσά τα οποία μειώνουν το ποσό της αντικειμενικής δαπάνης και του πόθεν έσχες (τεκμήρια).

Μυστηριώδης θάνατος 27χρονης στη Ρόδο απο πολλαπλές μαχαιριές

Φρικτό θάνατο βρήκε 27χρονη κοπέλα από τη Ρόδο, η οποία μεταφέρθηκε το πρωί στο Νοσοκομείο της Καλύμνου με...
18 μαχαιριές στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα.

Ο 42χρονος σύζυγος της, ο οποίος κάλεσε και το ασθενοφόρο ισχυρίζεται ότι η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ωστόσο οι πολλαπλές μαχαιριές που έφερε στο σώμα της η 27χρονη αναφέρει η iefimerida.gr, κάνουν τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και δεν μπορούν να αποκλείσουν την εγκληματική ενέργεια

ΑΝΤΙΔΩΡΟ

     
     

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
Στις 17 Ιουνίου 2012 θα έχουμε επαναληπτικές Εθνικές εκλογές, από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατός ο σχηματισμός Κυβέρνησης μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012. Ένα εκλογικό αποτέλεσμα που ήταν κόλαφος κατά των δυο κομμάτων εξουσίας (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), τα οποία δέχτηκαν ισχυρό χαστούκι από την λαϊκή ετυμηγορία. 
Δυστυχώς, όμως, αυτά τα δυο αλαζονικά κόμματα εξουσίας, τα οποία μετέτρεψαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης το πολίτευμα της πατρίδας μας, σε άκρατη κομματοκρατία της διαφθοράς και της σαπίλας, διεκδικούν εκ νέου να μας κυβερνήσουν. 
Δηλαδή, αυτοί που κατεδάφισαν το οικοδόμημα που λέγεται Ελλάδα, προσπαθούν εκ νέου να το αναδομήσουν. 

Επειδή γράφονται διάφορα για το GR της google στα blog και την ανωνυμία !

 Πότε ήρθε ρε παιδιά η google στην Ελλάδα και δεν το πήραμε είδηση!
Μακάρι να είχε επενδύσει η google στην Ελλάδα ...και ας πήγαινε στο διάλο η ανωνυμία...θα είχε και κόσμος δουλειά και η οικονομία κέρδος
Εμείς  ποτέ δεν γίναμε τιμητές επιθέσεων ...αναίτιων και κρυφών έναντι οποιασδήποτε άλλης σκοπιμότητας , πλην της ενημέρωσης και αποκάλυψης και με στοιχεία, θέλουμε να επισημάνουμε ότι κάποιοι συνεχίζουν τα διαδικτυακά παραμύθια.

Ο τρόμος στο Πρετεντεριστάν

Γράφει ο Μικρός Φωκίων
Ανακοίνωσαν τα προγράμματα τους η Νέα Ντοροκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασα από την επανάσταση.
Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι αυτά που έχει στο πρόγραμμα του δεν γίνονται και απλά τάζει σε........
όλους.
Ο ίδιος συνεχίζει να είναι συνεπής. Αντιμνημονιακός που ψήφισε το μνημόνιο, υπέγραψε ότι θα εφαρμόσει αυτά που ψήφισε και μας λέει ότι θα αλλάξει αυτά που ψήφισε και δεν θα τιμήσει την υπογραφή του.

Ολα τα πρωτοσέλιδα Πολιτικών, Οικονομικών και Αθλητικών εφημερίδων (4-4-12)

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
........









































ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

p002_1_01          Naytical Club of Katerini
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Εικόνες από παράλια Κατερίνης σήμερα.


  • Αλλά χρόνια τριήμερο βούλιαζε από κόσμο .
Σήμερα, επηρεασμένη αισθητά  και αυτή από τα οικονομικά προβλήματα, που μαστίζουν τους έλληνες, από την λάθος διαχείριση  και πολιτική τα τελευταία χρόνια.

Σάκης Στράνταρης . Ο πιο διάσημος περιπτεράς της Παραλίας.



Παράλια δεξιά. Κοντά στό Club Havana

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ(Ιστιοπλοϊα Τριγώνου)


Το τμήμα ιστιοπλοίας λειτουργεί από το 1967 και έχει φέρει στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης αξέχαστες επιτυχίες και μεγάλους αθλητές. Η σημερινή διοίκηση έχει σκοπό να φέρνει στην μνήμη των νέων Ιστιοπλόων του Ομίλου την ιστορία του συλλόγου και να δείχνει ότι αυτή είναι δεμένη με το σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, πάντα αυτοί που διοικούσαν και αυτοί που αγωνίζονταν ήταν μία ομάδα με κοινό παρονομαστή την αγάπη στην Ιστιοπλοΐα και τη θάλασσα.

OMILOS all day beach Bar


Το Χωνί


Πρωτοβουλία Πολιτών Κόντρα στο Ρεύμα. Σχετικά με τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Σύμφωνα με τα παρακάτω αποδεικνύεται ότι η ΔΕΗ και το Κράτος κάνουν κοινωνική πολιτική με τα λεφτά μας και ότι θα συνεχίζουν να μας χρεώνουν με Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), διαφημίζοντας παράλληλα ότι κάνουν κοινωνική πολιτική. Νομίζω ότι το θέμα αυτό με τις ΥΚΩ θέλει διερεύνηση και ότι δεν θα τελειώσει από εμάς έτσι απλά.
Δημήτρης Σιανίδης
Μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Κόντρα στο Ρεύμα»

Δεν ιδιωτικοποιείται ούτε κλείνει το νοσοκομείο Κατερίνης

nosokomeio katerinis Δεν ιδιωτικοποιείται ούτε κλείνει το νοσοκομείο Κατερίνης
Δήλωση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με αφορμή έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών
«Τα σενάρια αυτά καλλιεργούνται από ιδιωτικά «ιατρικά» τοπικά συμφέροντα και κυκλώματα» επισημαίνει ο Στέργιος Φαρμάκης
Κατηγορηματικός και ιδιαίτερα ενοχλημένος από την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί ιδιωτικοποιήσεως ή κλεισίματος του νοσοκομείου Κατερίνης εμφανίζεται ο διοικητής του νοσοκομείου Στέργιος Φαρμάκης που με γραπτή δήλωσή του επισημαίνει ότι όλα αυτά τα σενάρια καλλιεργούνται από ιδιωτικά «ιατρικά» τοπικά συμφέροντα και κυκλώματα.