ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Παραποίησε τη δημοσκόπηση της Public Issue το ΒΗΜΑ!


 Το «Βήμα» παραποιεί τις δημοσκοπήσεις; Αν οι αριθμοί δεν βολεύουν, τόσο το χειρότερο για τους αριθμούς! Το «αξιόπιστο «ΒΗΜΑ» του Ψυχάρη, αναποδογύρισε την δημοσκόπηση, και από 31,5% ΣΥΡΙΖΑ, 25,5% ΝΔ …τα παρουσίασε …ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!!
Ο πανικός σε όλο του το μεγαλείο!!
ΔΕΙΤΕ: Παραποίησε τη δημοσκόπηση της Public Issue το ΒΗΜΑ!Νυν υπέρ πάντων ο αγώνΕναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, βέβαια. Παραβιάζει κανείς ανοιχτές θύρες (ή, για να το πω απλούστερα, κλέβει εκκλησία) αν θελήσει να τεκμηριώσει ή να αναλύσει πώς το Βήμα ή η Καθημερινή, λ.χ., δίνουν, καθημερινά,  αυτό τον  αγώνα: ένα ξεφύλλισμα αρκεί για του λόγου του ασφαλές.
Ωστόσο, αυτή την Κυριακή 3 Ιουνίου, το Βήμα έκανε κάτι που δύσκολα θα φανταζόταν και ο πιο  καχύποπτος: άλλαξε, στον σχετικό πίνακα, τα νούμερα της δημοσκόπησης της Public Issue.

Τα δέκα χειρότερα γυναικεία ελαττώματα

Τα δέκα χειρότερα γυναικεία ελαττώματα (5)
Μην είναι η φλυαρία της, μην είναι η ακαταστασία της ή μην είναι η αργοπορία της κάθε φορά που έχετε ραντεβού; Σίγουρα έχετε βιώσει τουλάχιστον ένα από τα 10 βασικά ελαττώματα που σας παραθέτουμε στο Top 10, αλλά είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν ακόμα περισσότεροι λόγοι που σε έχουν κάνει έξαλλο με την συμπεριφόρα της!

Έχει αποτελέσματα η εκπαίδευση των νεαρών γυναικών για το ασφαλές σεξ


Η εκπαίδευση των νεαρών γυναικών αναφορικά με την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ) αυξάνει τη χρήση προφυλακτικού και μειώνει τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων, σύμφωνα με μια πρόσφατη ανασκόπηση των σχετικών μελετών. Η παρούσα ανασκόπηση επίσης αναδεικνύει τον περιορισμένο αριθμό μελετών που εξετάζουν τη σχέση της σεξουαλικής εκπαίδευσης των γυναικών με τη συχνότητα εμφάνισης ΣΜΝ, όπως είναι η λοίμωξη από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων, τον HPV.

Μητέρα της χρονιάς: Οδηγούσε καπνίζοντας χασίς, με το μωρό δεμένο στην οροφή!

Φωτογραφία για Μητέρα της χρονιάς: Οδηγούσε καπνίζοντας χασίς, με το μωρό δεμένο στην οροφή!
Τύχη βουνό είχε ένας μπόμπιρας πέντε εβδομάδων, ο οποίος προσγειώθηκε στη μέση μιας διασταύρωσης χωρίς να πάθει το παραμικρό, όταν η 19χρονη μητέρα του τον ξέχασε στην οροφή του αυτοκινήτου της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα από το το Φοίνιξ των ΗΠΑ έβαλε το παιδί στο ειδικό καθισματάκι του αυτοκινήτου, το τοποθέτησε στην οροφή του οχήματος για να βάλει κάποια πράγματα στο πορτμπαγκάζ και στη συνέχεια, κυρία, μπήκε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε την πορεία της, με το μωρό ξεχασμένο στην οροφή.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ! ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ!!

Ναι δεν πάει άλλο!!

Ας αντισταθούμε!


Με όποιο τρόπο μπορούμε!


Ας αρχίσουμε με συλλογή υπογραφών απαιτώντας τα αυτονόητα:


Κατάργηση των νόμων περί ασυλίας των βουλευτών και περί μη ευθύνης υπουργών.


Σύλληψη και τιμωρία των πολιτικών προσώπων, καταχραστών του δημοσίου χρήματος, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται!


Κατάσχεση και δήμευση των περιουσιών τους! Και περιέλευση αυτών στο ελληνικό δημόσιο, εφόσον δεν αποδεικνύουν καθαρό τρόπο απόκτησής τους.


Φορολόγηση των μεγαλοεπιχειρηματιών και των offshore εταιρειών και όχι των μισθωτών του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα ή των μικροεπαγγελματιών.


Να επικηρύξουμε ως προδότες αυτούς που μας έσυραν την τελευταία 20ετία στα νύχια των διεθνών κερδοσκόπων και του ΔΝΤ!


Nα αποκαλύψουμε ότι όλα ήταν ένα προδοτικό σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδας στους διεθνείς κερδοσκόπους! Ότι την τελευταία 20ετία όλοι τους έπαιξαν αυτό το βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη μας και ο Γιωργάκης απλά το αποτελείωσε!! Χωρίς αιδώ και χωρίς έλεος κανένα!!


Και πάνω απ’ όλα να απαιτήσουμε να λειτουργήσει αληθινά ο θεσμός της δικαιοσύνης, με δικαστές πραγματικά ανεξάρτητους και επαρκείς, που θα κάνουν το καθήκον τους με βάση το νόμο και τη συνείδησή τους μόνον!


Να απαιτήσουμε αληθινό σύνταγμα και δίκαιους νόμους.


Να απαιτήσουμε ψωμί, παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη, ελευθερία!


Ναι γιατί σήμερα γυρίσαμε πίσω από εκεί που πριν 30 χρόνια είχαμε ξεκινήσει διεκδικώντας τα ίδια ακριβώς πράγματα!!


ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΕΜΕΙΣ!


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!


ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

http://www.gopetition.com/petition/35740.html 

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

 

 

 

 

 

 

 

 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΙΤΣΕΣ" ΜΠΛΕ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ….!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που μου αρέσει να υμνολογώ κάποιον για κάτι που κάνει γιατί θεωρώ ότι σε μια κοινωνία των λαών και της Δημοκρατίας δεν απαιτούνται ήρωες για να καθοδηγούν τις εξελίξεις αλλά μέσα από θεσμούς και διαδικασίες καθορίζονται όλα κάτω από θεσμοθετημένους κανόνες  δικαίου.
Κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940 και με αφορμή τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλλε ο ελληνικός στρατός στην ιταλική εαρινή επίθεση, ο Τσώρτσιλ φέρεται να είπε μια φράση σχετικά με το θάρρος και την ανδρεία των Ελλήνων: Στο εξής δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.

Σε κίνδυνο τα πολυτεκνικά επιδόματα λόγω οφειλής του ¨ χαρατσιού" ακινήτων

Πολυτεκνικη παρεμβαση
Πατρών και περιχώρων 
Προς:
Δ.Σ. πολυτεκνικης οργανωσης 
πατρων και περιχωρων
Κοινοποίηση: Μ.Μ.Ε. (Έντυπα και Ηλεκτρονικά)
Συνάδελφοι.

Όπως είναι γνωστό, από την 1η Μαΐου το τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), κοινώς χαράτσι, που είχε επιβληθεί η είσπραξή του μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος, μεταφέρθηκε στις ΔΟΥ.

Ισλανδία: Αντίσταση στους Τραπεζίτες: 3.1% ανάπτυξη - 6.9% ανεργία! ΕΛΛΑΔΑ: Δύο χρόνια μνημόνια: 7% ύφεση - 21% ανεργία!

Η Ισλανδία (Ísland), είναι η νησιωτική χώρα της Βόρειας Ευρώπης στο Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό. Βρίσκεται ανάμεσα στη Γροιλανδία, τη Σκωτία και τη Νορβηγία.
Ο πληθυσμός της είναι 320.543 κάτοικοι, με βάση εκτιμήσεις του 2009, και πρωτεύουσά της είναι το Ρέυκιαβικ.

Κατά μια ερμηνεία, είναι η χώρα “Θούλη” την οποίαν, επισκέφτηκε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης στο θρυλικό του ταξίδι τον 4ο αιώνα π.Χ., περί τα 332-310 π.Χ.

Η αρχαία Θούλη είναι ένα νησί που αναφέρει ο αρχαίος Έλληνας ερευνητής Πυθέας τον 4ο αιώνα π.Χ.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για Αιγαίο, Κύπρο, Τουρκία και τους Ελληνες πολιτικούς Αρχηγούς !!!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τους νεροκουβαλητές πολιτικούς φέρνει στο φως νέα απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ για το Κυπριακό.  
Τι πίστευαν οι ΗΠΑ για την Κύπρο μετά το δημοψήφισμα του 2004; Νέες αποκαλύψεις του Wikileaks για Κύπρο από τα τηλεγραφήματα των αμερικανικών πρεσβειών Λευκωσίας και Αθήνας, του φθινοπώρου του 2005. 
Σύμφωνα με αυτά, οι σχεδιασμοί της αμερικανικής διπλωματίας διαφοροποιήθηκαν ενάμιση χρόνο μετά το δημοψήφισμα στην Κύπρο, του 2004, και απέκτησαν δύο νέους στόχους, οι οποίοι, όπως προκύπτει πλέον από τα γεγονότα, υλοποιήθηκαν. 
Πρώτος στόχος ήταν το να διασφαλίσουν ότι το Κυπριακό θα παραμείνει στα πλαίσια του ΟΗΕ, και δεν θα μεταφερθεί στην ατζέντα της Ε.Ε., και ο δεύτερος το να αναλάβουν οι ίδιοι οι Κύπριοι την ιδιοκτησία της διαδικασίας. 

Η ΤΡΟΙΚΑ Ε.Ε.-ΔΝΤ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ – ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ 8 ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!

Ομολογία Κλάους Μαζούχ: Φέραμε μισθούς-συντάξεις 12 χρόνια πίσω και αυτό θέλαμε!

Αυτή είναι η κυνική δήλωση του επικεφαλής της τρόικα για την ΕΚΤ, Κλάους Μαζούχ, σε συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα. Το μόνο που θέλαμε ήταν να φτάσουν οι μισθοί και οι συντάξεις στα επίπεδα της δεκαετίας του 1990, είπε γεμάτος ικανοποίηση!
Ποιες είναι όμως οι συνέπειες της άγριας ταξικής πολιτικής του ΔΝΤ και της Ε.Ε., των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και των τοκογλύφων-τραπεζών αποκαλύπτει το  πρακτορείο Reuters.  Με φωτογραφία από το σημείο που ο 77χρονος Δημήτρης Χριστούλας έβαλε πριν από περίπου δύο μήνες το πιστόλι στον κρόταφο και έδωσε τέλος στη ζωή του

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ. ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

20120603-205351.jpg
Ο ένας ετοιμάζεται για την Βενεζουέλα και ο άλλος, ο αρχιερέας της Αναγνωστοπούλου, για τα καταπατημένα των Αγίων Θεοδώρων ή για το Κορακοχώρι. Μετά την αποκάλυψη του βετεράνου Σπύρου Καρατζαφέρη που βασίζεται σε αξιόπιστη πηγή, σύμφωνα με την οποία ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλής και οι δύο συνεργάτες του ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποφάσισαν να καλέσουν ως μάρτυρες για τα σκάνδαλα των υποβρυχίων και των πυραύλωνTOR- M1 τους πολιτικούς που έπαιξαν ύποπτο ρόλο στις συμβάσεις αμυντικών εξοπλισμών, τους έχει λουσει κρύος ιδρώτας.

Μια λωρίδα κυκλοφορίας σήμερα στα Τέμπη

Στις συνήθεις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην Κοιλάδα των Τεμπών, στο ρεύμα προς Αθήνα και...στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προχωρά σήμερα Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, προκειμένου να διευκολύνει την επιστροφή των εκδρομέων.
Συγκεκριμένα, αύριο στην Εθνική Οδό Αθηνών- Θεσ/νίκης, από Αιγάνη έως Τέμπη και από 4 μ.μ. ως 11 μ.μ. οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας γίνονται μία στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, ενώ και πάλι όλη η δύναμη της Τροχαίας θα είναι επί ποδός.
Ακόμη αποφασίστηκε να τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση, ερυθροί κώνοι ή πλαστικά στηθαία κάτω από τη γέφυρα Μεσαγγάλων, ώστε τα οχήματα που προέρχονται από τα παράλια των Μεσαγγάλων με προορισμό τη Λάρισα, περνώντας τη γέφυρα να κατευθύνονται υποχρεωτικά μόνο δεξιά προς τον κόμβο Αιγάνης, για είσοδο στο ρεύμα προς Λάρισα.

Σεισμική δόνηση 3.2 ρίχτερ νωρίτερα στη Χαλκιδική

Σεισμική δόνηση 3.2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.38  στον θαλασσιο χώρο της Χαλκιδικής 8χλμ. βορειοανατολικά της Σάρτης. Το εστιακό βάθος ήταν 5 χλμ...

Συναγερμός για περιστατικά λύσσας

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες υγείας με αφορμή περιστατικά λύσσας. Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι στις γειτονικές Βαλκανικές χώρες αναφέρθηκαν επίσημα περιστατικά λύσσας στα ζώα της άγριας πανίδας.


Για τη δημιουργία βιολογικού φραγμού κατά της ασθένειας και την αποτελεσματικότερη προστασία της Δημόσιας Υγείας και του ζωικού πληθυσμού, στη χώρα μας εφαρμόζεται από το έτος 2012 πρόγραμμα επιτήρησης της λύσσας.

Για το λόγο αυτό, επιβάλλεται ο προληπτικός εμβολιασμός των σκύλων γατών και λοιπών σαρκοφάγων ηλικίας άνω των 3 μηνών.

Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα κατά της Επιθετικότητας εναντίον των Παιδιών

Η 4η Ιουνίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα κατά της Επιθετικότητας εναντίον των Παιδιών το 1983, με απόφαση της... Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Αφορμή υπήρξε η επιθετικότητα του ισραηλινού κράτους κατά μεγάλου αριθμού παιδιών παλαιστινιακής καταγωγής.

Στο άρμα της δραχμής το καταρρέον εγχώριο κατεστημένο!

Η μεγάλη (και πικρή αλήθεια), δια στόματος του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στο Βήμα της Κυριακής: «Υπάρχει το λόμπι της δραχμής που επιδιώκει την επιστροφή της χώρας στη δραχμή. Για να λεηλατήσουν τη χώρα κανονικά στη συνέχεια»!
Μόνο, που λόγω της οίησής του στις κωλοτούμπες, την ερμηνεύει από εκ διαμέτρου αντίθετη οπτική γωνία.
Αδυνατεί να διακρίνει ότι, η.....
κρίση χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά ως ευκαιρία για μια τεράστια αναδιανομή εισοδήματος και πλούτου προς όφελος αυτών που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία, τους

Τη σύνταξη μου για τη την κόβουν Εγώ φταίω ;;;

ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;;;
Ακούμε το κύριο ΣΑΜΑΡΑ και όχι μόνο να λέει πως θα αποκατάσταση το εισόδημα των Χαμηλοσυνταξιούχων, και ρωτάμε τι εννοεί, θα τους δόση ολόκληρο το δώρο και το επίδομα αδείας?. «Για τη μόνο το δώρο και το επίδομα αδείας τους έχουν κόψει» μα τότε θα περνούν διπλάσιο δώρο και επίδομα αδείας όσοι έχουν 4500 ημέρες ασφάλισης από αυτούς που έχουν 10500
ημέρες ασφάλισης. Δηλαδή θα αποκαταστήσει!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΠΙΕΡΙΑ



Α Κ Ο Λ Ο Υ Θ Ι Α ΟΡΘΡΟΥ & ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 
Α Κ Ο Λ Ο Υ Θ Ι Α
ΟΡΘΡΟΥ & ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Α
Μ Ε Τ Α   Τ Η Ν
Π Ε Ν Τ Η Κ Ο Σ Τ Η Ν
Τ Ο Υ  Α Γ Ι Ο Υ   Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ο Σ
αὐτὸ τὸ πανάγιον, καὶ ζωοποιόν, καὶ παντοδύναμον ἑορτάζομεν Πνεῦμα, τὸν ἕνα τῆς Τριάδος Θεόν, τὸ Ὁμότιμον, καὶ Ὁμοούσιον, καὶ Ὁμόδοξον τῷ Πατρὶ καὶ τῷ Υἱῷ.

ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΘΡΟΝ

Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος

Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος   Το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ αποτελεί το τρίτο πρόσωπο της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ και την πλέον μυστηριακή και δυσερμήνευτη έκφραση του Τριαδικού Θεού.
 
       
Αυτές οι δυσερμήνευτες ιδιότητες του Αγίου Πνεύματος, μας γνωστοποιούνται κυρίως στο «Σύμβολον της Πίστεως», στο οποίο ομολογούμε:
 «και εις το ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟΝ ΤΟ ΖΩΟΠΟΙΟΝ το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συωδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των Προφητών.