ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

20 σημάδια πως όντως σε γουστάρει

Φωτογραφία για 20 σημάδια πως όντως σε γουστάρει
Οι γυναίκες τρελαινόμαστε να στέλνουμε μπερδεμένα το μήνυμα πως σας γουστάρουμε. Δεν φταίμε εμείς, είναι η φύση μας τέτοια. Το να μη λέμε ανοιχτά τι θέλουμε και να “κάνουμε τις δύσκολες” είναι ένας αλάνθαστος τρόπος να ξεχωρίσουμε το Άλφα από το Βήτα Αρσενικό, εκείνον που έχει την υπομονή, την αυτοπεποίθηση και την ευφυΐα να διεκδικήσει αυτό που θέλει, από εκείνον που ψάχνει απλά μια εύκολη λεία. Όταν θέλουμε να κάνουμε σεξ μαζί σου, τα μηνύματα είναι πάντα εκεί. Μικρά, ανεπαίσθητα και κωδικοποιημένα, αλλά εκεί. Κάποια από αυτά θα τα βρεις στην παρακάτω λίστα. Από εκεί και έπειτα είναι στο χέρι σου να τα εντοπίσεις όσο είσαι μαζί της και να τα εκμεταλλευτείς όπως πρέπει.

Ετοιμάζει κατασχέσεις η εφορία για να γεμίσει τα κρατικά ταμεία (αρχίζοντας από τη... μαρίδα)

Φωτογραφία για Ετοιμάζει κατασχέσεις η εφορία για να γεμίσει τα κρατικά ταμεία (αρχίζοντας από τη... μαρίδα)
Με κατασχέσεις καταθέσεων, ακινήτων, αυτοκινήτων, μισθών, συντάξεων ενοικίων και λοιπών εισοδημάτων, αλλά και με ποινικές διώξεις απειλούνται πλέον εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να εισπράξει ληξιπρόθεσμα χρέη 400 εκατ. ευρώ έως το τέλος Ιουνίου και άνω των 2 δισ. ευρώ συνολικά έως το τέλος του έτους. Για το λόγο αυτό, το υπουργείο εξέδωσε επείγουσα εγκύκλιο με εντολές προς τους εφόρους να προχωρήσουν άμεσα σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης περιουσιακών στοιχείων και εισοδημάτων οφειλετών του Δημοσίου, οι οποίοι δεν ρύθμισαν τα χρέη τους.

Κρήτη:Ελληνογερμανικός ''πόλεμος'' για το ...μνημόνιο!

Ήθελαν να φάνε τσάμπα! 
Προκάλεσαν τους Κρητικούς και βρήκαν ...τον μαστορά τους!!!
Άγριες συμπλοκές που θύμιζαν Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου, όταν Γερμανοί Τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.
Η παρέα των Γερμανών αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διασκέδασε στο γνωστό μαγαζί της Χερσονήσου, δε δέχτηκαν να πληρώσουν, λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα!

ΣΑΜΑΡΑΣ ..Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ...ΟΥΣΤ!! ΡΕΜΑΛΙ!

ΣΑΜΑΡΑΣ ..Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ...ΟΥΣΤ!! ΡΕΜΑΛΙ!

Το μήνυμα μας….

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
Έχουν φτιαχτεί για να βλέπεις περισσότερα απο όσα νομίζεις.

O βρώμικος ρόλος των μεγάλων blog! Ποιοί κρύβονται πίσω τους και διαστρεβλώνουν αλήθειες!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Απίστευτες ιστορίες έχουν βγεί στο φώς της δημοσιότητας κι έχουν να κάνουν πλεέον με τον απίστευτο οχετό που κρύβεται μέσα στα μεγάλης επισκεψιμότητας blog στο ίντερνετ, που εντελώς ξαφνικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, απέκτησαν τόσο μεγάλες επισκεψιμότητες, που οι ιδιοκτήτες τους, εκτός του προσχήματος της αφύπνησης των Ελλήνων πολιτών, "μυρίστηκαν" χρήμα και δύναμη και άρχισαν να "πουλάνε" τον εαυτό τους εδώ και κεί. Σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα. Και δεν σταμάτησαν εκεί. Προχώρησαν και παραπέρα!

Debate ή De-bait… Αντώνη;;

  Γράφει η Νάνσυ Πανταζή Τηλεμαχία ή απαγκίστρωση από αυτή επιζητά ο κύριος Σαμαράς..;;
Παρά τις διαβεβαιώσεις και τη δήλωση του κυρίου Μιχελάκη, που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα παραλήρημα μανιφέστο… με την κλασική συνταγή «Για όλα φταίει ο Τσίπρας»… δεν μας πείθετε…
Και ξέρετε γιατί…;; Διότι υπόλογοι είστε εσείς που ασκήσατε εξουσία… που συναινέσατε και υπερψηφίσατε Μνημονιακά… που υπογράψατε και δεσμευτήκατε στην Ε.Ε. και στο ΔΝΤ...!!!
Μήπως… στριμωχτήκατε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Τσίπρας ζητάνε μια τηλεμαχία με άμεση ανταλλαγή ερωτήσεων και απαντήσεων και όχι τις απρόσωπες, στείρες και τύπου «κονσερβοκούτι» τηλεμαχίες που θα σας βόλευαν…;;;
Αναμένουμε με αγωνία την απάντησή σας στο γάντι που σας πέταξε επίσημα ο Νίκος Παππάς εκ μέρους του Σύριζα και μην τρέφετε ψευδαισθήσεις ότι η δική σας επιθυμητή απαγκίστρωση από την τηλεμαχία και η λασπολογία θα λειτουργήσουν σαν… δόλωμα στη συνείδηση των πολιτών…!!! Δεν ψαρώνουμε… και σας ψαρώνουμε..!!!

Απόψεις: "Οι εφιάλτες".

 Του Αντώνη Γρυπαίου*.
Από την ιστορία μάθαμε ότι ο εφιάλτης ήταν υπαίτιος της ήττας των Ελλήνων στις Θερμοπύλες το 480 π.χ. που το όνομά του έγινε συνώνυμο της προδοσίας. Ο εφιάλτης υπέδειξε στους Πέρσες εισβολείς να προσβάλουν από τα νώτα τις θέσεις των Ελλήνων, και οδήγησε τον εχθρό στην ατραπό που έφερε τους Πέρσες πίσω από το Λεωνίδα και τους τριακοσίους μαχητές. Έτσι οι ήρωες κυκλώθηκαν!

Καταψεύδου καλώς

από τον Νικόδημο
1. Ο τίτλος είναι από το Βάκχαι του Ευριπίδη (στίχος 354), “να ψεύδεσαι όμορφα…”. Θυμήθηκα τη φράση παρακολουθώντας την κα. Μπακογιάννη να δίνει συνέντευξη σε δύο κυρίους στο ΣΚAΪ, Τρίτη 22 Μαΐου ώρα 11.15 πμ. Νόμιζα πως θα έβλεπα την κα Τσαπανίδου αλλά προφανώς κάτι άλλαξε και τη θέση της πήραν οι δύο κύριοι και η κα Μπακογιάννη, που σε ερωτήσεις των δύο εξηγούσε γιατί δεν παράτησε την πολιτική να πάει σπίτι της όταν δεν μπήκε στη Βουλή, όπως είχε δηλώσει πριν τις εκλογές (6 Μαΐου), γιατί αποφάσισε να συνεργαστεί με τον κ. Σαμαρά τον οποίο επέκρινε δριμύτατα από τότε που έφυγε από τη ΝΔ και άλλα τερπνά αλλά καθόλου ωφέλιμα.

Ο ματωμένος γάμος της Ευρωζώνης.Του Γιάννη Βαρουφάκη

varufakisΚαλά εμείς. Έστω ότι είμαστε φοροφυγάδες, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, ελλειμματικοί από την κούνια, Ελληνάρες που απαιτούμε να ζούμε από τον ιδρώτα των λαών που παράγουν. Οι Ισπανοί όμως; Εκείνοι τι φταίνε;

- Η Ισπανία δεν είχε πλεονασματικό προϋπολογισμό λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση;
- Η Ισπανία δεν είχε χρέος κατά πολύ χαμηλότερο της Γερμανίας λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση;
- Η Ισπανία δεν ήταν εκείνη που πέτυχε να κάνει τους μόνους πλεονασματικούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιστορίας, αφήνοντας πίσω τους μια Μπαρτσελόνα χάρμα ιδέσθαι;
- Η Ισπανία δεν ήταν εκείνη που, με παράδειγμα τη Ζάρα, απέδειξε ότι η Ευρώπη μπορεί να παράγει προϊόντα υφαντουργίας χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρει τις θέσεις εργασίας στην Άπω Ανατολή;

Πριν τις εκλογές, 440 εκατ. ευρώ για τα χρέη της Υγείας

Τετρακόσια σαράντα εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να δοθούν σε Δημόσια Νοσοκομεία και στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) έως τις 17 Ιουνίου.Με τα χρήματα αυτά, από τα οποία 310 εκατομμυρία ευρώ θα δοθούν ως εισφορές στον ΕΟΠΥΥ από τέσσερα Ταμεία (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ) και το υπουργείο Οικονομικών, ενώ τα υπόλοιπα 130 θα δοθούν στα νοσοκομεία, θα καλυφθούν οι ανάγκες των φαρμακοποιών, των Διαγνωστικών Κέντρων, των Ιδιωτικών Κλινικών και των Μονάδων Αιμοκάθαρσης.

Άγριο "ξύλο" στον Σαμαρά στο debate με τους πολίτες!


Το περιμέναμε καθώς ο Σαμαράς δεν είχε ξαναδώσει έως σημερα live συνέντευξη. Αμήχανος, άτολμος και αδιάβαστος στα ερωτήματα που του θέτουν οι πολίτες.
Ακόμη και επώνυμοι Νεοδημοκράτες του λένε οτι είναι...
εκτός τόπου και χρόνου και οτι δεν έχει ιδέα για το τι πραγματικά γίνεται στην κοινωνία με βάση αυτά που λέει!

Απο τα highlights της βραδυάς έως τώρα:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ "Εδεσε" Ελευθεριάδη - Φιλικό τεστ με Ακαδημία Πλαταμώνα


Στην επέκταση του συμβολαίου του νεαρού μέσου Χρήστου Ελευθεριάδη προχώρησε ο Πιερικός, επιβεβαιώνοντας ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης παραμένει προ των πυλών...

Έξαλλος ήταν ο πρόεδρος των μελανόλευκων Κώστας Παπαδόπουλος με δημοσιεύματα που ήθελαν τον Χρήστο Κουτσοσπύρο να αποτελεί παρελθόν και την περίπτωση του Αλέκου Βοσνιάδη να μην «παίζει» για την τεχνική ηγεσία. Ο ισχυρός άνδρας του Πιερικού, με δηλώσεις στο sport2310.gr ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω πως προκύπτει αυτή η παραπληροφόρηση. Ο Πιερικός έχει μιλήσει ως τώρα μόνο με τρεις παίκτες. Τον Γιώργο Πουλόπουλο, που αποτελεί παρελθόν, τον Χρήστο Ελευθεριάδη, που ανανέωσε και τον Μάρκους Μοκάκε, στον οποίο έγινε πρόταση ανανέωσης και η πόρτα μας παραμένει ανοιχτή, αν και εκτιμώ ότι έχει προτεραιότητα ομάδα Α΄ Εθνικής του εξωτερικού. Τίποτα άλλο δεν ισχύει. Για τον Κουτσοσπύρο γράφτηκε ότι έφυγε και εγώ θα πω απλά ότι ακόμα δεν έχουμε μιλήσει. Αν θέλει να μείνει θα μείνει, έκανε καλή σεζόν».

Η ώρα του εισαγγελέα για τα CDS

Η ώρα του εισαγγελέα για τα CDS

Η αποκάλυψη είναι συγκλονιστική. Ο Ακης Τσοχατζόπουλος κρατά σημειώσεις για τον (τότε) υπουργό Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου. Και το γράφει ξεκάθαρα ο φυλακισμένος σήμερα, πρώην ισχυρός άνδρας της (πράσινης) πολιτικής μας ζωής: Πήγε στον «Μίλτο», λέει, για να ζητήσει την παρέμβασή του ως καθ’ ύλην αρμόδιου υπουργού, ώστε να ξελασπώσει ο Ακης από όλες τις κατηγορίες για μίζες και άλλα τέτοια ωραία.

Επίσκεψη του υπ. Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία Π. Κουρουμπλής: "Μετά τις εκλογές ο τόπος θα έχει αντιμνημονιακή κυβέρνηση"

Στην Πιερία βρέθηκε χθες Τρίτη, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και στη συνέχεια στο "Ιδεοδρόμιο" συναντήθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους, μέλη και φίλους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ.
Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο υπ. Βουλευτής αναφερόμενος στην Πιερία είπε πως είναι μια όμορφη περιοχή με την οποία διατηρεί δεσμούς, ενώ σε ότι αφορά τις εκλογές υπογράμμισε πως τα χαρακτηριστικά που έχει αυτή η εκλογική αναμέτρηση σε αυτή τη πολιτική συγκυρία δεν υπήρχαν καμία άλλη.

Πέντε μήνες απλήρωτες οι καθαρίστριες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης


Τον Ιούνιο θα εξοφληθούν σύμφωνα με το Ίδρυμα Νεότητας

Για περίπου πέντε μήνες δεν έχουν πληρωθεί τους μισθούς τους οι καθαρίστριες που εργάζονται στα δημόσια σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, λόγω καθυστέρησης των χρημάτων που στέλνονται στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κατερίνης από το Ίδρυμα Νεότητας του Υπουργείου Παιδείας.
Τους τρόπους επίλυσης του προβλήματος και επίσπευσης των χρημάτων που τους οφείλονται,

SOS: Προσοχή απήγαγαν 9χρονο στη Χαρίεσσα Ημαθίας

Απήγαγαν 9χρονο στην Χαρίεσσα την Δευτέρα το απόγευμα απο την πλατεία οπου πήγε να παίξει ο μικρός. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση...

Πρίν λίγες μέρες επίσης προσπάθησαν να απαγάγουν άλλα δύο παιδιά απο τον Κοπανό Ημαθίας, τα παιδιά έπαιζαν σε κοντινή απόσταση απο το σπίτι
...

εκεί τα πλησίασε μια μαύρη κούρσα και τα παιδιά έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα οι δύο άντρες που ήταν στην κούρσα να τραπούν σε φυγή. 

Πολίτες που μιλήσαμε μας είπαν πως ειναι αλλοδαποί και συγκεκριμένα γύφτοι που κυκλοφορούν με μαύρο αυτοκίνητο και εμφανίζονται κυρίως μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Όταν θα έχουμε νεώτερα θα σας ενημερώσουμε....

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ: Ενημέρωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις και τα ζητήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης



   Συνάντηση με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γ. Καζταρίδη

Το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Καζταρίδη, επισκέφθηκε την περασμένη εβδόμαδα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας κα Μαρία Μίχου.

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ: Συναντήσεις με παραγωγούς στην Βροντού - Στο επίκεντρο τα αγροτικά θέματα και το κληροτεμάχιο 458


  Τη Βροντού επισκέφτηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου η Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας κα Μαρία Μίχου, στα πλαίσια των συναντήσεων που έχει με πολίτες σε όλο τον νομό.

Εκεί είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους της περιοχής κυρίως για θέματα αγροτικής πολιτικής και την νέα ΚΑΠ η οποία βρίσκεται υπό συζήτηση σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

"1ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ"

"1ο  ΑΝΤΑΜΩΜΑ  ΚΡΗΤΩΝ  ΚΑΙ  ΦΙΛΩΝ"
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012
9:00 μ.μ.
  • ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  • ΤΟ "1ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ !!!

    ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.