ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τσίπρας:ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις 17 Ιουνίου "φεύγουν, χέρι-χέρι"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά «να σταματήσει επιτέλους να κρύβεται και να φυγομαχεί» από την δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση που ο ίδιος αρχικά είχε ζητήσει «και να εμφανιστεί και να δεχθεί τη δημόσια αντιπαράθεση μαζί μου, χωρίς προκατασκευασμένους μονολόγους».
Ο κ. Τσίπρας μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Ελευσίνα, ζήτησε από τον κ. Σαμαρά «ας ορίσει όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί. Όποιους τον κάνουν να αισθάνονται καλύτερα. Ας ορίσει ακόμη και τον κ. Μιχελάκη, δεν έχω αντίρρηση» είπε χαρακτηριστικά, «αρκεί να εμφανιστεί και να δεχθεί να αντιπαρατεθούμε ζωντανά σε μια ουσιαστική και όχι τυποποιημένη αντιπαράθεση».

Εύχομαι ειλικρινά να βγει ο Σαμαράς.

Μέσα στην καταιγίδα του μνημονίου, μέσα στην πείνα, την ανεργία και την εξαθλίωση του ΕΥΡΩ, να δω τι θα λένε αυτοί που τώρα ξεσπαθώνουν για τα μνημόνια, την ευρώ-δικτατορία και τον Σαμαρά. 

Να δω τι θα λένε όσοι πουλημένοι τα άρπαξαν χοντρά κι έτρεξαν να ''προασπίσουν το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδος'' στο μέτωπο της νεοδημοκρατικης ξεφτίλας.

Να δω που θα κρυφτούν όταν η ανεργία μας θα φτάσει 30% ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ.

Να δω πόσες βραδιές ψήφισης νέων Μνημονίων θα ζήσουμε, πόσες διαγραφές βουλευτών και πόσα αντιλαϊκά μέτρα ακόμη.

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ολύμπιος

ΤΩΡΑ!!!
Σήμερα όλοι οι Ελληνες,δυστυχώς ΚΑΙ η παγκοσμιότητα,παρακολούθησαν επί του τηλεοπτικού "μπερντέ" την απομυθοποίηση ένος ολόκληρου διαχρονικού ΣΑΠΙΟΥ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ πολιτικού συστήματος!
Είχα προμηνύσει για τα "φυσικά επακόλουθα" της χρήσης των άκρων!Είχα καταγγείλει από πολύ νωρίς την τέχνη των ενόχων να δημιουργούν ενόχους για χρήση!Συνέβησαν,λοιπόν,σχεδόν σαν από "παραγγελιά" κωμικοτραγικά πράγματα!

Άκυρα τα ψηφοδέλτια της 6ης Μαΐου

Τα ψηφοδέλτια που χρησιμοποιήθηκαν στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου δεν ισχύουν γι' αυτές τις εκλογές και εφόσον χρησιμοποιηθούν θα προσμετρώνται... ως άκυρα, σημειώνει το υπουργείο Εσωτερικών και εφιστά την προσοχή σε όλους τους ψηφοφόρους και τους υποψηφίους των κομμάτων, που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Να μην επιτρέψουμε να βυθιστεί η χώρα μας στο χάος!

Το σημερινό θλιβερό επεισόδιο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ, θα πρέπει να προβληματίσει... τους ψηφοφόρους, που δεν ψηφίσαν ακραίους κομματικούς σχηματισμούς λόγω ιδεολογίας, αλλά για να εκφράσουν το θυμό και την οργή τους προς εκείνους τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για τις συνέπειες της κρίσης. Η γενίκευση αυτού του θλιβερού θεάματος, που πολλοί τηλεθεατές παρακολούθησαν ζωντανά και κάνει το γύρο του κόσμου, μπορεί αύριο να είναι μόνιμο φαινόμενο, με απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα μας. Είναι στο χέρι μας

ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤ1

Πρωτοφανής επίθεση της Κανέλλη στον ANT1 - Έχουν ξεφύγει! [VIDEO]

Χάνει το δίκιο της η Κανέλλη με αυτά που κάνει. Αρχικά αποκάλεσε πουσταριά τους Χρυσαυγίτες και έπειτα ζήτησε τον λόγο απο τον ΑΝΤ1 γιατί ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα!!!
Δείτε το video:

1.100.000 άνεργοι στην Ελλάδα

Εφιαλτικές διαστάσεις προσλαμβάνει η ανεργία, στη χώρα μας, η οποία διαγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα, ξεπερνώντας τους... 1 εκατ. ανέργους.

Έναν στους δύο νέους έως 24 ετών τον έχει αγκαλιάσει η μάστιγα της ανεργίας ενώ μια στις τέσσερις είναι γυναίκες ανεβάζοντας την ανεργία στο 21,9% και σε απόλυτους αριθμούς στο 1.100.000 ανέργους.

Άποψη αναγνώστη σχετικά με το επεισόδιο Κασιδιάρη-Κανέλλη

Σίγουρα η συμπεριφορά του κ.Κασιδιάρη απέναντι στην...
εκπρόσωπο του Σύριζα κα.Δούρου και την κα.Κανέλη ήταν απαράδεκτη. Έστω κι αν η κα.Κανέλη πέταξε πρώτα κάτι χαρτιά στον Κασιδιάρη. Απαράδεκτη όμως ήταν και η φρασεολογία της κας Κανέλη μετέπειτα πάντα καπνίζοντας όπου γουστάρει αγνοώντας επιδεικτικά τους νόμους και τους γύρω της. Σύσσωμη η αφρόκρεμα της δημοσιογραφίας βγήκε να καταδικάσει έντονα το επεισόδιο που έγινε σήμερα στον ΑΝΤ1. Και καλά έκανε. Αυτό όμως που θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος είναι γιατί κανένας μεγαλοδημοσιογράφος από όλους αυτούς που καταδίκασαν την επίθεση αυτή δεν βγήκε να πει φασιστικά όλα τα μέτρα του Παπανδρέου, του Βενιζέλου, του Σαμαρά και της παρέας τους που εξαθλιώνουν τους Έλληνες?

Πρωτοσέλιδο 07.07.2012


OLYMPUS MARATHON 2012 Ο εθελοντισμός υπηρετεί, προστατεύει και αναδεικνύει τον Όλυμπο!


O Olympus Marathon, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, πραγματοποίησε το Σάββατο 2 Ιουνίου ευρεία σύσκεψη φορέων, συλλόγων και εθελοντών στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου του πρώην Δήμου Δίου στην Κονταριώτισσα.

Συμμετείχαν πρόθυμα, αντάλλαξαν απόψεις, πρότειναν δράσεις που αφορούν στο σχεδιασμό, στην προετοιμασία και στον αρτιότερο συντονισμό των ενεργειών τους, ώστε η διοργάνωση του ΟΜ 2012 να ξεπεράσει σε επίπεδο οργάνωσης τις προηγούμενες επιτυχείς κατά γενική ομολογία διοργανώσεις, αλλά επιπλέον να συνεχίσει να επιτελεί έναν αγώνα με συνοχή και ασφάλεια.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος Ενημέρωση για το πρόγραμμα "Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος"

Από τους μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου

Σε μια ιδιαίτερη και πολύ σημαντική δράση προχώρησαν χθες οι μαθητές της 6ης τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου. Βοηθώντας την εθελοντική ομάδα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας που έχει αναπτύξει μέσω του προγράμματος "Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος", ενημέρωναν του πολίτες και έκαναν εγγραφές σε κιόσκι που έστησαν στον πεζόδρομο. Το πρόγραμμα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη λόγω των βροχών που σημειώνονται που αποτελούν ασπίδα προστασίας για τα δάση του νομού.

Προτάσεις της Αντιπεριφέρειας στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης για τα 100 χρόνια της Ελεύθερης Πιερίας Σ. Μαυρίδου: "Ο πολιτισμός είναι μοχλός ανάπτυξης και σημείο τουριστικής αναφοράς"


Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων της Ελεύθερης Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πλήρως ευαισθητοποιημένη στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, στηρίζει δράσεις πολιτισμού που υλοποιούνται από καταξιωμένους διαχρονικά πολιτιστικούς τοπικούς φορείς.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, υπέβαλε στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης προτάσεις που εναρμονίζονται πλήρως στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της Ελεύθερης Πιερίας - της Ελεύθερης Μακεδονίας.

Συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ στο ΙΚΑ Κατερίνης "Αδιέξοδο στα ζητήματα της Υγείας από τις αντιλαϊκές πολιτικές"


Συγκέντρωση - παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες το πρωί τα μέλη του ΠΑΜΕ Πιερίας στο ΙΚΑ Κατερίνης, έπειτα από κάλεσμα της Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Όπως ανέφεραν σε ανακοίνωση τους, η μακροχρόνια αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ., και ιδιαίτερα των δυόμιση τελευταίων χρόνων, έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του εκρηκτικού σημερινού αδιέξοδου στα ζητήματα της Υγείας.

Κύρια αιτήματα της κινητοποίησης ήταν να λυθεί άμεσα το πρόβλημα διανομής φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, να γίνουν προσλήψεις στο νοσοκομείο Κατερίνης και στα κέντρα Υγείας μόνιμη πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.