ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Δείτε το video που σαρώνει στο youtube και δεν έδειξε κανένας τηλεοπτικός σταθμός! Το ξεβράκωμα της ΤΡΟΙΚΑ


Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία!
Δείτε πως ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την ερώτηση του διάσημου Ιρλανδού δημοσιογράφου Vincent Browne. 
Εκείνος όμως επιμένει...

Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch,και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή.Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ, που τρομοκρατούν το λαό μας, μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί, ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα τους δολοφόνους των Ελλήνων.

Η Ισπανία η ακριβότερη ομάδα του Euro2012

Φωτογραφία για Η Ισπανία η ακριβότερη ομάδα του Euro2012
Ο πιο ακριβός παίκτης της διοργάνωσης είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία) που κοστίζει 90.000.000 ευρώ Μπορεί η συνολική αξία των 16 ομάδων του Euro2012 να αγγίζει τα 3,7 δισ. ευρώ, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι η ακριβότερη ομάδα είναι η Ισπανία και ακολουθεί με μεγάλη διαφορά η Γερμανία. Σύμφωνα με τα στοιχεία από το transfermarkt.co.uk πρώτη στη σχετική λίστα είναι η Ισπανία με 658.000.000 ευρώ με συνολική αξία του ρόστερ της, μετά ακολουθεί η Γερμανία με 459.000.000 ευρώ και την τριάδα συμπληρώνει η Αγγλία με 392.250.000 ευρώ.

«Γιατί όχι νίκη», λέει ο Alonso

Φωτογραφία για «Γιατί όχι νίκη», λέει ο Alonso
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Fernando Alonso ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

H Ferrari έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας.

Το πόσο χαρούμενος είναι ο Alonso από τη δουλειά που έχει γίνει, εύκολα το διαπιστώνει κανείς διαβάζοντας το σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Aπίστευτη ανάκαμψη της ομάδας. Στην Αυστραλία ήμασταν εκτός του Q3, 1,6" πίσω από τον poleman). Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Συμβουλές για μοτοσυκλετιστές

Όσο περισσότερο παρατηρούμε το περιβάλλον τόσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να συλλέξουμε για την ασφάλειά μας όταν κινούμαστε ή ταξιδεύουμε με τη μοτοσυκλέτα. Σε συνέχεια της ερμηνείας της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι μπαριέρες αλλά και το πλήθος από τα εκκλησάκια στην άκρη των Ελληνικών δρόμων, ερχόμαστε σε σημάδια που βρίσκονται πάνω στην άσφαλτο και σπάνια τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία

Απίστευτοι γλουτοί με 2 ασκήσεις!

Μια ιδανική εξωτερική εμφάνιση για τη γυναίκα προϋποθέτει και την ύπαρξη γλουτών, που να είναι ικανοί να υποστηρίξουν ένα πολύ όμορφο ενδυματολογικό σύνολο αλλά και να ξεσηκώσουν τον αντρικό πληθυσμό.

Βέβαια το σημαντικό είναι ότι πρέπει να έχουμε χρόνο αρκετό για να κάνουμε εξάσκηση στο γυμναστήριο.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, είναι σωτήρια η εφαρμογή μια ξεχασμένης μεθόδου εκγύμνασης των μυών, της ισομετρικής άσκησης. Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι ωφελεί το μυϊκό σύστημα σε συγκεκριμένες μοίρες κινήσεις, αλλά μπορεί να είναι ευεργετικό για τα επίμαχα σημεία.

Αν δεν υπάρχει χρόνο όμως τι κάνουμε;

Οι δρομείς ζουν περισσότερο

Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα υποστηρίζει ότι το τρέξιμο μειώνει τον κίνδυνο θνησιμότητας. Οι ερευνητές ανέλυσαν τη σχέση ανάμεσα στο τρέξιμο και τους θανάτους από καρδιαγγειακά αίτια σε 53.000 ενήλικες. Οι συμμετέχοντες ήταν μεταξύ 20 -100 ετών, χωρίς καρδιαγγειακά νοσήματα, καρκίνο ή διαβήτη στην αρχή της έρευνας. Το 27% αυτών ήταν δρομείς.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι δρομείς είχαν κατά 20% μικρότερο κίνδυνο θνησιμότητας συγκριτικά με όσους δεν έτρεχαν. Συγκεκριμένα, το τρέξιμο μείωνε τον κίνδυνο θνησιμότητας όταν ο δρομέας έτρεχε μέχρι 32 χιλιόμετρα την εβδομάδα ή έτρεχε 2-5 φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Τα 10 πιο συνηθισμένα λάθη των φορολογικών δηλώσεων

Τα συνηθέστερα λάθη έχει εντοπίσει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και η αποφυγή τους θα γλιτώσει... τους φορολογούμενους από απώλεια χρόνου, ταλαιπωρία και, πιθανόν, φόρο εισοδήματος.

Στον πίνακα 1 της φορολογικής δήλωσης δηλώνονται τα στοιχεία του φορολογουμένου και σε περίπτωση εγγάμων τα στοιχεία και της συζύγου του. Επίσης, γράφονται προαιρετικά και τα στοιχεία του εκπροσώπου του φορολογουμένου. Σε περίπτωση που ο φορολογούμενος είναι κάτοικος εξωτερικού, η αναγραφή των στοιχείων του εκπροσώπου του είναι υποχρεωτική.

Χάρρυ Κλυνν: Όπως τα φάγατε, έτσι θα τα ξεράσετε…

«Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας «πώς τα φάγατε τα λεφτά», που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής»

Θεόδωρος Πάγκαλος, Βουλή, 21.09.2010

ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους εμπνευστές των πελατειακών σχέσεων, τους καθοδηγητές της πολιτικής πελατείας, τους διεφθαρμένους, τους εξαγορασμένους, τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που εξευτέλισαν την έννοια της ίδιας της πολιτικής…

Η εφορία καλεί όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ

Περίπου 500.000 μικροϊδιοκτήτες ακινήτων που δεν πλήρωσαν μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος το... Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών για το έτος 2011, απειλούνται τώρα με κατασχέσεις εισοδημάτων και κινητών περιουσιακών τους στοιχείων.

Οι εν λόγω φορολογούμενοι μπορεί να γλίτωσαν τις απειλές για διακοπή της ηλεκτροδότησης των ακινήτων τους, δεν θα αποφύγουν όμως το άγριο κυνηγητό που θα εξαπολύσουν εναντίον τους σε μερικές εβδομάδες οι αρμόδιες εφορίες στην προσπάθεια τους να εισπράξουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από τα απλήρωτα ποσά του ΕΕΤΗΔΕ.

Ομαδική παραγγελία: πατάτες φετινής σοδειάς 2102



ImageImage
‘Ανοιξαν οι φόρμες παραγγελίας για πατάτες φετινής σοδειάς 2012, από γεωργούς του Αράξου Αχαϊας, προς 0,30 € το κιλό, σε συσκευασίες των 20 κιλών (6 € το σακί). Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Το περιβάλλον δεν είναι το τσιφλίκι σας!


ImageΣτους πρόποδες του Ολύμπου ετοιμάζονται να θάψουν 82.000 τόνους επικίνδυνων αποβλήτων από την παραγωγή ηλεκτρολυτικού διοξειδίου του μαγγανίου (ΗΔΜ), βασικό συστατικό των ξηρών στοιχείων (μπαταρίες).
«Εν κρυπτώ» ολόκληρη η διαδικασία έγκρισης της «αποκατάστασης» του λατομείου.

Hackers χτύπησαν το PortalPierias.gr το πρωί στις 8 Ιουνίου. Δεν τους πέρασε όμως… είμαστε πάλι στον αέρα!

hackers Hackers χτύπησαν το PortalPierias.gr το πρωί στις 8 Ιουνίου. Δεν τους πέρασε όμως... είμαστε πάλι στον αέρα!











Την παραπάνω εικόνα, αντικρύσαμε σήμερα το πρωί όταν επισκεφθήκαμε την ιστοσελίδα www.portalpierias.gr
Το ανύπαρκτο δίλημμα που επικαλoύνται οι hackers, τους οδήγησε να ρίξουν την ιστοσελίδα μας ώς «μάθημα» σε όσους στηρίζουν αντιμνημονιακά κόμματα.
Επίσης τονίζουν, πως θα κάνουν το ίδιο και σε άλλα blogs, sites, forums κλπ.
Κατά τη διάρκεια της μέρας, έγιναν προσπάθειες για αποκατάσταση της λειτουργίας του Portal και τον εντοπισμό των «εισβολέων»
Τελικά τα καταφέραμε με τη βοήθεια φίλων τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, όπως και όλους που μας κατέκλυσαν με μηνύματα συμπαράστασης.
Η ζημιά είναι αρκετά σοβαρή και πιθανόν να έχουν χαθεί πολλά αρχεία με οπτικοακουστικό υλικό και δημοσιεύσεις.
Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως την κάνουμε τόσο καιρό τώρα, χωρίς να φοβόμαστε και χωρίς να εξαρτώμαστε από κανέναν!
portal-pierias.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ύποπτο μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW κινείται σε χωριά του νομού μας

Καλημέρα άκουσα για το 9χρονο στην Χαρίεσσα και με αφορμή αυτό θέλω να σας ενημερώσω οτι το τελευταίο διάστημα στην Νέα Νικομήδεια όπου μένω κινείται τις πρωινές ώρες ενα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW, το εν λόγω αυτοκίνητο
έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν να κινείται σε χωριά της περιοχής μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά...λίγο προσοχή στα παιδιά!!