ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

EΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Αύριο Τρίτη και στις 9 μ.μ ο Πανος Καμμένος επισκέπτεται την Πιερία και θα βρίσκεται  στο εκλογικό κέντρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κύπρου 2 στην Κατερίνη.
Θα μεσολαβήσει συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ και την ΕΤ 3.

Άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ, ζήτησε ο Π. Καμμένος

Άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ, ζήτησε ο Π. Καμμένος
Την εμπιστοσύνη του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ζήτησε από την Πολιτεία «να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα της αξιοπρέπεια των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του στρατεύματος».
Ζήτησε επίσης, την επαναφορά της 12μηνης θητείας και την ενίσχυση των μονάδων με 10.000 Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ) καθώς, σε αντίθετη περίπτωση, θα

Μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου


Η 2η ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις επαναληπτικές εθνικές εκλογές της επόμενης Κυριακής συνεχίζεται.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ:

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 15/6 και την επομένη θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα μαζί με την εκτίμηση ψήφου για τις εκλογές.

Έχουν συμπεριληφθεί όλα τα κόμματα που πήραν πάνω από 1% στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Γίνετε με νέο τρόπο ώστε με βάση την ανάλυση των δεδομένων που θα πραγματοποιηθεί να εξαιρεθούν όλες οι διπλοψηφίες.

Η παράσταση έλαβε τέλος . Όπως μπορείτε να δείτε ο ΣΥΡΙΖΑ κόβει πρώτος το νήμα. Καληνύχτα κύριε ΣΑΜΑΡΑ.

    Όλα θυμίζουν μέρες σχεδίου ΑΝΑΝ. Τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα έχουν πιάσει πάτο. Μόνο ότι θα σκοτώσουν τα παιδιά μας δεν έχουν πει, εάν τολμήσουμε να ….αγγίξουμε το μνημόνιο.   Σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ - Πλαφόν στις αναλήψεις μέσω ΑΤΜ στις τράπεζες και κλείσιμο συνόρων Περίεργο” δημοσίευμα του Reuters λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές Κορώνα - γράμματα το μέλλον της χώρας Η Ελλάδα κινδυνεύει με κατάρρευση Έξοδο της Ελλάδας ζητούν οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.

Με τη συμμετοχή τμημάτων μας στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΥΤΙΚΑΣ τελειώνει η αγωνιστική περίοδος για φέτος.
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:
1.τους αθλητές μας ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΈΡΟΧΗ προσπάθειά τους, για τα καλά αγωνιστικά αποτελέσματα αυτής της χρονιάς, αλλά και για το μοναδικό ήθος που έδειξαν στις συμμετοχές τους στα πρωταθλήματα και τουρνουά που συμμετείχαν.
2.Να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών που ήταν κοντά μας και κοντά τους, ολόκληρη τη χρονιά.

ΑΝΤΙΔΩΡΟ








ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ… ΦΤΑΝΕΙ… ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΛΕΨΕΤΕ!

Φωτογραφία για ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ… ΦΤΑΝΕΙ… ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΛΕΨΕΤΕ!
 Φτάνει με την ευρωτοκογλυφοαλητεία, αρκετά με το ευρωνόμισμα της απάτης Δεν είμαστε πειραματόζωα, Έλληνες είμαστε, δε θέλουμε να γίνομε φασιστογερμανοί ούτε ξεβρακωγάλλοι, δε θέλουμε να γίνουμε Δανία, ούτε Λουξεμβούργο…

Θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες Θέλουμε την Πατρίδα μας, την αξιοπρέπεια και το νόμισμά μας...

ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ MΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Αν πριν από δύο χρόνια είχαμε αποχωρήσει από την μπουρδελοευρωζώνη σήμερα θα είχαμε κιόλας μπει στο δρόμο της ανάπτυξης ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ…

Ισπανία: Υπεύθυνοι πολιτικοί οδηγούν τη χώρα χωρίς μνημόνια - Ελλάδα: Υπηρέτες πολιτικοί οδηγούν τη χώρα στην εξαθλίωση

Από τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ισπανία, διαφαίνεται ότι στην Ελλάδα, υπήρξε οπωσδήποτε, εγκληματική υποχώρηση στις διαπραγματεύσεις του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, που οδήγησαν τη χώρα στην οικονομική κατάρρευση, ενώ αντίθετα στην Ισπανία, οι πολιτικοί έδρασαν με γνώμονα το συμφέρον της χώρας τους!!! Αλλά ας δούμε αναλυτικά τις εξελίξεις στην Ισπανία μέσα από έναν καταιγισμό γεγονότων και δηλώσεων.

Την ισπανική «διάσωση», ως μέρος ενός «συνολικού σχεδίου» για τη ζώνη του ευρώ, προτείνει και έμμεσα προσπαθεί να επιβάλλει η κ. Ανγκελα Μέρκελ.

Αρχίζουν από αύριο οι κατασχέσεις

Αρχίζουν από αύριο οι κατασχέσεις
Αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο κατασχέσεων μισθών, συντάξεων, ενοικίων, τραπεζικών καταθέσεων, ακινήτων, αλλά και πιθανή ποινική δίωξη, πρόκειται να βρεθούν, από αύριο, περίπου 1.000.000 οφειλέτες του Δημοσίου στην περίπτωση που δεν σπεύσουν να τακτοποιήσουν τα χρέη τους.
Η προθεσμία για να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών λήγει κανονικά σήμερα, χωρίς να αποκλείεται να δοθεί σιωπηρή παράταση, για να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι.
Πάντως, μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να έχουν μπει στα δημόσια ταμεία τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ για να επιτευχθεί ο στόχος του Μνημονίου.

Σε τι μπορεί να οφείλεται η αυξημένη χοληστερίνη στα παιδιά; Τι την προκαλεί; Πότε είναι παθολογική; Τι πρέπει να κάνετε;

του Aλέξανδρου Γιατζίδη, Μ.D.
Η χοληστερίνη, αυτό το βασικό συστατικό της ζωής και της καλής λειτουργίας του οργανισμού, μετατρέπεται σε καταστροφικό δηλητήριο του οργανισμού όταν η τιμή της στο...
αίμα είναι υψηλή. Χρειάζονται μόλις 30-50mg% κακής χοληστερίνης (LDL) για να λειτουργήσουν σωστά όλα τα συστήματα και τα κύτταρα του οργανισμού.

Το παράθυρο της Ισπανίας, πόρτα για την Ελλάδα

Η απόφαση της Ευρώπης να δώσει δάνειο με πολύ ευνοϊκούς όρους στην Ισπανία υπό τον φόβο διάχυσης της κρίσης χρέους δεν συνοδεύτηκε από σκληρό μνημόνιο. Η σύγκρουση συμφερόντων σχετικά με την πορεία της ευρωζώνης οδήγησε τις Βρυξέλλες να μην ακολουθήσουν για πρώτη φορά την άκαμπτη γερμανική γραμμή. Μένει να φανεί εάν πρόκειται για ευνοϊκή μεταχείριση ή σηματοδοτεί αλλαγή πλεύσης και για τις άλλες «μνημονιακές» χώρες.

Η Ισπανία υπέκυψε τελικά στις διεθνείς πιέσεις και γίνεται η τέταρτη χώρα της ευρωζώνης που προσφεύγει στους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στήριξης. Βέβαια, «αν κατάσταση των ισπανικών τραπεζών είναι πολύ χειρότερη απ’ όσο εκτιμάται, η Μαδρίτη είναι σαν να δανείστηκε το σκοινί για να κρεμαστεί. Η Ευρώπη απλά θα επαναλάβει το ιρλανδικό λάθος», γράφουν οι Financial Times.