ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Σφοδρή σύγκρουση Βενιζέλου-Σαμαρά στο παρασκήνιο. Απευθείας με στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλάει η Συγγρού. 2012-06-19 17:57:48

Φωτογραφία για Σφοδρή σύγκρουση Βενιζέλου-Σαμαρά στο παρασκήνιο. Απευθείας με στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλάει η Συγγρού.
(Το δημοσίευμα-μήνυμα του antinews για την "απαίτηση" του υπ. Οικονομικών από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ)

Από το kourdistoportocali

Κι όμως στο παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη μια σφοδρή σύγκουση Βενιζέλου-Σαμαρά για τον σχηματισμό της αγγελικής συγκυβέρνησης συνευθύνης.

Το δημοσίευμα του antinews.gr που εκφράζει τον σκληρό πυρήνα του κομματικού μηχανισμού της Συγγρού και συγκεκριμένα το τρίο Μουρούτη-Μιχελάκη-Λαζαρίδη, βγάζει σήμερα στη σέντρα τον Βενιζέλο για τον οποίο υποστηρίζει ότι απαιτεί να είναι εκ νέου αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει καμία διάθεση ο Βενιζέλος να συμμετάσχει στη κυβέρνηση αλλά ο Σαμαράς και η Συγγρού...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μπερδεύεται ο σχηματισμός κυβέρνησης;

Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΟ: Μπερδεύεται ο σχηματισμός κυβέρνησης;
Παρά την επιφανειακώς ατμόσφαιρα αισιοδοξίας που μεταδίδεται από την πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης, λόγω των διαρροών που γίνονται από τα κομματικά επιτελεί, οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στο «defence-point.gr» είναι αρκούντως ανησυχητικές. Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που Ευρωπαίοι πολιτικοί από εθνικές κυβερνήσεις, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στέλνουν διαρκώς στην Ελλάδα μηνύματα ότι δεν θα πρέπει να συγχέεται η χρονική επέκταση της οικονομικής προσαρμογής και κάποια άλλα μέτρα ανακούφισης των πληττομένων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας, με την ανατροπή του Μνημονίου.

Τραγούδι ξύπνησε 7χρονη από κώμα!

Μάχη για τη ζωή της έδινε η 7χρονη Charlotte Neve που εισήχθη στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία. Ένα τραγούδι από τα χείλη της μαμάς της ήταν αυτό που την ξύπνησε έπειτα από... κώμα μίας εβδομάδας: το «Rolling in the Deep» της Adele!

Η εγκεφαλική αιμορραγία θεωρείται εξαιρετικά σπάνια για έναν άνθρωπο στην ηλικία της Charlotte. Η 7χρονη την έπαθε ενώ κοιμόταν και το αποτέλεσμα ήταν να χάσει την όραση και την ομιλία της.

Έπειτα από δύο επεμβάσεις με στόχο να σταματήσει η αιμορραγία, το κοριτσάκι έπεσε σε κώμα. Η μάχη για τη ζωή της ήταν δύσκολη και οι γιατροί είπαν στη μητέρα της Leila να την αποχαιρετήσει.

Σκότωσε τα τρία παιδιά του και αυτοκτόνησε

Ένας πατέρας φέρεται ότι σκότωσε τρία από τα παιδιά του πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του, στην... δυτική Φινλανδία, ανακοίνωσε η αστυνομία σήμερα.

Η αστυνομία ανέφερε σε μια συνέντευξη Τύπου ότι εξετάζει και άλλες πιθανότητες, ενώ δεν είναι σαφές το κίνητρο της μαζικής δολοφονίας, που έγινε την Δευτέρα.

Τα τέσσερα πτώματα ανακαλύφθηκαν χθες στην μικρή πόλη Πόμαρκου, βορειοανατολικά της πόλης Πόρι, από την μητέρα, που είχε βγει για να κάνει μια επίσκεψη με το τέταρτο παιδί της, ένα βρέφος, ανέφερε το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο YLE.

Μαύρα περιβραχιόνια για τον Αλκέτα

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζήτησε να αγωνιστεί η Εθνική με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στους Γερμανούς και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Αλκέτα Παναγούλια.

Η ΕΠΟ περιμένει την απόφαση τηςΟΥΕΦΑ για το αίτημα που κατέθεσε, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα πάρει και το ΟΚ της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο θάνατος τουΑλκέτα Παναγούλια σκόρπισε θλίψη στην Ελλάδα αφού χάρη στον Ελληνα προπονητή είχαμε αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελική φάση Euro (1980) καιΜουντιάλ (1994).

Η Ελληνική Ομοσπονδία ζήτησε σε ένδειξη σεβασμού να αγωνιστεί στον προημιτελικό τηςΠαρασκευής με την Γερμανίαφορώντας οι διεθνείς μαύρα περιβραχιόνια, αλλά και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα στην Πολωνία. Απομένει η απόφαση τηςΟΥΕΦΑ!

Από τις πρώτες δηλώσεις των αρχηγών θα ασχοληθώ μόνο με του Σαμαρά….

 
Από τις πρώτες δηλώσεις των αρχηγών θα ασχοληθώ μόνο με του Σαμαρά….

Μίλησε κυρίως προς τους δανειστές. Δεν ανέφερε ούτε μια φορά την λέξη “Μνημόνιο”.

Δεν ανέφερε ούτε μια φορά τις λέξεις “διαπραγμάτευση” ή “επαναδιαπραγμάτευση”.

Ανέφερε ΜΟΝΟ ότι θα δημιουργήσει “νέες υποχρεώσεις” για την χώρα μας με τις οποίες θα έρθει ανάπτυξη!!!


Την σύντομη ομιλία του την βρήκα όπως ακριβώς την περίμενα….

Ετοιμαστείτε λοιπόν φίλοι μου για την συνέχεια της καταστροφής…

Πάμε όλοι μαζί για 30% ανεργία….


Πάμε όλοι μαζί για νέα λουκέτα…

Σε συνθήκες Ευρωτρόμου νίκησαν οι δυνάμεις του Σκότους. Κουράγιο αδέρφια


Μέσα σε συνθήκες ευρωπαϊκού τρόμου που αναπαρήγαγαν τα ντόπια προδοτικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τόνισαν στον προεκλογικό αγώνα τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι Ελληνες αποφάσισαν να ξαναδώσουν την εξουσία στα 2 κόμματα που ευθύνονται για την καταστροφή της πατρίδας μας τα τελευταία 40 χρόνια αλλά κυρίως τα τελευταία 2,5 χρόνια….


Ετσι πάμε σε ένα κυβερνητικό μόρφωμα “τύπου Παπαδήμου”. Απλά εκεί υπήρχαν 30 Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και 10 της ΝΔ ενώ σήμερα θα προκύψει το αντίστροφο….

“Αλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλοιώς” που λέει κι ο λαός μας…

Η Κύπρος απέφυγε το μνημόνιο, παίρνει δάνειο από την Ρωσσία

Η Κύπρος απέφυγε το μνημόνιο, παίρνει δάνειο από την Ρωσσία
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Interfax, η Ρωσία συμφώνησε να δανειοδοτήσει την Κυπριακή Δημοκρατία για ένα ποσό χαμηλότερο των περίπου πέντε δισεκατομμυρίων που είχε αρχικώς αιτηθεί.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας, αν και λεπτομέρειες για το επιτόκιο δανεισμού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Αναμένονται αντιδράσεις από κυπριακής πλευράς καθότι η είδηση που μεταδίδεται από ρωσικές πηγές δεν έχει ακόμα αναπαραχθεί εκτενώς από τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για μια πραγματικά σημαντική εξέλιξη αν και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στην αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην είδηση...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΥΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ , ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ (αλφαβητική γραμματοσειρά παραληπτών κατά κόμμα):
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ , ΚΚΕ.  
17-6-2012
Αγαπητοί , επικεφαλής , υποψήφιοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και επίσημα όργανα , του κόμματός σας , όπως σας ενημέρωσα με την εδώ συνημμένη από 31-5-2012 επιστολή/e-mail μου , η αρχική μου καταγγελία 24-3-2011 κατά κυβέρνησης Γ.Α.Π.

"Πλακώθηκε" ο Βενιζέλος με τους Βαρώνους(Ποιο ΠΑΣΟΚ μετά και το τελευταίο πούλημα του βαρόνου Βενιζέλου, στης επόμενες εκλογές που θα γίνουν σε κάνα εξάμηνο δεν θα υπάρχει 3-4-5% θα πάρει ο πουλημένος )

Προοίμιο διάσπασης στο ΠΑΣΟΚ ή αμφισβήτησης στην πράξη του ηγετικού ρόλου του Ε.Βενιζέλου αποτελούν τα όσα εξελίχθηκαν στην σύσκεψη των επτά κορυφαίων στελεχών με τον  Ευ. Βενιζέλο, για την οποία σας ενημερώσαμε από ενωρίς το μεσημέρι. Επί 2,5 ώρες οι δύο "βαρώνοι" Μιχ. Χρυσοχοΐδης και Α.Λοβέρδος κυριολεκτικά βριζόντουσαν και παραλίγο να........
πιαστούν στα χέρια (!) με τον Ε.Βενιζέλο, ο οποίος επ'ουδενί δεν ήθελε να τους κάνει υπουργούς.
Ήταν τόσο έντονη η κόντρα (κάποιοι παριστάμενοι φοβήθηκαν μην πιαστούν στα χέρια) που καθυστέρησε να ξεκινήσει η συνάντηση των εκπροσώπων των τριών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) αφού ο Κ. Σκανδαλίδης δεν μπορούσε να φύγει φοβούμενος κλωτσοπατινάδα στις Κασιδιάρη-Κανέλλη! 

Το προφίλ της προσωπικότητας των ΑΔΕΡΦΟ-ποιημένων πασοκονεοδημοκρατών οπαδών (ΒΙΝΤΕΟ)




Ένα μικρό αφιέρωμα στους ΑΔΕΡΦΟ-ποιημένους οπαδούς των δύο σωτήριων (για τους δανειστές) κομμάτων: της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Κοιταχτείτε στον καθρέφτη της σάτιρας του προφητικού Χάρρυ Κλυνν, αν τολμάτε…

Αυτή είναι η Ελλάδα, που στην ούγια της ΔΕΝ γράφει «Made in Greece» – διότι δεν υπάρχει ούγια…
Δείτε το βίντεο της ανάρτησης. Η αλήθεια πονάει, αλλά εσάς ο πόνος σας αρέσει περισσότερο από την αλήθεια, έτσι δεν είναι; video