ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Τα τρίτα του γενέθλια γιορτάζει το Μουσείο της Ακρόπολης


Μουσική και μειωμένο εισιτήριο

 

 Με πολύ και καλή μουσική θα γιορτάσει φέτος τα τρίτα του γενέθλια το Μουσείο της Ακρόπολης, προσκαλώντας το κοινό την Τετάρτη σε ένα μοναδικό ολοήμερο ταξίδι.


Οι εκδηλώσεις θα αποτελέσουν μία ζωντανή αναζήτηση της αρχαιότητας σε συνδυασμό με τη μουσική.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία -από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ- να ανακαλύψουν στις αίθουσες του Μουσείου μικρά μουσικά σύνολα και διακεκριμένους σολίστες σε ένα μουσικό ταξίδι με αφετηρία τον αρχαίο ήχο και σταθμούς στην Αναγέννηση, το Μπαρόκ, την κλασική και ρομαντική εποχή, αλλά και σε ξεχωριστά έργα του 20ού αιώνα.

Κλειδώνει η κυβέρνηση συνεργασίας έως το μεσημέρι


O πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και στη συνέχεια με τον Φώτη Κουβέλη για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία
Οι τελευταίες πινελιές

O πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και στη συνέχεια με τον Φώτη Κουβέλη για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία
Οι τελευταίες πινελιές φαίνεται να μπαίνουν στο κάδρο της κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, καθώς όπως όλα δείχνουν τα βασικά σημεία έχουν συμφωνηθεί και μένουν κάποιες μικρές εκρεμμότητες, που θα οριστικοποιηθούν έως το μεσημέρι. Στις 12:00 ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και θα ακολουθήσει συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον Φώτη Κουβέλη. Ταυτόχρονα θα συνεδριάζει η τριμερής επιτροπή για τις λεπτομέρειες της προγραμματικής συμφωνίας.

Πρωτοσέλιδο : Πιερικοί Αντίλαλοι


Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κατερίνης Εγκρίθηκαν τα πρακτικά για το έργο του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων


Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κατερίνης συνεδρίασαν χθες το μεσημέρι με μια σειρά θέματα στην ημερήσια διάταξη μεταξύ των οποίων η έγκριση των πρακτικών του δημοσίου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου όπου θα εκπονήσει τη μελέτη για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στη δεύτερη διαχειριστική ενότητα Πιερίας.

Γιορτή λήξης 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

Έπεσε η αυλαία της σχολικής χρονιάς με τη γιορτή λήξης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. Μια γιορτή που περιλάμβανε θεατρικά δρώμενα, μουσική, παιχνίδια χωρίς σύνορα και απονομή ενθυμίων για τους μαθητές της ΣΤ' τάξης.
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης άνοιξε τα φτερά του στη διαπολιτισμικότητα και παρουσίασε ένα θεατρικό δρώμενο από αλλοδαπούς μαθητές της Τάξης Υποδοχής, μέσα από μια σειρά Δράσεων που υλοποιούνται στο σχολείο.
«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ»
H Δράση 7: Σύνδεση Σχολείου-Κοινότητας, μέσα από τέτοιου είδους δραστηριότητες ενδυναμώνεται ο ρόλος των γονέων με τη συμμετοχή της οικογένειάς τους στο σχολείο και τη συνεργασία με τη σχολική κοινότητα.