ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Αυτά είναι πολιτισμός και κουλτούρα πριν χιλιάδες χρόνια Μ@λ@κες ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ


E. Παπαρίζου: Δείτε το νέο της κορμί με... αποκαλυπτικό μαγιό! (φωτό)

H Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να δορσιστεί από τον καύσωνα σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου και ταυτόχρονα να ανανεώσει το μαύρισμά της! Το ροζ μπικίνι αναδείκνυε...
το καλλίγραμμο και εμφανώς αδυνατισμένο σώμα της...

Ενέδρα θανάτου σε 25χρονο στο Ηράκλειο

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στον Προφήτη Ηλία του δήμου Ηρακλείου, όπου σύμφωνα με...
τις πληροφορίες του flashnews.gr, δολοφονήθηκε ένας 25χρονος.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για «ενέδρα θανάτου» ενώ μόλις πήγε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επικράτησε ένταση.

Ο λαός ψήφισε μνημονικακά ή το πολίτευμα είναι μνημονιακό;

Τα τρία μνημονιακά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μας λένε ότι το μνημόνιο έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αφού αθροιζόμενα τα ποσοστά που έλαβαν τα τρία αυτά κόμματα στις εκλογές της 17 Ιουνίου (29,66% + 12,28% + 6,26%) μας δίνουν συνολικό ποσοστό 48,20%. Όπως λοιπόν ισχυρίζονται, μπορεί τα αντιμνημονιακά κόμματα να έλαβαν 51,8%, αλλά πρόκειται για....
μια πανσπερμία κομμάτων χωρίς σημεία επαφής μεταξύ τους και δυνατότητα συγκυβέρνησης.

Τρομοκρατεί η Ακίνητη Κυβέρνηση...

Σοβαρή εμπλοκή στην Κυβέρνηση Σαμαρά.Ήδη πολλές από τις κρίσιμες ''πρώτες 100 μέρες'' έχουν ξοδευτεί στα νοσοκομεία.Κι η νέα Κυβέρνηση αδυνατεί να εκκινήσει.

Ο Πρωθυπουργός δε δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του περισσότερο από 50% (κανένας σοβαρός γιατρός δε μπορεί αυτήν τη στιγμή να προσδιορίσει πότε κι αν θα επανέλθει 100% ο Σαμαράς) κι ο υποτιθέμενος νέος Υπουργός Οικονομικών ακόμα δεν έχει ορκιστεί και κρύβεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο,πίσω από σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ

Σχόλιο  attikanea: "Διαταγή, εξετελέσθη. Ελλάδα παραδόθηκε εις χείρας εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων". Ποινικές διαδικασίες δεν θα κινηθούν εναντίον τους. Ήταν το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τούρκογλου, για να συμμετάσχει στην νέα κυβέρνηση των δωσίλογων.


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Σ' αυτή τη χώρα, τιμωρούνται μόνο αυτοί που .. κλέβουν ένα μπουκάλι γάλα για τα παιδιά τους.

Τέλος, ο Ράπανος από το υπουργείο Οικονομικών

Τέλος, ο Ράπανος από το υπουργείο Οικονομικών
Την ώρα που ο υπουργός οικονομικών Β. Ράπανος βρίσκεται στο νοσοκομείο, οι συζητήσεις για την αντικατάστασή του γίνονται, ώρα με την ώρα, όλο και πιο έντονες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί έως τώρα, είναι πολύ πιθανό ο κ. Ράπανος να μην ορκιστεί.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο κ. Ράπανος διαφωνεί με το οικονομικό σχήμα της κυβέρνησης καθώς είχε ενημερωθεί για την συμμετοχή άλλων προσώπων και όχι αυτών που τελικά ορκίστηκαν.
Από την άλλη πλευρά τίθεται το ερώτημα πώς συμμετείχε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών χωρίς να ξέρει το τελικό σχήμα.