ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΜΥΤΙΚΑΣ 2012 - Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ U 15 - ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

 
Α) Ομάδα.. μα τί ομάδα.........
Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, αήττητο σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, πρωτιά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, αήττητο στην β φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, πρώτη θέση στο
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ FORTHNET ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΩΝΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, και τώρα, αήττητο κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά ΜΥΤΙΚΑΣ 2012, που διοργανώθηκε απο την pentagon, την ΕΠΟ και την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Κατέκτησε την πρώτη θέση με 13 βαθμούς, 4 νίκες και μία ισοπαλία, πέτυχε 13 γκόλ και δέν δέχθηκε κανένα.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Κ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Δ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Α,ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ,ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ,ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΤΣΑΡΣΙΩΤΗΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΜΠΕΙΚΟ,ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

Επαληθεύονται οι προβλέψεις για τη νέα κυβέρνηση Σαμαρά!

Αφορά Το αστρολογικό κλίμα για τις εκλογές 17 Ιουνίου 2012
Οι προβλέψεις που δημοσιεύτηκαν στο tromaktiko για τη ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αρχίζουν να επαληθεύονται....

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ με το καλημέρα!

Όπως είχαμε πει πριν την 17η ΙΟΥΝΙΟΥ όποια κυβέρνηση και να βγει θα έχει ασθενική κράση! Ευχόμαστε στον Πρωθυπουργό και στον κο Ράπανο περαστικά και καλά ανάρρωση!

Η "διαπραγμάτευση" ως αρχή του τέλους

thumb

Από το Μαρικάκι
Ο σχηματισμός της κυβέρνησης συνεργασίας δεν συνοδεύτηκε … από τους καλύτερους των οιωνών. Οιωνοί οι οποίοι με τη σειρά τους προκάλεσαν όχι τους καλύτερους συνειρμούς όσον αφορά τον συμβολικό χαρακτήρα της κυβέρνησης. Ένα σχήμα όπου το ασθενές πάλαι ποτέ κυρίαρχο πολιτικό- οικονομικό  και τραπεζικό θα προσπαθήσει να ηγηθεί (επιβληθεί) μιας χώρας κατεστραμμένης, οδηγώντας την, το πιθανότερο, στα βράχια.
Ακόμη κι εκείνοι που ερμήνευαν  τους

Ένα βήμα πριν την κατάρρευση τα ασφαλιστικά ταμεία

Ένα βήμα πριν την κατάρρευση τα ασφαλιστικά ταμεία
Στο «κόκκινο» βρίσκονται τα μεγαλύτερα ταμεία της χώρας, που κάθε μήνα δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν συντάξεις και άλλες παροχές. Την ίδια στιγμή η τρόικα έχει καταστήσει σαφές πως πρέπει να υπάρξουν πρόσθετες παρεμβάσεις σε μία σειρά θεμάτων, όπως είναι τα καταβαλλόμενα εφάπαξ και τα επιδόματα.
Στο μέτωπο των ασφαλιστικών ταμείων τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά:

Οικονομικές ενισχύσεις σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, δικαιούχοι και δικαιολογητικά

Οικονομικές ενισχύσεις σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, δικαιούχοι και δικαιολογητικά Τους όρους και τους προϋποθέσεις με τους οποίους θα δοθούν φέτος οικονομικές ενισχύσεις σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα που έχουν παιδιά στο σχολείο ή φοιτητές αλλά και όσους κατοικούν σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.