ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Σκληρή απάντηση με αγωγή κατά του "Τύπου της Κυριακής": Τερατολογίες για…


...«οπλοπολυβόλα και χειροβομβίδες της Χρυσής Αυγής». Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου που μας έστειλε η Χρυσή Αυγή πριν λίγο για το ρεπορτάζ του Κυριακάτικου φύλλου του "Ελεύθερου Τύπου":
Σε ρεσιτάλ κιτρινισμού και παραπληροφόρησης επιδόθηκε σήμερα η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», στο πρωτοσέλιδο της οποίας διαβάζουμε: «Στρατό από αστυνομικούς με οπλοπολυβόλα και χειροβομβίδες απαιτεί ο Μιχαλολιάκος».

Κι όμως ο Πίου ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής - Διαβάστε την ιστορία του πρωταγωνιστή της διαφήμισης...


Ο Τζόελ Ανιίνο δεν είναι ηθοποιός – ούτε και ονειρεύτηκε ποτέ να γίνει. Στο χωριό του, την Ούλι της επαρχίας Αλάμπρα στη Νιγηρία που γεννήθηκε, τα παιδιά έχουν πιο... πρακτικά όνειρα. Αν σταθούν τυχερά, κάποιο από αυτά θα ξεχωρίσει στο ποδόσφαιρο και θα καταφέρει να παίξει επαγγελματικά σε κάποια ομάδα έξω από τη Νιγηρία. 

REUTERS: «ΠΑΓΩΜΑ» ΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ...


REUTERS: «ΠΑΓΩΜΑ» ΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Δεν πρόκειται να εκταμιευθούν περαιτέρω δόσεις προς την Ελλάδα προτού οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης (Eurogroup) κρίνουν ότι επιτυγχάνονται οι στόχοι του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ένας αξιωματούχος της νομισματικής ένωσης ο οποίος ζήτησε να μην κατονομασθεί.
«Δεν θα υπάρξει εκταμίευση [χρημάτων] προς την Ελλάδα έως ότου το Eurogroup αποφασίσει ότι το πρόγραμμα είναι και πάλι εντός δρόμου», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή του διεθνούς πρακτορείου.

Ευγενία Σαμαρά: Αυτό είναι το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα! Μάθετε τα πάντα...


Το κορίτσι του "Ράδιο Αρβύλα" αποκαλύπτεται: Δείτε την Ευγενία Σαμαρά με μαγιώ και θαυμάστε το καλλίγραμμο σώμα της! Πρόκειται για ένα καλλιεργημένο άτομο με δυναμικό χαρακτήρα και έντονες ανησυχίες...
Από τα έδρανα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και από τις κάμερες του τηλεοπτικού πλατό και στο σανίδι της θεατρικής σκηνής. Η Ευγενία Σαμαρά αν και μας συστήθηκε σαν το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό. Είναι γεγονός πως η νεαρή παρουσιάστρια τράβηξε την προσοχή κυρίως με την όμορφη και γοητευτική παρουσία της...

Όπως στρώνει κανείς κοιμάται Αντώνη


Απανωτές ριπές κατά του Αντώνη Σαμαρά για την τωρινή δυσφορία του έναντι των επιθέσεων που δέχεται η χώρα μας από Ευρωπαίους αξιωματούχους τις οποίες, όπως τον κατηγόρησε, όχι μόνο δεν αντέκρουσε αλλά «στήριξε και ανέχτηκε προεκλογικά» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε χαρακτηριστικά πως «όπως στρώνει κανείς κοιμάται» και πως ο κ. Σαμαράς αφού συμμετείχε στην ομάδα «των κινδυνολόγων και δημαγωγών του εσωτερικού» έρχεται ουσιαστικά τώρα αντιμέτωπος με το κλίμα που δημιούργησε ο ίδιος προεκλογικά.

Ρωσίδες ιερόδουλες έκλεψαν μυστικά του τουρκικού στρατού απο τούρκους αξιωματικούς

Οι Ρωσίδες «Ματα Χάρι» πήραν όλα τα μυστικά στα κρεβάτια των αξιωματικών του τουρκικού στρατού.


Σαρώνει τον τουρκικό στρατό το σεξουαλικό-κατασκοπευτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Μετά από επιχείρηση του στρατού σε συνεργασία με την αστυνομία αποκαλύφθηκε κύκλωμα το οποίο παγίδευε με ιερόδουλες τούρκους αστυνομικούς και του υποχρέωνε αργότερα να φέρουν απόλυτα στρατιωτικά μυστικά τα οποία τα πουλούσαν στο εξωτερικό.

Βγήκαν τα μαχαίρια στη Formula 1


Φωτογραφία για Βγήκαν τα μαχαίρια στη Formula 1


Μπορεί ο Pastor Maldonado να θέλησε να υποβαθμίσει το ατύχημα που είχε με τον Sergio Perez, ωστόσο ο τελευταίος ζήτησε από τους αγωνοδίκες να κάνουν κάτι με τον πιλότο από τη Βενεζουέλα, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε επικίνδυνο. 

Οι δύο πιλότοι είχαν επαφή κατά τη διάρκεια του grand prix στην πίστα του Silverstone με τον Perez να τονίζει πως ο Maldonado δεν θα μάθει αν δεν τιμωρηθεί.

Αυτοί είπαν ΟΧΙ στα βο(υ)λευτικά αυτοκίνητα - Η Χρυσή Αυγή κάνει την έκπληξη. Θα δώσει τα αυτοκίνητα σε πολύτεκνες οικογένειες


Για πρώτη φορά φέτος στο περιεχόμενου του φακέλου που παρέλαβε ο κάθε βουλευτής υπήρχε και ένα σχετικό έγγραφο για εκείνους που δεν επιθυμούν να πάρουν το αυτοκίνητο που τους διαθέτει η Βουλή.
Συνολικά 23 βουλευτές έχουν...αποποιηθεί -έως αυτή την στιγμή- το δικαίωμα χρήσης βουλευτικού αυτοκινήτου οι μισοί εκ των οποίων είναι νεοεκλεγέντες. Με τον τρόπο αυτό γίνεται αντιληπτό ότι οι νεοεισερχόμενοι βουλευτές, στην συντριπτική τους πλειοψηφία (σχεδόν 90%), αποφάσισαν να ακολουθήσουν πιστά τις κακές συνήθειες των «παλιών».

Γνωρίζετε την ΑΞΙΑ της Ελλάδας; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε...


Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο...
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί....
(450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

Πάμε σαν...άλλοτε & ότι...προλάβουμε!


του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 σήμερα, Χρόνια Πολλά σε κάθε Προκόπη που σήμερα γιορτάζει και θα πω ότι, αφού ακούσαμε ήδη τις τοποθετήσεις των Πολιτικών μας Αρχηγών και αφού βιώσουμε ακόμη μία μεταμεσονύκτια ψηφοφορία…
Προκόψαμε!

Που να σταθώ;

Εκκρεμείς λογαριασμοί που θα πληρωθούν


thumb

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα της αλήθειας για την κυβέρνη­ση. Δεν είναι βέβαιο ότι διαφωτιστήκαμε περισσότε­ρο από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνη­σης στη Βουλή. Είναι όμως βέβαιο ότι, είτε επισήμως στη Βουλή είτε ανεπισή­μως μέσω διαρροών στα ΜΜΕ, θα μα­θαίνουμε σταδιακά όλες τις λεπτομέ­ρειες της μνημονιακής ατζέντας – ει­δικά αυτές που αφορούν τα ζητήματα άμεσης προτεραιότητας για την τρόικα: ξεπούλημα, απολύσεις, διάλυση του κράτους, Ειδικές Οικονομικές Ζώνες.
Το ερώτημα ωστόσο δεν αφορά τό­σο πολύ τις πασίγνωστες από πολλών μηνών διαθέσεις των επιτηρητών όσο την πολιτική διαχείριση εκ μέρους της τρικομματικής συγκυβέρνησης.

Οι νόμοι του σεξ

Οι νόμοι του σεξ

Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και στο σεξ υπάρχουν κάποιοι νόμοι, είτε το θέλουμε είτε όχι...
Ποιοί είναι αυτοί;
 Τίποτα δεν βελτιώνεται με την ηλικία.
Δεν έχει σημασία πόσες φορές το έχεις κάνει, αν σου προσφέρεται πάντα να το εκμεταλλεύεσαι γιατί ποτέ δεν θα είναι ακριβώς ίδιο με την προηγούμενη φορά.
Το σεξ δεν έχει θερμίδες.

Σκληρή Αξιωματική Αντιπολίτευση ο Τσίπρας

Σκληρή Αξιωματική Αντιπολίτευση ο ΤσίπραςΚαταιγισμό «πυρών» δέχτηκε ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση, κατά την πρώτη ομιλία στην Βουλή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έριξε όλο το βάρος στην ομιλία του, σε μία προσπάθεια αποδόμησης των βασικών εξαγγελιών της κυβέρνησης, όπως αυτές ακούστηκαν χθες στις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού. «Σύντομα οι συσχετισμοί δυνάμεων της κοινωνίας θα αποτυπωθούν και στο κοινοβούλιο». Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι «η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου μας τελείωσε αργά το βράδυ της 17ης Ιουλίου»  καιπαρομοίασε την «προεκλογική επαναδιαπραγμάτευση» με το γνωστό σύνθημα «λεφτά υπάρχουν».

Ατάκες που λένε οι άντρες και οι γυναίκες πριν ρίξουν χυλόπιτα!

Ατάκες που λένε οι άντρες και οι γυναίκες πριν ρίξουν χυλόπιτα! Ατάκες που λέει μια γυναίκα και ένας άντρας για να ρίξει χυλόπιτα και τι πραγματικά εννοεί...

10 ατάκες γυναικών...
1. Σε βλέπω σαν αδελφό μου
(Μου θυμίζεις τον Κουασιμόδο στην Παναγία των Παρισίων)
2. Έχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας
(Συνομήλικος της Ακρόπολης είσαι; )
3. Δεν με ελκύεις με αυτόν τον τρόπο
(Είσαι ο πιο άσχημος τύπος που έχω δει ποτέ μου)

Χάρρυ Κλυνν: Στις εκλογές ψηφίσαμε υπέρ των βιαστών μας

Χάρρυ Κλυνν: Στις εκλογές ψηφίσαμε υπέρ των βιαστών μαςΗ καυστικότητα στον λόγο τουΧάρρυ Κλυνν είναι γνωστή σε όλους...
Ο Χάρρυ δεν χαρίζεται ούτε σε μέρος του ίδιου του κοινού που θα σπεύσει να τον δει από κοντά σε κάτι που μοιάζει με stand-up comedy.
"Η πράξη που χαρακτήρισε τους Έλληνες σε αυτές τις εκλογές τους υποτιμά και τους υποβιβάζει. Κυριάρχησε η έννοια του φόβου. Από φόβο ψήφισαν, αλλά για να μη χάσουνε τι; Κάποιον που είναι κεφαλαιούχος, κάποιον που ανήκει στην τάξη των αρπακτικών ή των νταβατζήδων ή των βολεμένων (βλέπε δημόσιοι υπάλληλοι με 35-40 εκ. στην τράπεζα), τον καταλαβαίνω. Δεν μπορώ όμως να συγχωρήσω αυτούς που τη μία μέρα ψηφίζουν τους βιαστές τους και την άλλη μέρα ανεβαίνουν στον 5ο όροφο για να αυτοκτονήσουν".

Σε ενδιαφέρει η Ιστιοπλοία; Το τμήμα Ιστιοπλοίας δέχεται νέους αθλητές ηλικίας 6-16 χρονών που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα και να ζησουν την αίσθηση του αρμενίσματος στην θάλασσα με την βοήθεια του αέρα, που τόσα μυστικά κρύβει ...

Σκάφη Ιστιοπλοϊας Τριγώνου(Optimist) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Το τμήμα ιστιοπλοίας λειτουργεί από το 1967 και έχει φέρει στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης αξέχαστες επιτυχίες και μεγάλους αθλητές. Η σημερινή διοίκηση έχει σκοπό να φέρνει στην μνήμη των νέων Ιστιοπλόων του Ομίλου την ιστορία του συλλόγου και να δείχνει ότι αυτή είναι δεμένη με το σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, πάντα αυτοί που διοικούσαν και αυτοί που αγωνίζονταν ήταν μία ομάδα με κοινό παρονομαστή την αγάπη στην Ιστιοπλοΐα και τη θάλασσα.

Omilos Club Paralia Katerinis

Παραλία Κατερίνης : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο 2012


   τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 08/07/2012 στοBeach Bar Almira στην Παρaλία Κατερίνης, με τη ζύγιση των αθλητών να ξεκινά τις 13:00 μ.μ.. 
Οι κατηγορίες βάρους για τους άνδρες είναι: 70, 80, 90 και +90 κιλά, ενώ στις γυναίκες: 60, 70 και +70 κιλά. 
Το άθλημα της Πάλης στην Άμμο, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στο Αγωνιστικό Πρόγραμμα της ΕΟΦΠάλης το 2011, ενώ τα προηγούμενα χρόνια οι Βασίλης Μπατάλας και Κώστας Παπακωνσταντίνου με πολύ μεράκι διοργανώνανε αγώνες Πάλης στην Άμμο ανεπίσημα.

ΣΗΜΕΡΑΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ


  Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9.00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΠΑΡΚΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


Ένα κοριτσάκι χρειάζεται τη βοήθειά μας


Ένα κοριτσάκι χρειάζεται τη βοήθειά μας
    Το πιο σκληρό της πρόσωπο δείχνει η μοίρα σε ένα αγγελούδι από την Πάτρα, το οποίο δίνει καθημερινά σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η γλυκιά Δαυιδούλα είναι μόλις πέντε ετών, αλλά από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής της μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία για να αντιμετωπίσει τη σπάνια ασθένεια που δεν την αφήνει να χαρεί τα παιδικά της χρόνια. 

Καρκίνος του μαστού: πως να κάνετε μόνες σας αυτοεξέταση


Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος του γυναικείου πληθυσμού στις ανεπτυγμένες χώρες του δυτικού κόσμου. Πλήττει μία στις 10 γυναίκες...
στις ΗΠΑ μάλιστα πλήττει μία στις οκτώ γυναίκες. Στην χώρα μας έχουμε σχεδόν 4.000 νέα κρούσματα κάθε χρόνο. Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου από κακόηθες νεόπλασμα και την πρώτη αιτία θανάτου για τις γυναίκες μεταξύ 45 και 60 ετών. Η συχνότητα του καρκίνου του μαστού έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία 20 χρόνια.

Η τρόικα καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας



Την ανάγκη ουσιαστικής επαναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού μνημονίου επισημαίνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Sergey Stanishev εξηγώντας ότι με «δεδομένη την δέσμευση που βλέπουμε από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, η Ευρώπη πρέπει να δώσει στους Έλληνες ελπίδα».

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ! EΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.

ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙΙ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΗ ΤΩΝ 18Μ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ