ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ποιες «αποκαλύψεις» οδήγησαν τον Μάκη στο εδώλιο

Ποιες «αποκαλύψεις» οδήγησαν τον Μάκη στο εδώλιο


Εννιά υποθέσεις που αποδεικνύουν -με δικαστικές αποφάσεις- ότι ο «Δημοσιογράφος» και η δημοσιογραφία βρίσκονται σε διάσταση εδώ και πολλά χρόνια

9 πράγματα που οι άνδρες κρύβουν από τις γυναίκες


9 πράγματα που οι άνδρες κρύβουν από τις γυναίκες

Πότε οι άντρες ψεύδονται για το σεξ; Πότε αισθάνονται λιγότερο ερωτισμό;

Πως θα προμηθευτούμε φέτος πετρέλαιο θέρμανσης;


Δείτε πως σκέφτεται η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει φέτος της παροχή πετρελαίου θέρμανσης

300 @λητες


ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε αποκλειστικότητα το νέο νόμισμα που ετοίμασε το ΔΝΤ για την Ελλάδα!


Πριν λίγο μας έστειλαν από τα κεντρικά γραφεία της IMF το νέο νόμισμα της Ελλάδας, με την υπόσχεση ότι θα ανακάμψει η χώρα και θα...γεμίσουν τα πορτοφόλια μας! Δείτε πιο κάτω την εικόνα:

Να μειωθεί ο φόρος στα καύσιμα, ζητούν οι πρατηριούχοι


Δραστική μείωση της φορολογίας στα καύσιμα προκειμένου να γίνουν πιο προσιτά στους καταναλωτές και το κράτος να εισπράξει περισσότερα έσοδα ζητά... η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων-Εμπόρων Καυσίμων.

Η ΠΟΠΕΚ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο έχουν γίνει σημαντικές αυξήσεις στις τιμές διυλιστηρίου των καυσίμων, οι οποίες σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών πλησιάζουν τα 6 λεπτά το λίτρο για την αμόλυβδη και τα 5 λεπτά για το πετρέλαιο κίνησης.

Απεργούν από αύριο οι ξενοδοχοϋπάλληλοι


Σαρανταοκτάωρη απεργία έχει εξαγγείλει από αύριο το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Για το διήμερο της απεργίας έχουν προγραμματιστεί...συγκεντρώσεις στις 10 το πρωί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για να συζητηθούν οι εξελίξεις στον κλάδο. Η απεργία γίνεται ενόψει της

Συνέντευξη Τύπου αύριο στο Επιμελητήριο Πιερίας για τη διοργάνωση της 4ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης




 Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 10 Ιουλίου και ώρα 12:00, στο Επιμελητήριο Πιερίας, με θέμα τη διοργάνωση της 4ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας.

Στη συνέντευξη τύπου θα συμμετέχουν οι συνδιοργανωτές, το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης, καθώς και οι φορείς που στηρίζουν την Έκθεση, η ΟΕΒΕΠ, ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης, το Σωματείο Επαγγελματιών Λιτοχώρου και το Σωματείο

41ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ : Με το φακό του Θεοδοσίου Ευριπίδη



Aρχοντικό ΑΜΑΔΡΥΑΣ, Παλιό Ελατοχωρι Πιερίας

2
To Aρχοντικό ΑΜΑΔΡΥΑΣ, δείγμα της παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής της Μακεδονίας, δημιουργήθηκε με σεβασμό στην παράδοση, αγάπη για την φύση,και διάθεση να προσφέρει στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές απόδρασης και χαλάρωσης με σύμμαχο το μοναδικό φυσικό περιβάλον των Πιέριων Ορέων.
Χτισμένο το 2007, μέσα στο μαγευτικό Παλιό Ελατοχώρι, με ντόπια υλικά ξύλου και πέτραs, θα σας μαγέψει με την αρχοντική ατμόσφαιρα, την ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμηση και την ζεστή φιλοξενεία που θα σας μείνει αξέχαστη. 
Η θέα με τα πυκνά δάση οξιάς και έλατου απο την μια πλευρα του Αρχοντικού, και τον κάμπο της Κατερίνης έως την θάλασσα από την άλλη, μοιάζει με υπέροχο πίνακα ζωγραφικής που ξεκουράζει το βλέμμα και ταξιδεύει την ψυχή,χαρίζοντας στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης. Η διαμονή στο Αρχοντικό ΑΜΑΔΡΥΑΣ είναι μια μοναδική εμπειρία διότι είναι το Αρχοντικό των ονείρων μας.

Παλιό Ελατοχώρι / Palio Elatochori
Πιερία / Pieria
TK: 60100 / Zip Code: 60100
Ελλάδα / Greece