ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Επιθετικές αναβαθμίσεις Porsche Cayenne Gemballa


Επιθετικές αναβαθμίσεις

Η Gemballa παρέχει αναβαθμίσεις στην Porsche εδώ και 30 χρόνια.

Σεξουαλική εκπαίδευση Η Jessica Drake το κάνει καλύτερα



Σεξουαλική εκπαίδευση
Η γνωστή πορνοστάρ παραδίδει μαθήματα σεξουαλικής αγωγής στο UCLA! Οι εγγραφές άρχισαν...
Σε έναν κόσμο που οι περισσότερες πορνοστάρ επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους πουλώντας καουτσουκένια ομοιώματα των γεννητικών τους οργάνων, υπάρχει και ο φάρος της γνώσης Jessica Drake που δουλεύει ενεργά για την προώθηση της υγιούς σεξουαλικής αγωγής. Κι αν δεν ξέρει η Jessica, δεν ξέρει κανείς...
Η περίφημη ερμηνεύτρια της βιομηχανίας του πορνό βρέθηκε λοιπόν στο UCLA για να παραδώσει πολύτιμα μαθήματα σε υποψήφιους επαγγελματίες της υγείας. Το μεγάλο θέμα ήταν φυσικά η σειρά DVD που έφτιαξε η Jessica για την εκπαίδευση της ανθρωπότητας στο μείζον θέμα του σεξ: Jessica Drake’s Guide to Wicked Sex. Καλό είναι να τσεκάρεις τα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής της Jessicaεδώ, καθώς όλο και κάτι θα έχει να σου πει που δεν ξέρεις, δεν μπορεί. Και κάτι τελευταίο: ελπίζουμε να πήγε στο πανεπιστήμιο για τη διάλεξή της ντυμένη έτσι:

Φάκελος «Γυναίκες πάνω από 30»

Φάκελος «Γυναίκες πάνω από 30»

Τα 5 πράγματα που δεν λες ποτέ!

Αν θες να έχεις πιθανότητες στην προσέγγισή τους, να τι δεν πρέπει να βγει από το στόμα σου με την καμία...

Οι σοφές ατάκες του Αρκά!

Οι σοφές ατάκες του Αρκά!

Με χιούμορ, σαρκασμό, αλλά κυρίως σοφία προσεγγίζει τη ζωή ο γελοιογράφος Αρκάς, που μας «τροφοδοτεί» με τις καταπληκτικές ατάκες του.

Αρχαία Ελληνικά μιλούν κάτοικοι του Πόντου!



Αρχαία Ελληνικά μιλούν κάτοικοι του Πόντου!
Οι περισσότεροι νεοέλληνες μπορεί να μην μιλούν καθόλου την αρχαία Ελληνική γλώσσα, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για μια απομονωμένη κοινότητα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.
Το Βρετανικό Independent σε δημοσίευμά του αναφέρει πως οι κάτοικοι της κοινότητας που βρίσκεται σε ένα σύμπλεγμα χωριών κοντά στην Τραπεζούντα, ομιλούν μια διάλεκτο η οποία έχει φανταστικές ομοιότητες με τα αρχαία Ελληνικά!

Πέντε δόσεις και ξεχωριστός λογαριασμός για το χαράτσι της ΔΕΗ



Η ΔΕΗ θα ταχυδρομήσει και φέτος το ειδικό τέλος ακινήτων για το 2012 το οποίο θα πληρωθεί σε πέντε ή έξι διμηνιαίες δόσεις, αλλά πιθανότατα η πληρωμή του θα αποσυνδεθεί από... τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Δηλαδή στον ίδιο φάκελο που θα λαμβάνει κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου θα υπάρχει ο λογαριασμός της ΔΕΗ και ξεχωριστά το εκκαθαριστικό σημείωμα για την πληρωμή του τέλους ακινήτων.

Έρχεται Εθνικός διχασμός... δυστυχώς!


Έχοντας στοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αξιωματική αντιπολίτευση πλέον και προσωπικά τον επικεφαλής του Α. Τσίπρα, ο Α. Σαμαράς, σε ένα σημείο μάλιστα της διαδικασίας που από τον Κανονισμό της βουλής δεν υπάρχει απάντηση από την άλλη πλευρά,...
θύμισε έντονα την προεκλογική τακτική της Ν.Δ, μετά το «στραπάτσο» της 6ης Μαΐου, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Εκείνα τα κηρύγματα «αντικομουνισμού», σε κλίμα 1950, που προεξοφλούσαν εθνικό διχασμό και μαζεύτηκαν ευτυχώς στην συνέχεια, όταν υπολογίσθηκε το κόστος μιας τέτοιας καμπάνιας από το επιτελείο της Ν.Δ.

Μίκης Θεοδωράκης: Σχόλιο για τις προγραμματικές δηλώσεις


Προχτές κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της Τριμερούς Τροϊκανικής Κυβέρνησης πήραμε μια γεύση για το τι είναι «αντίσταση» μέσα από την καρδιά του Συστήματος που είναι η Βουλή των Ελλήνων...Στις πέντε θετικές φωνές το Σύστημα απαντούσε με δεκαπέντε. Χειρότερη υπήρξε η αναλογία στον Τύπο και την Τηλεόραση, με τη διαφορά ότι εκεί γίνονται επιλογές, διαστρεβλώσεις, τα θετικά πνίγονται και τα αρνητικά μεγεθύνονται. Έτσι η τελική εικόνα που φτάνει στον πολίτη είναι κατά πέντε φορές πιο ευνοϊκή για την κυβέρνηση, γεγονός που οδηγεί τους πολίτες σε αντιπαραθέσεις όλο και πιο μακριά από τον βασικό στόχο των προοδευτικών δυνάμεων δηλ. την αποκάλυψη της αλήθειας, τη σωστή ενημέρωση και την μαζική συστράτευση στην κατεύθυνση της Αντίστασης.

ΣΑΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ... ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ



Μετά από ένα εξάμηνο περίπου άτυπης κι επίσημης προεκλογικής περιόδου και δύο εκλογικών αναμετρήσεων το έργο ξαναπαίζεται ολόιδιο, σαν να μην πέρασε μια μέρα: ή εφαρμόζετε το μνημόνιο ή διακυβεύεται η εκταμίευση της επόμενης δόσης. 
γράφει το ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Ναι μεν επήλθε μερική εναλλαγή στα πρόσωπα, με τον τεχνοκράτη της υπόθεσης πότε στη θέση του πρωθυπουργού και πότε στη θέση του υπουργού Οικονομικών. 

Κλιματιζόμενες αίθουσες για τις ημέρες του καύσωνα στη Θεσσαλονίκη





Κλιματιζόμενες αίθουσες για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων τις ημέρες του καύσωνα εξασφάλισε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προσβλέποντας στην αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων.Θεσσαλονίκη
Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρεςΠρόκειται για χώρους στα ΚΑΠΗ του δήμου, όπως και σε επιλεγμένες ξενοδοχειακές μονάδες, κυρίως στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στα ξενοδοχεία Vergina, Εγνατία, Aegeon και Metropolitan.
Από την πλευρά της, λόγω της σταδιακής αύξησης της θερμοκρασίας, η Περιφερειακή ενότητα Ροδόπης, εφαρμόζοντας το τοπικό σχέδιο «Ξενοκράτης», ανακοίνωσε ότι με ευθύνη των δήμων και της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, θα ληφθούν τα παρακάτω μέτρα:

Στους 40 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος την Τρίτη και την Τετάρτη



Θερμοκρασίες στο κόκκινο

Με μικρές αυξομειώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες οι υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Στην Αττική, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 40 βαθμούς την Τρίτη και την Τετάρτη. Γενικότερα, στη Στερεά, στην Θεσσαλία, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, η θερμοκρασία ίσως αγγίξει και τους 41 βαθμούς στα μέσα της εβδομάδας. Ποια είναι τα συμπτώματα της θερμικής εξάντλησης και της θερμοπληξίας, πώς αντιμετωπίζονται.

Θεσσαλονίκη: Σάλος από την πρόθεση Μπουτάρη, να φέρει Βούλγαρους αστυνομικούς!


Αστυνομία ακόμη και στα… σκουπίδια σκοπεύει να βάλει το επόμενο διάστημα η διοίκηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποτραπεί το φαινόμενο της κλοπής ανακυκλώσιμων υλικών από τους ειδικούς κάδους!










Για να επιτευχθεί αυτό, θα έρθουν στην πόλη, ώστε να συνδράμουν στην πάταξη αυτού του φαινομένου, Βούλγαροι αστυνομικοί.
Την ανακοίνωση έκανε χθες (09-07-2012), σε συνέντευξη τύπου, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας πως τα εν λόγω κυκλώματα είναι κυρίως βουλγαρικής προέλευσης και για αυτό το λόγο αυτό έχει ζητηθεί η συνδρομή των αρχών της Βουλγαρίας.

Όπως έγινε γνωστό, έγιναν ήδη επαφές της δημοτικής αρχής και του Βουλγαρικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς το τελευταίο διάστημα το ζήτημα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.
Πάντως μπορεί να ενημερώθηκε το Προξενείο, αλλά εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως οι αστυνομικές αρχές της Ελλάδας δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά για τις προθέσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το thousandnews.gr, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ, έμεινε άφωνο με τις προθέσεις της διοίκησης και εξέφρασε την πλήρη άγνοιά του. 

Παίζουν με τους... διακόπτες και τα νεύρα των πολιτών – Ο Φωτόπουλος απειλεί με μπλακ άουτ εν μέσω καύσωνα και λέει «τσάμπα μάγκα» τον πρωθυπουργό


- «Πόλεμος» για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ 

- Απειλεί πως θα αφήσει τη χώρα στο σκοτάδι η ΓΕΝΟΠ αν πουληθεί η επιχείρηση
- «Η απεργία είναι συνταγματικό μας δικαίωμα – Δε θα φταίμε για ό,τι συμβεί» δηλώνει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
- Καλεί τον πρωθυπουργό να αποδείξει ότι αν η ΔΕΗ αποκρατικοποιηθεί, οι πολίτες θα πληρώνουν φθηνότερο ρεύμα 

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους συνδικαλιστές τς ΔΕΗ με αφορμή τις ιδιωτικοποιήσεις που ζητά επιτακτικά η τρόικα και τα σχέδια πώλησης της επιχείρησης.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ απείλησε Ευθέως με δυναμικές κινητοποιήσεις, που δεν αποκλείεται να φτάσουν έως και τις διακοπές ρεύματος μέσα στο καλοκαίρι, σε περίπτωση που η κυβέρνηση κάνει πράξη τις εξαγγελίες για αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.

70 χρόνια στους εφοριακούς με τις βίλες


70 χρόνια στους εφοριακούς με τις βίλεςΒΑΡΙΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ

«Δικαιωμένη με το αποτέλεσμα της δίκης» δηλώνει η συνταξιούχος εφοριακός Αλ. Κυριακάκη, η οποία αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί τους και κατήγγειλε τη δράση τους. Στα 28 εκατ. ευρώ η ζημιά του Δημοσίου. Την υπόθεση είχε φέρει στο φως το «Εθνος της Κυριακής»

Κάθειρξη συνολικά εβδομήντα χρόνων επέβαλε χθες το Ε Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε ομάδα επτά νυν και πρώην εφοριακών, τέσσερις εκ των οποίων είναι διευθυντές εφοριών, που κρίθηκαν ένοχοι για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς φέρονται ότι προκάλεσαν στο Δημόσιο ζημιά που άγγιζε τα 28 εκατ. ευρώ!

Ποιοί δημόσιοι υπάλληλοι απειλούνται με περικοπές


Ποιοί δημόσιοι υπάλληλοι απειλούνται με περικοπές ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ

Νομοσχέδιο με το οποίο θα περικοπούν οι αποδοχές 200.000 εργαζομένων στο Δημόσιο, που διέπονται από το καθεστώς των ειδικών μισθολογίων, προωθεί η κυβέρνηση. Υστερα από απαίτηση της τρόικας θα ψηφιστεί μέσα στο καλοκαίρι και θα ισχύσει αναδρομικά από την 1η Ιουλίου

5.306 νέοι συμβασιούχοι σε δήμους, μουσεία, νοσοκομεία


5.306 νέοι συμβασιούχοι σε δήμους, μουσεία, νοσοκομεία

Αιτήσεις αυτή την εβδομάδα για θέσεις δεκάδων ειδικοτήτων

Ανοιχτές είναι αυτή την εβδομάδα 4.459 θέσεις κοινωφελούς εργασίας που έχουν προκηρύξει Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στην Αττική και σε άλλες 14 μεγάλες πόλεις, ενώ τρέχουν και οι προθεσμίες για αιτήσεις σε δήμους, εφορείες αρχαιοτήτων και νοσοκομεία για 847 θέσεις εποχικού προσωπικού.
Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι Γυμνασίου - Λυκείου και πτυχιούχοι σε δεκάδες ειδικότητες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια σύμβαση εργασίας δύο έως οκτώ μηνών.

450 προσλήψεις σε κοινωνικά φαρμακεία και παντοπωλεία

Σε κάθε κοινωνικό παντοπωλείο Θα εργαστούν πέντε άτομα και συγκεκριμένα ένα διοικητικό, 3 άτομα υποστηρικτικό προσωπικό -στελέχη τροφοδοσίας- και ένας κοινωνικός λειτουργός
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει δίμηνες συμβάσεις

Ξεκίνησε η έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Εργασίας των προτάσεων που υποβάλλουν κοινωνικοί φορείς για τη δημιουργία τοπικών δομών καταπολέμησης της φτώχειας, οι οποίες θα στελεχωθούν από ανέργους έως 30 ετών που θα εργαστούν έως το τέλος του 2014.
Σε κάθε κοινωνικό παντοπωλείο Θα εργαστούν πέντε άτομα και συγκεκριμένα ένα διοικητικό, 3 άτομα υποστηρικτικό προσωπικό -στελέχη τροφοδοσίας- και ένας κοινωνικός λειτουργός