ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Εργαστήρια τον Αύγουστο από το Κέντρο Φυσικής Καλλιέργειας



Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για αυτές τις πρωτοβουλίες.
Συμπληρώνουν και συμβάλουν στην ανάγκη για γνώση και επιστροφή στην αυτάρκεια!
Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Μανίκη για την διαρκή του προσφορά.
Προωθημένο μήνυμα από το Κέντρο Φυσικής Καλλιέργειας

-Ερχονται ... ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !



-Σε περίπτωση "αδυναμίας" πληρωμής του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ
"χαρατσιού"ερχονται κατασχεσεις μισθων, συνταξεων,ακινητων (ακόμη και
επίπλων από τα σπίτια μας...) .
λέχη και ... τρόικα" - 15/07/2012.

Οι ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συγχαίρουν τον Ναυαγοσώστη Κ.Π



Οι ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συγχαίρουν τον Ναυαγοσώστη Κ.Π για την έγκυρη επέμβαση του και διάσωση από σίγουρο πνιγμό μιας λουόμενης 76 ετών στην θαλάσσια περιοχή του Κορινού Πιερίας .
Το γεγονός αποδεικνύει την μεγάλη ανάγκη παρουσίας ναυαγοσωστών στις Πιερικές Ακτές.
Αυτήν την ανάγκη , την καλύπτει έμπρακτα εδώ και χρόνια η σχολή ναυαγοσωστών   (LIFEGUARD PATROL) του Δημήτρη Λάμπρου 

Ανάβαση στο καταφύγιο "Χρήστος Κάκκαλος", στα 2648μ στον Όλυμπο


Στις 25-26/07 ο Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου οργανώνει ανάβαση στο καταφύγιο Χρήστος Κάκκαλος στο Οροπέδιο των Μουσών, για τα μέλη και τους φίλους του.
Ώρα εκκίνησης στις 6.50πμ απ΄τη δασική θέση Γκορτζιά. 

Η διαδρομή θα είναι η εξής: Γκορτζιά - Μπάρμπα - Κόκα - Πετρόστρουγκα - Σκούρτα - Λαιμός - Οροπέδιο Μουσών. Χρόνος ανάβασης 6 ώρες. 

Τι θέλει να μάθει ο Αλέξης για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων


Αναλυτικά στοιχεία για τους χειρισμούς του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων Δημόσιας Περιουσίας ζήτησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Οικονομικών, σημειώνει μάλιστα δηκτικά «πως από το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, το ελληνικό δημόσιο έχει αποκλειστικά μόνο δαπάνες για αμοιβές μισθούς και αποζημιώσεις, παχυλά αμειβομένων φίλων και προσκείμενων στην Κυβέρνηση προσώπων, χωρίς την εκτέλεση οποιουδήποτε ουσιαστικού έργου το οποίο να εξυπηρετεί το συμφέρον του Ελληνικού Δημοσίου».

ANEKΔΟΤΟ: Η ξανθιά και ο πρώτος άντρας


Φωτογραφία για ANEKΔΟΤΟ: Η ξανθιά και ο πρώτος άντρας


Πάει μία ωραία ξανθιά στο τηλεπαιχνίδι ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος Είναι πολύ νευρική, αλλά προσπαθεί να αποδόσει όσο γίνεται καλύτερα.


- Α, αυτή η ερώτηση είναι εύκολη, λέει ο παρουσιαστής. Ποιός ήταν ο πρώτος άνδρας, για 1500 ευρώ!

Απαντάει η ξανθιά:

- Ο πρώτος ήταν ο Φάνης, ο ταχυδρόμος, αλλά μου έδωσε μόνο 100 ευρώ pinnokio.gr

Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ!

Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ!
"Κόβεται το σεξ;" αναρωτιόταν η Θεοπούλα στο σίριαλ "Παρά πέντε" και όλες χαμογελούσαμε , συμφωνώντας με τον υπονούμενο ισχυρισμό..

Πως να... πνίξετε την κυτταρίτιδα



Πως να... πνίξετε την κυτταρίτιδα
Λοιπόν, τώρα που έχετε βαλθεί να καταπλήξετε τα πλήθη στις παραλίες, καταπλήξτε λίγο και τον εαυτό σαςαντιμετωπίζοντας την κυτταρίτιδα σας μέσα στο νερό. Τα θαλασσινά μπάνια είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να της κάνετε και να τη διώξετε σιγά σιγά, με το καλό.

Το θαλασσινό νερό περιέχει 25 ανόργανα θαλασσινά στοιχεία εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό βρίσκουμε στο πλάσμα του αίματος. 'Ετσι, το θαλασσινό νερό αναγνωρίζεται από τα κύτταρα μας, εξισσοροπεί την επιδερμίδα και βοηθάει στην καλή διατήρηση των κυττάρων. Κολυμπήστε τουλάχιστον είκοσι λεπτά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα 

Απαραίτητα για τη διατροφή των παιδιών τα μικρογεύματα


Τα ενδιάμεσα snacks αποτελούν γεύματα πρωταρχικής σημασίας, καθώς εφοδιάζουν άμεσα τον οργανισμό με ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Έτσι, δεν θα πρέπει να παραλείπονται, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που συνήθως συνοδεύεται από την αύξηση της σωματικής δραστηριότητας των παιδιών.

14 απίθανα σεξουαλικά ρεκόρ!

14 απίθανα σεξουαλικά ρεκόρ!
Η ερωτική πράξη αυτή καθεαυτή, ο αυνανισμός, ο οργασμός, ακόμη το μέγεθος και η διάρκεια στο σεξ γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης (και κουτσομπολιού, μη σας πω!) από άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αφού οτιδήποτε σεξουαλικό κυριαρχεί σε κάθε κουβέντα.

Πόνος και θλίψη για την 18χρονη Ραφαέλα - Συγκλονιστικά μηνύματα από φίλους της για τον χαμό της


Γονείς, συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία – Συγκλονιστικά τα μηνύματα φίλων της στο facebook…Το τελευταίο αντίο στην 18χρονη Ραφαέλα Γρηγοριάδη λένε στις 17.00 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι μετά τη νέα τραγωδία στην άσφαλτοπου συγκλονίζει την Κρήτη.
Η 18χρονη Ραφαέλα θα κηδευθεί στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, με τραγικές φιγούρες τους γονείς της που είδαν το παιδί τους να χάνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα και η άλλη αδερφή της Ραφαέλας, η Μαρινέλα, που επίσης επέβαινε στο μοιραίο ΙΧ.

Θέλετε να σας διαγράψουν τα δάνειά σας λόγω αδυναμίας; Δείτε πως...


από το: fpress.gr
Με ανησυχητικούς ρυθμούς αυξάνονται και πληθύνονται οι συμπολίτες μας που καταθέτουν αιτήσεις στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία της χώρας για τη ρύθμιση των χρεών τους, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής. Και αυτό γιατί από τη μία η...
οικονομική κατάσταση της χώρας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο μεγάλο μέρος της κοινωνίας και από την άλλη ορισμένες αποφάσεις δικαστηρίων που διέγραψαν ακόμη και το 80% του χρέους κάποιων υπερχρεωμένων δανειοληπτών, έχουν δημιουργήσει ελπίδες σε πολλά νοικοκυριά ότι μπορούν να πετύχουν κάτι ανάλογο.

Πρωτοσέλιδο 17.7.2012

Πρωτοσέλιδο 17.7.2012

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Σακελλαρίδης, Μπουζούκης, Έξαρχος, Γιαουτζής, Ζούρκος τα νέα πρόσωπα


Ύστερα από την μεταγραφική ενίσχυση της προηγούμενης εβδομάδας με Κυπαρίσση, Ντούλα, Τασίδη, ο Αιγινιακός συνέχισε και το Σαββατοκύριακο το μεταγραφικό "πάρτι" ανακοινώνοντας το Σάββατο την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Γιάννη Σακελλαρίδη, που έμεινε ελεύθερος από τον Βατανιακό, μετά από μία καταπληκτική χρονιά.
Την Κυριακή, τον Νίκο Ζούρκο (23) ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε από τα Λευκάδια Ημαθίας και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, τον Βασίλη Γιαουτζή (22) από την ίδια ομάδα που επίσης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

ΚΟΥΠΙΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ Αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων η Νικολαϊδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης


Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, στο Τρακάι της Λιθουανίας όπου διεξήχθη 11-15 Ιουλίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων.
Η Νικολαΐδου (τρίτη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στις νεάνιδες το 2010) αγωνίστηκε στο διπλό σκιφ γυναικών μαζί με την Έλενα Διαμάντη του Ν.Ο. Ιωαννίνων.
Η πολύ καλή κατάσταση του Ελληνικού

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Γιώργου Παπαστάμκου στη Βροντού


Την Κυριακή 15 Ιουλίου επισκέφτηκε τη Βροντού ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος Γεωργίας Γιώργος Παπαστάμκος, προσκεκλημένος της ΣΠΕΚΟ (Συνεταιρισμός Παραγωγών Εκλεκτών Καπνών Πιερίας) και της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Γη» με πρωτοβουλία του επικεφαλής της τελευταίας Κώστα Δημόπουλου.
Παρόντες στη συνάντηση, από πλευράς ΣΠΕΚΟ ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Νάτσιος, ο διευθύνων σύμβουλος Θωμάς Παπανικολάου, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σπανός, ο σύμβουλος Γιώργος Τσιμήτρης, ο υπεύθυνος καπνού Βασίλης Περδίκης και ο υπεύθυνος οπωροκηπευτικών Χρήστος Βάγιας, ενώ από πλευράς της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Γη», ο επικεφαλής Κώστας Δημόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Καλαϊτζής και ο κοινοτικός σύμβουλος Τάκης Κορινιώτης.

Αύριο στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου "Η Ρωσική Πρωτοπορία, στο Φεστιβάλ Ολύμπου"


Ημερίδα με θέμα "Ο Συλλέκτης Γ. Κωστάκης και η συλλογή του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης"
Στο πλαίσιο της έκθεσης "Η Ρωσική Πρωτοπορία στο Φεστιβάλ Ολύμπου", ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου σε συνεργασία με το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης οργανώνουν την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 8:30 μ.μ., στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου ημερίδα με εισηγήτριες την κ. Μαρία Τσαντσάνογλου, Ιστορικό Τέχνης, Δ/ντρια του Κ.Μ.Σ.Τ. και θέμα: "Ο Συλλέκτης Γ. Κωστάκης και η συλλογή του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης" και την κ. Αγγελική Χαριστού, Ιστορικό Τέχνης, Επιμελήτρια Συλλογής και Αρχείου Κωστάκη Κ.Μ.Σ.Τ. και θέμα: "Ο Συλλέκτης Γ. Κωστάκης και η συλλογή του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης".

Στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των πρώτων αναλύσεων για τη φετινή κολυμβητική περίοδο Εξαιρετικής ποιότητας τα νερά των ακτών της Πιερίας


"Τα νερά όλων των ακτών της Πιερίας είναι πεντακάθαρα και κατάλληλα για κολύμβηση" επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Καθαρές και πανέμορφες παραλίες θα απολαύσουν και το φετινό καλοκαίρι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πιερίας.
Όπως πιστοποιούν τα αποτελέσματα των πρώτων αναλύσεων για τη φετινή κολυμβητική περίοδο, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος παρακολούθησης ποιότητας νερών κολύμβησης του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, τα νερά κολύμβησης στις ακτές της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κρίνονται κατάλληλα και χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικής ποιότητας.

Νέα μέθοδος αντισύλληψης για άνδρες σε μορφή τζελ


Αισιόδοξοι φαίνονται οι επιστήμονες μετά τη πρώτη δοκιμή... του νέου επαναστατικού τζελ ως μέθοδος αντισύλληψης για άνδρες.Όπως έδειξαν οι έρευνες, η επάλειψή του στο δέρμα μειώνει κατακόρυφα τον αριθμό των σπερματοζωαρίων ή και τα εξαλείφει ακόμα, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες μίας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης...

Το τζελ περιέχει τεστοστερόνη και συνθετική προγεστίνη, συνδυασμός ο οποίος έχει δοκιμαστεί σε προγενέστερες μελέτες σε ενέσιμη μορφή ή σε δερματικό επίθεμα (αυτοκόλλητο), όπως αναφέρει η επικεφαλής ερευνήτρια δρα Κριστίνα Γουάνγκ, καθηγήτρια Ιατρικής στο Βιοϊατρικό Ερευνητικό Ίδρυμα του Λος Άντζελες.

ΟΑΕΔ:Σχεδόν 800.000 οι άνεργοι...



Σε εφιάλτη χωρίς τέλος εξελίσσεται η ανεργία στη χώρα μας, με ανοδική διαρκώς τροχιά.

Πλέον, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, κατά τον Ιούνιο, ανέρχονται στα... 782.493 άτομα.

Από αυτά 329.198 είναι άνδρες (ποσοστό 42,07%) και 453.295 είναι γυναίκες (ποσοστό 57,93%). Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει αύξηση κατά 0,80% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα!

Η ηλικιακή ομάδα που πλήττεται περισσότερο από την ανεργία είναι από 30 έως 55 ετών (ποσοστό 63,11%), ενώ το ποσοστό της τάξεως του 27,25% αναλογεί στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 30. Στην ηλικιακή ομάδα άνω των 55 ετών αναλογεί το 9,64%.

Συμβολισμοί...


Η συνταγή της τρόικας θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα ή, στο πιο κοντινό, σε Βουλγαρία...
Δημήτρης Μητρόπουλος

Ιδού τα προεκλογικά ψέματα της ΝΔ για την κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ!...



Διαβάσαμε αυτές τις ημέρες την είδηση, ότι το περιβόητο χαράτσι των ακινήτων όχι μόνο δε θα καταργηθεί, αλλά θα ενσωματωθεί και πάλι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, χωρίς δόσεις και άλλες διευκολύνσεις. Και τι θυμηθήκαμε; Την προεκλογική υπόσχεση της «νέας» ΝΔ του Α. Σαμαρά, για την… Επειδή τα γραπτά μένουν...
κατάργηση του «επαχθέστατου» -έτσι το αποκαλούσαν τότε- χαρατσιού της ΔΕΗ. Επειδή, λοιπόν, τα γραπτά μένουν, σας θυμίζουμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΝΔ: Θα καταργήσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ

Δημοσιεύθηκε: 19:55 - 27/03/12

H κλήρωση του πρωταθλήματος 2012/2013



Με αρκετές εκκρεμότητες πραγματοποιήθηκε η σημερινή κλήρωση των αγώνων του νέου πρωταθλήματος της Super League, αφού υπάρχουν ομάδες που ακόμα απασχολούν την αθλητική δικαιοσύνη. Το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, θα διεξαχθεί την 14η αγωνιστική, στο Γ. Καραϊσκάκης.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ