ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Καταργούν τη διάταξη που θέλει το κράτος να έχει το 51% στις ΔΕΚΟ


H κυβέρνηση «οχυρώνεται» και θεσμικά σε ό,τι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των πρώτων νομοσχεδίων που θα καταθέσει στην Ολομέλεια είναι η κατάργηση δύο σημαντικών διατάξεων...
αυτής που λέει ότι στις ΔΕΚΟ στρατηγικής σημασίας το Δημόσιο κατέχει τουλάχιστον το 51%, και της άλλης, που ψηφίστηκε την περίοδο πώλησης του ΟΤΕ, η οποία αναφέρει ότι ένας ιδιώτης δεν μπορεί να κατέχει πάνω από το 20% των μετοχών μιας ΔΕΚΟ στρατηγικής σημασίας.

«Πανδημία» η έλλειψη φυσικής άσκησης ανά τον πλανήτη

Λίγη άσκηση τη ημέρα...Η έλλειψη άσκησης ευθύνεται για περίπου τον ίδιο αριθμό θανάτων παγκοσμίως όσο και το κάπνισμα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στην ιατρική επιθεώρηση Λάνσετ (The Lancet) για να συμπέσει με την τελική ευθεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως προκύπτει, ένας στους τρεις ενήλικες δεν κάνει την ελάχιστη απαιτούμενη φυσική άσκηση, με αποτέλεσμα5,3 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως να οφείλονται στη φυσική αδράνεια. Αυτό σημαίνει ότι η έλλειψη άσκησης συνδέεται με έναν στους δέκα θανάτους από καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και καρκίνου του στήθους και του παχέος εντέρου. Οι ερευνητές κάνουν μάλιστα λόγο για «πανδημία».

Τσίπρας: Η τρόικα ζήτησε συνάντηση με το ΣΥΡΙΖΑ...«Λένε ψέματα ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα»


Φωτογραφία για Τσίπρας: Η τρόικα ζήτησε συνάντηση με το ΣΥΡΙΖΑ...«Λένε ψέματα ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα»
«Η περιβόητη επαναδιαπραγμάτευση ήταν μια απατηλή, προεκλογική υπόσχεση» ανέφερε ο κ. Τσίπρας σε δηλώσεις του μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση τονίζοντας ότι «συνεχίζει το ίδιο καταστροφικό έργο με την προηγούμενη κυβέρνηση» ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μιλούν για νέο μεσοπρόθεσμο και εννοούν νέο μνημόνιο».

«Λένε ψέματα ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα» είπε ο κ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι «αυτή η κυβέρνηση εκτελεί εντολές της τρόικας και δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».

Διασώζονται μόνον δύο επιδόματα

 Διασώζονται μόνον δύο επιδόματα
Κλιμακωτές περικοπές στα επιδόματα προωθεί η κυβέρνηση – Με αυστηρά κοινωνικά κριτήρια η χορήγησή τους

Έκαναν σωματικό έλεγχο στον άνδρα με το μεγαλύτερο πέος στον πλανήτη

Έκαναν σωματικό έλεγχο στον άνδρα με το μεγαλύτερο πέος στον πλανήτη

Και όμως δε έκρυβε όπλο! Σε αμηχανία βρέθηκαν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο όταν σταμάτησαν για έλεγχο τον Γιόνα Φάλκον, καθώς θεωρούσαν πως κουβαλούσε κάτι ύποπτο στο παντελόνι του.

Πόσο διαρκεί το ιδανικό σεξ;

Πόσο διαρκεί το ιδανικό σεξ;
Ο ερευνητής Ερικ Κόρτι, καθηγητής Ψυχολογίας στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας και η ομάδα του πραγματοποίησαν έρευνα μεταξύ μελών της Εταιρείας στα οποία περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι γάμου και οικογένειας και κοινωνικοί λειτουργοί.

Συγκλονιστική εικόνα: Δελφίνι μεταφέρει το νεκρό μωρό του

Συγκλονιστική εικόνα: Δελφίνι μεταφέρει το νεκρό μωρό του
Μια συγκλονιστική εικόνα κάνει το γύρο των ΜΜΕ σε όλον τον κόσμο σήμερα

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ «Χ» «Εμείς οι Έλληνες, ο έρωτας και το Sex»


Οι διαδικασίες του σεξ είναι συνυφασμένες με την υπαρξιακή
οντότητα κάθε άνδρα και κάθε γυναίκας

ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΧΑΜΗΛΌ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΈΝΑ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΧΡΌΝΟ.


Aρχοντικό ΑΜΑΔΡΥΑΣ, Παλιό Ελατοχωρι Πιερίας


2
To Aρχοντικό ΑΜΑΔΡΥΑΣ, δείγμα της παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής της Μακεδονίας, δημιουργήθηκε με σεβασμό στην παράδοση, αγάπη για την φύση,και διάθεση να προσφέρει στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές απόδρασης και χαλάρωσης με σύμμαχο το μοναδικό φυσικό περιβάλον των Πιέριων Ορέων.
Χτισμένο το 2007, μέσα στο μαγευτικό Παλιό Ελατοχώρι, με ντόπια υλικά ξύλου και πέτραs, θα σας μαγέψει με την αρχοντική ατμόσφαιρα, την ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμηση και την ζεστή φιλοξενεία που θα σας μείνει αξέχαστη. 
Η θέα με τα πυκνά δάση οξιάς και έλατου απο την μια πλευρα του Αρχοντικού, και τον κάμπο της Κατερίνης έως την θάλασσα από την άλλη, μοιάζει με υπέροχο πίνακα ζωγραφικής που ξεκουράζει το βλέμμα και ταξιδεύει την ψυχή,χαρίζοντας στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης. Η διαμονή στο Αρχοντικό ΑΜΑΔΡΥΑΣ είναι μια μοναδική εμπειρία διότι είναι το Αρχοντικό των ονείρων μας.

Παλιό Ελατοχώρι / Palio Elatochori
Πιερία / Pieria
TK: 60100 / Zip Code: 60100
Ελλάδα / Greece

Διεθνές συνέδριο στην Κρήτη ναυταθλητικού τουρισμού «Η Κρήτη αρμενίζει ανά τους αιώνες»


Με στόχο την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού και του θαλάσσιου τουρισμού στο νησί μας, η Περιφέρεια Κρήτης και οι ναυταθλητικοί όμιλοι της Κρήτης, συνδιοργανώνουν Διεθνές Συνέδριο Ναυταθλητικού Τουρισμού με τίτλο... «Η Κρήτη αρμενίζει ανά τους αιώνες».

Το διεθνές συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 στο ξενοδοχείο Αστόρια με ώρα έναρξης στις 10 το πρωί. 

Πρωτοσέλιδο 18.7.2012

Πρωτοσέλιδο 18.7.2012

Παίκτης του Αιγινιακού και ο Βασίλης Λιόλιος


Δεύτερη ημέρα των δοκιμαστικών
Σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε χθες ο Αιγινιακός που ανακοίνωσε την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Βασίλη Λιόλιου, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΠ Ηρακλής.

Ο 25χρόνος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Βατανικό, Ολυμπιακό Βόλου και σε ομάδα Β' Εθνικής στην Τσεχία, συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με την διοίκηση του Αιγινιακού και απάντησε θετικά στην πρόταση των γαλάζιων της Βόρειας Πιερίας και αναμένεται μαζί με τους Τασίδη, Γιαντσέλη, Χαϊκάλη να αποτελέσουν μία ιδανική τετράδα στο κέντρο της άμυνας.

Από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης. Συνελήφθη 49χρονος για ναρκωτικά στον Κορινό


Συνελήφθη τη Δευτέρα το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης Πιερίας, ένας ημεδαπός 49 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στον Κορινό Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο του σπιτιού του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) δενδρύλλια κάνναβης ύψους (3) μέτρων το καθένα τα οποία τα καλλιεργούσε σε παρακείμενο οικόπεδο.

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) Δίνω ζωή στα σκουπίδια μου!


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της, όπως και όλους τους πολίτες της Πιερίας, να συνεχίσουν τη συλλογή μεταχειρισμένων ελαιολάδων (τηγανέλαια).
Μια φιάλη, ενάμισι λίτρο, τηγανελαίου που θα καταλήξει στη θάλασσα μέσω κάποιου αγωγού ομβρίων υδάτων, μπορεί να δημιουργήσει μια πετρελαιοκηλίδα ίση με ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και να μολύνει σχεδόν ένα εκατομμύριο λίτρων νερού, ποσότητα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου σε νερό για 14 χρόνια!

Από τις Αντιδημαρχίες Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Πρασίνου. Εργασίες ανάπλασης, φροντίδας και συντήρησης πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους και γειτονιές της πόλης


Καθημερινή είναι η φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων από τις Αντιδημαρχίες Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.
Εργασίες ανάπλασης και συντηρήσεις πρασίνου πραγματοποιούνται απ' άκρη σ' άκρη σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα και τις περιοχές της Κατερίνης.
Εργασίες ανάπλασης στην οδό Εφέσου
Στην οδό Εφέσου, συνεχίστηκαν χθες οι εργασίες ανάπλασης στην περιοχή των Αστικών.
Οι εργασίες επικεντρώθηκαν στις καθαιρέσεις των παλαιών πεζοδρομίων, ενώ θα ακολουθήσει η τοποθέτηση νέων κρασπέδων.
Παράλληλα, θα κατασκευαστούν αφενός τα επιχώματα κάτω από τα πεζοδρόμια και αφετέρου οι πολυχρηστικές νησίδες, στις οποίες θα τοποθετηθούν δέντρα.

Συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κατερίνης Στα 28 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι υποχρεώσεις του Δήμοου


Οφειλές για μισθώσεις από το 2009 που δεν γνώριζε καν η Δημοτική Αρχή...
Στα 16 εκ. ευρώ ανέρχονται οι υποχρεώσεις σε δάνεια του δήμου Κατερίνης, ενώ περίπου 12 εκ. ευρώ είναι οι λοιπές υποχρεώσεις του δήμου, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την οικονομική υπηρεσία του δήμου, στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής χθες το μεσημέρι, κατά τη συζήτηση του θέματος της εισηγητικής έκθεσης εσόδων - εξόδων Β' τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού του 2012.

Αλλοδαποί το 52,46% των δολοφόνων ληστών



Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για την σφαγή των Ελλήνων πολιτών από τους αλλοδαπούς εγκληματίες για τους πρώτους 5 μήνες του 2012. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη το 52,46% των δραστών ανθρωποκτονιών με κίνητρο τη ληστεία, που έγιναν το πρώτο πεντάμηνο του 2012, είναι αλλοδαποί. Το νούμερο αυτό έχει αυξηθεί σε σχέση με το 2011 που ήταν … 51,61%. Οι Έλληνες δράστες με κίνητρο τη ληστεία ανέρχονται στο 11,48% (!), ενώ οι δράστες των οποίων δεν διευκρινίστηκε υπηκοότητα ανέρχονται σε 36,07%. 

Πώς ο ΦΠΑ από τον “Ελ. Βενιζέλο” καταλήγει στις τσέπες των Γερμανών



Την ώρα που η Γερμανική κυβέρνηση κατακρίνει την αφερεγγυότητα της Ελλάδας, η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρία της Γερμανίας αρνείται πεισματικά να πληρώσει στο ελληνικό δημόσιο τα 163 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει από τα κατασκευαστικά του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, η Hochtief, βασικός μέτοχος του αερολιμένα (κατέχει το 40%, ενώ το υπόλοιπο 55% ανήκει στο ελληνικό δημόσιο) έχει προσφύγει σε διεθνή διαιτησία στο Λονδίνο, προκειμένου να αποφύγει να εκπληρώσει τις συμβατές υποχρεώσεις έτσι όπως προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία.

Όλοι μαζί μπορούμε!!! Αιμοδοσία Βροντούς


"ΚΗΡΥΞΑΝ" ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !


   -Ο πρωθυπουργός κοίταξε πάλι τους όρους του "συμβολαίου" (όχι ότι
δεν τους γνώριζε από καιρό- μη γελιόμαστε, άλλωστε το "σχέδιο" ήταν
κανονισμένο  ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΑΡΚΕΤΑ  ΧΡΟΝΙΑ...)
  " Είπαμε λοιπόν και συμφωνούμε : Οι πολυεθνικές
(αυτοκινητοβιομηχανίες , πολυκαταστήματα κλπ.) από Η.Π.Α. , Γερμανία,
Αγγλία, Αραβικές  χώρες θα πάρουν με συνοπτικές διαδικασίες ("fast -
track") βιομηχανικές ζώνες και λιμάνια - διαμετακομιστικούς σταθμούς
όπου θα δουλεύουν με φτηνό εργατικό δυναμικό..."

Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ενημέρωσε την κατάστασή του.: F.B.


"Τα μάθατε τα φρεσκότατα από την "Σύσκεψη των Αρχηγών",ε; [Ο Χοντρός,ο Λιγνός και η...Χήρα!] Πρώτος βγήκε για δηλώσεις στους Πουλημένους ο Τσάρος πασών των Στουρναριών! Σαν βρεγμένη γάτα ο τύπος ψέλιζε ασυναρτησίες! Ακολούθως το "Τρίο Ελληνοφάγος"