ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Καρχαρίας έκοψε στα δυο και κατασπάραξε έναν σέρφερ


Καρχαρίας έκοψε στα δυο και κατασπάραξε έναν σέρφερ

Σάλος στην Αυστραλία όπου μετά το αιματηρό περιστατικό του Σαββάτου οι αρχές επικύρηξαν επίσημα έναν λευκό καρχαρία

Έρευνα: Κάνουν οι γυναίκες σεξ από το πρώτο ραντεβού;


Έρευνα: Κάνουν οι γυναίκες σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Είναι γεγονός ότι σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών και η εναλλαγή ερωτικών συντρόφων στην εποχή μας όχι μόνο δεν είναι ταμπού αλλά συζητιέται ανοιχτά ανάμεσα σε παρέες.

Δύο χρόνια από την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

Δύο χρόνια από την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, όμως η μνήμη του παραμένει ζωντανή.

Οριζόντια μείωση στο ΕΦΑΠΑΞ κατά 22,63% ανακοίνωσε ο Υπουργός Εργασίας!


Τι δήλωσαν οι 3 πολιτικοί αρχηγοί μόλις εχτές; Οτι δεν θα υπάρξει καμμία οριζόντια μείωση και οτι περικοπές γίνουν θα προκύψουν απο τις σπατάλες. Σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε επίσημα τη μείωση των εφάπαξ του Δημοσίου κατά 22,63%.
Η μείωση αφορά και τις...
αιτήσεις που εκκρεμούν και για τις οποίες δεν έχει εκδοθεί ακόμα εφάπαξ.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ Προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Αυτή την Κυριακή, θα είναι η τρίτη εβδομάδα που Το ΧΩΝΙ θα επιμείνει στην αποκάλυψη ότι η Ελλάδα αρνήθηκε την επιμήκυνση του προγράμματος, όταν μας την προσέφεραν.
Δεν πρέπει να δοθεί μια απάντηση για αυτό κάποτε;

Στο φύλλο 15 της εφημερίδας μας, στις 8 Ιουλίου, δημοσιεύσαμε την έκθεση του ΔΝΤ σχετικά με τις συνομιλίες που έγιναν το Φεβρουάριο με την ελληνική κυβέρνηση για το δεύτερο μνημόνιο. Τότε, συζητούσαμε την επέκταση αυτού του δεύτερου προγράμματος μέχρι το 2014. Ωστόσο στη σελίδα 18 της έκθεσης, στην παράγραφο 21, ο συντάκτης αναφέρει:
 «Το προσωπικό (του ΔΝΤ) ισχυρίστηκε ότι τα αποτελέσματα στη ζήτηση από την εφαρμογή των δομικών μεταρρυθμίσεων όπως επίσης και οι αδύναμες οικονομικές προοπτικές στην Ευρώπη, είναι ενδείξεις ότι χρειάζεται μακρύτερη περίοδος προσαρμογής.
Οι (ελληνικές) αρχές αποκρίθηκαν ότι η επέκταση της προσαρμογής πέραν του 2014 θα έθετε σε κίνδυνο την αξιοπιστία της χώρας και δεδομένης της αντίστασης από τους Ευρωπαίους εταίρους ανησυχούν ότι αυτό θα φαινόταν ως έλλειψη αφοσίωσης στους στόχους του συμφώνου σταθερότητας και ανάπτυξης». 
Άρα, οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς σήμερα διεκδικούν την επιμήκυνση, που οι ίδιοι τότε ως συγκυβέρνηση… είχαν απορρίψει. Για να δείξουμε καλή διαγωγή στους εταίρους μας.
ñ  Δεν πρέπει να απαντήσει ο κ. Παπαδήμος για την ενέργειά του αυτή;
ñ  Δεν πρέπει να μας απαντήσει ο κ. Βενιζέλος γιατί έχει κάνει προεκλογική του σημαία την επιμήκυνση, ενώ 2 μήνες πριν, ως κυβέρνηση, την είχε απορρίψει;
ñ  Δεν πρέπει να μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς γιατί κάνει τέτοιο αγώνα σήμερα για την επιμήκυνση, τη στιγμή που θα μπορούσε απλά να δεχθεί την πρόταση του ΔΝΤ; 

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Aρχισαν οι γνωστοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της Εσπερίας τα κολπάκια τους ΚΑΙ με την Κύπρο!

Εκείνος ο μισάνθρωπος ο Σόιμπλε ξεκίνησε τα περί του "μπαίνω-βγαίνω" των Κυπρίων στην κόλαση του ΔΝΤ!
Ο γκεμπελισμός και ο οργουελισμός σε όλο το φριχτό τους "μεγαλείο"!
Πασχίζουν οι ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ να προκληθεί σύγχυση γιατί "ο λύκος στην αντάρα χαίρεται!
Ας ελπίσουμε ότι στην Μεγαλόνησο δεν θα επικρατήσουν οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ "αριστερο-σοσιαλ-δεξιοί"!

Rihanna: Παιχνίδια στη θάλασσα (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Συνεχίζει τις ανέμελες διακοπές της η Rihannaέχοντας πάντα παρά πόδας εκατοντάδες παπαράτσι που αγωνιούν για μια καλή σέξι πόζα της διάσημης pop star… Την περασμένη εβδομάδα, η sexy νεαρή diva βρέθηκε σταΜπαρμπάντος,εκεί όπου γεννήθηκε και ανάμεσα στις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις, γεύθηκε τις χαρές της υπέροχης θάλασσας των εξωτικών νησιών.
Να θυμίσουμε ότι η Rihanna φέτος δεν έχει πολλές καλλιτεχνικές υποχρεώσεις αφού το album της, που έχει κυκλοφορήσει από το 2011, συνεχίζει να σημειώνει πωλήσεις, ενώ πρόσφατα έκανε και ένα «πέρασμα» από την ταινία του Peter Berg «Battleship».

Δραματική η κατάσταση: Πάνω απο 50% η πτώση στον εγχώριο τουρισμό


Σπίτια τους θα κάνει φέτος διακοπές η πλειοψηφεία των Ελλήνων. Μόνη ελπίδα του τουριστικού κόσμου είναι οι επισκέπτες απο το εξωτερικό.
Στις κρατήσεις του Αυγούστου...
θα κριθεί η πορεία των τουριστικών μεγεθών για την εφετινή χρονιά που, όπως τονίζεται από τον τουριστικό κόσμο της χώρας, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν αυτές να ανατρέψουν την καθοδική πορεία του προηγούμενου πενταμήνου στις αφίξεις και τα έσοδα.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές, σε καλό δρόμο για Μπενίσκο – Καλαμπάκα


Με οικογενειακό δίτερμα 20λέπτη διάρκειας και με τη συμμετοχή 25 νεαρών ποδοσφαιριστών που είχαν επιλεγεί από τις δοκιμές της Δευτέρας ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα τα δοκιμαστικά στον Αιγινιακό.
Τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές που σημείωσε στο μπλοκάκι του ο τεχνικός Σάκης Παπαβασιλείου και με συνεργασία με τη διοίκηση έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με τους εκπροσώπους.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά σε καλό δρόμο φαίνονται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τους Μίνη Μπενίσκο και Δημήτρη Καλαμπάκα και το θέμα με τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές αναμένεται να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδος.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση για τα 100 χρόνια ελευθερίας της Μακεδονίας



Γ. Παπαθανασίου: "Κάνουμε επετειακές εκδηλώσεις για να μαθαίνουμε την ιστορία μας. Μόνο έτσι θα έχουμε μέλλον"
Ν. Βλαχόπουλος: "Το 1912 απελευθερωθήκαμε αλλά σήμερα, 100 χρόνια μετά, βρισκόμαστε πάλι σε πολύ δύσκολη κατάσταση"
Στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας (1912 - 2012), το ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου πραγματοποιεί έκθεση ιστορικής μνήμης σε συνεργασία με το πολεμικό μουσείο Θεσσαλονίκης, το ναυτικό μουσείο Ελλάδος και το μουσείο μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης.

Στην Κατερίνη ο Αλέξης Τσίπρας



Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση της Νεολαίας Συνασπισμού
Στην Κατερίνη θα βρεθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ανοιχτή εκδήλωση της Νεολαίας Συνασπισμού.
Μάλιστα, την ερχόμενη Παρασκευή 27 Ιουλίου ανοίγει τις εργασίες του το Κάμπινγκ της νεολαίας Συνασπισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Βαρικό Λιτοχώρου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 3 Αυγούστου.