ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ατάκες που αφήνουν τις γυναίκες… παγωτό!

Ατάκες που αφήνουν τις γυναίκες… παγωτό!

Είτε «παγώσουν» είτε όχι από το ιδιόμορφο χιούμορ, εσύ θα έχεις κάνει τη διαφορά (καλή ή κακή)...

ΤΩΡΑ:Σφαγή στον ALPHA.

Φωτογραφία για ΤΩΡΑ:Σφαγή στον ALPHA.

O νέος δνων σύμβουλος Μανώλης Λέκκας με το που ανέλαβε καθήκοντα"βούτηξε" τα χέρια του στο αίμα.

Τέρμα η επαρχία για τον ALPHA.Αυτή την στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της Θεσσαλονίκης η διευθύντρια προσωπικού του ALPHA κ.Δασκαλάκη και ανακοινώνει στους εργαζόμενους  την απόφαση του σταθμού να τους απολύσει και να κλείσει τελείως τα γραφεία στην συμπρωτεύουσα.

Παραμένουν μόνο για να δουλεύουν από το σπίτι τους οι δημοσιογράφοι Σούζη Καζατζίδου,Χρήστος Στεφανής και Αφροδίτη Σπηλιώτη.Απολύονται οι Εύη Καλίνη,Δήμητρα Τζιότζου και Γιώργος Χαλβατσιώτης.Τα "καλά" του STAR δηλαδή ,που οι δημοσιογράφοι "καταγράφουν" με τα..μάτια τους.

Καλή κλήρωση για τις ελληνικές ομάδες στο Europa League στον τρίτο γύρο

Φωτογραφία για Καλή κλήρωση για τις ελληνικές ομάδες στο Europa League στον τρίτο γύρο
Την Μαρίτιμο από την Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης για τον 30 προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πιο τυχερός ο ΠΑΟΚ που θα παίξει με τον νικητή Μπνέι Γιεχούντα (Ισραήλ)-Σιράκ (Αρμενία).

Καλή θεωρείται η κλήρωση για τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και για τον ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

O Aστέρας Τρίπολης σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Ίντερ Μπακού θα αντιμετωπίσει την Μαρίτιμο από την Πορτογαλία ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή Μπνέι Γιεχούντα (Ισραήλ)-Σιράκ (Αρμενία). Οι Ισραηλινοί έχουν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι 2-0.

Τέλος το αναλογικό σήμα!

Φωτογραφία για Τέλος το ψηφιακό σήμα!Νέα εποχή έχουμε από τα ξημερώματα για τη τηλεόραση Το αναλογικό σήμα του Υμηττού κόπηκε και έδωσε τη θέση του στο σύγχρονο ψηφιακό. Δείτε ποιες περιοχές επηρεάζονται:

*Nα σημειώσουμε πως όσοι μπορούν να στρέψουν την κεραία τους προς το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας θα μπορούν να βλέπουν κανονικά με αναλογικό σήμα χωρίς αποκωδικοποιητή.

Coca Cola φαρμάκι: αποσύρεται Coca Cola Zero χωρίς η εταιρεία 3Ε να εξηγεί με ανεύθυνες υπεκφυγές τους ακριβείς λόγους. Σοβαρές και οι κυβερνητικές ευθύνες

Φωτογραφία για Coca Cola φαρμάκι: αποσύρεται Coca Cola Zero χωρίς η εταιρεία 3Ε να εξηγεί με ανεύθυνες υπεκφυγές τους ακριβείς λόγους. Σοβαρές και οι κυβερνητικές ευθύνες
Προληπτικά τάχα αφού είναι σίγουρο ότι κάποιος σοβαρός λόγος υπάρχει αλλά τον κρύβουν (πιθανόν καρκινογόνες εστιάσεις ή μικροβιακές και πολύ επικίνδυνες εστίες) αποσύρεται παρτίδα επιστρεφόμενης γυάλινης φιάλης Coca-Cola Zero 250 ml (με κωδικό παραγωγής 19F1336VT και ημερομηνία λήξης 18/10/2012) από τα σημεία εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες, κλπ) όπου, κυρίως, έχει διατεθεί, με σκοπό τον επανέλεγχο των προϊόντων από την Coca-Cola Τρία Έψιλον.

ΔΕΙΤΕ: Οι 20 γυμνές διαμαρτυρίες που έχουν αφήσει εποχή

Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Οι 20 γυμνές διαμαρτυρίες που έχουν αφήσει εποχή

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αναγκάσεις την κοινή γνώμη να σε προσέξει, είναι να βγάλεις τα ρούχα σου Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι παρακάτω διαδηλωτές που επέλεξαν την συγκεκριμένη ακραία μορφή διαμαρτυρίας. 
Οχτώ Ισπανοί πυροσβέστες αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης να κόψει τους μισθούς τους και να αυξήσει τους φόρους. Εύστοχο το πανό τους που αναγράφει «Με τόσες περικοπές μας έχετε αφήσει γυμνούς».

Aaliyah - If Your Girl Only Knew (Finnebassen Remix)

ΣΟΚ: 4χρονη κατηγορείται για φόνο

ΣΟΚ: 4χρονη κατηγορείται για φόνο
Μια μικρούλα Νεουορκέζα όχι μόνο κάθισε στο σκαμνί για φόνο αλλά κινδυνεύει να καταδικαστεί καθώς όταν ήταν 4 ετών και 9 μηνών χτύπησε με το ποδήλατό της ηλικιωμένη που πέθανε τρεις μήνες αργότερα.

Σχέδια για πιο «ελαστικό» Τειρεσία

Σχέδια για πιο «ελαστικό» Τειρεσία

Αναμόρφωση του πλαισίου εξετάζει η κυβέρνηση, ώστε να προσαρμοστεί το σύστημα στα δεδομένα της κρίσης

Πρωτοσέλιδο 20.7.2012

Πρωτοσέλιδο 20.7.2012

Άρεσε παρά την ήττα ο Βατανιακός


Βατανιακός – Κόρινθος 1 - 2
Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Βατανιακός από την Κόρινθο, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Βατάν.
Οι Κατερινιώτες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των ποδοσφαιριστών.
Οι περισσότεροι που αγωνίστηκαν είναι νεαροί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες, ο Λεωνίδας Μπίλης θα αποφασίσει, σε συνεννόηση με την διοίκηση, το ποιοι θα αποκτηθούν.

Οι "Μαθητικές Αναζητήσεις" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες


Τη φιλόλογο κ. Ευαγγελία Κανάλη, ως υπεύθυνη καθηγήτρια για την έκδοση εδώ και δέκα χρόνια της εφημερίδας του Γυμνασίου Κάτω Μηλιάς "Μαθητικές Αναζητήσεις", προσκάλεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ο Ευρωβουλευτής κ. Γ. Κουμουτσάκος μαζί με μια μαθήτρια-συντάκτρια της εφημερίδας
Η φιλόλογος κ. Ευαγγελία Κανάλη, προσκεκλημένη του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Κουμουτσάκου, ταξίδεψε μαζί με τη μαθήτρια - συντάκτρια της εφημερίδας "Μαθητικές Αναζητήσεις" του Γυμνασίου Κάτω Μηλιάς Παναγιώτα Κούρτη στις Βρυξέλλες από τις 08/07/2012 έως τις 10/07/2012 και με άλλους εκπαιδευτικούς και μαθητές από σχολεία των Γρεβενών, των Φαρσάλων, της Σκύδρας, των Χανίων, της Καβάλας, των Συκεών, του δήμου Ηρακλείου, της Πεύκης, της "Ελληνικής Παιδείας"και του Πρότυπου Εκπαιδευτηρίου Αθηνών.

Από την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος - Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης Συντήρηση των χώρων πρασίνου στην πλατεία Νικομηδείας και στο Υδραγωγείο


Στην περιοχή του Yδραγωγείου και στην πλατεία Νικομηδείας εργάστηκαν τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου, στο πλαίσιο της διαρκούς συντήρησης των χώρων πρασίνου και αναψυχής.
Ειδικότερα, στην περιοχή του Υδραγωγείου πραγματοποιήθηκαν εργασίες κοπής της χλόης, ενώ στην πλατεία Νικομηδείας έγιναν εργασίες καθαρισμού και κοπής των χόρτων.

Συμμετοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης στις εργασίες της τακτικής συνέλευσης των ΔΕΥΑ στην Χίο Προβλήματα και προοπτικές των ΔΕΥΑ στο επίκεντρο


Με στόχο την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων των ΔΕΥΑ, προκειμένου να ανταποκριθούν στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο τους συνήλθε στην Χίο, στις 12 και 13 Ιουλίου, η 24η Τακτική Συνέλευση της Ένωσης των ΔΕΥΑ.
Όπως είναι γνωστό η Ένωση των ΔΕΥΑ, που δημιουργήθηκε το έτος 1989 είναι πανελλήνιο όργανο των ΔΕΥΑ και αντιπροσωπεύει τις ΔΕΥΑ όλης της Ελλάδος.
Κατόπιν πρόσκλησης του Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ, προς την ΔΕΥΑΚ, όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά: