ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Χρυσό μετάλλιο» στο σεξ για τους Έλληνες

«Χρυσό μετάλλιο» στο σεξ για τους ΈλληνεςΑνάμεσα σε 26 χώρες, η Ελλάδα έρχεται πρώτη διεθνώς στον αριθμό σεξουαλικών επαφών που αναλογούν σε κάθε άτομο ετησίως και στη διάρκεια των επαφών αυτών.
Συγκεκριμένα, οι Έλληνες απολαμβάνουν κατά μέσο όρο 164 ερωτικές επαφές το χρόνο, αφήνοντας δεύτερους τους Βραζιλιάνους με 19 επαφές λιγότερες. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Ρώσοι και οι Πολωνοί με 143 φορές. Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι έρχονται οι Ιάπωνες , οι οποίοι κάνουν σεξ μόλις 43 φορές το χρόνο.

Πάρος: Η δραματική έκκληση της μητέρας της 15χρονης

Πάρος: Η δραματική έκκληση της μητέρας της 15χρονηςΈνα πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει μέχρι στιγμής τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες η 15χρονη βρέθηκε βαριά τραυματισμένη σε βραχώδη παραλία στην Πάρο.
Ωστόσο, από τις μέχρι τώρα ιατροδικαστικές εξετάσεις στην 15χρονη από την Πάρο, που νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο, δεν έχουν βρεθεί ίχνη βιασμού.
Αυτό που περιμένουν οι αρχές όμως είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση. 

Βόμβα! Κασιδιάρης-Κανέλλη-Δούρου: Μαζί σε επιτροπή της Βουλής


Βόμβα! Κασιδιάρης-Κανέλλη-Δούρου: Μαζί σε επιτροπή της Βουλής
Αυτό κι αν είναι είδηση και μάλιστα βόμβα!
Στην νέα σύνθεση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής συνυπάρχουν μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου, η Λιάνα Κανέλλη και ο …Ηλίας Κασιδιάρης!

Πέντε παιδιά βρέθηκαν θετικά στη φυματίωση


Ιδιαίτερα καθησυχαστική εμφανίζεται η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα για την κατάσταση της υγείας των πέντε παιδιών που βρέθηκαν...
θετικά στο μυκοβακτηρίδιο της φυματίωσης σε παιδικό σταθμό του δήμου Θεσσαλονίκης. Διευκρινίστηκε, συγκεκριμένα, πως τα παιδιά δεν έχουν νοσήσει καθώς ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ














ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ


..............


































Πρωτοσέλιδο 24.7.2012

Πρωτοσέλιδο 24.7.2012

"Πρώτη" του Αιγινιακού με νέα μεταγραφή


Αποκτήθηκε ο Νίκος Ραπτόπουλος
Ξεκίνησε χθες η ποδοσφαιρική σεζόν για τον Αιγινιακό, καθώς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας και της ευχάριστης "περιπέτειας" της ομάδας της βόρειας Πιερίας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στην Football League 2.
Το παρόν έδωσαν οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ και αυτοί είναι οι Ράπτης, Κοσμίδης, Γιαντσέλης, Καπετάνος, Μποταϊτης, Καραγιάννης, Μητράκας, Χαϊκάλης και οι δώδεκα νεαποκτηθέντες

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Πρώτη για το "νέο" Πιερικό


Με αρκετά νέα πρόσωπα και αισιοδοξία για τη νέα σεζόν ξεκίνησε χθες το απόγευμα, στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης η προετοιμασία του Πιερικού.
Ο Νίκος Γκουλής και οι συνεργάτες του προπόνησαν τους ποδοσφαιριστές χαλαρά, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν από σήμερα Τρίτη με καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Στην «πρώτη» έδωσαν το παρών οι νεοαποκτηθέντες Βασιλειάδης, Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Λόπεζ, Ίτσιος και Φαμπίνιο, οι Παπατόλιος και Βραχνός που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, οι Καραγκούνης, Νίκου, Μιχαηλίδης, Τσικαδέρης που επέστρεψαν από δανεισμό και οι Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Κραγιόπουλος, Σκέντος, Τουλίκας, Μετενίδης, Τσιώμης, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος, Ρούσεφ, Παναγιωτίδης, Ελευθεριάδης και Κόιτς.

Το 15ο Εναλλακτικό Κάμπινγκ του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία


Εκδήλωση στις 31 Ιουλίου στην Κατερίνη με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το πρωί η Γραμματεία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, για την δημοσιοποίηση του προγράμματος του 15ου εναλλακτικού κάμπινγκ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου στο κάμπινγκ Νηρέας στο Βαρικό Λιτοχώρου.

Δόξα και τιμή στον προφήτη Ηλία στα 2.803 μ.


Σε δόξα και τιμή του Προφήτη Ηλία, ο Προσκυνηματικός Ορειβατικός Σύλλογος με τα μέλη του συλλόγου αλλά και προσκυνητές από όλα τα μέρη της χώρας μας πραγματοποίησε ανάβαση στο υψηλότερο εκκλησάκι των Βαλκανίων, στον Προφήτη Ηλία στα 2.803 μ.
Παραμονή της εορτής του Προφήτη στις 19 Ιουλίου, τελέστηκε Εσπερινός στο πέτρινο ανεμοδαρμένο εκκλησάκι και ανήμερα Θεία Λειτουργία προς δόξα και τιμή του Προφήτη και Βάφτιση της κορούλας του ζεύγους Βιαστικόπουλου. Οι ευτυχισμένοι γονείς είναι μέλη του συλλόγου και ο πατέρας γνωστός εθελοντής διασώστης, ορειβάτης και μαραθωνοδρόμος. Την μικρή νεοφώτιστη, μόλις τριών μηνών, συνόδευσε στην κορυφή η χορωδία του συλλόγου με όργανα  τραγουδώντας της:

Ν' αγαπάς τα βουνά και τα πέλαγα
Τους γνωστούς και τους άγνωρους τόπους
Τα πουλιά, τα λουλούδια, τα σύννεφα
Και πολύ ν' αγαπάς τους ανθρώπους...

Έντονα παράπονα από τον Αν. Περιφερειάρχη, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου "Αποκλεισμός" των τουριστικών προορισμών της Πιερίας λόγω των έργων που εκτελούνται από την Αιγαίον Α.Ε.


Την έντονη διαμαρτυρία τους με μια σειρά επιστολών επισημαίνουν τόσο ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Διονύσης Ψωμιάδης, όσο και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου σχετικά με τις εργασίες στο οδικό δίκτυο που υλοποιεί αυτό το διάστημα η "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.".
Όπως επισημαίνουν όλοι στις επιστολές τους η παραχωρησιούχος εταιρεία οφείλει να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να βοηθήσει από την πλευρά της στη διασφάλιση της εύκολης πρόσβασης των επισκεπτών στους τουριστικούς προορισμούς του Νομού μας.

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες τραυματισμού της 15χρονης στην Πάρο

Η 15χρονη βρέθηκε στα βράχια, σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο όπου κάθονταν η μητέρα και η αδελφή της στην παραλία Χρυσή Ακτή (φωτ. αρχείου)
Σκοτεινές παραμένουν πολλές πτυχές της υπόθεσης που αφορά στον σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο. Η 15χρονη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή. Για τις έρευνες έχουν κινητοποιηθεί οι Αρχές του νησιού, ενώ εσπευσμένα μετέβη και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών. 

Για επίπεδη κοιλιά και σμιλευμένους γλουτούς!

Για επίπεδη κοιλιά και σμιλευμένους γλουτούς!Για να αποκτήσετε τέλειους κοιλιακούς και αγαλματένιους γλουτούς, ακριβώς εκεί πρέπει να εστιάσετε. Θεωρώντας απαραίτητη μία σωστή διατροφή σαν βάση, ιδού μερικά βασικά μεν- μαγικά δε tips που θα σας βοηθήσουν να δουλέψετε, δυναμώνοντας και σφίγγοντας τους γοφούς και το εξωτερικό τμήμα των μηρών. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να τοποθετήστε βαράκια στους αστραγάλους.
Κοιλιακοί

Ποια χώρα googlάρει περισσότερο τη λέξη σεξ!

Ποια χώρα googlάρει περισσότερο τη λέξη σεξ!Η πρώτη χώρα στην αναζήτηση της λέξης σεξ είναι το Πακιστάν και όχι κάποια φιλελεύθερη χώρα αποδεικνύοντας ότι το απαγορευμένο έλκει περισσότερο!
Στην λίστα με τις χώρες που ψάχνουν στο ίντερνετ να μάθουν για το σεξ είναι κι άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας με το Βιετνάμ να έρχεται στη δεύτερη θέση, την 

Στην εντατική με κάταγμα στο κρανίο η 15χρονη που κακοποιήθηκε στην Πάρο


Στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου νοσηλεύεται η άτυχη 15χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Πάρο. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε...στην Αθήνα με ελικόπτερο, αφού η κατάσταση της όταν πάρα πολύ σοβαρή όταν την εντόπισε η μητέρα της.

Το κορίτσι βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ημίγυμνο και αναίσθητο, στην παραλία του νησιού «Χρυσή Ακτή», με σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και κοιλιά, και κατόπιν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε για το κάταγμα που φέρει στο κρανίο.

Έφυγε από κοντά μας η Μαρία Γκούμα


Εφυγε ξαφνικα απο κοντα μας η Μαρία Γκουμα-Πολλοι θα την θυμωσαστε απο την αιθουσα τεχνης Ναύπλιου-Αλλοι απο την αδιακοπη... προσφορα της στον χωρο του πολιτισμου τη συμμετοχη της στον ΟΠΑΝΑΑΡ στον πολιτισμο του δημου Ναύπλιου και οπου αλλου της ζητουσανε να προσφερει-Εμεις θα την θυμομαστε για τη σεμνοτητα της το χαμογελο της και την διαθεση προσφορας.

Κρυφή και παράνομος οργάνωση η μασονία στην Ελλάδα - Μασονικές στοές αναπτύσσουν κατασκοπείαν είς βάρος της χώρας μας



Παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα!


Εκεί που τα μαγιώ είναι απλά περιττά...

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος