ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΤΗΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ")



Ηολοκλήρωση της κατοχής έρχεται:
Μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, η "Κάρτα του Πολίτη"..

Δύο ημέρες πριν τις κρισιμώτερες εκλογές της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω μιας γιγαντιαίας τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Ελληνικού λαού , το υπηρεσιακό υπουργείο προστασίας του πολίτη , ανακοίνωσε ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά η Κάρτα Του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν "νέα ταυτότητα"....

Έτσι λοιπόν και στα "μουλωχτά",
όπως συνηθίζεται να περνούν και τα μνημόνια, και δαιμόνια.., πριν απο λίγο, το υπουργείο "προστασίας" του πολίτη δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι: 

Βρέθηκαν οι «μαϊμού» τυφλοί στη Χίο

Βρέθηκαν οι «μαϊμού» τυφλοί στη ΧίοΜετά το τέλος της έρευνας που διηνήργησε το ΙΚΑ στη Χίο, διαπιστώθηκε ότι το 60% όσων έπαιρναν επίδομα τυφλότητας, δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Το ΙΚΑ προχώρησε στην επανεξέταση των δικαιούχων, όταν διαπιστώθηκε ότι τα προνοιακά επιδόματα τυφλότητας που χορηγούνταν στη Χίο, υπερέβαιναν κατά πολύ τον εθνικό μέσο όρο.
Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΙΚΑ αναφέρει ότι με τη λειτουργία του εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), από τον Σεπτέμβριο του 2011, άλλαξε το προηγούμενο καθεστώς πιστοποίησης αναπηρίας, που χαρακτηρίζονταν από πολυκερματισμό, ανισότητες, αδικίες, αδιαφάνεια και διευκόλυναν τις πελατειακές σχέσεις.

Άγγλοι> Οι αθλητές που έπαιρναν μέρος στους Αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν ντιντήδες!


Ντοκιμαντέρ που προσβάλλει την Ελλάδα και το Ολυμπιακό ιδεώδες προβάλλει το βρετανικό channel 4, παρουσιάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τους αρχαίους Έλληνες ως διεφθαρμένους και ανώμαλους!
Το ντοκιμαντέρ The Ancient Greek Olympics παρουσιάζει μάλιστα σε ορισμένες σκηνές τους αθλητές ως 
ομοφυλόφιλους.

Σπ. Καπράλος: Πλήγμα για τον αθλητισμό η υπόθεση Χονδροκούκη – Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Δημήτρης ΧονδροκούκηςΩς ένα πολύ μεγάλο πλήγμα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος την υπόθεση του Δημήτρη Χονδροκούκη ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι ο πατέρας και προπονητής του αθλητή, Κυριάκος Χονδροκούκης, βρέθηκε θετικός στην χρήση της απαγορευμένης ουσίας στανοζολόλη. 

«Ο Δημήτρης Χονδροκούκης ήταν μία από τις μεγάλες μας ελπίδες. Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα το θέμα που προέκυψε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπράλος στην εκπομπή «Αθλητικό Μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ 100,3» και συμπλήρωσε. 

Ο Χάρρυ Κλυνν απαντά στον Μπουτάρη για την τουρκική ονομασία οδών

Ο Χάρρυ Κλυνν απαντά στον Μπουτάρη για την τουρκική ονομασία οδών Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα...
Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ… Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ… Η Βασ. Όλγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ… Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά… Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά…
Και το γραφείο.... δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ… Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε

Παρέμβαση Τρόικας για τον ΟΠΑΠ-”Παγώνουν” τα χρυσά συμβόλαια


Φωτογραφία για Παρέμβαση Τρόικας για τον ΟΠΑΠ-”Παγώνουν” τα χρυσά συμβόλαια
Την παρέμβαση της Τρόικας προκάλεσαν τα “χρυσά” συμβόλαια του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΥΠΟΙΚ Γιάννης Στουρνάρας παρενέβη στη διοίκηση του ΟΠΑΠ, ζητώντας να παγώσει η διαδικασία υιοθέτησης των προδιαγραφών για το διαγωνισμό των παιχνιδομηχανών (βιντεολόττο),

ώστε να παρασχεθούν εξηγήσεις και να ερευνηθεί η διαδικασία που ακολούθησε η διοίκηση.

Αντιδρούν οι δήμαρχοι στην κατάργηση τελών μέσω ΔΕΗ


Άμεση συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος ζητεί με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ.Ασκούνης, μετά την πρόταση του προέδρου της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας κ. Βασιλάκου, να καταργηθεί... η είσπραξη δημοτικών τελών μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ.

Από 40% στο 97% το ποσοστό των πάγων που έχουν λιώσει στη Γροιλανδία μέσα σε 4 ημέρες


Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι επιστήμονες από το γεγονός ότι το σύνολο σχεδόν των πάγων της επιφάνειας της Γροιλανδίας έχει λιώσει το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για... το διπλάσιο ποσοστό τήξης απ’ ό,τι συνήθως, αλλά και το μεγαλύτερο κατά τα τελευταία 30 χρόνια.

Πώς να μείνεις πιστή στη δίαιτά σου


Ενώ διανύουμε το καλοκαίρι, πήρες την απόφαση να ακολουθήσεις κάποια δίαιτα. Έλα όμως που ο πειρασμός ξεπροβάλλει από κάθε γωνιά - πάρτυ... στο δρόμο για το σπίτι ή ακόμα και στο γραφείο - και μπορεί να χαλάσει την διατροφή που με τόσο πάθος ξεκίνησες.

Δεν χρειάζεται να παίζεις με τη φωτιά. Δοκίμασε μια από τις παρακάτω στρατηγικές και προφύλαξε τη δίαιτά σου!

Α. Κανάκης: Ρακέτες με τη... σούπερ σέξι φίλη του! Δείτε φωτογραφίες...


Ο παρουσιαστής των "Ράδιο Αρβύλα" πήγε μόνος στην παραλία του beach bar και ξεκίνησε να παίζει ρακέτες παρέα με μία εντυπωσιακή φίλη του, στη θέα της οποίας...
ειδικά όταν είναι με πλάτη στο φακό θα πάθετε ένα... σοκ!

Πάγωσαν οτάν είδαν τα τραυματισμένα παιδιά-Φωτογραφίες


Στο κόκκινο η αγωνία για δύο νέα παιδιά που χτύπησαν με το αυτοκίνητο τους σε τροχαίο ατύχημα. Δύο νέα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά έξω από την Χαλκίδα στην Δροσιά. Ήταν 11 το πρωί... στην κεντρική ευθεία λίγο έξω από το χωριό.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η τροχαία Χαλκίδας συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Επικράτησε πανικός στην περιοχή με αποτέλεσμα να διακοπεί η κίνηση των οχημάτων για πάνω από μισή ώρα.

Απολαύστε!


Γρανίτα Σοκολάτας

Συνταγή για 6-8 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

400γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
650γρ. νερό
100γρ. ζάχαρη
30γρ. μέλι

Εκτέλεση:

Aποκαλύψεις για τα προνόμια των "golden boys" της ΕΠΟ..


Aποκαλύψεις για τα προνόμια των "golden boys" της ΕΠΟ!   Το έγγραφο που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Μπαλάσκας, ο οποίος ζητούσε να γίνει οικονομικός έλεγχος για το 2011, στα χρήματα που έχουν εισπράξει από την ομοσπονδία μέλη του ΔΣ και υψηλόβαθμα στελέχη, πυροδότησε μία συζήτηση με ένταση, ύβρεις αλλά και αρκετές αποκαλύψεις για τα προνόμια που έχει η νομενκλατούρα της ομοσπονδίας.

Γ. Βαρουφάκης: Τα μνημόνια είναι η λογική της σίγουρης πτώχευσης [video]


Ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης μιλά στο Κουτί της Πανδόρας για όλα αυτά που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει ο εφιάλτης των Ελλήνων και έχουν στοιχειώσει έναν ολόκληρο λαό. Χρεοκοπία, στάση πληρωμών, τράπεζες, καταθέσεις, η αδιέξοδη και λανθασμένη συνταγή των...
Μνημονίων, τα κυβερνητικά λάθη, η έξοδος από το ευρώ, καθώς επίσης και τι θα σημάνει για τη δημόσια περιουσία η αποπληρωμή των δανείων σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο.

Η Συνταγή της Ημέρας!


Μακαρόνια με τυρί στο φούρνο

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

250γραμ. μακαρόνια (κατά προτίμηση κοφτό μακαρόνι ή πέννες ή ριγκατονι)
40γραμ. βούτυρο
40γραμ. αλεύρι
2 1/2 φλυτζάνια γάλα
250γραμ. τριμμένο τυρί τσένταρ

150γραμ. τριμμένη παρμεζάνα

Ομάδα Εδώ Πιερία Blog


Εχει φτάσει  η 

επισκεψιμότητα σε ένα blog  που μετρά μόλις τέσσερις 

μήνες λειτουργιάς .

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη πού μας δείχνετε 
στην ενημέρωση σας 
 Ομάδα blog Εδώ Πιερία 

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων(Αθλητικές εφημερίδες)



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Κιτρινόμαυρη Ώρα
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων


Πολιτικές εφημερίδες
Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυριανή
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Η Νίκη
Εφημερίδα Ο Λόγος
Εφημερίδα Το Ποντίκι
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Εστία
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Δημοκρατία
Εφημερίδα 24 Ώρες
Εφημερίδα Ακρόπολις
Εφημερίδα Metro