ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ώρες αγωνίας για τον Γιάννη Πάριο


Μετά τον περιπετειώδη τρόπο που ήρθε στη ζωή η κόρη του Χάρη Βαρθακούρη, ο Γιάννης Πάριος είδε και πάλι την εγγονή του στην εντατική. Δεν έφτανε ο περιπετειώδης τρόπος που ήρθε στη...
ζωή η δεύτερη κόρη του Χάρη Βαρθακούρη, γιου του μεγάλου Γιάννη Πάριου, προέκυψε και μία επιπλοκή σύμφωνα με το Ciao και χρειάστηκε να μπει στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών.

Τα "χειροποίητα" μεγαλοπρεπή Νησιά του Ντουμπάι


Τα νησιά που χτίζονται από ανθρώπους γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή ανά τον κόσμο περισσότερο σε δημοφιλή μέρη όπως το ντουμπάι, όπου δεν υπάρχουν πολλές παραθαλάσσιες ακτές, αλλα σίγουρα υπάρχει το ρευστό χρήμα για να αναθέσουν σε εταιρίες να δημιουργήσουν αυτά τα μοναδικά έργα. Όπως και τα βυτιοφόρα που με τις αντλίες τους βάζουν τσιμέντο...




Έργα που ξεπηδάνε απο την φαντασία τών καλλιτεχνών


Ο κόσμος είναι πάντα πιο συναρπαστικός όταν αναδεικνύεται η δουλειά που δημιουργούν καλλιτέχνες με μεράκι που σκέφτονται έξω από το κουτί με μοναδικό κριτήριο την φαντασία τους. Η τέχνη που πηγάζει μέσα από την αστειρευτή φαντασία του καθενός δεν έχει ποτε κάποια όρια και πραγματικά δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τέτοια έργα,που αποτελούνται...

Από αναγνώστη (f.b.) Kostas Papaioannou


Φωτογραφία

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα από τις Τσιάβου και Γιαζιτζίδου! Χίλια μπράβο στα κορίτσια!


Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας



PDFΕκτύπωση
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
 
PDFΕκτύπωση
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

AΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ROCK ΜΕ ΤΟΥΣ Βlack Sheep ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ photo hasapetis



Χορός… εκατομμυρίων για Κυριάκο



Χορός… εκατομμυρίων για Κυριάκο
 Προσφορά 10 εκατ. ετοιμάζει η Ανζί
Μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει η Ανζί για να κάνει δικό της τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με την SportDay οι ζάμπλουτοι Ρώσοι, έχουν βάλει στο… μάτι τον διεθνή αμυντικό και έτσι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 5 εκατομμύρια ευρώ (!) καθώς και 10 εκατ. στη Σάλκε για να αποσπάσουν τα δικαιώματά του.


Καλό ταξίδι Δημήτρη!

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ "Κλείνει" το ρόστερ


Σάκης Παπαβασιλείου: "Είμαστε στο σωστό δρόμο"
Ένα δεκαήμερο έχει ήδη συμπληρωθεί από την έναρξη της προετοιμασίας του Αιγινιακού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2012 - 20132 και το πρωτάθλημα της Football League 2 στον Βόρειο Όμιλο.

Ο τεχνικός των Γαλάζιων της Β. Πιερίας μίλησε για τους Πιερικούς Αντίλαλους στον Δημήτρη Δερμίση για την πορεία της προετοιμασίας, το ρόστερ αλλά και τους στόχους της ομάδας.


Για την προετοιμασία


"Είμαι ικανοποιημένος από την καθημερινή διάθεση και τον τρόπο που δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα, από τραυματισμούς και έτσι γίνεται ευκολότερο το έργο το δικό μου και των συνεργατών μου".

Από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων Δήμου Κατερίνης Προχωρά η διάνοιξη τμήματος του περιμετρικού δρόμου


Εργασίες αποκατάστασης αγροτικών δρόμων στον Άγιο Δημήτριο
Συνεχίζεται η διάνοιξη τμήματος του Περιμετρικού δρόμου της Κατερίνης, στην περιοχή του Πέλεκα, στο όριο του σχεδίου πόλης.
Χθες Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 οι εργασίες διάνοιξης συνεχίστηκαν στο αμέσως επόμενο καταπατημένο κομμάτι του περιμετρικού δρόμου.
Ύστερα από συνεννόηση με τον καταπατητή, απομακρύνθηκαν όλα τα εμπόδια, προκειμένου να συνεχιστεί η διάνοιξη του καθοριστικής σημασίας, για το κυκλοφοριακό της πόλης, δρόμου.
Πρόκειται για έναν δρόμο που θα συνδέσει την επαρχιακή οδό Κατερίνης - Νέας Εφέσου με την οδό 7ης Μεραρχίας (στο ύψος του κυκλικού κόμβου με τον Εγγλέζικο) δίνοντας πραγματική "ανάσα" στο κυκλοφοριακό, καθώς θα εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό οδηγών που θέλουν να κινηθούν περιμετρικά της πόλης.

Χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης Συνελήφθησαν 48χρονος και 68χρονος για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο


Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 48 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα 01.09.2008 - 01.03.2012.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 698.552,03 ευρώ.

Επίσης χθες το πρωί συνελήφθη στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 68 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα 01.10.2011 - 01.03.2012.

Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 77.522,24 ευρώ.

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη με τον Δήμαρχο του Βorovo της Κροατίας

Τις αντιπροσωπείες ξένων συγκροτημάτων από την Κροατία και τη Ρουμανία δέχτηκε χθες Παρασκευή, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης, στο γραφείο του, στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Στην εθιμοτυπική επίσκεψη συμμετείχε και ο Δήμαρχος του Borovo της Κροατίας κ. Rado Bosic.
Τα ξένα συγκροτήματα πρόκειται να συμμετάσχουν στις τριήμερες εκδηλώσεις με τίτλο "Προ παντός η παράδοση" που ξεκίνησαν χθες Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012.

Αναγνώστης

ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.. Ο Έλληνας που...



Stella Kokiko
.

ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ..

Ο Έλληνας που μεταναστεύει σε ξένους τόπους χρόνια τώρα, καλείται πάντα να προσαρμόζεται στη γλώσσα του τόπου που καταλύει..

Παρατηρώντας κείμενα & εικονογράφηση στη Γραμματική της Ε' Δημοτικού που εκδόθηκε πρόσφατα, απορώ με τις προθέσεις του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου..
Εχω την αίσθηση πως αυτό το βιβλίο αναφέρεται σε παιδάκια 6-7 ετών, η δε μεθοδολογία του είναι τέτοια, που δίνει την εντύπωση, πως το πόνημα προορίζεται για παιδάκια αλλοδαπών, που οφείλουν να εγκλιματιστούν το συντομότερο στον τόπο μας, & όχι σε ελληνόπουλα 11 ετών..

Δεν θέλω επ'ουδενί να παραβλέψω τις μορφωτικές ανάγκες των παιδιών των αλλοδαπών, όμως δεν μπορώ να δεχθώ ένα βιβλίο για δύο διαφορετικές χρήσεις..
Είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσουν οι ιθύνοντες πως, χρησιμοποιώντας μία γραμματική για δύο τόσο διαφορετικές -σε επίπεδο γλώσσας- ομάδες, καταποντίζουν την ομάδα που προσπαθεί να εμπλουτίσει τη μητρική του γλώσσα; Στη Γαλλική φιλολογία για να ασχοληθείς με την διδασκαλία της γαλλικής με αντικείμενο την εκμάθησή της από αλλοδαπούς μαθητές, οφείλεις να κάνεις επιπλέον ειδίκευση. Επειδή τα βιβλία του Οργανισμού Έκδοσης Σχολικών βιβλίων επιδοτούνται από την Ε.Ένωση, πρέπει τα παιδιά μας να ξεχάσουν & τα ελληνικά που "ήξεραν";;;

DJ GEORGE SIRAS at MYLOS beach bar


Το μεσημέρι του Σαββάτου το beach bar 'MYLOS' στην πλάκα Λιτοχώρου υποδέχεται τον DJ GEORGE SIRAS από το cavo paradiso της Μυκόνου!!!
starting time: 13:00