ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας




Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
Αιτήσεις Τοποθέτησης Αποσπασμένων Εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ
από 6 Αυγούστου 2012
  1. Έντυπο δήλωσης τοποθέτησης
  2. Όλα τα δικαιολογητικά που επικαλείται ο εκπ/κός και μοριοδοτούνται

Τρικαλινοί δάσκαλοι σε απόγνωση!


Φωτογραφία για Τρικαλινοί δάσκαλοι σε απόγνωση!
Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας δεκάδες δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της περιοχής. Αιτία... η μη έγκριση καμίας απόσπασης στον Νομό, παρά τις εισηγήσεις της Διεύθυνσης και των αιρετών για την κάλυψη 62 δάσκαλων, 17 νηπιαγωγών, 9 Αγγλικών, 9 Φυσικής Αγωγής, 6 Μουσικής, 12 Ειδικής Αγωγής.

Ο διευθυντής έδειξε τους παριστάμενους συνδικαλιστές πως όντως έστειλε αίτημα για κάλυψη των κενών και τα στοιχεία πήρε να τα προωθήσει στο Υπουργείο ο αιρετός στο ΚΥΣΠΕ κ. Βασίλης Παληγιάννης. 

Natalia Siwiec> Ο διάβολος στο κορμί της (17 ΕΙΚΟΝΕΣ + VIDEO)



Έχοντας κατακτήσει ήδη τις πασαρέλες της χώρας της, ηNatalia Siwiecκάνει τα πρώτα της –τολμηρά- βήματα και εκτός Πολωνίας. Αν και η αλήθεια είναι πώς θα πρέπει να βιαστεί αφού τα 29 της χρόνια, που παρεμπίπτοντος τα έκλεισε πριν λίγες μέρες (την 1η Αυγούστου), θα της δώσουν ακόμα 5-6 «καθαρά» χρόνια σκληρής προσπάθειας. Ωστόσο η Natalia έχει φωτογραφηθεί ήδη για αρκετά περιοδικά του κόσμου, όπως το γερμανικό «Maxim», το τούρκικο «Esquire» και το βραζιλιάνικο «Playboy», ενώ το γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφήσεις της με μαγιό και εσώρουχα γνωστών οίκων μόδας.
Αυτό το μήνα η Natalia φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του γαλλικού «FHM», μ’ ένα shooting που έχει προκαλέσει ήδη πολλά καρδιοχτύπια.

Οταν ο Κουβέλης πρόλαβε την ανάφλεξη ανάμεσα σε Βενιζέλο-Σαμαρά

** Σα να ‘χει χάσει την μπάλα λειτουργεί η καλή μας κυβέρνηση.
Τα λάθη, οι αστοχίες, οι «πατάτες», απανωτά. Από όπου κι αν θελήσεις να την κρίνεις, όσο καλόπιστος κι αν είσαι, σε λάκκο πέφτεις! Να μιλήσουμε για επιλογές προσώπων; ΤΟ ΧΑΟΣ! Βλέπετε, οι συγκυβερνώντες έχουν επιλέξει να μοιράσουν τα ιμάτια του κρατικού μηχανισμού και το μόνο που τους απασχολεί είναι το ποσοτικό στοιχείο…

3 δισκέτες-φωτιά με ονόματα και διευθύνσεις


Φωτογραφία για 3 δισκέτες-φωτιά με ονόματα και διευθύνσεις

Ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, αγρότες, στελέχη της δημόσιας διοίκησης και αξιωματούχοι έχουν φυγαδεύσει από 100.000 έως και πάνω από 100 εκατ. ευρώ, ποσά που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές δηλώσεις τους

Τρεις δισκέτες-φωτιά με χιλιάδες ονόματα και διευθύνσεις πολιτών που έστειλε την τριετία 2009-2011 εμβάσματα πάνω από 100.000 ευρώ ο καθένας και μέχρι 100.000.000 ευρώ , και τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις έχει στα χέρια του το υπουργείο Οικονομικών.

Oι 5 πιο παράξενοι λόγοι που κανουμε σεξ


Φωτογραφία για Oι 5 πιο παράξενοι λόγοι που κανουμε σεξ


Αν σας ρωτήσω «γιατί κάνετε σεξ;» θα με περάσετε για τρελό, έτσι; Για ευχαρίστηση ή για να κάνουμε παιδιά, θα μου πείτε οι περισσότερες, συμβουλεύοντάς με παράλληλα να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό, μπας και σωθώ.
Κι όμως, από τότε που ο Δαρβίνος με τη θεωρία της εξέλιξης μας απέδειξε ότι είμαστε πολύ πιο κοντά από όσο νομίζουμε με τους συμπαθείς πιθήκους, οι επιστήμονες ερεύνησαν λιγάκι παραπάνω και κάποιους άλλους λόγους, συνειδητούς και ασυνείδητους, για τους οποίους επιδιδόμαστε στη βιολογική αυτή ανάγκη. Μπορεί να σας φανούν περίεργοι, ακόμη και αλλόκοτοι, αλλά ισχύουν και εξηγούν πολλά για την αγαπημένη μας αυτή συνήθεια:

Βίντεο Τελικός 100 Μέτρα Ανδρών . Νικητής Ο Μπολτ Με 9,63 και Ολυμπιακό Ρεκόρ.


Λονδίνο 2012 , Ολυμπιακοί Αγώνες,

ΑΥΓ

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Κιτρινόμαυρη Ώρα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Espresso
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυριανή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Θεσσαλονίκη
Εφημερίδα Εστία
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Δημοκρατία

Ανοιχτός στο MLS o Κριστιάνο




Στο αμερικανικό πρωτάθλημα θα ήθελε να αγωνιστεί στο μέλλον ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια γι' αυτό. Διαβάστε τι είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ









Πληροφορίες Κιν. 6945211444

Ο ξεπεσμός μιας... πρώην σεξοβόμβας!


Πριν από 25 χρόνια ήταν διακαής πόθος για χιλιάδες άνδρες. Σήμερα είναι μία θλιβερή, αδυνατισμένη φιγούρα που πέφτει και... κοιμάται μέσα στο δρόμο. 
Ο λόγος για την Μπριγκίτε Νίλσεν, πρώην μοντέλο, ηθοποιό και αμόρε του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Η πάλαι ποτέ εκρηκτική Δανέζα, «συνελήφθη» από τους παπαράτσι στη διάρκεια ενός περιπάτου σε πάρκο του Λος Άντζελες. Ακόμη και εκείνοι, οι διαμόνιοι φωτογράφοι, ίσως δεν φαντάζονταν την εξέλιξη της βόλτας της κυρίας Νίλσεν. 

Από 85χρονο κατάκοιτο ζητούν να πληρώσει το οξυγόνο, που έπαιρνε δωρεάν


Στο Γκραικοχώρι Θεσπρωτίας...
Από 85χρονο κατάκοιτο στο Γκραικοχώρι Θεσπρωτίας ζητούν να πληρώσει το οξυγόνο, που μέχρι τώρα έπαιρνε δωρεάν! Απίστευτη η αναλγησία του κράτους... Συνταξιούχος του ΟΓΑ και ανήμπορος είναι ο άνθρωπος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Για να έχει ελαφρύνσεις θα πρέπει, κατάκοιτος αυτός, να μεταφέρεται συχνά στο νοσοκομείο Φιλιατών για εξετάσεις και μετά να πηγαίνει, ο ίδιος αυτοπροσώπως παρακαλούμε, στο ΚΕΠ Ηγουμενίτσας, για να υπογράψει τα έγγραφα.

Τραγωδία : Αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο σπίτι του


Φρικτό τέλος στη ζωή του έβαλε εχθές το μεσημέρι ένας 60χρονος Χαλκιδέος. Όπως αποκλειστικά μεταδίδει το egnomi.gr, ο 60χρονος αυτοπυρπολήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ο αυτόχειρας...
ήταν γνωστός στους κατοίκους της Χαλκίδας, καθώς ασχολείτο επαγγελματικά στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο. Εχθές το μεσημέρι, έθεσε σε δράση το οδυνηρό σχέδιό του μέσα στο σπίτι του.
Περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους και έπεσε πάνω σε μία τζαμαρία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Η Συνταγή της Ημέρας!


Μοσχάρι σωτέ με σπαράγγια και καλαμπόκι

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ματσάκι μεσαίου μεγέθους σπαράγγια, (περίπου 1 κιλό), καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια
250 γραμ. φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα καλαμπόκι
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε λωρίδες
1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
Χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

H τούμπα της Πάολα στην πίστα (VIDEO)

H τούμπα της Πάολα στην πίστα (VIDEO)Άτιμα αυτά τα ψηλοτάκουνα, άτιμη και η τεχνολογία που ούτε μια άτυχη στιγμή δεν μπορεί να μην καταγραφεί πια…
Ο λόγος για την Πάολα που πριν από λίγο καιρό βγήκε καμαρωτή και γεμάτη αυτοπεποίθηση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν με το κοντό σέξι φόρεμά της και τα πολύ ψηλά τακούνια της να τραγουδήσει στην πίστα και πριν προλάβει να κάνει δυο βήματα χάθηκε μεμιάς από το πλάνο καθώς παραπάτησε και σωριάστηκε φαρδιά πλατιά κάτω.
Το βίντεο δε, από τη θεαματική τούμπα της τραγουδίστριας που δεν πτοήθηκε και σηκώθηκε με χαμόγελο να συνεχίσει το πρόγραμμά της, κυκλοφορεί ευρέως.
Τι να κάνουμε;
Όλοι έχουμε τις ατυχίες μας. Α
πλώς κάποιοι τυχαίνει να έχουν και… κοινό!

Χρήστος Τσακμάκης : ''Δεν είμαι προδότης''

Χρήστος Τσακμάκης : ''Δεν είμαι προδότης''

Τα απόνερα των όσων δήλωσε ο Έλληνας ομογενής Ολυμπιονίκης  πλέον της Γερμανίας Σιδέρης Τασιάδης συνεχίζουν να προκαλούν τρικυμία στην Ελλαδα με τον Χρήστο Τσακμάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο της καταιγίδας. Οι δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή του κανόε καγιάκ ότι σκέφτεται να συνεχίσει τον αθλητισμό κάτω από άλλη σημαία πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις που έφτασαν ακόμη και στο σημείο να του κολλήσουν την ταμπέλα του «προδότη».

Η Ευτυχία μας.



Έχετε συνειδητοποιήσει ποτέ πόσο προσκολλημένοι είμαστε στην ύλη; Πόσο η ύλη είναι εκείνη η οποία μας ελέγχει, ψυχή και σώματι; Αν παρατηρήσετε λίγο την καθημερινότητα την οποία βιώνετε θα διαπιστώσετε το ίδιο πράγμα, μπορεί σε μικρό βαθμό, αλλά και σε μεγαλύτερο. Από την λεπτομέρεια που λέγεται διατροφή έως τον ελεύθερο χρόνο μας.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με Ρώσους φοιτητές στο Δίον


Τριάντα πέντε Ρώσους φοιτητές από την περιοχή του Καζάν, υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, την Πέμπτη, στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίον.
Τη ρωσική αποστολή που συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, καλωσόρισαν θερμά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Δημήτρης Τσιμήτρης και η Αντιδήμαρχος Δίου - Ολύμπου, Μαρία Τσιμήτρη.