ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Επικίνδυνα τα μισά σχολικά κτήρια


Περισσότερα από τα μισά σχολικά κτίρια της χώρας χρονολογούνται μεταξύ των δεκατιών του 1960 και του 1980 και χρήζουν άμεσων κατασκευαστικών βελτιώσεων, έτσι ώστε να καταστούν ασφαλή συγκροτήματα.


Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), το οποίο σημειώνει ότι ο φορέας, παρά το μεγάλο έργο που έχει μπροστά του, έχει υποστεί μεγάλη μείωση προσωπικού τα τελευταία χρόνια (κατά 65%) και σημαντική συρρίκνωση των κονδυλίων που του αναλογούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (κατά 75%).

Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός ερωτικών συντρόφων;

Σεξ: Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός ερωτικών συντρόφων;

Ο φυσιολογικός μέσος όρος είναι...

Τον Στουρνάρα έχει στοχοποιήσει ο Βενιζέλος


Τον Στουρνάρα έχει στοχοποιήσει ο Βενιζέλος


Είναι γνωστές οι ψυχρές έως εχθρικές σχέσεις του κ. Ε. Βενιζέλου με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα που διεφάνησαν από τις πρώτες ημέρες της θητείας της νέας κυβέρνησης.

1.000 άνεργοι την ημέρα..

Φωτογραφία για 1.000 άνεργοι την ημέρα..
Η ελληνική κοινωνία αποσυντίθεται και η ανεργία αυξάνεται ταχύτατα, υπονομεύοντας τη συνοχή της, που θυσιάζεται στον βωμό του Μνημονίου και της τρόικας.

Τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) προκαλούν ισχυρό σοκ, αφού η ανεργία τον Ιούνιο έριχνε τη βαριά σκιά της σε 1.216.410 άτομα (σχεδόν όσο ο πληθυσμός της Θεσσαλονίκης). Το ποσοστό είναι 24,4%, και πλησιάζει εκείνο της Ισπανίας, η οποία τον περασμένο Αύγουστο κατέγραψε ανεργία της τάξης του 24,63%. Μέσα σε έναν μήνα προστέθηκαν 50.666 άνεργοι, ενώ μέσα σε έναν χρόνο έμειναν χωρίς δουλειά 358.340 άτομα (αύξηση 41%). Κάθε ημέρα χάνουν τη δουλειά τους 1.000 άνθρωποι προς δόξαν της Μεταπολίτευσης, που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και τους Ελληνες στον να ζούνε μια ζωή πλήρους απαξίωσης.

ΕΡΑΣΤΩΝ ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Φωτογραφία για ΕΡΑΣΤΩΝ ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
Σήμερα, στις 9.30 π.μ.,  η παπαδιά κι ο εραστής της θα οδηγηθούν στον ανακριτή. Η σύζυγος του θύματος, αναμένεται να επιμείνει στην υπερασπιστική της γραμμή ότι την απόλυτη ευθύνη έχει ο 41χρονος εραστής της. Και οι δύο κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος.

Πάντως το νεότερο στοιχείο για την αδίστακτη παπαδιά είναι ότι πριν από τον 41χρονο νυν εραστή της και τον προγηγούμενο, επίσης κρατούμενο, που αρνήθηκε να εφαρμόσει το σχέδιο της, υπάρχει και τρίτη παράνομη σχέση. Κρατούμενος σε φυλακή κι αυτός, τον οποίο επίσης προσπάθησε να πείσει η παπαδιά να δολοφονήσει τον σύζυγό της!

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Κιτρινόμαυρη Ώρα
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Πατρίς

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυριανή
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Ο Λόγος
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

Απολαύστε!!!


Συνταγή για 5 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

200γρ. κουβερτούρα
2 φλιτζάνια πλήρες γάλα
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
1/4 φλιτζανιού κακάο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 φλιτζανιού καλαμποκάλευρο
1/4 φλιτζανιού βούτυρο
2 συσκευασίες βανίλιας

Εκτέλεση:

Η Συνταγή της Ημέρας!


Κουνέλι στιφάδο

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
6 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες
3 μεγάλες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
2 κουταλάκια του γλυκού πελτέ ντομάτας
3 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια

Θανατηφόρος ιός «χτύπησε» τις ΗΠΑ


Θανατηφόρος ιός «χτύπησε» τις ΗΠΑ


    Περίπου 12.000 επισκέπτες του Εθνικού Πάρκου Γιοσεμίτι θα εξετεστούν

Παραπάνω από 12.000 επισκέπτες του Εθνικού Πάρκου Γιοσεμίτι, που βρίσκεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, καλούνται να κάνουν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν προσβληθεί από τη νόσο «hantavirus», η οποία είναι επικίνδυνη για την ανθρώπινη ζωή.

Παραολυμπιακοί 2012: "Ασημένιος" ο Ταμπαξής στα 50μ. ύπτιο



 
 Οι επιτυχίες της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου συνεχίστηκαν και την Πέμπτη.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο του Σταθελάκου στη σφαίρα, ο Χρήστος Ταμπαξής κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 50μ. ύπτιο της κατηγορίας S1 κολύμβησης, καταφέρνοντας έτσι να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ .ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 45 τμ2 περιοχή
Αγίας Παρασκευής.
(Λαχανά με Βασιλείου β’ γωνιά)
Οικοδομή καινούργια ,αυτόνομη θέρμανση, 
πρώτος όροφος ,ιδιωτικό γκαράζ
θωρακισμένη πόρτα, 12 τμ2 αποθήκη 
Πληροφορίες τηλέφωνο             6945211444      

Πωλείται Μπαγκαζιερα σκυλιών κομπλέ με Κοτσαδόρο - 250ΕΥΡΩ ΓΙΑ SUZUKI JIMNY



ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ. ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ 180 ΕΥΡΩ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ, ΚΟΝΤΡΕΣ. ΓΙΑ SUZUKI JIMNY
ΠΡΟΣΦΟΡΑ 250 ΕΥΡΩ.

KIN.6945211444

Πρωτοσέλιδο 7.9.2012

Πρωτοσέλιδο 7.9.2012

Οι αριθμοί στις φανέλες των ποδοσφαιριστών


Το Τ.Α.Π. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τα νούμερα που θα φέρουν στις φανέλες τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-13 στο πρωτάθλημα της football league 2.
Σακελλαρίδης Γιάννης 32, Ράπτης Γεώργιος 21, Δασκαλόπουλο Ιωάννης 72, Γιαντσέλης Ιωάννης 1, Μητράκας Θεόδωρος 2, Σαββίδης Τριαντάφυλλος 4, Αποστολίδης Κώστας 5, Μποταίτης Ηλίας 6, Αχαλινόπουλος Λεωνίδας 7, Ζούρκος Νικόλαος 8, Ντούλας Νικόλαος 9, Εξαρχος Κώστας 10, Κοκόλης Γεώργιος 11, Προβατίδης Χρήστος 14, Μπαμίχας Χρήστος 15, Γιαουτζής Βασίλης 16, Καθάριος Παύλος 17, Καραγιάννης Κώστας 18, Κυπαρίσσης Νίκος 19,Κυρτέγος Δημήτρης 20, Μπουζούκης Γεώργιος 22,Τασίδης Γεώργιος 23, Λιόλιος Βασίλης 24, Κοσμίδης Δαυίδ 25, Κολαξίδης Δημήτρης 28,Καπετάνος Δημήτρης 30, Μπάκανος Ιωάννης 31, Ραπτόπουλος Νικόλαος 33, Πλατάκης Ματθαίος 43, Μιλκούδης Ιωάννης 44, Γούτσιος Ραφαήλ 95.

Στο Δ.Σ. της διοργανώτριας ο Αντιπρόεδρος του Αιγινιακού κ. Γιώργος Καρανικόλας

Οι "Αθλητικοί Αντίλαλοι" στις εκλογές της Ε.Π.Α.Ε.

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στα γραφεία της Ε.Π.Α.Ε. οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Football League και Football League 2 με τον Αντιπρόεδρο του Αιγινιακού να εκλέγεται 1ος εκπρόσωπος του Βορείου Ομίλου στην διοίκηση της διοργανώτριας αρχής.

Ο Αντιπρόεδρο του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας εκλέχθηκε παμψηφεί στο Δ.Σ. της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής Κατηγορίας από τους εκπροσώπους του Βορείου Ομίλου της Γ' Εθνικής.
Και τα 10 σωματεία που παρευρέθηκαν στα γραφεία της Ε.Π.Α.Ε. τίμησαν με την ψήφο τους τον έμπειρο παράγοντα του Πιερικού ποδοσφαίρου, ενώ απουσίαζαν ο Βατανιακός, η Δόξα Κρανούλας και η Τσαριτσάνη.
Επίσης με 7 ψήφους ο κος Σταύρος Ζαμπέτογλου του Απόλλωνα Καλαμαριάς παρέμεινε στο Δ.Σ.

Γ. Παπαθανασίου: "Όχι στην απομάκρυνση του Μητροπολίτη μας κ. Αγαθονίκου από την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως"

Επιστολή Δημάρχου Δίου – Ολύμπου προς τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο Γ' και την Ιερά Σύνοδο της εκκλησίας της Ελλάδος

* Νέος Μητροπολίτης να τοποθετηθεί μόνο όταν ο Πανάγαθος Θεός καλέσει το γέροντά μας στην αιωνιότητα
* Σ' αυτή την περίπτωση, ο νέος Μητροπολίτης, να είναι από τη Β. Ελλάδα, να έχει πλούσιο έργο και να είναι, ει δυνατόν, Πιεριέας
Να μην απομακρυνθεί ο ασθενών Επίσκοπος κ. Αγαθόνικος από τη θέση του ως Μητροπολίτη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ζήτησε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, με κατεπείγουσα επιστολή που απέστειλε (με e-mail και φαξ) προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’, καθώς επίσης και προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο αλλά και προς την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

700 προνήπια στην Κατερίνη εκτός νηπιαγωγείων που αδυνατούν τα νηπιαγωγεία να εγγράψουν. Χωρίς προβλήματα ξεκινά η σχολική χρονιά για τη Β/Θμια Εκπαίδευση


Στα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πιερία, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών, αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου και αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την ερχόμενη εβδομάδα οι πρόεδροι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δήμου Κατερίνης και μέλη των διοικητικών συμβουλίων των δυο συλλόγων.
Η φετινή χρονιά φαίνεται πως ξεκινά με καλύτερες προϋποθέσεις καθώς τα βιβλία για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι ήδη στα σχολεία, ενώ δεν θα υπάρχουν και κενά στα μαθήματα.
Ωστόσο προβλήματα υπάρχουν σε ότι αφορά το κτιριακό, ενώ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση το βασικότερο πρόβλημα είναι η αδυναμία των νηπιαγωγείων να δεχθούν προνήπια με αποτέλεσμα 700 παιδάκια στην Κατερίνη να μένουν εκτός νηπιαγωγείων.

"Να καταργηθούν άμεσα όλες οι δανειακές συμβάσεις"

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ στους Πιεριείς να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις

Κάλεσμα στους Πιεριείς να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ απεύθυναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μέλη της Γραμματείας ΠΑΜΕ Πιερίας.

Σήμερα Παρασκευή έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στις 7 το απόγευμα στο συντριβάνι, ενώ αύριο Σάββατο στην κινητοποίηση που έχει εξαγγελθεί στην πλατεία Αριστοτέλους. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο στις 4 μ.μ.